- Motorola G86 - majdnem Edge
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
mongoose123 #13258 üzenetére
A dual monitorral van baj, egy monitorra rakva úgy fest megszünt a probléma, meg valami gpu méretezés opcióval.
-
brumi1024
veterán
válasz
mongoose123 #8711 üzenetére
Azaz. Bekapcsolható (default az off) a hátrafele wall ride, ami eddig nem volt. Ha másra nem a floor is lava achira nagy segítség.
-
brumi1024
veterán
válasz
mongoose123 #7516 üzenetére
Az nem csak magasabb rangokon van?
Más: Volt ma két placement meccsem, egyiken Ana gold heal (úgy, hogy Lució is volt a játék kezdete óta, főleg healen), de sajnos kikaptunk, pedig az első pontot fölényesen szereztük meg, de aztán nem volt teljes egyetértés, ki milyen dps legyen.
A második meg az egyik legsaltybb meccsem volt, folyamatos anyázás a szünetekben, már idegesen kezdte a csapat. Ennek köszönhetően az első pontot overtime-ban szereztük meg, de utána valami történt és kb végigsétáltunk. Védekezésen az első pontot buktuk, de az első kapunál feltartottuk őket. Lényeg a lényeg, D.va továbbra is elég OP.
A németül értők láthatják miről beszéltem az anyázásnál.
-
Sirandrish
legenda
válasz
mongoose123 #7516 üzenetére
Mindegy..a lényeg a most. Itt abbahagyja, és annyi
-
tepenzed
őstag
válasz
mongoose123 #5234 üzenetére
nem szoktak túl jól sikerülni ezek az "összejövetelek"
én is temetem már a játékot amúgy, remélem a bf1 visszahúz, ha az sem, akkor valszeg már nem nekem valók a játékok
-
kuLi_
tag
válasz
mongoose123 #5189 üzenetére
Szigorúan szvsz. ha a rankot az ember ennyire komolyan veszi, akkor hétvégén nem szabad erőltetni a competitive gameket. Olyankor toronymagasan a legnagyobb lutri, az ok pedig rendkívül egyszerű; Akkor szabadulnak fel az igazán casual gamerek, a hétköznap este nem feltétlenül ráérő apukák, gyerkőcök, a valóban hobbi-játékosok és valóban érezhetően gyatrább a felhozatal illetve a játékminőség in general. Ez mellesleg nem csak a Blizzard játékokra igaz (anno a hétvégi WoW pug raidek több ismerősömnél is azonnali érvágást és sikoltva vérhányást eredményeztek), hanem CS:GO-ra, Dota2-re is egyaránt, sőt.
-
Genji
őstag
válasz
mongoose123 #3452 üzenetére
Aquaban vettek előttem minap.
-
tepenzed
őstag
válasz
mongoose123 #3452 üzenetére
konzolvilág. Itt találtam csak én is, miután felhívtam minden nagy boltot, van most is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Opel topik
- Erősítő, hangfalak
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- NIOH
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest