- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
Szeretnem megcafolni magam, mert ez inkabb bug, ugyanis mikor kovetkezore inditottam a crysis3-at mar ugyanugy 65-80% on porgott a kartya. Olvastam errol kulfoldi forumokon is, de a megoldas az lett, ha crysist akar jatszani az ember akkor van ez a timer program ami egy erteket allit at 1,5ms re azt hiszem es igy tenyleg maxon porgott a kartya c3 alatt. Heavenben, GTAV ben maxon jart alapbol.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az még első körben megvolt, amikor először elkezdte ezt csinálni, ekkor kb. 3 hete volt Nálam a kártya. Akkor is már úgy volt, hogy feladom, de végül így megoldódott. Így ment nagyjából 3 hónapot. Most pár hete elkezdte megint, a végén már ott tartottunk, hogy driver telepítéskor fekete képernyő.
@(#30928) davidsone : Ha esetleg lesz lehetőség, akkor fentebb lépek egy kicsit.. Persze tartok a drivergondoktól, megint.. Lehetőség szerint, ha esetlegesen opciós lesz a dolog, akkor 980-ra váltanék, de ott túl nagy lenne a különbözet, plusz akkor már ott lenne a Fury.. Jövőhéten kiderül minden..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én annak idején a driverek miatt váltottam 270X cf-ről a 970-re. Előtte, egy 8800GT-t, és egy 9600GT-t leszámítva csak Radeon-jaim voltak.
Ha itt kiderül, hogy sajnos tényleg a kártyával van gond (2 gépben is produkálta a hibát sajnos, de ki tudja..), akkor visszatérek a vörösök oldalára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- bambano: Bambanő háza tája
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest