- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
Nekem sem hajlandó valamiért optimalizálni a War Thundert a GTX960M-es VGA-val szerelt Notebookomon, pedig ott jó lenne, de a GTX 970-es gépemen viszont igen, én sem értem, hogy ez miért van.
Amúgy nem hiszem, hogy GTX 970-el szükséges lenne az optimalizálás, mivel csutka max.-ra állítva is ~120-260fps-el viszi a kártya a játékot FHD-ben, de ahogy néztem még 1440p-ben is ilyen 70-110fps-ek lennének.
Te miért akarnád optimalizálni a csutka max.-ra tekert grafika helyett?Szerk.
Aha, közben látom már, nagy felbontáson akarnád tolni, értem.
Szerintem egyébként jobban jársz, ha Te magad állítod be és kiteszteled. -
Cs1csó
titán
Érdekes, ott ahol ez a WAR THUNDER van ott más játékot tudott optimalizálni? Ha máshol van akkor elméletileg lehet olyan probléma, hogy a könyvtárszerkezet elérési útján van gond - pl. ékezetes karakter stb. de ez nem valószínű. Megnéztem az experience által támogatott játékokat és ott benne van a listában tehát ez nem gond, de ugye látja tehát ez is mutatja hogy optimalizálnia kellene. Itt a lista,
azért extrém sok játék nincs rajta, bár egy régebbi játék esetén egy erős konfigon nem is lényeges, hisz mindent csutkára húzol és játszol.
[link]Kétségbe ne ess, egyvalamit ki lehet próbálni a GTX 970-es és felette lévő kártyák esetén egy fontos újítás van az a MFAA-nak a BEKAPCSOLHATÓSÁGA a támogatott játékoknál ez a funkció -egyfajta élsimítás - csak ettől maxwell generációs kártyákon érhető el ezt pedig manuálisan is be lehet kapcsolni a nvidia vezérlőpultban, betalllózod a játékot és ha engedi akkor az MFAA sora aktív és változtatható (globális beállítás KI ) azaz bekapcsolod.
-
Cs1csó
titán
Próbáltad már az experiencből indítani, ha rámész a játék nevénél ott van hog futtatja vagy valami ilyen. Tedd azt, majd lépj ki és utána nézd meg, lehet hogy engedni fogja. Nálam pl. ameddig nem futtattam legalább egyszer a játékot nem hajlandó optimalizálni, persze nálam egy simán az aztalról a játék saját parancsikonjával történő indítás is elég. pl. FIFA 16, BF3
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux felhasználók OFF topikja
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest