- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltnyiri
tag
válasz
BomiBoogie #28083 üzenetére
Megnézem majd, hogy milyen, aztán kiderül. De szerintem nem lesz probléma. Ha meg igen, majd kérdezek ezzel kapcsolatban, mert nem tudom egyelőre hogy is van ez
Btw mi ez az ASIC %, amiről időnként szó van?
-
joysefke
veterán
válasz
BomiBoogie #28083 üzenetére
BIOS-moddoltad a kártyát? Úgy mennyire lett halk idle/load?
-
balint107
aktív tag
válasz
BomiBoogie #26721 üzenetére
Nyilván nem. Ugyanebben a házban, ugyanazon körülmények között volt az összes 970 tesztelve. Annyi változott, hogy a chieftec 600W-os tápomat leváltottam ugyanolyan 700-asra. De a korábbi 970 G1-esem ment még mindkettővel és nem volt ilyen szempontból különbség. (De még a cicergésben sem, amiért ment a korábbi kártyám.) Viszont 10 fokkal hűvösebb és 10%-al halkabb volt a venti. Megnéztem most is manuálisan. a 62 százalék, és a 72 százalék között hangban is nagy különbség van. Ez idegesít a legjobban.
-
ToXeN
tag
válasz
BomiBoogie #26718 üzenetére
Nekem 100% venti mellett 75 fok... naés... Legalább nem cicereg sosem (nem azért mert nem hallom
)
(#26713) balint107-nek szántam, sorry -
balint107
aktív tag
válasz
BomiBoogie #26716 üzenetére
Hmm... Mondjuk ilyenre nem emlékszem korábbról, de tény, hogy most terhelés után van. Akkor pedig ez megállja a helyét. Viszont a túlzott melegedés továbbra is érthetetlen, biztosan egy kivételesen elcseszett darab lehet.
Lehet ennyire nem bírja még a gyári OC-t sem, hogy ennyire melegszik. Bár második nekifutásnál már megállt a Crysis 3 alatt 69 foknál, igaz oldallap nélkül. Oldallappal felmegy 70 fok fölé. Azt hiszem ritka rossz darabot kaptam :/
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #26459 üzenetére
-
balint107
aktív tag
válasz
Akinek teljesítmény kell, vegyen GTX 980Ti-t. G1-eset az visz mindent. Még a TitanX-et is.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Jah, csak az is sajnos sokkal gyengébb, mint ahogyan beharangozták. Ráadásul még veszettül drága is.
-
maross
nagyúr
válasz
BomiBoogie #26415 üzenetére
majd ha valtasz uhd-re, es a unity csak 25-30fps alapon
-
ScomComputer
veterán
válasz
BomiBoogie #26409 üzenetére
Na ez azért szemét dolog a nV. részéről!
-
SoulReaver
veterán
válasz
BomiBoogie #26011 üzenetére
(#26009) hackeeeee
Az én szerencsémmel és amennyi munkám már van a vga fejlesztésben, tuti kifogok valami tücsköt nyelt halvány oc potenciállal rendelkező darabot
-
Ren Hoek
veterán
válasz
BomiBoogie #25761 üzenetére
Ezért jó a backplates kártya, azt lerakhatod bárhová szereléskor
Akár az indiai guggolós pottyantós karfájára is ... az sem árt neki
(#25762) HoReSz1975 Grat, szép kis szörny
az USB-re én is kíváncsi vagyok... nem valami LED, vagy valami előlapi interfészhez megy?
(#25763) h1mpi: Sejtettem, hogy valami ilyen monitorozó OC machinéria lesz
-
blu79
addikt
válasz
BomiBoogie #25589 üzenetére
- szia, hát szerintem egyes házaknál számít az a majdnem +5 centi , card dimensions Msi Gaming = 269mm Giga G1 = 312mm
-
lowzor
veterán
válasz
BomiBoogie #25406 üzenetére
Ja, nekik megvan a stabil 60
-
demmer123
őstag
válasz
BomiBoogie #25394 üzenetére
970 jóval gyengébb a 980képest 970 nem képes a gta5 60fps ultran futtatni..
-
bardi
senior tag
válasz
BomiBoogie #25357 üzenetére
Nem tudom, a far cry 3-nál is mindenki oda volt, hogy hú, belecsöppentünk a valóságba, de valahogy a színvilág, vagy nem tudom mi miatt én annyira nem éreztem ezt
Félreértés ne essék, nem mondom, hogy csúnya, meg jelentősen szebbet se tudok. Szimulátorokhoz vagyok szokva, amiket már egészen valóságosra meg tudnak csinálni, azokkal összehasonlítva fps-ek nekem annyira nem adják azt az érzetet.
-
KAMELOT
titán
válasz
BomiBoogie #25332 üzenetére
Gyünnek a Fury-k 650 dolcsival!
-
cinkoxid
senior tag
válasz
BomiBoogie #25317 üzenetére
tőled
80-ért nem érdekel mekkora
viszont elképesztően forró terhelés alatt az egész kártya, illetve a hátoldalán lévő ramok nincsenek is hűtve. Mindegy, mindjárt megy rá az univerzális vizes blokk.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
BomiBoogie #25317 üzenetére
Mondjuk én meg vagyok elégedve a hűtéssel. Igaz így hogy a VGA magasságában van egy 12-es venti házoldalban, pont a bordáról szívja le a meleg levegőt - érzem is a lábamon a hajszárítót. Ha 1:1-ben a házba fújná bele, akkor lehet megrekedne kicsit a forró pudvás dohos fuvallat. +15 fok mindennek
GTAV-re leszek kíváncsi órák alatt milyen hőfokot produkál.... csak a szemétláda játék nem fér rá a 64 gigás SSD-re.... így még egy 40 ezres fejlesztésbe vert, Samsung 120 GB 850 + 8 GB ram, de remélem kopogtat a futár hamar.
-
ScomComputer
veterán
válasz
BomiBoogie #25284 üzenetére
-
tiborc96
csendes tag
válasz
BomiBoogie #25271 üzenetére
Értem, szóval azzal lehet többre mennék ha csak a Core Clock-al játszanék és a Memori Clock-hoz nem nyúlnék?
-
brumi1024
veterán
válasz
BomiBoogie #25263 üzenetére
A válogatottság továbbra is marketingszöveg. Nem ennyibe kerülne ha válogatott lenne.
-
tiborc96
csendes tag
válasz
BomiBoogie #25263 üzenetére
Értem.
Igen, szépen visz mindent, de néha nemárt ha kitudok még pár fps-t csikarni. -
bardi
senior tag
válasz
BomiBoogie #25155 üzenetére
Most újra elkezdtem játszani. Beraktam alá egy hőmérőt. Az 35 fokot mutat.
És ami az érdekes, hogy most a szokásos 2300on forog, és csak 80fok. Ugyan az a játék, nem értem. -
válasz
BomiBoogie #25148 üzenetére
najóvanmá
van topik
-
Black_Sheep
tag
válasz
BomiBoogie #25132 üzenetére
Ezek jelenleg a legolcsóbbak. A Fury Pro megjelenését, tesztjeit és első áresését még megvárom, azután döntök. Bár eddig AMD kártyáim voltak, de a 980 ereje impozáns; nem vagyok fanboy sem, hogy önmagam ellenségeként ne a legjobb ár/érték arányú kártyát válasszam.
@Asbee: köszönöm a választ! A Zotac kártyákról is van tapasztalat, vagy tesztekből látható a Palit előnye?
-
Asbee
veterán
válasz
BomiBoogie #25129 üzenetére
Igen amiatt, de konkrétan FC blokkot kellett tennie a Matrixra annyira melegedett. Drágábbra jött ki mint egy custom 980-al.
-
Asbee
veterán
válasz
BomiBoogie #25126 üzenetére
Köszi.
(#25125) Lauda: Asus black az a 980 Strix nyákot kapta.
-
Erdei88
veterán
válasz
BomiBoogie #25096 üzenetére
Nem Te cserélted a 970et 290re? Mi történt, hogy visszatértél?
-
yodamester10
őstag
válasz
BomiBoogie #25117 üzenetére
Ok,Használd egészséggel.
-
yodamester10
őstag
válasz
BomiBoogie #25108 üzenetére
Nem vagyok rajongó csak számomra jobb választás volt a jelenlegi 980 ,a hang nagyon fontos számomra,brutál hűtés a gari mire lejár már másik lesz helyette
Számomra és ez egyéni vélemény a giga olyan mint a szuszuki olcsó és sz@r
Én így néztem volna a választást.
A palit 970 olcsóbb,+ batman kupon és ha netezel 0 hang. -
yodamester10
őstag
válasz
Én inkább Palit 970-et vettem volna
[link] -
válasz
BomiBoogie #25105 üzenetére
Mindegyikre ez van irva, de az csak a garantált! A jobb chipek BŐVEN túlmennek ezen: enyém 1410MHzig küldi, ami nem annyira szar
-
válasz
Jó kis kártya. Majd MSI ABvel csekkold neked meddig boostol alapból.
-
törölt tag
válasz
Grat hozzá! A legjobb 970
(Galax HOF után
)
-
Laja333
őstag
válasz
Ez tök jól néz ki.
-
blu79
addikt
válasz
- grat hozzá
valóban , impozáns darab
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #25058 üzenetére
Ugy latszik makom van, lehet kapok egy ilyen kartyat....kemeny 500 angol fontert, bontatlanul
Meg nem 100 %, holnap dol majd el
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #25058 üzenetére
Hat....mar kellene valami vga a gepembe. Most van ideiglenesen egy 750, hasznalhato....de kellene mar valami rendes.
-
Mate
nagyúr
válasz
BomiBoogie #24829 üzenetére
Illetve az egyik legkisebb, de nem mini-sített verzió.
-
válasz
BomiBoogie #24823 üzenetére
Igen, 1680x1050 es egy 970. Azt ertem azalatt, hogy nem tudok minden beallitast maxra tenni.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
BomiBoogie #24760 üzenetére
Illetve még ezt akartam kérdezni:
Megéri, ha kihasználod.Ezt úgy érted, hogy a +zs a simához képest akkor éri meg ha szétvan tuningolva a Gaming? Egy i5 4570 gondolom azért elbírna vele...
-
Melorin
addikt
válasz
BomiBoogie #24762 üzenetére
Engem a Black ventijei is zavarnak, állítólag pedig halk
-
Źşë'
addikt
válasz
BomiBoogie #24760 üzenetére
én sem értem miért szempont a cicergés.... ettől még nem fog rosszabbul teljesíteni játékokban
-
kovsol
titán
válasz
BomiBoogie #24643 üzenetére
Ne essünk már túlzásokba... kíváncsi vagyok volt-e valaha is példa eltört kártyára bármelyik szériában. Persze rendeltetésszerű használat mellett.
-
Asbee
veterán
válasz
BomiBoogie #24640 üzenetére
Nem mindig olyan előny ám. Hűtés szempontból.
-
válasz
BomiBoogie #24631 üzenetére
A 980WF3 is hajlik ossze-vissza, mint valami 20 ezer forintos gagyi masolat. Viszont ennek mukodes szempotjabol semmi jelentosege, mert a huto jol ellatja feladatat. Hajlitgatni meg amugy sem kell, beszereljuk es orulunk.
(csak kozben el ne torjon
)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
BomiBoogie #24631 üzenetére
Elég sok.
Addig Én sem nagyon tudtam, amíg nem láttam backplate-es kártyát, plusz amíg nem fogtam kézbe a G1-et.
A viszonyítási alapom a 7970 WF3 volt, hát van különbség, nem kevés. Persze maga a hűtő is sokat változott azóta.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
BomiBoogie #24627 üzenetére
Én 7970-et láttam blackplate nélkül wf3 hűtővel. A hűtő jó, viszont a kártya nagyon hajlik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
BomiBoogie #24620 üzenetére
Én inkább G1-et vettem, főként a blackplate miatt. Eléggé masszív tőle a kártya, nem hajlik meg, mint a sima WF3-as változat. Igaz, van akinek az sem hajlik, de mivel elég nehéz a hűtő, annak ellenére is, hogy kevesebb a hőcső 1 darabbal.
-
JackFeryll
őstag
válasz
BomiBoogie #24620 üzenetére
G1:
-(elvileg válogatott darabok, teszt után a legjobbak mennek G1-nek)
-4 cső (WF-os verziónál 2)
-világító logó
-backplate -
h1mpi
félisten
válasz
BomiBoogie #23889 üzenetére
Tanuld meg mindent el lehet adni csak megfelelő ár kell és megfelelő ember
-
válasz
BomiBoogie #23887 üzenetére
-
h1mpi
félisten
válasz
BomiBoogie #23887 üzenetére
a vizes boltban még ajándék egér is van hozzá, amit 8-10K-ért el lehet adni aprón a kuponok mellett.
-
válasz
BomiBoogie #23879 üzenetére
"ami azért az értékét is tartja"
Helyből rosszul állsz neki a vásárlásnak. Hacsak nem szúrsz ki valami fasza aprós vételt... mittudomén 80ezerért egy Giga 970et akkor máris buktál rajta.
Főleg hogy ahogy nézem boltból akarod venni: már kapásból a pénztártól való elsétálással buksz rajta 10-15öt legalább.
-
válasz
Sajna mindegyikben benne van a cicergés lehetősége,éppen ezért nem biztos,hogy messziről rendelnék vga-t,az esetleges gyors csere miatt,plusz a nem kevésbe kerülő visszapostázás,mert ugyebár a gyártó a visszaküldéshez is feltételeket szab.
Ha a gyártótól veszed,és rövid időn belül szeretnéd eladni,akkor annak is kisebb lesz az esélye,mert az emberek többsége nem tudja hogyan kell ezt intézni,illetve a nyelvi nehézségek is akadályozó tényezők.
Mo.-on meggondolnám rendelek-e külföldről,ha csak rövid távra vásárolnék.Amik kevésbé cicergősek, msi , kfa2 infin8 , asus black,illetve a HOF.
A Palit eléggé feljött ahhoz képest,hogy nincs akkora nevük.
Jó kártyákat csinálnak,a jetstream-ek elég jók.Én MSI-t vagy kfa infini8-t vennék.
-
h1mpi
félisten
válasz
Ezek közül az eVGA-t venném. Hiába jó a Palit is nincs jól csengő neve. A későbbiekben sokkal szűkebb körnek tudod eladni. Ezért nem vettem én se Zotac és KFA vga-t, mert alig ismerik itthon.
Az ASUS Black is nagyobb ezeknél? Az MSI nagyon jó hűtést kapott és csendes is. Az is ajánlott kategória.
Itt az árat is figyelni kell, mert 10K különbséget már nem ér meg egyik sem. -
h1mpi
félisten
válasz
BomiBoogie #23876 üzenetére
Tudsz rendelni házhoz is, sőt a gari is jobb, mert az eVGA-nak küldöd vissza direktben, azok meg nem szórakoznak, ha cserélni kell. Csak a posta a drágább, mint egy helyi kiskernél.
A FTW változat az teljesen jó, bár én csak akkor vennék ebből a szériából eVGA-t, ha cserélni akarnám rajta a ventiket. Különben egy G1, MSI, vagy ASUS Black ugyanolyan jó vétel.
eu.evga.com-ra menj
Németországban van a központjuk.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #23876 üzenetére
Illetve látom, van már (továbbfejlesztett) ACX+ FTW+ változat (2978 helyett 3978 kóddal), de az nálunk nem elérhető.
(#23878) h1mpi
Hmm, az nem baj.Nekem valamiért csak USA és Canada, meg Puerto Rico címeket dobott ki, amikor rendelni próbáltam.Köszi, megtaláltam közben az EU oldalt.
-
rambustibi
őstag
válasz
BomiBoogie #13400 üzenetére
Elérhető már az Asus strix 970 mini verziója 160-170mm
-
Heavyrain
őstag
válasz
BomiBoogie #13400 üzenetére
Palit GTX 970 JetStream 247mm
PNY VCGGTX9704XPB 246mm
EVGA 04G-P4-2975-KR 241mm
Zotac ZT-90101-10P 203mm -
h1mpi
félisten
válasz
BomiBoogie #13394 üzenetére
Valaki vett innen már ilyet csak nem találom ki. Kb. 1 hónapja írta, hogy meleg, aztán össze vissza forgatta a házát és jó lett
-
bandi0000
nagyúr
válasz
BomiBoogie #13396 üzenetére
Biztonság kedvéért, lehet én vagyok elvakult de nekem megnyugtató ha van rajta 2 venti, hűtés megosztás, ha beáll az egyik venti nem fog felforrni a kártya, mondjuk ez utóbbi a védelem miatt is lehetetlen de nem baj, és nem utolsó sorba ez olyan gyerekjátéknak tűnik, plexis házam van, szeretem ha látszik mi van benne
-
szasanyi
félisten
válasz
BomiBoogie #4248 üzenetére
Azt én nem is írtam, attól függetlenül igaz!
-
szasanyi
félisten
válasz
BomiBoogie #4241 üzenetére
Az újabb és drágább VGA-t is el kell adni. Hogyan növeljük - mesterségesen - a VGA igényeket?
1. gyakran kell látogatni a PH! fórumokat,
2. ki kell adni ua. a játékot sokkal nagyobb gépigénnyel - persze nem baj ha szebb, de az sem ha nem az (lásd: Crysis 2)Abu85: na, tessék mondom én! Hogy fenébe lehett volna jó eddig az a játék 4x látótávolság és volumetrikus köd nélkül?
ÁdiBá: frissítésként nem tölti le a játék? Persze nem mindig van így, csak kérdezem, hogy próbáltad-e...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
BomiBoogie #4238 üzenetére
A volumetrikus köd és a négyszeresére növelt látótávolság azért eléggé fájdalmas újítás a GPU-knak.
-
Crytek
nagyúr
válasz
BomiBoogie #4238 üzenetére
Kb semmit ,de ki kellett adni újra mert hát most ez a menő
-
zack
nagyúr
válasz
BomiBoogie #4213 üzenetére
Nagyobbak lettek az igények.
Hozzáteszem nagyker áron 105e volt a 8800 GTX annó a megjelenése környékén, és teljesítményben nagyot ütött. Mégsem verte az asztalt senki, hogy cicereg.
-
szasanyi
félisten
válasz
BomiBoogie #4174 üzenetére
Az megoldható lenne, de milyen a bolt? Korrektek-e, milyen a gari ügyintézés rendje, stb. érdekelne inkább. Meg hát ez a szállítási idő 22 nap... pfff ki rendel így?
-
brumi1024
veterán
válasz
BomiBoogie #4164 üzenetére
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
BomiBoogie #4164 üzenetére
Régi a grafikus motor és nagyon eszi a VRAM-ot.
(persze nem csúnya...)
-
bandi0000
nagyúr
válasz
BomiBoogie #3931 üzenetére
én is gondoltam rá, na majd meglátjuk
Erdei88: Kösz tudtam hogy lesz aki betalál
kicsi a költségvetésem engem azért rosszul érintene ha 2 hónap alatt esne 30k-ta kártyám +15-20k-t meg azért mert használt
TTomax: Miért? 770 is 110 körül kezdett...
-
Ombi5
őstag
válasz
BomiBoogie #3904 üzenetére
Csak azert kerdezem,mert OC-s verzio 3 rugoval olcsobb,de a hutese is masabb,ha jol latom.. Ezert kerdezem,hogy melyik ussem le?
-
válasz
BomiBoogie #3532 üzenetére
Nem hiszem, hogy fenomenális előrelépés lenne, talán a cannonlake-kel kapunk vmi ütőset, egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy csak az igp-t pátyolgatják inteléknél.
#3536: Komoly feladat a 1440p-t kiszolgálni, sztem van értelme az összeállításnak. Túlságosan nem hangos.
-
TTomax
félisten
válasz
BomiBoogie #3521 üzenetére
Te mivel hajtanád a 970ed ami alig gyengébb egy 690-töl mondjuk Crysis3ban?
-
Zafir78
tag
válasz
BomiBoogie #3516 üzenetére
Igen, tudom, hogy azért K-s
Csak pont azért árnyaltam a kérdést, mert a tuningra is érvényesnek tűnt (nemcsak a cpu cserére) az, hogy néhány kivételtől eltekintve 1-5 %-ot hoz. Igazság szerint idegenkedek is a tuningtól, mert nem értek hozzá+ a hűtés újabb kiadás. A Gtx 970 ára is épp elég nekem kipengetni. Szóval a kérdésem a csatolt teszt alapján a tuningra is vonatkozik.Vagy ha úgy tetszik vegyétek úgy, hogy nem K-s procim van.
-
válasz
BomiBoogie #3513 üzenetére
A szériánál biztosan, az ACX 2.0-ásoknál nem tudom.
-
HSM
félisten
válasz
BomiBoogie #3378 üzenetére
Szerintem ez korántsem ilyen egyszerű kérdés...
Pl. nem is támogatja a DX12 legmagasabb tudás szintjét.
De véletlenül sem szeretnék ebben a topikban ennél részletesebben belemenni, mert még a végén én lennék a flémer, és különben sem ide való téma, hanem az AMD vs Nv topikba.(#3380) szasanyi: Amennyire utánaolvastam, a 2-es szint támogatása esélyes, a 3-asé nem. No, megy ugye az energiatakarékosság mindig kompromisszumokat szül. Ez meg arra lett alaposan kigyúrva.
-
szasanyi
félisten
válasz
BomiBoogie #3378 üzenetére
Bizonyos szempontból igen, de sajnos nem tudható, hogy valóban és minden téren az-e. Ti. a PH!-s tesztben is leírták, hogy a NV nagyon titkolózik a részleteket illetően, így sok dolog még nem is ismert (pölö a DX12 feature megléte).
Idézem: Az NVIDIA esetében az említett adatokat a dokumentációk hiányában csak megtippelni lehet, ennek megfelelően nem tudjuk részletesen elemezni, és ezzel továbbadni olvasóinknak az adott architektúra pontos tudását.
Reméljük azért nem csináltak akkora kitolást a népekkel, hogy utólag kiderül mégsem.Asszem akkor azért sokat olyan csúnyát mondanának p*csa is lenne benne.
-
szasanyi
félisten
válasz
BomiBoogie #3361 üzenetére
Az individuum mindig szubjektív, így ez a vélemény is azt volt. Nagyon.
AGE-T: szvsz a kérdésre nem lehet egyszerűen választ adni. Mind2 vannak jó tapasztalatok, mind2 lehet coil whine problémás is. A méret, a fogyasztás és a zajszint érdekes ami objektíven értékelhető, ez alapján lehet inkább dönteni... de biztos lesz sztem ezt vedd és sztem az jobb válasz is.
-
szasanyi
félisten
válasz
BomiBoogie #3349 üzenetére
Nálam a Giga G1 éppen beférne a Zalman M1-be de mégis inkább az ASUS lesz. Nekem fontos az energiahatékonyság, és ebben mind közül a legjobb. Tuningban nem biztos, ahhoz ki kell fogni de az meg nem érdekel, mivel nem tuningolok. Érdekes, hogy a legtöbb tesztben az "erősorrend" pont olyan, amilyenek a gyári órajelek kvázi ált. a leggyorsabb a Giga G1, aztán MSI Gaming és ASUS Strix (nyilván csak 1-2 FPS eltérések vannak) Ennek ellenére van pár játék teszt, ahol a Giga a végére kerül, noha a legmagasabb gyári órajele szerin ott is elsőként kellene végeznie a sorban.
Ennél csak az iPon grafikonja érdekesebb, amely minden kártyánál úgy áll, hogy előtte sosem volt kapható semmilyen áron holott ez nem igaz. Mind volt már, és mind más áron. Ez az egész szarság a variálással számomra olyan undi és bosszantó egyben.
Most láttam a Zotac új versenyzőjét, nem túl bizalomgerjesztő.
-
h1mpi
félisten
válasz
BomiBoogie #3312 üzenetére
Igen van aki a gyereket viszi oviba és van, aki rallye-zik az Impreza STi-vel mégse szólja meg senki
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
BomiBoogie #3210 üzenetére
(#3210) BomiBoogie: Nem micro ATX kompatibilis, tágas házakra gondolok természetesen
-
FragMaster
addikt
válasz
BomiBoogie #2585 üzenetére
A kommenteket is érdemes bújni, sok info lappang ott is.
Pl.:"MSI's buck controller is for a maximum of 4 phases. The card claims to have 6 phases. It seems like MSI has put two sets of chokes/fet pairs in parallel and therefore has ONLY 3 PHASES! There is still a lot of ferrite on MSI's PCB, which indicates it should be able to provide much current, but pairing up phases means there is more ripple!"
Amúgy a 0dB-nél minden hangosabbSzerencsére még nem hangos, csak hangosabb.
-
boogie84
veterán
válasz
BomiBoogie #2532 üzenetére
Öhm, igazad lehet. Én még csak most készülök venni, mások meg már sli-ben gondolkodnak. jogos.
-
cristijAn
tag
válasz
BomiBoogie #2425 üzenetére
Valaki igen pimasz volt és le is csapott egy Strix-re..
Türelem, G1-et terem
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
BomiBoogie #2251 üzenetére
A mosoly nem arra szólt, mennyire örülök neki, inkább arra, hogy nem látom értelmét...
-
d.beni
aktív tag
válasz
BomiBoogie #2239 üzenetére
igaz!
de az a baj hogy senki sem tudja mire lesz..
már 2x is kaptam raktárértesitőt hogy van de nem sikerült megrendelni... -
Zorel
senior tag
válasz
BomiBoogie #1883 üzenetére
Ez egy elég hatásvadász cikk szerintem, mert ha elolvasod, az áll benne, hogy a 60FPS-t 8x élsimítás mellett nem hozza a 980. De jelenleg is van már olyan játék ahol nem tudja ilyen élsimítás mellett a 60FPS-t FHD-ba...
-
anytime
őstag
válasz
BomiBoogie #697 üzenetére
Becsúszna 90-95k közé, belecsapnék ....
-
havenger
tag
válasz
BomiBoogie #697 üzenetére
Aqua-nál is ugyan ennyiért volt, és ott még jutott mellé a borderlands-ból is, így összességében 100 alatti ára volt(borderlands kódot eladom lehet). Bár még nem hívtak kedd óta, hogy véglegesítsem a rendelést, szóval előfordulhat, hogy mindkét helyen jövőhéten beérkező készletet árulnak.
-
Sonja
nagyúr
válasz
BomiBoogie #696 üzenetére
Én tudom a nyilakkal is állítani a "csúszkákat".
Legfrissebb Afterburner 4.0.0.
-
westlake
félisten
válasz
BomiBoogie #696 üzenetére
Használd az ASUS GPU Tweak-et, vagy az EVGA PrecisionX-et.
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
BomiBoogie #641 üzenetére
Annyira nem látványos, viszont iszonyatos textúrákat kapott, ami nagyon VGA igényes.
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
BomiBoogie #637 üzenetére
Nekem a GTX 770 kifeküdt a Watch Dogs alatt (a 3 GB-os R9 280X is)
-
westlake
félisten
válasz
BomiBoogie #630 üzenetére
Az nem az én műfajom. Csinálok 2-3 mérést, meg belemászok mélyebben a lelkivilágukba (BIOS mod, fogyasztás, tuning).
-
anytime
őstag
válasz
BomiBoogie #425 üzenetére
Persze igaz, akarom mondani igy igaz.
Nekem se, mint tudod, unitig eleg az FHD, raadasul amire nekem kell, oda nem kell a csucs-csucs high end, vagy a fene tudja, hogy is fogalmazzak
, bar igaz, a 3 monitor feladja a lecket a 670-nek. Huzni meg nem akarom, mert nem ertek hozza es nem akarom tonkretenni.
Egy 970-re vagyom, kerdes, ha ujra lesz, az ara hogyan alakul, ahogy azt a Sracok mar fentebb targyaltak.
Mikozben pedig igy esik a 780 azert elgondolkodtat ...., de afene egye meg, egy uj gen. jobban tartja az arat majd az apron is, meg az osszes tobbi elony ugye.Azt hiszem ulok a seggemen es varom a 970-et es kozben megy az aprora a 670.
Ja, a mod-ot koszonom!
-
anytime
őstag
válasz
BomiBoogie #403 üzenetére
Ez azert egy szubjektiv dolog, kinek, mi es mennyit er
KAMELOT (#405)
Szerintem nevetned kellett volna rajta (hozzateszem, nem rajtuk) ne vedd a szivedre, nem eri meg.
Vazze, dupla, bocsanat Csigu!!!Már nem dupla.
[ Módosította: BomiBoogie ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest