- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Magisk
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
Még, hogy ciripelnek a kártyák.. ez a 970 g1 gaming nem ciripel, hanem egyenesen visít
amikor 1700+ fps-t mér 3dmark03-al. Ki is nyomtam a benchet. Amúgy nincs baj vele, jól viselkedik "normál" fps mellett.
-
woros
őstag
Nálam így alakult a firestrike, de annyit hozzátennék, hogy ha előtte lement a demo akkor vissza boostolt a kártya 1493-ra 1506-ról. De, ha rögtön a tesztet futtattam, akkor tartotta a boost órajelet. Ez mitől lehet? 63-65 foknál vette vissza, ha meg rögtön a teszt ment akkor el sem érte azt a hőfokot. TDP limit esetleg lehetséges vagy mi lehet az oka? Vagy egyszerűen csak maga a hőfokra rakta vissza?
-
woros
őstag
Szeretnem megcafolni magam, mert ez inkabb bug, ugyanis mikor kovetkezore inditottam a crysis3-at mar ugyanugy 65-80% on porgott a kartya. Olvastam errol kulfoldi forumokon is, de a megoldas az lett, ha crysist akar jatszani az ember akkor van ez a timer program ami egy erteket allit at 1,5ms re azt hiszem es igy tenyleg maxon porgott a kartya c3 alatt. Heavenben, GTAV ben maxon jart alapbol.
-
woros
őstag
Sziasztok!
Csak egy tapasztalatot szeretnék megosztani, hátha más is így jár.
Adott egy win10 vagy 8.1, de közben alatta konfig csere történt(proci,ram,alaplap) és pl. crysis 3 ugyanazon a beállításon csak 60-85%-ban pörgette a gpu-t. Windows újrarakása megoldotta a problémát és szintén ugyanúgy és ugyanott 99% a gpu használat. -
woros
őstag
Sziasztok !
Van egy Giga 970 g1-em 67.1% ASIC-al és 1511/8000-en megy a kártya fesz emelés nélkül.(Crysis 3 fut rendesen, meg a heaven, egyenlőre mást nem próbáltam)
Csak tájékoztató jelleggel írom.
-
woros
őstag
Én 390 helyett 970 G1-ett vettem, előtte 280x volt vapor-x tri-x, de inkább GeForce, mint Radeon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Formula-1
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest