- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
pachito #8332 üzenetére
Miért ennyire népszerűek a sniperek mind QP, mind low rankeden? (1800-2000 között van tapasztalatom, nagyon minimálisat játszok)
10-ből 8x first pick instant Widow vagy Hanzo, és átlag a játékok felében van mindkettő egyszerre a csapatban ellenségtől és játékmódtól és csapatkompozíciótól függetlenül. -
saen
veterán
válasz
pachito #7100 üzenetére
Nem sokat játszottam még, de amit tapasztaltam:
-D'Va és Winston mirrorokat egyszerűen nem tudom nyerni, mindig kikapok.
-Genji meg S76 pedig mindig adta eddig, főleg a Soldier, nem vesztettem még egyet se vele. Genji meg azért fura, mert abszolút nem szoktam vele játszani.
Ami még érdekes volt, hogy megnéztem egy srác rangját aki nagyon csúnyán lealázott, esélyem se volt ellene és alacsonyabb volt a rangja, mint nekem... Aztán később én aláztam valakit, az meg egy egész ranggal felettem voltSzóval elég fura egy mód eddig.
-
Juleshu
tag
válasz
pachito #5549 üzenetére
Rangsort felállítani nem igazán tudok, imádom az egész koncepciót, amit a Blizzard összehozott ezen játékon belül, és minden kariban megtalálo ma maga szépségét. A hangulattól lelkiállapottól függően mindig van választásod, akár pörgésre, akár izgalmas sunnyogásra, akár nyugodtabb aprításra vágsz
. De azért a leggyakrabban választott hősök megvannak.
Lehet hogy egyesek Junkrat-et a kezdők, noobok ideális hősének tartják (területsebzés, csak spammelni kell stb.), de az egyik kedvencem. Imádok ívelten célbadobni, kitalálni vagy ráérezni merre fog mozdulni a következő másodpercben az ellen és elé lőve pont telibetalálni, szeretek aknával felrepíteni charge-oló reinhardtokat a levegőbe vagy kilőni az ellent a pályáról, nagyon ne mmindegy milyen stratégiailag fontos helyre rakod a csapdát és mikor, és hősiesen feláldozni olykor magad a tömegbe ugorva - ha látod hogy a következő másodpercben halál lesz, de a hulládból kihulló robbanó golyóiddal még magaddal rántasz valakit. Nagyon veszélyes tud lenni és oolyan idióta
.
Bizonyos payload-pályákon, defend-ben egy jó symmetra szinte must have. A portál meccset dönthet el. A kis tornyairól már lejjebb mások beszéltek, igen hasznosak tudnak lenni.
Zarya. Egy jól elhelyezett "fekete lyuk" fel tudja tenni az "i"-re a pontot, megcsinálja a napodat, nem egyszer team-kill lehet a vége, a kontrollpont mellé kirakva overtime-ban szerencsétlen enemy összerántva vergődve nézi, ahogy lemegy a csík, és vesztik a kört
. Nem mellesleg számtalanszor menthetsz meg csapattagot (és magadat!) a shielddel, dobálhatsz vele is energiatölteteket, és a sugaradat meg próbálja meg visszareflektálni Genji
. Jól érzem magam, ha vele tolhatom
.
Soldier, Pharah, Reaper Lució, Zenyatta, D'va, Mercy még azok, akikkel jobban érzem.
-
saen
veterán
válasz
pachito #5549 üzenetére
Jelenleg kb ez a három, de rövidesen ismét változni fog az új herok és nerf/buff-ok miatt:
-Zenyatta: Discord Orb jelenleg brutálisan erős, egy igazi terminátor a kis robot. Rövidesen jön a megérdemelt nerf rá, meglátjuk utána mennyire marad erős.
-McCree: jelenleg már nem olyan erős amennyire az utolsó nerf előtt volt, de így is elég erős maradt, hogy lehessen vele nagyokat alakítani.
-D'Va: sokáig a Roadhog volt a helyén, de most a buff után D'Va erősebb lett szerintem. Nem annyira kedvelem már, kicsit unalmas, de nagyon erős az tény.Jövőt illetően a Tracert akarom megtanulni, második szezon előtt még rágyúrok. Jelenleg katasztrófális a mérlegem vele, meglátjuk, hogy mennyire tudom felhozni magam vele.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
pachito #5549 üzenetére
Kedvencem Widowmaker, mert szeretem a snipereket úgy általában. Competetive-en inkább nem játszom vele mert szituációs pick, és nagyban függ a formámtól.+szvsz kéne neki egy buff, legalább mobilty szempontjából (hook cd-ja fele ennyi is lehetne). Második McCree, mert mindenhova jó és nagyon rewarding. Harmadik Tracer.
Legjobban utált karakterek(ellenük játszani): D.Va és Hanzo.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
pachito #5549 üzenetére
D.va: Már az open betaban is vele ment a legjobban, a buff óta meg még jobb érzés vele játszani. Sok ultit megfog, le tudja rusholni kb az összes idegesítő karaktert, iszonyatosan mobilis, a második életét meg rendszeresen alábecsülik, és simán le lehet vele nyomni pár figyelmetlen ellenfelet .
Zenyatta: Amikor a csapat elkezdi hozni a szarabbnál szarabb pickeket, se rendes dps nincs, se healer, te meg agyalsz, hogy mégis mit tudnál pickelni, hogy legyen esély, valahogy mindig ő a megoldás. A buff óta iszonyatosan erős karakter lett, ráadásul baromira aktív, pörgős játékot igényel.
Reaper: A hitscan herokkal gyenge, Pharahval meg egyenesen rettenetes vagyok, így ha mégis DPS-t akarok hozni, akkor ő vagy Tracer szokott lenni a választás. Tracert jobban élvezem, de Reaper bizonyos szitukban hasznosabb. KOTH pályákon gyengébb ellenfelek ellen néha csak futsz körbe körbe és szeded a killeid után keletkező bogyókat, míg a többi típusban gyakran az ő ultija menti meg a meccset. Tud flankelni de a tankokat is ő kapja szét a leghamarabb, és van egy baromi jó escapeje. Néhány pályán-pályarészen gyenge, de a többin meg döntő tényező szokott lenni.
-
k-adi
nagyúr
válasz
pachito #5551 üzenetére
A gömbje csak zavarásnak jó kb, mert lassú, illetve még rein ellen mert átmegy a pajzson és lehet így szívatni.
Amúgy ha a turreteket jó helyre rakod akkor sokat tudsz segíteni, mert ugyan kevés a sebzésük de lassítják az ellent, így a többik be tudják darálni őket... pl pont a gyorsan mozgó kis kakások ellen jó, akik próbálnak berohanni sunyin a nagy harc közepette (tracer, stb). Az elsődleges sugárnyalábja pedig szintén jó zavaró fegyver, mert elég hangos a zúgása, másrészt az is lassít és nem is kell vele nagyon célozni se
fürge herok ellen pont jó
-
k-adi
nagyúr
válasz
pachito #5549 üzenetére
Egyértelműen az első nálam McCree mert nagy troll (flashbang) és jól lehet vele sniperkedni is.
A második DVA (a buff óta mégjobban bejön ez a hero, az ultija nagyon jó ha az időzítés megfelelő) és Bastion, mert akármennyire is noob hero szerintem az egyik legjobb bizonyos esetekben (pl. payload)..
A harmadik pedig Symmetra nekem... eleinte nagyon utáltam és gyengének találtam de idővel megszerettem, mert egyrészt a teleport ultija (hamar töltődik fel) nagyon sokat tud segíteni, másrészt pedig ő is egy jó troll tud lenni ha úgy adja a helyzet
A negyedik nálam Mei -
k-adi
nagyúr
válasz
pachito #4502 üzenetére
Igen, néha valóban jó ha valakikből kettő van EGY IDEIG (amíg az adott akadályt le nem győzi a csapat), de sajnos sokszor tapasztalom azt, hogy dupláknál nem jól választanak a playerek, hanem pl. dupla mercy-t / symmetra / widowmakert / tracer-t / zenyattat hoznak és emiatt sokszor szimplán low team dmg van.
De persze ettől függetlenül néha vannak jó kombinációk, ahogy írtad is csak én ritkábban találkoztam eddig ilyennel, azért írtam amiket.
Pl. support oldalról nézve a dupla Lucio-t is még csak-csak megérteném ha összhangba dolgoznának - de persze ilyenről szó sincs. -
whitezo88
nagyúr
válasz
pachito #4323 üzenetére
Epp ezert nem eroltetem, semmivel se jobb mint qm, es 55-6rol van szo. Qmben max a benak idegelnek fel de ott legalabb porog jobban az xp. Mai uccso meccs: hanamura def. 1:30 marad mire beszedik A-t, ezalatt harom ultit toltam reaperrel 2-3 embert olve egyenkent, aztan lehalok mert 3-4 tamadobol mar csak egyet tudok leszedni, eledek, jonnek A-ra, ketto tamadot (egyik egy ultizo malac) megolok de elkap egy soldier, aztan mire jonnek vissza el is foglaltak... Harom arany ket ezust, es meg en lettem leszolva miert nem jottem vedekezni es meg mertem szolalni hogy eleg gyenge vedelem volt.
Ja es volt olyan is hogy ellen beszolt miutan elbuktak Dorado attackot hogy milyen szanalmas hogy 94es Bastionnal jon. Hat mivel nem tudnak ellene counterelni johogy azzal megyek amivel nyerunk
alacsony szintuek ellen az a legjobb. Es ugyanez ha naluk van es egyedul hozok ellene countert tobbiek csak felszurjak magukat ra.
-
kuLi_
tag
válasz
pachito #4281 üzenetére
Mondjuk én csak egy bohóc vagyok a sok közül, meg más a hozzáállásom, meg habitus, meg mittudomain, de kövezzetek meg érte, meg vessetek kutyák elé, üssetek, meg minden, de tényleg...
55+ körül tök fasza a kompetitív mód, ezt tényleg nem győzöm hangsúlyozni, esküszöm így érzem, ez van. Tényleg ennyire egyedül látom ennyivel pozitívabban a helyzetet, mint amennyire full drámainak van mindenhol lefestve? Az a pár súlyosnak ítélt probléma, melyet felsorolt a Gamestar, azok közül talán egyedül a coin flipet érzem jogosnak, miközben amúgy engem speciel ez sem zavar igazán illetve alapjáraton erősen map-függő, a többi probléma még nagyon messze van az élvezhetetlentől, sőt... A "hat Torbjörn probléma, amiből bohóckodás lesz" pedig nálam (tehát ismét hangsúlyozom; ez szigorúan szvsz) inkább a cikkíró kompetenciáját kérdőjelezi meg kissé; Nekem konkrétan ezekből és hasonló idióta meglepetés-setupokból születtek meg a legélvezetesebb rundjaim (akár mi, akár az ellenfél dobta be, de végre valami "új" és ennek megfelelően kénytelenek voltunk azonnal és okosan reagálni).
Ha valaki kizárólag rankot szeretne grindolni, annak szerintem érdemes kizárólag 3 fős haveri "elit alakulatban" gondolkodnia (legalábbis különféle streamen látottak és fórumos visszajelzések alapján), ugyanis 4-6 fő között már berak titeket full premade csapat ellen, míg 3 fő esetében elvileg kizárt, bár ezt sehol sem láttam leírva megerősítve vagy megcáfolva.
Ahogy én látom illetve vallom jelenleg:
SoloQ: unalmas, egyedül inkább csak quick playt tolok, zéró stressz és gyakorlom a kevésbé használt hőseimet.
DuoQ: fun.
3 fős party: fun / rank grind heaven
4 fős party: avoid this shit
5 fős party: avoid this shit
Full premade: maximum fun -
Feketelaszlo
senior tag
válasz
pachito #4273 üzenetére
+ : Volskaya Industries (azok az óriásrobotok mekkora flash már
pedig először azt hittem, hogy utálni fogom az orosz pályát meg orosz hősnőt is, de jók!), Watchpoint: Gibraltar (szeretem, mert talán ez a leghosszabb és az utolsó része a legnagyobb kihívás támadó csapatnak), Ilios (control point mapok közül nehéz választani, de ez talán egy paraszthajszálnyival szimpibb)
- : Numbani (valahogy nem jött át ennek a pályának a hangulata, se a zenék, se a környezet)
A többivel többé-kevésbé ki vagyok békülve, talán még Temple of Anubis egy kicsit unalmas néha (nagyobb pályát lehetett volna építeni az egyiptomi téma köré) meg Lijiangon a Control Center is elég genyó tud lenni, de más kifejezetten "utált" pálya nincs. Viszont mindegyiknek megvan a maga "egyénisége", King's Row pl. búskomor és sötét, ami persze néha nyomasztó is tud lenni - Numbani épp ezért nem tetszik, mert olyan erőltetetten happy meg színes.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
pachito #2924 üzenetére
Ez nem simliskedés kategória, szimplán magadat zárod feleslegesen keretek közé, ha fogyasztóként nem globálisan gondolkodsz a mai világban. Ez a csak magyar, csak eu, csak ez, csak az hozzáállás az előző évezred maradványa, majd kihal. Tudatos vásárló ár-érték arány alapján vásárol (nyilván legálisan, ez még annak számít, ha jól tudom, mivel nincs régiózár magára a kódra), nem pedig zászlók alapján...
-
fuvi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest