- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
válasz
errorcode06 #13671 üzenetére
Hallod, utálkozni jársz ide?
-
stefyY
őstag
válasz
errorcode06 #13457 üzenetére
Vagy ha Cabalra költöm...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
errorcode06 #13403 üzenetére
Miért, azt csak másnap bánod meg, ez meg kitart hónapokig.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
errorcode06 #13291 üzenetére
Gyári oc-s.
Nem is tudom mennyi a referencia órajele. -
saen
veterán
válasz
errorcode06 #12913 üzenetére
Ez nem feltétlen a játékosok hibája. Blizzard csinált egy rendszert ahol ha nyerni akarsz akkor csapatmunka kell, de a díjazásban meg bünteti a csapatjátékosokat.
Személy szerint minden ilyesminek nagyon örülök, mert a játék alapjai nagyon jók, de a comp egy rakás **** a jelenlegi formájában.
-
Joezyka
senior tag
válasz
errorcode06 #12913 üzenetére
majd ha bejön a ranked DM is! na akkor tisztul ki a rendes comp....
én lejjebb vagyok (low plat) de ott is hasonló. néha az az érzésem, mintha nem értenék a játék lényegét, és csak a kiiiilllllll
-
Joezyka
senior tag
válasz
errorcode06 #12861 üzenetére
"elvileg" múltkor egy "proHANZO"-val találkoztam, annyira ratyi volt, hogy sírtam. report, block, stb stb. vártam 2percet, nehogy újra összerakjon vele. még 2 meccset kellett vele letolnom, mert mindig összerakott vele, természetesen 1 csapatba. Szerencsémre a másik 2 gambe jobb volt a csapat, azokat kínkeservesen, de hoztuk, de kb hasonló érzésem volt mint ami fentebb lett írva: "ilyennek szereztünk SR-t"....
egyikben tank voltam, másikban heal és mégis mind a kettőben több dmg-em és elimem volt min a hanzonak. váltani ő sem váltott sosem, nem szólt, nem reagált semmire.
a vicc az volt amikor mondtam a csapatnak, hogy troll player engem reportoltak, mert bomlasztom a csapatot
-
saen
veterán
válasz
errorcode06 #12704 üzenetére
Akkor szerintem várd meg az eventet, mert most is hamar ki fogsz égni
-
saen
veterán
válasz
errorcode06 #12701 üzenetére
A nyári játékok bármelyik pillanatban indulhatnak.
Belépni meg akkor érdemes ha élvezed a játékot. Attól, hogy páran kiégtünk, még Te játszhatsz jókat.
-
oxox
addikt
válasz
errorcode06 #12665 üzenetére
nekem 10-ből 1-2 nem dupla...mondjuk jön is a pénz
ha bevezetik, akkor potyognia kell a hiányzó legeknek. -
Derrewyn
senior tag
válasz
errorcode06 #12663 üzenetére
Nagyon úgy tűnik, hogy az teljesen megszűnik (legalábbis addig, amíg nincs meg minden).
Én úgy tudom, hogy a PTR-es nyitásokból nem kapott senki sem. -
sirszevenap
addikt
válasz
errorcode06 #12596 üzenetére
A baj nem kevés!
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
errorcode06 #12062 üzenetére
Igazából innen lehet jól látni, hogy a matchmaking pontozó rendszere jól működik:
Annak ellenére, hogy 50% a win-lose arány, mégis az első szezonban 400 ponttal magasabban zártam, mint ahol kezdtem. Miért? Mert ha jól játszol, az enemy hősét és a globális hősök átlagát is felülteljesíted az adott hősöddel, akkor többet kapsz win-ért és vesztésnél kevesebbet von le. Így az 50% megtartása véget előbb-utóbb oda kerülsz, ahol a helyed van.
Szóval így lebukva 2700-ra játszottam egyet normálisan mcree main-nel, nyertünk és rengeteg pontot is kaptam. Tracerrel viszont tilted is voltam, plusz counterek ellenére is maradtam tracer folyamatosan, ami azt eredményezte, hogy kimaxolt csíkjaimból a linkelt statjaim átlagos, itt-ott magasabb, de inkább alacsonyabbak lettek.
-
pohár
félisten
válasz
errorcode06 #12060 üzenetére
nekem eddig valami 6l/2w a ranked besorolásos állásom, geciszarul ment eddig... abba is hagyom a picsába, ha bedob gold alá
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
errorcode06 #12060 üzenetére
Season 3 - 51,5%
Season 4 - 50,5%
Season 5 - 46,6% (de csak mert elkezdtem tracerrel játszani, gyakorolni)
-
Lokids
addikt
válasz
errorcode06 #12054 üzenetére
CTF csak olyan gamekben működik jól, mint a Quake, vagy az UT.
-
oxox
addikt
válasz
errorcode06 #11464 üzenetére
olyan szó nincs, hogy "szókat" ..."ara" ugyan van, de gondolom nem ő figyelmeztetett
amúgy nem tudom, hogy a néger mennyire rasszista kijelentés a mi nyelvezetünkben...lásd gyerekkorunk kedvenc előrecsomagolt fogszuvasodása: négercsók.de ahogy nézem amerikában is, csak akkor érzik annak, ha nem fekete...pardon afroamerikai mondja a másikra, az afriakai felmenőkkel rendelkezők előszeretettel használják egymásra...tehát ha én afrikai vagyok ("az antilákról"
), akkor akár használhatom is a játékban
.
Gondolom ennek ott mélyebb múltja van, és a roma is ezért lett ennyire "népszerü"
bár ennyi erővel a parasztra is kitalálhatnának valamit...mert ugyan régen, és a "fejlettebb" országokban a paraszt az akinek az ételt köszönheted (csak nálunk van negativ hangzása)nahh elég ennyi tanár úr...este meg kell csinálnom még két heroest, utána várható vagyok...subject cenzúra
Lesztek niga' ? (Arrow rád gondolok, de úgy is tudod
)
-
MK VII
veterán
válasz
errorcode06 #11466 üzenetére
Jól teszed...
-
MK VII
veterán
válasz
errorcode06 #11464 üzenetére
Figyi... Szerintem eltévesztetted a topikodat. A beszólogatós troll topik nem ez...
Köszi viszlát. -
KisTücsök
addikt
válasz
errorcode06 #11462 üzenetére
De amúgy miért kell erre így rágörcsölni? Én nagyon szeretem a skineket, minden játékban (
), de nem dőlök kardomba, ha valamit nem dob ki. Márpedig nekem sem nagyon szokott.
Majd kifogja, vagy összegyűlik és megveszem. Az meg, hogy rendes pénzért vegyek ládát, amikor amúgy is dobja a játék, ha játszom vele..
___A report system hogy működik itt? Mennyi jelentés után vizsgálják meg? A chatben leírtakat eltárolja? Mert ha nem, én meg abusive chat miatt jelentem, akkor hogy vizsgálják ki?
Múltkor egyik meccsnél a csapattárs azzal kezdett, hogy az ellennél van egy feltételezhető troll, mert előző meccsen vele volt egy csapatban és nem csinált semmit. Hát tényleg az volt, a meccs felénél lelépett mindenki a másik csapatból. Nem is titkolta amúgy a csávó, hogy leakar bukni, hogy játszhasson a haverjával. Persze reportolta mindenki, gondolom előző meccsen is. Mennyi az esély rá, hogy ezzel most történik valami?
És amúgy plat legaljában miért van ennyi Hanzo main?
Eddig összesen nem találkoztam ennyi Hanzo mainnel, mint ezalatt a néhány meccs alatt.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
errorcode06 #11460 üzenetére
De nem csak average drop van, hanem elvileg Pity timer is 25-nél, ha jól emlékszem. Ez nem hivatalos, azt hiszem valamelyik reddites posztban volt, ahol összegeztek több, mint ezer ládanyitást.
7: Jaja, ezért kérdeztem. Hearthstone-ban is vannak "mágikus" emberkék, akik 50 pakk után sem kaptak legendaryt, mikor ott meg 40 után biztosan kapsz.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
errorcode06 #11453 üzenetére
Gondolom akkor nem eventes legendaryt nyitottál, vagy pénzt?
-
k-adi
nagyúr
válasz
errorcode06 #11453 üzenetére
Nekem 2 legendary is esett pedig kb 15 ládát nyitottam összesen az egész event alatt...
Ami igazán bosszantó, hogy a duplikált itemekért +5 vagy +15 goldot kapsz ami elég köcsögség szerintem. Néha +50 goldot de az is lóf.sz
-
Pocok256
veterán
válasz
errorcode06 #9922 üzenetére
Nem értem ezzel mi a probléma. Belepsz fun mode gameba ahol az emberek funolnak te meg befeszülsz és idegeskedsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Háztartási gépek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest