- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
Swinegod #15503 üzenetére
Mivel én össze-vissza érek rá játszani ezért nincs klánom, stb.. ezért csak solo-ba tudom nyomni az ipart, de én is azt figyeltem meg, hogy ahogy megyek felfelé rangban, annál élvezetesebbek a meccsek.... az utóbbi pár hónapban átálltam a fill-szerepre... (dps-support/healer), kivéve tank, na az nem megy
Amint van a csapatban 1-2 olyan player aki hajlandó fill- lenni, (így a többiek is azzal mennek amit szeretnek, erősségük) ált. nyerünk is...
Csak ez megint egy olyan dolog, hogy 5 meccsen fill healer vagyok, majd 6.on szeretnék dps lenni, hogy változatos legyen a játék az este, de nem tudok mert rögtön jön a rinya és csakazért sem lesz healer senki... Na meg a másik hátulütője ennek, hogy kevés a support player, ált. mindenki dps vagy tank akar lenni, így elég sokszor solo heal van általam ami szintén frusztráló -
oxox
addikt
válasz
Swinegod #15503 üzenetére
ha gondolod vegyél fel (aláirásomban), én szivesen hozok bármit amire úgy érzitek szükség van (régen is igy volt), ill. ha pl. mcree kell hozok azt is, csak jelzem az elején, hogy nekem egyedül a phara-mercy sok pl (kevés az aim-em). Mondjuk kb két szezon óta nem compoltam (csak smurfel), de platina voltam játék megjelenése óta, addig minden szezonban....pont azért nem compolok egy ideje, mert kikoptak a csapattársak.
-
debrecenikri
tag
válasz
Swinegod #15495 üzenetére
Ezek ellen a herok ellen egyre metább egy sniper/pharah, de a többi heroval is lehet ellenük játszani, ha elég óvatos vagy, baptiste inkább kellemesen balance-olt és skilles (főleg supportokhoz mérten, ahol eddig agy se kellett ahhoz, hogy a top 30%-ban legyél), bastion szituáció függő, low eloban nem tudnak mit kezdeni vele, mercy full underrated, diamond közepén még ritka az olyan ana, aki tud normálisan dps-t healelni, moira meg olyan ritka vagy annyira szét van alázva még azokkal a hero-kkal is, akiket elvileg counterel, mindenki sír a 3 dps miatt mindenhol, de ha nem moiráznának hozzá, hanem bepickelnének egy mercy-t, hogy boostolja őket és hogy ne csak a tankokba menjen a heal, sokkal előrébb lennének, golyó-nak kéne egy teamcomp, amibe beleillik az 1-1-4 en kívül, de amúgy teljesen jó helyen van (ehhez is kell skill, nem a hero a rossz, általában a playernek vannak szuicid hajlamai), sombra a legOP-bb szutyok a gameben, ha nem silver elo-n vagyunk és tudja kombózni az ultiját, doomfist ellen meg kb must pick, symmetrát többet játsszák mint eddig bármikor, és mondjuk high level meta miatti nerf lehet, hogy egyes helyeken fáj, de a speedbooston kívül mit is nerfeltek? Konkrétan buffolták a wall ride-ot, a boopját, healjéhez nem rémlik, hogy nyúltak volna, arra még az amp it up is ugyanúgy hat, mint eddig.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Reaper szerintem is túl erős
Bastion is erős, ha kap pajzsot, esetleg mercy még buffolja is.És igen, mercy pl. én szeretem, a revive még mindig erős skill neki. Régebben Moira voltam mindig, most már inkább Ana vagy mercy ha support-kodni kell... amúgy manapság Zen.re szoktam rá, elég jó ő is.
A golyó pedig inkább idegesítő, mint erős, de neki ez a szerepe. Láttam már nagyon jó hammondokat comp.on..
Sombra tényleg vicc, Sym pedig max. idegesítő de sok vizet ő se kavar. -
furob
tag
válasz
én junk-main vagyok, de tényleg el kell ismernem brutál lett, sőt a tesztszerveren már kint az újabb buffja neki is, meg Reapernek is
comp 6v6-ban junkkal lehoztam egyedül a 6-ot egy körben, ami azért nem túl kiegyensúlyozott
a köv reaper buff alapvetően jó lenne, mert a teleportja egy nagy rakás szar, most elvileg láthatatlan lesz a teljes megjelenéséig, ami tökjó, de amellett, hogy baromi erősre tolták már eleve a karaktert, nagyon sok lesz
Baptiste egy vicc, az ulti üvöltésétől mindig beröhögök
egytértek szinte mindennel, amit irtál (sajnos)... -
Olofmeister
csendes tag
válasz
Swinegod #13882 üzenetére
itt komolyabb baj van mint gondoltam
tényleg 1-2 hét szüneteltetést javaslok csupa jószándékból
Ennél mi a herét lehet csinálni többet? Mert szerintem fizikailag semmit.
Semmi hasonlítgatás, de azt azért tudod ugye, hogy egy profi ezen a szinten zenét hallgatva fél szemmel is röhögve carryzik és nyer. -
Olofmeister
csendes tag
válasz
Swinegod #13867 üzenetére
Ha kellően sokat játszol (600-as szintből gondolom, hogy ebben a szezonban is van már jópár órád) és annyira jó vagy, hogy a winek 99%-át te carryzed le ahogy írtad, akkor már nem itt lennél. Kicsit úgy tűnik, hogy több a sírás mint a valós tudás. Lehet, hogy van Moirával sok aranyad és ezt meg is mutatod, de ettől függetlenül nem biztos, hogy az a jó pick és lehet, hogy variálni kéne a compon az enemy függvényében, persze tudom ehhez kellenek a társak is.
Sok meccsen valóban életképtelenek játszanak, ezt sajnos én is tapasztalom, de a nagy számok törvénye ezt felülírja, és ha tényleg sokkal jobb vagy a jelenlegi szintednél, akkor feljebb kerülsz.
Ahogy mások is írják, azt azért mérlegeld, hogy megér-e ennyi idegeskedést az egész -
brumi1024
veterán
válasz
Swinegod #13877 üzenetére
Akkor pontosíts, mert nem érthető, amit írsz. Tehát 2900-ról 9-et vesztettél, lekerültél 2500 alá, de még platina vagy?
Ez a szabály annyit jelent, hogy ha egy már megszerzett rang minimuma alá kerülsz (platinánál 2500, diamondnál 3000), és 5 meccsen belül nem léped át újra a 2500-at, akkor lejjebb sorolnak.Az teljesen mindegy, hogy hány vereséggel jutottál el 2500 alá, ha az alájutás után 5 meccsen belül nem jutsz vissza, akkor érvényesül a szabály..
-
brumi1024
veterán
válasz
Swinegod #13872 üzenetére
“Ugye elvileg van olyan, hogy ha 5 meccsen keresztül nem teljesíted a rangod szükséges minimumot, akkor lejjebb dob egy rangot.”
“Players in Silver, Gold, Platinum, and Diamond will now be moved into lower skill tiers if they cannot maintain the minimum skill rating for that tier over five games. ”
-
freeknight
őstag
válasz
Swinegod #13869 üzenetére
Ja, a rang zavar.
Erre több lehetséges válasz van:
- változott a rangrendszer. Most én annyira nem vettem észre, de mikor még cs:go-ztam, óriási zuhanások/növekedések voltak rangban, ahogy a valve változtatta a besoroló rendszert.
Amit én észrevettem, hogy az előző szezonos high-goldom (pont a plat szélén, 2480 körül jártam), visszacsúszott 2100-2300 közé. A képességeim pár nap alatt nyilván nem romolhattak, de érdekes módon mintha most érzésre kevesebb teljesen retardált és fogalmatlan embert dobálna be csapattársnak, de az enemynél sincsenek nagyon ilyenek. Kevesebb a szélsőséges eredményű meccs, és több a szoros. Ez belegondolva még jobb is. De mindenesetre, az a pár száz sr változás nem túl sok így se.- túlságosan tryhard lettél. Sokszor szoktam javasolni, ha folyamatban jönnek a lose streakek, akkor érdemes kicsit kihúzni a dugót, pár napig/hétig más elfoglaltságot, esetleg más játékot (lehetőleg nem kompetitívet, hogy ne idegeld magad megint) keresni. Egy kis szünet csodákra képes.
- eddig 2-3, esetleg még több csapattárssal toltad. Szóló és premade között óriási szakadék is lehet.
- esetleg, de ezt csak halkan jegyzem meg és ne vedd magadra, az is lehet, hogy mégse odavaló vagy, ahol eddig voltál. Ez összefügg a rangrendszer változtatásával. Egyszerűen csak lejjebb dobál a rendszer. Azt is figyelembe kell venni, ha tényleg folyamatban jön a lose, esetleg a te házad táján se tökéletes minden.
-
freeknight
őstag
válasz
Swinegod #13867 üzenetére
Néhány lose-on azért nem kell ennyire kiakadni. Igen, vannak szar játékosok, akik igazából semmit sem tudnak játszani, ez van. Azt nehezen képzelem, hogy az előző panaszaid óta egyet sem nyertél, azokkal is foglalkozz. Azt veszem észre ismerősök között is (és gyakran persze magamon is), hogy a lose sokkal jobban megviseli az embert, mint amekkora örömet egy win okoz.
-
bazs0811
tag
válasz
Swinegod #13824 üzenetére
Mercy lehet gyengus volt, azért nem volt gold heal-je (vagy nagyon fókuszáltak rá). Egy jól időzített gravi eldöntheti és lehet nálatok el is döntötte a meccset mivel nem tudtak miatta contestelni a végén. Zarya ilyen...a teamkill-ek 99%-a is Zarya ultival kezdődik. Aki chatbe írt lehet killcam-en épp Zarya-t látta ahogy ellövi a gravit és tetszett neki, ilyenek ne essenek rosszul, magadhoz képest mérd a meccset.
Supportként ez a dolgod hogy kihuzd a segg*ket a sz*rbó ezért pedig nem mindig jár hála.
-
Doink
aktív tag
válasz
Swinegod #13799 üzenetére
Nem összeesküvés-elmélet volt, ettől függetlenül jobbulást.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Swinegod #13796 üzenetére
Nem tudok játszani, a vicc egész héten dolgoztam, mondom van egy pici időm kicsit szórakozni.
Erre ez vár, hogy egy értelmes partit nem tudok végig játszani, ha kirak a szerver mire visszalépek kapom a büntit, - 50 pontok...
Vicc hogy eltudták most rontani a szervert...
Mondom átmegyek Starcraftozni, erre az se jó...
Ki ir ilyen dumát, a blizzard túl elfoglalat... vagy mi a tökömet... -
-
Pocok256
veterán
válasz
Swinegod #13763 üzenetére
Ez az egész kifogásosdi amit írsz kb mindeki h*lye csak én vagyok helikopter érzetet kelt..
Nekem az a mondásom, hogy amíg nem 100% az aimom amíg nem reagálok le mindent azonnal és nem játszom meg a szitukba a legjobb megoldást addig semmi értelme nincs a társakat nézni mert bőven hibázok én is, de nyugodtan fröcsögj és mutogass másokra attól jobban fogsz játszani biztos vagyok benne
-
oxox
addikt
válasz
Swinegod #13763 üzenetére
winrate? most viccelsz? esélyetek van változtatni a játék menetén, és azért nem teszitek, mert egy senki által nem nézett statisztikában mást fognak mutatni a szines vonalak?
Rein-ként azt kaptad korábban, mint amit most adtatok csóri tanknak...költői igazszágszolgáltatás, miközben önmagadat szidod (bár azt hiszed a társakat), hiszen itt még annyit sem adtál szegénynek mint Numbanin lucio neked. Igy tényleg ne csodálkozz, ha közeledik az aranyliga. És cimbid mi ellen hozott soldiert, persze megértem, hogy multifunkcnionális karakter, healel, gyors is, sebzése is van, de akár Ő is válthatott volna.
(persze ez nem menti fel a tracer/widowt, de tényleg nem kell beállni a sorba)[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Pocok256
veterán
válasz
Swinegod #13754 üzenetére
hát figy 2 kör alatt 2k healre feles hozni healert a 600 as trans heal meg 2 kör alatt már már szánalmas kategória akkor inkább hozz egy disznót és azzal még érsz is valamit plusz a mercy hiába csak solo lesz téged ugye nem kell healelnie így plusz feladata nem lesz.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Swinegod #13725 üzenetére
A hozzád hasonló playerek miatt nem szívesen játszom már a játékkal. Csak azért mert van egy darab gyök, nem kell direktbe kettőt csinálni. Utálom, hogy rajtam kívül nem képes más idomulni a csapathoz vagy irtózatosan hiányzik a józan eszük.
És nem, nem hiszem hogy jobban játszanál. Egy beletojós rein is máshogy játszik: kalapál meg chargol össze-vissza. De tőled, fúj, kiégtem volna.
-
-
oxox
addikt
válasz
Swinegod #13717 üzenetére
vagy Te ugyanugy játszol, de mindenki más jobb lett
videot megnézve, dicséretes, hogy reint hozol, de ha nincs csapat aki támogat (support), és aki beáll a pajzs mögé, akkor ne várd a csodát, lucio sosem volt elég, hogy kiheal-eljen egy reint egymaga...majom sem biztos, hogy jó döntés lett volna, mert azt sem heal-elte volna semmi (mondjuk én béna is vagyok majommal, egy jó majom biztos hamar elvette volna a kedvéd a widow, genji párosnak), én roadhogot hoztam volna, vagy zenyt, vagy, valamit...biztos, hogy váltottam volna, lucio+rein nem életképes páros, tehát picknél eldölt kb
mondjuk az is borzasztó, hogy junk nem abálta le őket...majmot megeszem vele, rein pazsj 6sec, genji tud szivatni, de az 1v1-ben ezen a mapon fogható, widow-ra meg figyelni kell, és levadászni. látom neked is ez jött le, mondjuk a soldier is hozhatott volna egy pharát, mertha widow kiesik akkor nincs hard countere.
summa: mindenki FFA-zot, Te meg nem vetted észre, vagy biztál abban, hogy ők észreveszik (nyilván reinel nem fogsz három ellen elkezdeni csapkodni, de a pajzsfal is csak a haláltusádat hosszabittotta)
-
freeknight
őstag
válasz
Swinegod #13719 üzenetére
Azért a videó alapján nálad is lehet keresni a hibát...
Különösen tetszett, hogy hosszú másodpercekig tartod a pajzsot majom meg rein ellen, ahelyett, hogy megkalapálnád őketMeg ez a rein maga is elég useless pick volt, ahogy láttam volt egy genjijük (flanker) meg widow (ellene jó lehet, de csak korlátozottan) Ha váltottál volna egy majomra, a dps-eik máris csicskultak volna.
Én a rein ultiban nem láttam túl sok problémát, az a helyzet alapból meg volt b*szva, két oldalról támadtak, de ha abban a pillanatban elkezded keresni a genjit, ahogy lövi az ultiját, többre mentél volna, minthogy tartod a pajzsot majom ellen.Persze ez még nem menti fel a csapattársakat a retard pickek alól, de te is kivetted a részed a lose-ból
(és ezeket nem bántásból írtam! Csak építő kritika!) -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Swinegod #13721 üzenetére
Persze hogy megölt, hiszen egy nyamvadt lucio volt healerként a csapatba. Te meg végig tartottad a pajzsod magad előtt, miközben a csapat nem volt a hátad mögött. És az emeleten se chargoltál be egyszer sem, pedig néha elsöpörhetted volna őket, aztán ha addig kihúzod, egy ultit rájuk tolhattál volna legalább.
Ezek után nem tudom miben hiszed magad többnek. Szóval értem én, hogy hülye a csapat setup, de hogy te is teljesen feleslegesen hoztál egy reint, az is biztos.
-
Orgi
addikt
válasz
Swinegod #13715 üzenetére
Én úgy gondoltam magamról, hogy egész vállalhatóan játszom gold szinten (85%-ban healerrel), mégis simán legyúrtam magam 1400-ig egy szar hétvégén... egyedül játszva simán összedob 12 éves agyhalottakkal, se tank, se healer, csak WM, Hanzo meg Junkrat pickek...
Egyedül innen szerintem nem lehet kijönni, én most találtam egy játszó ismerőst és csak vele compozok és megyek vissza gold felé. Próbálj keresni vkit, akár ismeretlent is, vkit aki kb tudja mit csinált egy közös meccseteken, aztán mehet a whisper... -
MK VII
veterán
válasz
Swinegod #13643 üzenetére
Az idegeim hosszú évek óta mínuszban vannak.. Ezen már a szupermárió sem segít.
Különben meg még mindig ez az egyetlen játék ami valamennyire leköt. Szóval, ha ezzel nem akkor semmivel sem játszok kb.Megvolt a negyven x-edik meccsem is... Szintén vesztes meccs... 15-6-ra vezettünk és 18-30-ra vesztettünk..
Ez a méreg nem a cián. -
Joezyka
senior tag
válasz
Swinegod #13607 üzenetére
azt hittem csak én kapom csapattársaknak az agyhalottakat
de látom mást is "szeret" a rendszer.
én tegnap már úgy játszottam, hogy team chat és voice is off, így legalább az agyhalott csapattársak nem túrták fel az agyam. Csak ennek meg így semmi értelme, így inkább hanyagolom a játékot egy jó darabig....
-
Doink
aktív tag
válasz
Swinegod #13611 üzenetére
Persze hogy smurf, masterba illő játékosok nem szoktak vért izzadni platinum tracerektől meg sombráktól. Ezt a blizzard mellém csak boostolt bronz játékosokat tesz az ellenfélhez pedig csak top500 smurf játékosokat meg te sem gondolod komolyan, van nekik fontosabb dolguk is mint hogy csak neked meg a cimborádnak egy külön matchmaking algoritmust implementáljanak.
Smurfökkel pedig tényleg semmi probléma, ahogy azzal sincs hogy az U14-es ifjúsági focimeccsen 22éves felnőtt játékos játszik 14éves papírokkal.
-
oxox
addikt
válasz
Swinegod #13286 üzenetére
és 5 éves korod óta tolod online? mesélj még
én '86 óta játszom, akkor nagyobb szakértő vagyok?Az egész világon...Fatality vagy (minimum) ha nem tévedek, hogy ekkora tapasztalatod van online téren?
szerintem pl. a jamajikajiak, meg a kurdok sokkal toxikabbak, de a japánok is többet káromkodnak, de az üzbégekről ne is beszéljünk. Ez olyan magyaros szokás, mint mikor azt mondjuk Budapest a legszebb, vagy a Magyar borok a legjobbak, vagy mikor, hogy mennyi Magyar nobeldijas van, általánositunk, pedig tényleg csak egy fa mögött állunk az erdőben, és jó eséllyel nem tudunk felsorolni 3francia nobeldijast, nem ittunk bort még a napa völgyből, és nem jártunk a falu határon túl...de mi tudjuk mi a frankó.
hozzáteszem szerintem Budapest nagyon szép főváros (nekem eu-n belül Róma nyer, egy Pekinget, vagy Hongkongot meg kár összehasonlitani vele, de pest bent van a top5-ben (pedig utálok bemenni)), okosak a magyarok, de nézzük meg a német népet (vagy a 30évvel ezelettit, vagy, hogy miket találtak fel). a bor meg olyan mint a szép nő, valaki a vöröset szereti valaki a szőkét, én konkrétan a fekete mellett döntöttem
-
k-adi
nagyúr
válasz
Swinegod #13196 üzenetére
Engem meg az bsz fel mikor tele vagyok golddal és nekem ugatnak hogy "useless"...
főleg ilyen papírkutyák mint tracer aki még egy kis széltől is elhasal már...... -.-
(ugyan a medál önmagában nem feltétlen jelent sokat, de ha nekem van a legtöbb dmg, legtöbb elim, legtöbb obj. time akkor sok minden lehetek de useless nem)
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Swinegod #13192 üzenetére
Jó, és szerinted te vagy az egyedüli akivel ez történik folyamatosan? Most én is posztoljak be ide naponta 4-5 képet erről, ahol én vagyok a carry, tele golddal vért izzadva ölök, mégse nyerünk? Nem, nem fogok. Kicsérvogom akkor ott a teamtársaimnak magam, aztán el is felejtem gyorsan.
Most egyébként 2600-on játszunk, de elképesztően béna játék megy, rossz nézni. Alig várom, hogy kikerüljek innen.
-
BaLee
addikt
-
BaLee
addikt
válasz
Swinegod #13181 üzenetére
Nekem Volkskaya-n estek nekem miután támadó oldal Soldieres bronz medálok után (ahol simán bementünk, még 4 perc maradt is) védekező oldalon Symmetrával arany elim-ig jutottam de én voltam a fasz, és váltsak már, pedig ott szerintem a 2. pontra is qrva jó Symmetra de láttam annyira be vannak feszülve, hogy váltottam Phara-ra és ott is én voltam a fasz amikor mindenki halott volt nálunk, enemynél 5en állnak a ponton, nekem 50hp-m maradt és nem estem be contest-elni.
-
torik
senior tag
válasz
Swinegod #13010 üzenetére
Próbáltam tankra rámenni, azok voltak az egyetlen ellenek akiket a nagy hitbox miatt le is tudnék szedni de a healer csuklóból ráfordul és akkor vége mindennek. Ha el vannak szeparálódva az oké de az elég ritka sajnos.
Tudom hogy az EMP mi mindent szüntet meg, hogy melyik ultikat kapcsolja le és melyikeket nem, de ez is zsákbamacska, kivárni egy ilyen lehetőséget vagy eltolni egy olyan alkalommal mint fentebb írtam.
-
saen
veterán
válasz
Swinegod #12999 üzenetére
Sombrával te vagy a kezdeményező. Szóval minden team fight ahol van EMP-d, azzal kell kezdeni. Meccs közben meg minden fontosat hackelni, pl D'va ahogy írtad.
A health pack-et amit meghackeltél azt mutatja a többieknek falon át is, szóval tudják. Csak amikor megvan a két support pluszban, akkor kényelmesebb rájuk támaszkodni. Olyankor inkább az ellenfél cuccait érdemes elvenni + magadnak tartani egyet és arról játszani.
Sombrával egyébként a legnagyobb baj az, hogy csapatmunka kell. Én mid gold-ban toltam vele, amíg hajlandóak voltak együttműködni, addig jöttek a győzelmek zsinórban... Amikor meg közöltem, hogy Rein hackelve és egy üvöltés volt a válasz, ott kikaptunk...
A szidás elkerülésének meg az a lényege, hogy befolyásod más játékára nincs. Hibázni mindenki fog, ezt felemlegetni nekik felesleges. Ha meg saját magadra koncentrálsz akkor tudsz fejlődni is, ha másokra, akkor csak a kedved lesz szar.
-
saen
veterán
válasz
Swinegod #12993 üzenetére
Értelemszerűen én csak a végét látom, a váltásokat nem.
Ettől függetlenül te is tudtál volna többet tenni a győzelemért. Sombrának a hack/emp a lényeg és abból nagyon keveset toltál. 6 embert EMP-ztél, ez csak két ulti kb. Ez iszonyat kevés egy meccsen. Sombra lényege pont ez, egyébként jobban járnál Tracerrel, ott komolyabb sebzést ki tudsz tolni. Majdnem az összes team fightra kéne EMP-t hoznod... Emellett a hack és heal is kevés...
Ezeket csak azért írom, hogy mindenki szidja a másikat minden meccsen és magukba nem néznek. Nekem pont emiatt van sokszor elegem a játékból, egyszerűen a veszekedés része nem jön be.
De mondok egy másik példát is, tegnap este Mendo streamjét néztem és összerakta őt ellenfélnek Surefour-ral, IDDQD-vel és Sterrel. Nála meg csak noname emberek... Nagyon kiváncsi voltam a dologra, mert ügye az ellenfélnél jobb DPSt nem igazán lehetne kívánni, ennek ellenére Mendoék simán nyertek. A maradék három ellenfél béna volt és hiába a top dps, ha szar a tank/support, ők se tudnak semmit se csinálni. Mindenkinek tudnia kell a csapatban a dolgát és azt csinálni. Amíg ez nincs meg, nincs miről beszélni.
-
saen
veterán
válasz
Swinegod #12988 üzenetére
Látom nem érted. A DPS-nek (és Zaryának egyaránt) szüksége van térre, hogy hatékonyak tudjanak lenni. A dps nem úgy működik, hogy odamegy az ellenfélhez és szarrá lövi, hanem valakinek zavart kell kelteni és ezt a zavarodást tudod kihasználni DPS-ként és ekkor tudod leadni a sebzést. Ha csak a nagy semmibe elindulsz akkor szimplán lelőnek és ez történt veletek is. Az, hogy te votlál az arany sebzés az csak annyit jelent, hogy te haltál meg a végén, mert nem rád ugrottak kapásból. Az ellenfélnek minden adott volt a győzelemhez, megvolt a két korrekt tank, megvolt a megfelelő support és az őket kiegészítő dps-ek. Ez a meccs már eldőlt a karakterválasztásnál. A helyes lépés nálatok az lett volna, hogy az egyik supportot lecserélitek Winstonra és máris egyenlő esélyekkel tolhattátok volna. Persze lehet egymást hibáztatni, de attól legközelebb is ugyanúgy ki fogtok kapni hasonló esetben.
-
oxox
addikt
válasz
Swinegod #12975 üzenetére
sombra-val silver dmg doom és phara mellett szép teljesitmény..
mondjuk látatlanban én sem örültem volna, ha ilyen compnál egy somra kéri, hogy cseréljek...de ez csak a somra fóbiám (compn eddig 1 azaz egyszer volt velem olyan sombra aki ügyes volt)
Bocskay -ne utálj! ................nagyon
-
nonsen5e
veterán
válasz
Swinegod #12943 üzenetére
A visszalépéskori garantált -50SR-t én is hülyeségnek tartom, de azzal, hogy valakinél elment az áram vagy a net és azért nem ment vissza a játékba nem nagyon lehet mit kezdeni, mert ha DC-kor nem járna az SR levonás, akkor tömegesen taposnának az emberek a konnektorra, húznák ki a tápkábelt vagy a routert.
-
torik
senior tag
-
debrecenikri
tag
válasz
Swinegod #12920 üzenetére
Fura, nekem a majdnem ugyanolyan (i5 4200h) procival a játékokat amiket játszom elviszi tűrhetően. Igaz, hogy Asus a laptop, de nem hinném, hogy a hardver sebességén ez bármit változtatna. Bár nekem furcsán a legtöbb benchmark felett teljesít a GPU-m, lehet, hogy kifogtam egy jobb darabot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest