- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkai
aktív tag
válasz
Cucuska2 #26635 üzenetére
köszi.
Az kár! Pedig olyan kis aranyos egyébként.
Túl nagy helyem nincs, 27cm max 29 cm, ha kiveszem onnan az egyik vinyót, szóval nem kell mininek lenni, csak a gigabyte 31 cm nem férne el, illetve az már túl drága.bombibmw:
Giga kilőve, nem fér el a számítógép házban.
Illetve a tervezett 70-80k ról már így is 100k-ra ugrottam és ennyi erővel még egy kicsi és ref. 980, onnan még 1 kicsi és egyedi hűtéses 980.
És ez így mehetne a végtelenségig -
RaVal
tag
válasz
Cucuska2 #26114 üzenetére
Köszi szépen! Belőttem én is egy hasonló grafikont, és tényleg halkabb anélkül, hogy a hűtés rovására menne. Illetve SWTOR-ban elég sokat (vagy 8-9 fokot) segített az NVIDIA többképkockás mintavételes élsimítás bekapcsolása is.
Bár én a ventiket nem akarom kikapcsolni, így is van egy 120 mm-es a gép elejében ami idle-ben elnyomja a kártyát, meg nem vagyok a passzív hűtésért annyira oda, ezért akartam eredetileg Black-et, csak az meg nem fért volna be. -
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Cucuska2 #25482 üzenetére
Mondjuk ez nem tudom ITX-el is megy-e, elvileg minden Maxwell2 kártyával... de azért óvatosan! Inkább várjuk meg a többiek véleményét, nehogy téglásítsd.
Ezzel lehet kihekkelni belőle 0 RPM-et is
alváshoz jó, de beszéltük múltkor, hogy ha lehúzod traybe a játékot, elmegy róla a hő, leteszi 0-ra... válaszolsz a csajod facebook üzenetére, majd vissza gamelni, akkor meg felpörög hirtelen. Persze megszokás kérdése, ha nem ingadozik nagyon 30-90 fok között hirtelen akkor nincs para. Vagy nem kell válaszolni az asszonynak ha csipog a fb
én amúgy is kilövök mindent ha játszok
A szájkaratéhoz meg: Ejnye bejnye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Autós topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Ford topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest