Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
adamkaa777
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Most megteheted részegen xd
-
Swinegod
őstag
Overwatch ivójáték:
- Egy korty sör ha valaki baszik healerezni
- Egy feles ha felresselik a Genjit mer van ultija, de meghal instant
- Egy feles ha legalább 3 dps van 1 percnél tovább
- Egy kisfröccs ha valaki throwol (stackelődik a következővel)
- Egy nagyfröccs minden comp lose után
- Egy fél doboz sör minden meccs után ahol nem érzed, hogy te csináltál mindentDetoxért nem vállalok feleősséget
Hasonló, de cigiről leszokós:
- Minden, általad potenciálisan megszerezhető nem legalább silver medálért egy szál
- Minden megnyert comp után 2 szálMajd később megköszönitek
-
morgana
csendes tag
válasz
freeknight
üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!

-
Pocok256
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
magas fps hez főleg cpu kell konkrétan az én i7 es procim az 1060 hoz kevés ha lowon max fps re megyek.
-
saen
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
100-120 stabil tuti nem lesz...
-
freeknight
őstag
válasz
morgana
üzenetére
Fullhd medium beállításokkal (feljebb nem nagyon érdemes menni, sőt, a legtöbb profi full lowon tolja) 60 fps stabilan meglesz, de lowon a 100-120 stabil se akadály. Bármelyik proci jó lesz, de inkább a g4600-at válaszd szerintem, ha az árkülönbözet nem akadály.
Pocok256: nem sovány az, én most i3 2100-al vagyok kénytelen tolni, mediumon 59 fps alá sose megy. Nálam lockolva van 60 fps-re, mert 110-70 fps között ingadozik, amit meg lehet érezni. Persze ha 144 hz-es monitoron akar játszani, oda már kevés, de akkor nem a budget procik között nézegetne

-
morgana
csendes tag
Sziasztok!
A gép összerakós topikban azt a tanácsot kaptam, hogy kérdezzem meg itt, hátha valaki ért hozzá:
Szerintetek ezzel a proci/videokártya kombóval mennyire futna jól a játék: Pentium G4560 / G4600 + GTX 1050 2Gb?Előre is köszönöm ha valaki tud ebben segíteni.

-
brumi1024
veterán
válasz
brumi1024
üzenetére
A különbség. A más játékokhoz adott tartalomtól eltekintve tldr: néhány skin (szerintem nem a legjobbak, egyiket sem használom), 10 lootbox.
-
TBT
Topikgazda
Cuphead után szabadon:

Az a Dva!

-
saen
veterán
válasz
brumi1024
üzenetére
Az összes profi aktívan használja a reporting-ot, tegnap este Tviq pl 2x riportált egy csávót egy meccs alatt. Mondjuk érthető is volt, elkezdett anyázni amikor egyszerre 3-an disconnectáltak náluk (100% szerver hiba), mind visszajöttek, még így is lett volna esélyük, de a srác igencsak toxic lett, csapattársakat hibáztatta és gyakorlatilag feladta. Ettől még nem gondolom, hogy Tviq-et el kéne tiltani.
-
brumi1024
veterán
Az viszont, hogy mindezt egy meccs közepén tették top 500 játékosokkal nagyon kezdő hiba. 11 másik ember játékát teszik tönkre a "példamutatással".
Az éremnek két oldala van: azért viselkedett így, mert azt a játékost néhányszor már jelentette. Egy hosszabb streamjét szabotálta az illető throwolással és csak rá fókuszálással (countert hozva ugye ez nem nehéz), természetesen erre nem reagált a Blizzard. Szép és jó, hogy bárkit bannolnak, de ez nem úgy működik, hogy 2-3 high prios targetet látványosan kiraknak aztán annyi, le van tudva a bannolás pár hónapra.
-
freeknight
őstag
Élőben néztem tegnap az eltiltását, kegyetlen milyen hiszit lerendezett
. Én amúgy tudok röhögni a gyereken nagy szövegei vannak, bár tény, hogy nem lehet a legjobb vele játszani 
Egyébként még kifejezetten korrekt is volt, pedig megtehette volna, hogy azonnal fellép az egyik smurf accountjára és nyomja tovább.
-
saen
veterán
Blizzard elkezdett profikat meg streamereket eltiltani a játéktól akik toxic-ok voltak vagy egyszerűen nem voltak képesek normális csapatmunkára. Az egyik srác (xQc) kapott 3 napot, mert csúnya dolgokat írkált a riportokba meg állítólag nem volt egy kedves tipus. A csapata (Dallas Fuel) iratott vele egy bocsánatkérő levelet, meg megtárgyalták az ügyét mind csapaton belül, mind az OWL-lel és most megúszta a komolyabb büntit. Lényeg a lényeg, ennek talán lesz elrettentő ereje, hogy legalább a profik/streamerek normálisan viselkedjenek. Gondolom azt nem fogja megkockáztatni, hogy kirakják a ligából...
-
MeghaL0L
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
Hallod, utálkozni jársz ide?

-
bazs0811
tag
A pattogás elég random és a szívás is hamar eldobja az enemy-t. Nekem úgy tünt hogy a távolság is fontos, és nem annyira "ragaszkodó" mint Symm arcleszívója. MAjd még biztos pofozgatnak rajta, nekem is tetszik egyébként. A "Kamehameha" ulti sem túl erös szerintem, bár egy Zarya kombóval megnézném mit tud.
-
oxox
addikt
válasz
bazs0811
üzenetére
ezt a pattogást nem értem, minden logika nélkül repül...
ill. a támadó szívás nekem egy csomószor megszaka, de azt nem mutatja, hogy töltésből menne.nem teljesen vágom, hogy most akkor ez support vagy offense

de alapjában véve tetszikjahh skinekkel nem erőltették meg magukat megint.
-
törölt tag
Sziasztok,
hol van infó, h mikor jön a Moira update? playoverwatch.com ?
én nem találom vagy még csak coming soon?
-
cattus
addikt
Én ma letoltam a maradék 3 placementet, mindegyikben aláztuk az ellenfelet. Anubison el se jutottak az első pontig, Hollywood-on ugyanez, Junkertown-on végigtoltuk lazán, aztán egy kilépett tőlük. Így 5-5-re végeztem és bedobott kemény 7 ponttal az előző szerzon végi fölé. Sőt ha visszagondolok nem is volt olyan meccs, ami nem az egyik oldal felé billent volna kegyetlenül.
Az a legnagyobb bajom egyébként azzal, hogy silverben vagyok, hogy kivétel nélkül nekem kell vinni a healert. Pedig játszanék én tankot is szívesen, de ha 4-5 dps van a csapatban akkor nem tudok mit csinálni. :/
-
oxox
addikt
lement nekem is a besoroló végül.
L-W-W-W-W-W-L-L-L-W
6-4...ma 6-1-ről kezdtünk neki, de hétvégén nem szabad compozni megint bebizonyosodott, olyan simán pick-elnek 4dps-t, hogy öröm nézni, aztán tracer megszólal, hogy "mercy pls"....viccengem kb +40pontal az előző szezon felé dobott, cimbit (mind a 10 együt toltuk) kb -100 pontal lentebb...tehát, ha eddig nem lett volna valakinek tiszta (pl nekem), akkor baromira nem az számít besorolón, hogy milyen aránya van az embernek, hanem, hogy mit csinált (Bocskay phajtás szerint vannak karakterek akik meg jobban kapnak győzelem után mint más...mondjuk én elég sok karaktert hoztam a 10 placement alatt, lehet ez is segített a dologban)
aztán nyertünk kettőt még, így 2670 körül vagyok ismét....stabil platina
a pályafutásom.cserébe most 2400 körül van a közös csapatátlagunk, és én 20pontot kaptam a győzelemért, mig ő 31-et...
-
ADAM1337
nagyúr
Az létezik, hogy 5 kemény ...... pontot ad egy győzelemért ez a hulladék ?

-
Pocok256
veterán
Letoltam a besorolot. Első 4 meccs haverokkal amiből 4 lose is lett utána mondtam hogy sry de soloba jobb aztan maradék 6 game az 6 win lett élvezetes jó gamekkal. Ez a season is nagyon jó eddig. Bár hozzá tartozik itt 2600 környékén elég kacsa lövészet van számomra lehet azért is élvezem ennyire
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
torik
senior tag
Jó ideje pihentetem már a játékot de a fórumra gyakran ránézek + beszélek másokkal és túlzás nélkül mondom, mindenki erre panaszkodik, ranktól függetlenül
hogy a fenébe van ez?
ha itt folyamatos vesztő szériája van mindenkinek akkor valakiknek valahol nyernie kell egy csomót, nem?
senkinek nem volt winning streak-je mostanság?Komolyan nem értem hogy van ez
vagy sokan költői túlzásba esnek balszerencsés matchmaking-jüket illetően, vagy a blizz kimondottan azt akarja hogy a magyarok ne teljesítsenek jól a játékukban 
-
Swinegod
őstag
Történet: az instapickek a Bastion, Junkrat, Zarya, Roadhog, Mercy. Mivel tudtam, hogy első másodpercben megrapelnek így se Zeny se Lúcio se érne semmit és amúgy is jó Torb map. Mondom nekik, hogy ne legyenek már agyhalottak, hozzanak barrier tankot vagy az ég világon semmit se fogunk érni, de ugye Torbjörn voltam, arra ki hallgat, úgyis idióta. 20mp alatt meghal mindenki, úgy, hogy egy darab embert nem visznek magukkal. Én megölök tőlük 3-at, aztán lelépek, ez a pont úgyis bukta. Lemegy a kör, van 4 percük, közbe 3 kill még mindig gold, gold dmg, gold obj kill, de folyamatosan kapom a flamet, hogy mekkora szar Torb úristen nemcsinál semmit. Itt jegyezném meg, hogy közbe Junkrat még mindig nem csinált semmit, de premade társat persze nem fikázunk... (4-es) Attack lemegy, ekkor Roadhog vagyok, megölöm a 2 healert + Reint emiatt bepusholunk, jelzem, még mindig nem csinált semmit a Junkrat. Elvisszük a végéig, 4,5 perc marad, still 3 gold. Aztán mikor deffelünk még megint ugyan az a compunk van, leszámítva, hogy Ana vagyok, szintén megrapelnek, teszek egy gúnyos megjegyzést, hogy na, ezért kell defensere barrier tank, aztán megkapom a Junkrattől (pontosan egyszer nem váltott), hogy ezt mondhattam volna korábban is (Diás premade). Ekkor mondtam, hogy kösz, jó, nem, én ezt nem bírom, kösz, 50sr vagy a mentális egészségem, és szerintem abszolút jól döntöttem
-
bazs0811
tag
Apa kezdődik...2100-ról 2 nap alatt 1900-ra. Egyetlen game ment el disconnection miatt. Kb 3-at nyertünk összesen a több mint 20-ból. Tartom Mei-el a payloadot kezdőn Route 66-en egészen overtime-ig, meghalok, mire visszaérek eltolták az első checkpoint-ig úgy, hogy a többiek mind ott voltak elöl. Perssze volt Symm de teleport sehol, 3 dps, a csapatban (instant Genji) 4 gold nálam...agyalok a "troll season"-ön.
-
dashed
senior tag
-
pohár
félisten
oh wow, Eichenwalde 1. pontját védtük, nem jöttek át rajtunk, Zaryaként 83%-os av energy-vel fordultunk támadásba, ennyi még sosem volt

-
brumi1024
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Azszép. Mondjuk nem lepett meg.

-
Jinxb1rd
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
Igazából sose éreztem, hogy egyáltalán lenne neki.

-
freeknight
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Picit elgurult a gyógyszere

-
MK VII
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
Az idegeim hosszú évek óta mínuszban vannak.. Ezen már a szupermárió sem segít.
Különben meg még mindig ez az egyetlen játék ami valamennyire leköt. Szóval, ha ezzel nem akkor semmivel sem játszok kb.Megvolt a negyven x-edik meccsem is... Szintén vesztes meccs... 15-6-ra vezettünk és 18-30-ra vesztettünk..
Ez a méreg nem a cián.
-
saen
veterán
Nekem olyan van mostanában, hogy beesik a ping 2-300-ra. Hamar megjavul, de rendszeres... Szét nem dob, de ez is elég ahhoz, hogy meghaljak vagy ne tudjak érdemben semmit csinálni. Érdekes amikor szólóban játszok akkor nincs ilyen, de amikor Ox-ékkal toltuk akkor rendszeres.
Mindez T-home-os neten... Szerintem nem nálam van a hiba, mert semmilyen más játéknál nincs ilyen, sőt szólóban sem volt most amikor letoltam a placementeket. -
MK VII
veterán
Hmm...
Mondjuk nem csodálkozom..
Ahány gép, ahány net annyiféleképp viselkedik ez a játék...Engem most az b@sz fel, hogy tegnap előtt óta letoltam úgy 40 meccset 4v4 TDM-ben. Az utolsó 3 meccs kellene, hogy meglegyen az összes láda...
Szóval.. Nem túlzok, 40 meccs +- 2-3 és 1 win... Hihetetlen.. Szerdán 10 meccsből 6 win.
Egy billentyűzet és két egér azóta az örök vadászmezőn vannak... -
mycso
veterán
válasz
MK VII
üzenetére
Nem, digi van. Eddig semmi gondom nem volt, mostanában jött elő.
Miskolcon vagyok, de pl. tesóm Bp.-en ugyan ezzel a problémával küzd, neki talán upc van.
Tehát innen gondolom, hogy a szolgáltatót és az eszközöket kizárhatom.Nyilán a support szerint nálam van a hiba.
Mind1 túlléptem rajta, csak így néha mást is megszivatok vele, ha kidob a játék. Tehát ez így nem jó, de ha a support lesz@rja, akkor bizrosan ez a jó irány. -
M^xx
aktív tag
Én meg visszatértem kicsit roadhoghoz és rájöttem, hogy az a nekem való karakter. Az esetek többségében az első attack jól szokott menni, hozom az első percekben a goldokat.
Tegnap iszonyat nagyot fordítottunk, payloadot toltunk. Mind két csapat elsőre betolta a kocsit, kicsit elrontottuk a védekezést, nekünk 0:16mp maradt nekik 3:40perc körül, ezt ugye kiegészítette egy percre, amit ők is megkaptak. Sikerült egy perc alatt a pálya feléig tolni a payloadot. Ezután jött a védekezés az előzőből tanulva hoztunk egy teljesen más felállást, én reaper lettem, nagy harc árán sikerült tartanunk a kocsit kb 2 percen keresztül kb 10 méternél. Utána elindultak, egy két ultival, eljutottak az első pont küszöbére ott iszonyat nagy harc árán sikerült megfognunk őket és az idő leteltéig tartani is. -
MK VII
veterán
Csak nem UPC neted van egy Puma 6 chipes Compal CH7465LG-LC modemmel?
Ha igen akkor ott a hiba..Nekem is lenne egy kérdésem.
Be van állítva, hogy játékon belül kiírja az fps-t, pinget meg ezt-azt.. De semmit nem r ki... Driver hiba lenne? Vagy másnál is ilyen? Egyik napról a másikra kezdte.. -
-
mycso
veterán
Srácok, supportnak hova lehet írni???
Vagy 2-3 napja szörnyű a játék. Fogja és elszalad a ping akár 7000-ig, aztán kirak a játék, majd vagy visszaérek, vagy nem, tehát pont levonás meg ban. (nem, nem a szolgáltatóm miatt, mert tőlem 200km-ről is tapasztaltak ilyet).
Aztán ez kezd nem vicces lenni.
-
oxox
addikt
válasz
MeghaL0L
üzenetére
no a láncdohányos
...kinek mi a félelme.pókerezni is úgy szeretek ha van bent valami, ill. tét nélkül nem is játszok....ha van 1000ft tétje mindenki másképpen játszik már (pedig egy este alatt 2-3-4ezret simán elpiálunk fejenként (ha nincs tömény
)azt áruld már el nekem minek vettél erőmüvet ha piphenteted otthon? vagy lesejeltezés volt a hárombetüs munkahelyeden?
figy megveszem egy 20-asért az új vidkártyádat úgy sem használod -
saen
veterán
válasz
brumi1024
üzenetére
3-1-7 lett a vége, előző szezonban csak a besorolókat toltam le, akkor voltam 2068, most 2064-re rakott, szóval kb ugyanaz... 10 meccsből 3 volt olyan ami nem stomp valamelyik oldalra, a maradékban valaki nagyon elverte a másikat. Ezért szokott menni a panaszkodás szerintem a matchmakingre, ennél több kiegyenlített meccs kéne. Persze azzal nehéz mit kezdeni amikor valaki behozza a bronz haverját, volt ilyen is nálunk... Gondolom nem meglepő, hogy nem nyertünk

Főleg Tracert játszottam, kisérleteztem Roadhoggal, de az valahogy nem jött be, minden meccs bukó volt amikor az voltam. Emellett volt egy-egy kör Torb és Widow, azokkal sem volt gond, a Mercy-s kört meg inkább hagyjuk
Azt hiszem Roadhogot nem fogom eröltetni, meg Mercy-t se... Maradok a DPS vonalnál.Ox: játszok én veletek szivesen, de te azért platinumban szoktál lenni, én oda kevés vagyok szerintem. Tracerrel is akkor megy amikor van normális tank játék és lefoglalják az ellenfelet. Olyankor megy az aratás, de amikor az egész csapat azt várja, hogy csináljak valamit, szóval 6vs1-ben nagyon nem szokott menni...
-
oxox
addikt
goldba fog dobni a rendszer do not panic...ahogy látom mindenkit kissé feldobált most (legalábbit a 8-10ember akit néztem, aránytól kb függetlenül)...bizok is ebben, mert akkor már most zsebben van a platinám megint.
neked meg Joezyka -is: szerintem sokkal jobb firend-el compozni (max kibeszélitek milyen béna volt a másik 4
), meg ha van egy support+tank fixen akkor arany-plat szinten az rengeteget számit, ill. ha van csapatjáték, és hoztok mást ha kell. Nekünk volt olyan meccs, hogy a végén az egész csapat a másikat polirozta. Azt hiszem meséltem is.
kingsr: deff. sym-el kezdtem, két teleportot leszedtek mire bejöttek, és meghalt a csapat nagyrésze (cimbi mercy volt szintén lecsapták), miután nem volt teleport lucio-ra váltottam, csakhogy a mercy visszaérjen időben (közben beszéltünk, hogy merre rohanunk), mire odaértünk pont lehalt a rein (utolsóként), forgott az óra a payload-ért, mercyvel berepült, rein res, rein ulti, vagy 3-4 ellen elfeküdt. Majd megjött a csapat másik fele, 1perc múlva kb zarya ulti rajtunk mindenk benne áll, én ulti, soldier heal majd ult, rein pazs végig....vért izzadtunk, de megfogtuk őket, és ment a szopkodás
-
saen
veterán
Azóta már 2-4 a mérleg. Félelmetes meccsek vannak, utolsó Junkertown. Védelmen Mercy-zek, mert senki nem akart supportálni. Átmentek rajtunk, mint a gőzmozdony, de olyan ellenfél volt, hogy a végén leálltam a Mercy-vel az ellenfél McCree-vel párbajozni, simán nyertem... Támadásban meg mondom akkor hagyjuk ezt a Mercy-t, hoztam widow-t, simán feljöttem vele ezüst elim/damage-re, de ez se volt elég. Folyamatosan lőttem le az ellent (25 elim csak attackon, meg kettő defense-en), de a mi embereink is úgy haltak, mintha muszály lenne... Beállnak az ellenfél Bastion elé folyamatosan, nem igazán értem mire számítanak...
Szerintem lesz még egy bronz -> gold futásom ha ez így marad
-
Joezyka
senior tag
válasz
Swinegod
üzenetére
azt hittem csak én kapom csapattársaknak az agyhalottakat
de látom mást is "szeret" a rendszer.én tegnap már úgy játszottam, hogy team chat és voice is off, így legalább az agyhalott csapattársak nem túrták fel az agyam. Csak ennek meg így semmi értelme, így inkább hanyagolom a játékot egy jó darabig....
-
oxox
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
manapság nem tehetik meg, hogy kihagyják a játékból a rank és/vagy lootbox rendszert.
kell a szervezetnek a dopamin, a siker érzés, a fejlődés élménye, hogy érezd, hogy van mit elérned még...nekik meg a mikrotranzakcióink (még ha nem is kishazánk a célobjektum)nekem tetszik a rendszer, úgy, hogy kezdetek óta platinában vagyok (mondjuk van olyan szezon ahol kb a placementeket toltam csak le)...még úgy is, hogy grandmasterben lenne a helyem

(#13619) saen - akkor ebbe belenyultál
...nahh majd ha letoltuk a maradék hármat jöhetsz velünk blinkelgetni
. Sajna tracer furcsa szerzet, mert arany/platinában elég törékeny (tudom, hogy neked jól megy vele, én is sokat próbálgatom mostanában), tehát ott sokan szkeptikusan/toxik-ként fogadják a tracer picket, holott pl most a VB-n az volt az egyetlen fix dps. -
saen
veterán
Elkezdtem a besorolókat, ez is izgalmas szezon:
1.: Volskaya, Tracerrel vagyok attackon, elviszek hátra három embert, csapatom 5vs3-ban nem tud bejönni az ajtón, majd fel is adja valaki, kilép.
2.: KOTH, Tracer: totális stomp nekünk, pedig nincs tankunk, az ellenfélnél 10mp-ig se volt a pont...
3.: Hanamura: Már az elején kilép tőlünk valaki, esélyünk se volt 5vs6-ban... -
pohár
félisten
végre feltette már az Overwatch Archives-t, ami csak a Virtual Tickettel volt nézhető

1 órás, de szerintem rohadt érdekes, akit érdekel a játékipar, az ötletekből hogy születik meg a végtermék minden fázison végighaladva
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
freeknight
üzenetére
Hidd el én is (és még sokan mások) meglennék rang nélkül, de a többség igényli hogy valami verhesse... ez is az újgenerációs gamerek átka... ahogyan a dlc és a preorder cancer is... ez van. Sajna a jelenség nem fog eltűnni egyhamar, de legalább ne "okézzuk" le ahogyan azt a másik kedves totyik lakó tette

-
Cucuska2
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
Én azt szeretem, amikor elkezdenek engem smurfözni. Leültem lakótársam mellé, aki diában játszik, játszottam kis quickplayt az accján, aztán megvettem a sajátomat. Amint meglettem 25-ös, mentem compba, elején DPS voltam, most Mercy/Zenya szoktam lenni, és már 2070-nél járok. 1950-be rakott be placement alatt, azóta jövök föl. Egyszerűen nem értem, hogy emberek hogy tudnak bronzban lenni, ahhoz mi kell, nem nézem a játékot?
De amúgy az nagyon gáz, amikor az ellenféltől két srác beírja, hogy ők derankerek, elkezd velük a mi csapatunk fröcsögni, majd a játék végén megunták, és ketten lehozták...
-
freeknight
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Amíg látható a rang, mindig lesznek smurfök, ezen nem kell csodálkozni

Nyilván a Blizzardnak is jó, hogy csomóan ezért vesznek 2-3 accot, de ez elsősorban az ő saruk, meg a rendszeré, nem azé, aki smurfön tolja. Ha nem lenne látható a rang, nem lennének smurfök sem, ezt elhiheted. -
Swinegod
őstag
A rank Season 3 óta szinte semmit nem jelent. Tudod ki az a MaximilianMus? Egy olyan OW videós aki elthrowol egy vicces videó kedvéért akármennyi meccset. És tudod mit? Diamondos volt mikor az első accját banolták. Érted, az az ember aki a meccsei 2/3-át elthrowolja, is feljutott Diába. Én, aki mindent megteszek, hogy feljussak Masterbe, nem tudok, mert vagy náluk van egy darab iszonyat pro aki megrapel mindnekit, persze, ha őt focusolom, akkor a csapat hal meg nélkülem, vagy nálunk van egy náluk gyengébb premade, vagy csak simán van egy makacs barom aki sose vált, vagy csak simán egy troll
-
Doink
aktív tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Persze hogy smurf, masterba illő játékosok nem szoktak vért izzadni platinum tracerektől meg sombráktól. Ezt a blizzard mellém csak boostolt bronz játékosokat tesz az ellenfélhez pedig csak top500 smurf játékosokat meg te sem gondolod komolyan, van nekik fontosabb dolguk is mint hogy csak neked meg a cimborádnak egy külön matchmaking algoritmust implementáljanak.
Smurfökkel pedig tényleg semmi probléma, ahogy azzal sincs hogy az U14-es ifjúsági focimeccsen 22éves felnőtt játékos játszik 14éves papírokkal.
-
Swinegod
őstag
Igen, smurf. Eskü. Durván 30% a winrateünk, és mivel szerinted smurf, ezért az enemynek bassza el a játékot, de mivel 30% a winrateünk így biztos elég sok embernek basszuk el a játékát. Tudod mi bassza el más játékát? A Widowmaker, a Tracer meg a Sombra ami ellened van és megölhetetlenek, a goldos Junkrat aki nem csinál semmit, a ti Widowmakeretek akit bal oldalon sose látsz a killfeedben, a 4 DPS, a Symmetra + Torbjörn attackon, nem a Smurfök
-
Swinegod
őstag
válasz
brumi1024
üzenetére
Mert nincs.
Egyszer csak random ranked közben elkezdett olyan furcsa lenni az irányítás, de a semmiből. Nem igazán tudom megfogalmazni, de, egyszerre érzem túl gyorsnak és túl lassúnak vagy igazából nemtudom. De van olyan hős, akinél ez sokkal kevésbé tűnik fel, és nem zavar, pl Roadhog, de valaki játszhatatlan (Sombra, Soldier, Winston), ezért kezdtem el Mercyzni. A Windowsban is ez lett, TF-ben semmi probléma, Factorioban csak kicsit tűnik fel. Ez történt az előzővel is, azért cseréltem le. Csak az 6 éves volt
-
Swinegod
őstag
Egyre jobban csökken az IQ a játékban esküszöm. Már High-Plat meccseket se tudunk 2-en lehozni, én, aki Masterbe illene (Mid-Dia career high) + a spanom aki actually Mid-Master volt Season 3-tól mindig, most csak Mid-Dia. De olyan meccsket megyünk, hogy 3 DPS mellett Sivler dmg Zenyattával, és persze a D.Vának van gold... (És ő nem is akivel menni szoktam + 4 hónap után ez a 2. meccse)

Életem legjobb döntése volt hagyni ezt a szutykot és elmenni Factoriozni
Vagy mondjuk hogy Roadhoggal egyedül elcapelem gyakorlatilag a pontot mert a sok agyhalott egy fél másodperc alatt meghal folyamatason

+ Mióta elkezdett idióta lenni az egerem, nem tudok egy csomó hőssel játszani, mert egyszerűen nem megy velük az aim
(Mingyárt jön valaki aki megmagyarázza, hogy én vagyok a szar, és sose a csapat)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Metal Gear Solid
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Futás, futópályák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Suzuki topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Eladó Precision 7540 FHD IPS i7-9850h Radeon Pro WX 3200 32 512 magyarított bill + külső hangkártya
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Én amúgy tudok röhögni a gyereken nagy szövegei vannak, bár tény, hogy nem lehet a legjobb vele játszani ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

figy megveszem egy 20-asért az új vidkártyádat úgy sem használod

TBT