- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
freeknight #15602 üzenetére
a 3 tank 1 dps felállás nagyon erős tud lenni
hát igen, nekem ez hiányozni fog
-
saen
veterán
válasz
freeknight #15602 üzenetére
Miért okozna ott problémát? Az ellenfél is 2-2-2-t fog hozni.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
freeknight #15021 üzenetére
Ugyanez a problémám.
-
Hannibhál
őstag
válasz
freeknight #15016 üzenetére
most raktam azt fel rá, azelőtt is csinálta ezeket, 70 foktól meg nem kéne egy laptop cpu-nak throttlingolnia, anno a samsung rv509-esembe az i3 380m kezdett el 90 foknál throttlingolni
addig maxon tudott pörögni, meg az msi szerint is a mostanim tartja a 3,1-3,2 ghz-es órajelet
De azt a win újrahúzást megpróbálom, hátha mükszikúgy is szerzek egy ssdt bele akkor a kettő együtt meglesz legalább
-
Hannibhál
őstag
válasz
freeknight #15007 üzenetére
Meglestem msi ab-rel, a cpu 71 fokos volt max(comp alatt) míg a gpu 58 fok körül jár, annyit csináltam h az nvidia beállításoknál a physx-et átraktam automatikusról gpu-ra s így már nem nagyon produkálta az akadást, csak néha, de akkor meg a feladatkezelőbe az jött ki, hogy a windows intéző 20-30%-os cpu-t használ(egy mappa volt megnyitva) s ha be is zártam, nem záródott be s ugyanúgy használta tovább a cpu-t, csak az újraindítás segített O.o
SZERK:A cpu folyamat tartotta a 3100mhz-es allcore turbót sőt néha 3200ig is felment, szóval gondolom a hőmérséklettel nemigen van baj
-
Hannibhál
őstag
válasz
freeknight #15007 üzenetére
fc5-öt majdnem maxon viszi több órán keresztül laggmentesen, csak hát az ugye single player ami inkább gpu gyilkos, míg az ow multi tehát inkább cpu gyanús.
-
Hannibhál
őstag
válasz
freeknight #15003 üzenetére
Köszi mind3ótoknak a választ
Annyi háttérinfó, hogy ez a laptopom van most:[link]
annyi, hogy sima 1 tb-os hdd van benne, meg én 4gb rammal vettem de bővítettem 12gb-ra. Ezzel a laptoppal nagy team harcok közepette belaggol, s a win10 feladatkezelőjébe ilyenkor a gpu 0%-ra ugrik míg a cpu az 100% közelben teker(alapesetben is 70-80%-os) s fhd-n tolon 60fps limittel, lowon, ezért gondoltam h a cpu lehet gyenge -
k-adi
nagyúr
válasz
freeknight #14955 üzenetére
Szerintem így is lesz olyan erős mint eddig a hanzo.. a leap sokat segíthet és a rapid-fire is a kis HPsok ellen
-
Pocok256
veterán
válasz
freeknight #14818 üzenetére
De ez az én döntésem lenne senki nem kényszerítené rá a játékost, hogy mindenkit listára tegyen, de ha valaki meghozza azt az áldozatot, hogy inkább 1 órát vár 1 játékra minthogy kreténekkel játsszon akkor miért nem tehetné meg ez hol és kit zavar konkrétan miért fáj bárkinek is
-
válasz
freeknight #14727 üzenetére
-
-
bazs0811
tag
válasz
freeknight #14688 üzenetére
Valahogy így képzelem a zsidó hero-t: Képességek: Elnyeli a játékbeli pénzed, aranyfegyvereket minden játékostól zaciba veszi, ad heal-t, de csak keveset és aztán duplán veszi vissza, ulti: minden játékosra hitelt ad, miközben pénztornádóval shield-eli magát.
Mindehhez egy unique skin: Soros György skin ...no offense, no political content. Csak a véletlen müve. -
TBT
Topikgazda
válasz
freeknight #14691 üzenetére
Alig várom már, hogy Live szerverre kerüljön. Instant pick lesz mindenhol, Torb és Rein mellett, majd szépen elbeszélgetnek egymással játék közben.
-
saen
veterán
válasz
freeknight #14671 üzenetére
Nemcsak ezeket használják, de ha ez az erős akkor ezt használják. Egyébként profik kérték már sokszor a Tracer nerfet is, nem kapták meg. Szóval nemcsak az ő szavuk számít...
-
saen
veterán
válasz
freeknight #14669 üzenetére
Pedig hozzájuk kell igazítani, ők tudják miből mit lehet kihozni.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
freeknight #14532 üzenetére
Szerintem egy windows reinstall megoldotta volna a problémát.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
freeknight #14526 üzenetére
Ha van használd, én is használnám, de attól hogy neked nagy SSD van a gépben, még nem kell mindenkinek rohannia a boltba.
Nekem nem kell perceket várni, ha kifagyok, a battlenet-et is el kell indítanom, de még úgy is meg vagyok fél perc alatt. Egy játéknál kellett egyedül SSD (PUBG), de azóta már ahhoz se.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
freeknight #14522 üzenetére
Erősen kétlem, hogy pont az overwatchnak lenne kimondottan szüksége Sdd-re, tekintve, hogy hdd-ről játszom mióta megvettem és reccenés nélkül fut, várni se kell semmire.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
freeknight #14517 üzenetére
Van értelme SSD ről futtatni az Overwatchot?
(#14521) TBT Rendben akkor szerintem én is átrakom az Overt a 960EVO 500 M2 SSD-re.
-
Orgi
addikt
válasz
freeknight #14517 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, simán működött, áthelyeztem az OW-t könyvtárát majd megmutattam a kliensnek :-)
-
Rigormortiis
veterán
válasz
freeknight #14506 üzenetére
Emlékszem régen, amikor még wowoztam, Ragnával voltunk egy braceletben pvp-ben. Uhh...amit a Ragnás magyarok le szoktak művelni egy jó AV vagy AB alatt globál cseten...
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
freeknight #14506 üzenetére
Azért az orosz se különb.
-
k-adi
nagyúr
válasz
freeknight #14414 üzenetére
ugye ugye inkább adnának aim skillt, mi?
-
saen
veterán
válasz
freeknight #14414 üzenetére
Én se vettem még egyet se, pedig kaptunk 2-öt ingyen, ettől függetlenül sose baj ha van ingyen cucc.
-
saen
veterán
válasz
freeknight #14402 üzenetére
Mondjuk most pont nem ez volt...
-
cattus
addikt
válasz
A mostani Boston Uprising - London Spitfire meccs eddig elég jó. Bár sajnos még mindig kb. minden meccsben dive van, lehetnének változatosabb compok.
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
Igen és ez a nézőszámon is meglátszik. Holnap esti Seoul - NY abból a szempontból lesz jó, hogy végre meglesz az első veresége az egyik koreai csapatnak
Tegnapról a két LA-i csapat nagyot küzdött, izgi párharc volt, aki gondolja.
Egy darabig én is szüneteltetem amúgy a liga követését, mert nem szeretném teljesen megunni. -
TBT
Topikgazda
válasz
freeknight #14391 üzenetére
A novemberi BlizzCon-on jelentették be. Mondjuk, azóta némileg változtattak rajta, a játékban lévő skin szebb, mint, amit akkor mutogattak.
-
saen
veterán
válasz
freeknight #14385 üzenetére
Majd játszok holnap, vagy jóval később. Nem érdemes ilyenkor nagyon próbálkozni, az új content meg megvár, nem megy sehová
-
TBT
Topikgazda
válasz
freeknight #14381 üzenetére
Szerver hiba. Schmecht!
-
TBT
Topikgazda
válasz
freeknight #14353 üzenetére
3000 lesz a Legendary skin pletykák szerint.
-
saen
veterán
válasz
freeknight #14353 üzenetére
Egy darabig most nem lesz duplicate, mert mind a szürke, mind a kék színű cuccokból jön sok új, azért az jópár doboz míg kidobja újra az összeset. pl 26 új spray lesz, ami ha dobozonként kapsz 3-at, az is 9 doboz, mire kijön.
Ettől függetlenül persze 1000 kredit nem a világ. -
saen
veterán
válasz
freeknight #14338 üzenetére
Mindenki kap valamit, de nem lesz mindenkinek pl legend skinje.
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
freeknight #14318 üzenetére
Bevették a csapatba mert annak ellenére, hogy toxic, top 3 tank kb., de itt még ő is elkussolt egy kicsit és érezte, hogy ezt nem kellett volna..
itt a klipSpeaking about Outlaws tank player Austin "Muma" Wilmot—one of the few openly LGBT players in the Overwatch League—xQc went on a tirade against the player, saying, "Shut your fucking mouth and go back and suck a fat cock. He would like it."
Erre meg tényleg muszáj volt valamit lépnie a Dallasnak, mert akkor meg ők lesznek megvádolva..
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
freeknight #14313 üzenetére
Mumát lebuzizta úgy, ahogy nem kellett volna.
Én örülök neki, hogy nem lesz, sokan nagyon szórakoztatónak tartják, engem ellenben rettenetesen idegesít
Taimou legyen, aztán meglesz az első Dallas win végre -
válasz
freeknight #14313 üzenetére
Megszólalt
-
saen
veterán
válasz
freeknight #14267 üzenetére
Pedig jól működik ez OW-ban is. Egy monitor a fő stream, egy meg aki érdekel mellette, én így tolnám. Az meg csak illúzió, hogy minden lényegeset megmutatnak, sokminden kimarad így is, főleg a kommentátorok se túl ügyesek, csomó dolog elkerüli a figyelmüket + a stratégiát se értik sokszor.
Persze nem vagyunk egyformák, elfogadom, hogy Neked nincs erre igényed.(#14268) tlv: Ügye-ügye? Ezt úgy hívják, hogy mészárlást tartott
-
saen
veterán
válasz
freeknight #14265 üzenetére
Pedig szerintem lenne rá igény. Ugyanúgy ahogy pl PUBG squad-ot (4 fős csapat) is szokás úgy nézni, hogy mind a négy streamet nézi valaki egymás mellett és mind a négy nézőpontot egyszerre látja. Itt simán lehetne olyat, hogy egyik monitor fő közvetítés, másik monitor meg mondjuk a kedvenc Genjidet figyeled. Nagyon sok dologról lemaradsz jelenleg, olyanról is ami érdekes.
-
saen
veterán
válasz
freeknight #14240 üzenetére
Meló közben ma megnéztem mindhárom meccset, igaz csak a háttérben, szóval sok minden kimaradhatott.
A szines barrierek nekem annyira azért nem jönnek be. A régi (kék/piros) rendszerrel csak annyi volt a baj, hogy folyamatosan váltogatták a csapatok szineit. Igaz ezek a csapatok akik most voltak eléggé különböző színüek voltak, ezért jól látszott minden, de a vb-n voltak olyan meccsek ahol szinte ugyanaz volt a két szin. Ez majd idővel kiderül, hogy mennyire lesz jó, én egyelőre nem estem hasra tőlük.
Ami engem jobban érdekelt, hogy ki hogy fog szerepelni. Ezek alapján a kínai csapat borzalmasan gyenge, gyakorlatilag stomp-olták őket végig. Igaz a fele mezőny még nem játszott, de amit láttam az alapján jó eséllyel ők lesznek a leggyengébb csapat. Gladiátoroknál volt néhány kiemelkedő teljesítmény, majd kiderül, hogy csak a gyenge ellenfél miatt, vagy tényleg pengék. A Valiant is simán verte a gyenge Shock-ot, igaz ott sokan nem játszottak. 2 játékosuk még túl fiatal és nem játszhatnak, IDDQD meg beteg. A Fuel/Dynasty meccs meg elég szoros volt, színvonalra simán a legmagasabb eddig.
Folytatást meg kiváncsian várom, talán holnap is bele tudok nézni, majd meglátom.
-
brumi1024
veterán
válasz
freeknight #14113 üzenetére
Igen, külön kreditből, ha jól rémlik.
nkAAA: Bezony, mindkettő elég jó.
-
saen
veterán
válasz
freeknight #14113 üzenetére
Igen. Annyit mondtak, hogy egy új fizetőeszközt vezetnek be amiért meg lehet venni, az elején mindenki kap annyit ingyen amiért egyet tudsz venni. Gondolom a többi fizetős lesz. Jövő héten indul a liga (10-én), szerintem akkor lesz éles az új rendszer, meg lesz több info is.
-
k-adi
nagyúr
válasz
freeknight #13949 üzenetére
Supporttal nemcsak "magadhoz" hanem a tankok/dps-ekhez is kell pozicionálni ami több skillt igényel.
-
válasz
freeknight #13945 üzenetére
Ezen a szinten az a legkisebb probléma, ha valaki nem tud DPS-ezni, de az emberek fele a csapatnunkáról még mesében se hallott, bemegy egyedül ultizni és meghalni, a tank is.
-
k-adi
nagyúr
válasz
freeknight #13945 üzenetére
Nem véletlen. Supporthoz több ész kell
jobban kell velük pozicionálni ami már több skillt igényel
-
Swinegod
őstag
válasz
freeknight #13870 üzenetére
1. 2900-ba tett úgy, hogy előző szezonban 2700-ban végeztem 7 winnel, nem hiszem, hogy ezzel lenne a baj. Ugye elvileg van olyan, hogy ha 5 meccsen keresztül nem teljesíted a rangod szükséges minimumot, akkor lejjebb dob egy rangot. Na, mikor én 9-et egyhuzamban vesztettem akkor se dobott le, szóval abszolút legalább high-platos vagyok a játék szerint is
2. Sokszor hetekig nem játszotszok, maximum 2 meccset megyek egyhuzamban, utána vagy tanulok, sorozatot nézek vagy Factoriozok
3. 42 meccsből 72% winratem volt Zenyattával S3-ban például, telesen SoloQ, gyakorlatilag mindig soloban mentem fel mindnehova
4. Mikor Moirával többet sebzel mint a 3 DPS, mikor Roadhoggal többet healelsz, mint a 2 healer, mikor síri csend van a voicechaten, mikor a létező lehetséges legrosszabb pickeket hozza a csapat, akkor tudom, hogy én semmit nem tehetek ezellen
OFF: Better call Saul?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
freeknight #13870 üzenetére
Én letöröltem a játékot, mert a vesztések 75%-a annak köszönhető, hogy valaki pickel egy genjit vagy hanzot, widow-ot tracert... Szóval olyan hőst, amihez kellene skill is, csak az a probléma, hogy az illetőnek nincs.
Nem, köszönöm, így nem játszok ezzel a fos játékkal, hogy 2-3 win után 2-3 loset kapjak csak azért, mert egy gyökér játékos megjelenik a csapatban. Ehhez még hozzájön a 50% win rate-hez húzás is. Nem. Túl értelmesnek tartom magam ahhoz, hogy hagyjam, hogy direkt szopassanak egy játékban.
-
Swinegod
őstag
válasz
freeknight #13868 üzenetére
1. Low-Platból nem bírok kijutni míg MINDEN előző szezonban Diás voltam
2. Nekem konkrétan minden legalább 2. meccsem ilyen és mivel MINDIG több sr-t vesztek egy loseal, mint egy winnel nyerek, így nem érdekel, hogy milyen wint toltam, mikor 99% eséllyel azt is én hoztam le. Ha Platos képességeim lennének azt mondom oké, de így persze, hogy triggerel
Ez cseszi az agyam -
brumi1024
veterán
válasz
freeknight #13858 üzenetére
De nem annyira, mint anno, amikor 400 armorja volt, és komolyabb alapsebzése. Több, mint 1000 SR-t másztam vele, ilyeneket könnyű volt hozni.
-
k-adi
nagyúr
válasz
freeknight #13858 üzenetére
A tökéletes felállás az ami 100% countereli az ellenfelét. Emiatt a 2-2-2 és minden egyéb bullshit csak akkor jó ha igaz a counterelés.
ja és igen a DVa tényleg OP most.
-
k-adi
nagyúr
válasz
freeknight #13854 üzenetére
tökéletes felállás
wait wat
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Most hogy mondod...Rein és Dva is szokott szinte mindig lenni, amikor jó meccset hozok.
-
brumi1024
veterán
válasz
Ez így ebben a formában nem igaz, ökölszabálynak is pontatlan. Nagyon meta függő, hogy mi az erős felállás, azt kell nézni mi mivel dolgozik jól össze. Az op D.va korszakban (S3 talán, ha jól rémlik) a triplatank volt a “tökéletes” comp.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
freeknight #13852 üzenetére
Köszönöm
Nem is baj, hogy alapból healerkedni szeretek (wowban is az voltam szinte mindig), ebben a 10 meccsben gyakorlatilag csak Moirat pickelték supportok közül. Mercyvel meg azért elvagyok, bízom benne, hogy egyre jobban megy majd.
Viszont észrevettem, hogy volt 3 meccs, amikor rajtam kívül volt egy Moira is. És habár mindig masokkal voltam, ezeket a meccseket mindig hoztuk (én is kaptam healt, plusz ha láttam, hogy M ellövi az ultit, mindig boostoltam). Lehet, csak véletlen, de nekem úgy tűnik, nem árt a 2 support.
-
Swinegod
őstag
válasz
freeknight #13745 üzenetére
Én ki akartam mainelni, de a PTR nerf után felejtős, elég szutyok lett
-
oxox
addikt
válasz
freeknight #13735 üzenetére
Numbanit nem szeretem (szerintem a legsz.rabb map...), nem tudom megmondani az okát de nem jön be, többiekkel beszélgettünk róla sokat, de pl. payload első pontig kb védhetetlen annyira messze van a spawn, persze volt, hogy megfogtuk, de az inkább az ellenfél hibája.
junk-al amúgy nem rossz az attack, csak ahogy irod kell hozzá baromira a pozicionálás...a csatolt videó alapján én sem mentem volna rein után, inkább balra el, és mine-el be a lépcső végéhez, két három lövés, és teljes káosz van fent, és nyitva az út a csapatnak.. vagy inkább alapban jobbra a busznál fel, mert azt a bal oldali karzatról nem látják egészben, legalábbis az ajtóból nem ahol rein is próbált felmenni a lépcsőn, és elég jól belátni a terepet, levadászható a widow, ha ez megvan akkor tied a jobb oldali terasz, és lehet virgonckodni...stb. Ezen a mapon max az a gond, ha mögéjük mész és 3-4en rádfordulnak, akkor kevés helyre lehet menekülni (nem egy oasis
).
jahh ne etesd a troltt pls, majd jön Arrow aztán szól neki, hogy vegyen vissza a személyeskedésből.
ha jól emlékszem ő volt az aki végig a földet stiröltejáték közben, aztán meg is magyarázta, hogy az miért jó, ahelyett, hogy fejmagasságban tartaná a célkereszetet
...én hamarabb játszanék egy jófej, platina/arany Rein-el, mint egy tapló gyémántossal.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
freeknight #13737 üzenetére
Vagy előfizetek a prohardvernél aztán letiltom ezt a sok síró-picsogó libát. A fiúk nem sírnak.
-
morgana
újonc
válasz
freeknight #13688 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
Pocok256
veterán
válasz
freeknight #13690 üzenetére
magas fps hez főleg cpu kell konkrétan az én i7 es procim az 1060 hoz kevés ha lowon max fps re megyek.
-
saen
veterán
válasz
freeknight #13688 üzenetére
100-120 stabil tuti nem lesz...
-
brumi1024
veterán
válasz
freeknight #13647 üzenetére
Azszép. Mondjuk nem lepett meg.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
freeknight #13647 üzenetére
Igazából sose éreztem, hogy egyáltalán lenne neki.
-
oxox
addikt
válasz
freeknight #13615 üzenetére
manapság nem tehetik meg, hogy kihagyják a játékból a rank és/vagy lootbox rendszert.
kell a szervezetnek a dopamin, a siker érzés, a fejlődés élménye, hogy érezd, hogy van mit elérned még...nekik meg a mikrotranzakcióink (még ha nem is kishazánk a célobjektum)nekem tetszik a rendszer, úgy, hogy kezdetek óta platinában vagyok (mondjuk van olyan szezon ahol kb a placementeket toltam csak le)...még úgy is, hogy grandmasterben lenne a helyem
(#13619) saen - akkor ebbe belenyultál
...nahh majd ha letoltuk a maradék hármat jöhetsz velünk blinkelgetni
. Sajna tracer furcsa szerzet, mert arany/platinában elég törékeny (tudom, hogy neked jól megy vele, én is sokat próbálgatom mostanában), tehát ott sokan szkeptikusan/toxik-ként fogadják a tracer picket, holott pl most a VB-n az volt az egyetlen fix dps.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Hidd el én is (és még sokan mások) meglennék rang nélkül, de a többség igényli hogy valami verhesse... ez is az újgenerációs gamerek átka... ahogyan a dlc és a preorder cancer is... ez van. Sajna a jelenség nem fog eltűnni egyhamar, de legalább ne "okézzuk" le ahogyan azt a másik kedves totyik lakó tette
-
válasz
Én azt szeretem, amikor elkezdenek engem smurfözni. Leültem lakótársam mellé, aki diában játszik, játszottam kis quickplayt az accján, aztán megvettem a sajátomat. Amint meglettem 25-ös, mentem compba, elején DPS voltam, most Mercy/Zenya szoktam lenni, és már 2070-nél járok. 1950-be rakott be placement alatt, azóta jövök föl. Egyszerűen nem értem, hogy emberek hogy tudnak bronzban lenni, ahhoz mi kell, nem nézem a játékot?
De amúgy az nagyon gáz, amikor az ellenféltől két srác beírja, hogy ők derankerek, elkezd velük a mi csapatunk fröcsögni, majd a játék végén megunták, és ketten lehozták...
-
MK VII
veterán
válasz
freeknight #13571 üzenetére
Úgy, hogy egyáltalán nincs rá szükségem ezért komolyabban nem merülök bele az angol nyelv rejtelmeibe?
Egyébként alap angol tudásom van lévén, hogy 3 évig tanultam középiskolában, de rég volt és mivel nem használtam ezért nem is maradt meg rendesen. Alap mondatokat, ha olvasom le tudok fordítani, de úgy, hogy beszélnek és csak hallom úgy már nem megy... -
Joezyka
senior tag
válasz
freeknight #13520 üzenetére
akkor csak custom game. Azzal is jól el lehet mulatni az időt.
-
k-adi
nagyúr
válasz
freeknight #13505 üzenetére
Én már egy jó ideje nem tudok élvezetes meccseket játszani.. Vagy béna az ellenfél és lealázzuk, vagy ők minket.
Olyan meccs nagyon ritkán van, hogy viszonylag kiegyenlítettek az erőviszonyok annak ellenére, hogy ranked a mód és már min 80 meccset lenyomtam, tehát már a brit tudósok szerint is "be kellett volna állnia" a rangomnak kb. de még mindig vagy az egyik vagy a másik steamrollol.
-
MK VII
veterán
válasz
freeknight #13505 üzenetére
Igazából a "pro" jelzőm az arra irányult, hogy bármikor felmegy oda.
Igazad van egyébként.
Mindenki tudja, hogy hol a helye és aszerint kezelje a játékot...
Én tudom, hol a helyem.. 3-4 havonta farmolni skineket.. Ennyire tartom magam ebben a játékban... De nem is erőltetem jobban.
Rájöttem, hogy az ilyen játékok amiben másokra van utalva az ember, nem az én játékom..
Azok a játékok állnak közelebb hozzám amikben rajtam múlik, hogy megnyerek egy meccset vagy nem.. Ha elbaszom csak magamra haragudhatok..
De ebben a játékban rendre azért vérzik be a szemem, mert sokan le sem sz@rják az egészet és ezzel teszik tönkre más játékát... Köszönöm, de erre nem vagyok kíváncsi.. -
oxox
addikt
válasz
freeknight #13447 üzenetére
21-22láda
3 új eventes skin (mei, mcree, sym) sym-nek örülök, legszebb skinje.., f.szán néz ki az arany pislogó szem
emo, highl, victory sztem mind megvan, tavalyról 1-2 skin lehet hiányzik még (phara pl)
tekintve, hogy még van két hét (2x3 arcade box fixen), 1-2 skin szerintem még fog esni, de ha nem akkor reaper, zeny megy kosárba, és jöhet a karácsony -
oxox
addikt
válasz
freeknight #13424 üzenetére
jaja én is igy látom....márhogy minden karakter kék, csak vannak világos, meg sötétkékek
-
oxox
addikt
válasz
freeknight #13420 üzenetére
nekem egyszerüen nem tetszenek a skinjei...talán a tavaly téli ami elmegy, de is semmi extra.
Mindenki másnál kreativak (hol jobban, hol kevésbé), Zaryanal meg csap toporognak...jó ez elüt a többitől, csak éppen nekem nagyon nem tetszik. -
saen
veterán
válasz
freeknight #13420 üzenetére
Ez a Zarya skin nagyon megosztó, sokan utálják, sokan imádják. Szerintem is szörnyű mondjuk
Témában még Jeff Kaplan is felszólalt, ami biztos, hogy rövidesen kap újabb legend skint Zarya.
-
saen
veterán
válasz
freeknight #13405 üzenetére
Ne aggódj, a szerverek már lehaltak
-
bazs0811
tag
válasz
freeknight #13360 üzenetére
Nekem tegnap azt csinálta amit még soha, felugrott 850-900 ms-ra a pingem, majd néhány perc múlva 200-ra le, majd ismét fel...pedig nem ment semmi a háttérben, ha megy is akkor sem nagyobb a pingem 50 ms-nál. 3 kört mentem a másodikon stabil 10-140 ms votl ap ing a harmadikban pedig ismét magasabb. Le is buktam vagy 90 SR-t
-
saen
veterán
válasz
freeknight #13360 üzenetére
Én még nem játszottam amióta buffolták, legalábbis nem sokat, de az összes profi szerint túl van tolva. Ez csak jelent valamit
-
Yodamest
veterán
válasz
freeknight #13275 üzenetére
Na igen pont Orisa volt az a szóban forgó tank, és pont mire megöltem mindig felélesztette. Hát mondom ilyen nincs.
Ami most nekem mint tank bejövős Orisa mellett az a gorilla bá. Rém egyszerű, még célozni sem kell vele, beugrok a tömegbe eltolom a pajzsot, hogy távolról ne lőjenek és a sugárral egyszerre sebzek kb minden ellenfelet a közelemben.
-
brumi1024
veterán
válasz
freeknight #13270 üzenetére
Új ultival tud repülni.
-
saen
veterán
válasz
freeknight #13123 üzenetére
Szerintem a deathmatch különböző hősök gyakorlására való. Persze vannak akik a győzelemre játszanak, de nálam nem ez a lényeg. Ennél jobb mód nincs jelenleg dps gyakorlásra, qp-nél sokkal jobb lett. Remélem hosszabb távon marad ez.
-
BaLee
addikt
válasz
freeknight #12941 üzenetére
Én is ezen a véleményen voltam egészen addig amíg két VGA driver hiba miatt ki nem estem meccs elején. Mivel ilyenkor a meccs félbeszakad esélyed sincs visszaérni újraindítás után, elsőre 10 perc ban, másodikra talán 2 órát kaptam. Ugyanígy nem tehet róla az akinek szar a netkapcsolata...
Bár a másik oldal is érhető. Miért én szívjak, ha valakinek szar a nete, vagy épp le fagy a gépe...
-
Swinegod
őstag
válasz
Nekem nem egyszer volt, hogy meccs keresés közben disconnectel az egész Battlenet mindenféle ok nélkül, lévén közben tökéletesen van netem. Ergo, még csak nem is látom, hogy egyáltalán bekerültem volna meccsbe, de azért leaver vagyok, jön a -50sr + ban úgy, hogy nemhogy nem leaveltem, gyakorlatilag be se mentem a meccsbe. Vagy mikor hasonló történik, de visszajoinolsz a meccsbe, még hőst is választasz, de nem, mert a játék szerint leaveltél, bekaphatod, jön a -50sr + ban és match shutdown. Vagy mikor áramszünet van, ergo te NEM tehetsz róla, hogy kiléptél. Vagy a kedvencem, mikor a játék kidob a főmenübe minden ok nélkül. Nem disconnectelsz, van neted, te se nyomtál rá semmire, 10/10 minden, de a játék szerint biztos túl keveset láttad az új event hátterét ami olyan k.vajól néz ki, hogy 99%-99% overtimeos teamfight közepén kell megnézned, hogy csak azért se tudd megnyerni azt a tetves meccset.
Sőt, spanommal olyan is volt, hogy 3-an rankedeztünk, neki pedig az utolsó 10 másodpercben elegy a nete, ergo leavel, és attól függetlenül, hogy mennyire jól játszott, hogy nyertünk, jön neki a -50sr + ban
Inkább a smurfölés ellen tegyenek valamit ami Jeff Segglan szerint egyáltalán nem probléma. Vagy a trollokkal. Vagy a szimplán idiótákkal. Vagy esetleg egy Bastion buffot is elviselnék
-
pohár
félisten
válasz
meccs kezdete előtt nem mindegy, hogy lelép-e a valaki? 10mp múlva félbeszakad az egész úgyis...
-
saen
veterán
válasz
freeknight #12883 üzenetére
Nekem 5 dobozból eddig egy Hanzo HI, mondjuk az tetszik, szóval örülök. Legend még nem jött, meg duplicate sem.
A Lucioball-nak meg ugyanolyan szar a fizikája, mint tavaly. Ennek fejlesztésére úgy látom nem volt pénz... Mondjuk így is jó mód gyors doboz farmolásra, hamar megvan és általában elég egyoldalúak a meccsek.
-
Flynth
tag
válasz
freeknight #12821 üzenetére
Engem az idegesit fel, ha Sombraval jatszom, S76 mondja, hogy fog follow uppolni ultival, majd ellovi ido elott
-
Swinegod
őstag
válasz
De, nagyon is elveheti. Nekem is szokott ilyen lenni, de nem gyakori. Én is nyertem már meg 4v6-ot, de bőven nem ez a jellemző
-
bombibmw
veterán
válasz
freeknight #12817 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
k-adi
nagyúr
válasz
Gondolom picit mozgott, mert ha AFK akkor kirakja a lobbyból a játék, nem?
-
Hannibhál
őstag
válasz
freeknight #12640 üzenetére
jah, több ismerősöm is mondta ezt, lehet kicsit besokalltam:/ köszi a tippet!
-
Lokids
addikt
válasz
freeknight #12616 üzenetére
Szóval ezt a videót.
-
MK VII
veterán
válasz
freeknight #12551 üzenetére
Elismerem, ha igaza van...
Én mint egy tudatlan kérdeztem..
Picit visszásan fogalmazott valóban, de oda se neki.
Mindegy.. Túllihegtük... Elfogadtam az érvelését és kiiktatom én is...Szerk.
AMD ReLive-et most kipróbáltam... Szépen akadás mentesen rögzíti a fullHD felvételt.. -
MK VII
veterán
válasz
freeknight #12472 üzenetére
Igen.. Azon én is megakadtam már mikor utána megnéztem. Valószínűleg azért, mert összesen egy órám sincs talán Reaperben.
-
Doink
aktív tag
válasz
freeknight #12359 üzenetére
Custom game-ben nyomja ahogy nagyok, biztos van quakeneten #6on6.ow
-
k-adi
nagyúr
válasz
freeknight #12326 üzenetére
Hát...a lehetőség most is megvan, csak macerás.
Szerintem amúgy idővel lesz full meccs felvétel is, de a cég szempontjából fontosabb a highlight mint egy egész meccs. Mondom, marketing, pénz.
-
sirszevenap
addikt
válasz
freeknight #12323 üzenetére
Nem könnyű a fejlesztők élete. Olykor a legegyszerűbbnek tűnő dolgokkal szívunk heteket... A CS más rendszer, más megoldások. Ne általánosítsunk egy feladatot ennyire.
-
k-adi
nagyúr
válasz
freeknight #12323 üzenetére
Tévedés, a highlight update nem miattad lesz. Hanem game marketing anyag lesz.
Egyszerűbb highlight felvétel >> mégtöbb highlight YT videó >> ingyen marketing >> több eladás
Ha miattad lenne akkor egész kört fel tudnál venni rendesen. Most csak külön külsős progival tudod ezt megtenni, ami az egyszerűbb usernek (vagy lustáknak) már sok/bonyolult.
-
cass
aktív tag
válasz
freeknight #12316 üzenetére
Pedig elég kicsi az új map még a többihez képest is, a no gravity rész egy átjáró, hogy ne a tüzharcba kelljen átmenned, widowok ellen pl nagyon jó, az a külön szoba pedig winston szobája volt, mert ezen a pályán lakott winston az pedig az ő szobája volt ahol hagyott is egy penautbutter-es üveget. Szerintem amúgy nem nagy durranás a map, jobban örültem volna egy ugyanilyen ürben lévő kinti résznek, nem feltétlen kell erőltetni ezt a no-gravityt...
-
saen
veterán
válasz
freeknight #12204 üzenetére
Persze, és a debuff is lemegy róla rögtön.
-
DJGABI
addikt
válasz
freeknight #12129 üzenetére
amin meglepődök: majmot hozzák mostanában gyakran. pedig én kb bármelyik tankot jobban preferálom mint őt
nekem is egy power ranger genjit dobott végre a gép. nem mintha annyit játszanék vele....
-
MK VII
veterán
válasz
freeknight #12129 üzenetére
Igen ezt én is észrevettem...
Junk szinte mindig pickelve van...
Amikor ellenfél pickeli akkor szoktam én is hozni..
Mostani meccsen Oasis map volt... 2-0-ra vezetett ellenfél és onnan hoztuk fel 3-2-re
Soldierrel voltam.. Valahogy nem ment.. Hoztam junkot aztán szépen lehetett aprítani.Hát így könnyű, ha veszel ládákat.
Nekem eddig Mei meg Genji skin esett ami eventes pedig sok ládát nyitottam..
Soldier kéne leginkább, de az nem esik... Remélem összejön az aranyam, hogy meg tudjam venni, bár kurva drágának találom a 3k aranyat értük csak azért mert évfordulós...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest