- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
lowzor #31058 üzenetére
Sosem voltam az. Mindig a 24/7-re törekedtem, hiszen így használom, és ez teszi tartóssá a konfigot. Az egész gépem ennek szellemében van belőve. Procim is tudna többet 4,7Ghz-nél, de nem kínzom (4,8Ghz a vége). Az a 100Mhz pont annyival több, hogy ott már kéri az aránytalanul sok feszt. Stabil, nem is forró, de jobb így.
-
GeneraL_XTX
veterán
-
Speed®
titán
válasz
lowzor #29103 üzenetére
Hja, ha Vaporka lett volna a cél, akkor 85ért volt fent egy..<5k lett volna a difi a WF3 970ig, kb. fél perc lett volna a döntés utóbbi javára
És igen, az utolsó sorod hatványozottan jelzi, miért kell alaposan megfontolni..a Hawaii különösen érzékeny a környezetre..ha az adott, akkor lehet jó/jobb alternatíva, anélkül necces. A kis konzervdobozomban (ProdigyM) 15°Ct jelentett, hogy ott volt-e a 240es kompakt a kari felett vagy sem..anélkül nálam is hozta a ~70°Cot, illetve 85ig felengedve a halk üzemet..persze ilyen téren a 780al sem voltam jobb helyzetben, csak a 970 lenne radikális változás a -100Wjával.
-
Speed®
titán
válasz
lowzor #29098 üzenetére
Tudom, csak arra reagáltam, hogy 20k difit írsz, ami nem ilyen egyszerű. Amennyiért kapsz egy Vapor/Lightning 290et, ami kultúráltan teszi a dolgát, annyiért ott a 970 is, ha nem is "fullos" verzióban. Persze a wattok továbbra is jelen lesznek, csak nem anyázol annyit a járulékos negatívumok miatt, hanem elégedetten használod jó esetben (mert ugye nagy gond már nincs driverek terén).
Nálam 71k volt a TriX 290 akkor, amikor 89 lett volna egy WF3 970, mivel az első (hibás) ref. 290hez megvett Hybrid még a polcon dekkolt, rámentem, de utólag azt vallom, el kellett volna adni a hybridet és 970et venni..persze nagy baj nem történt, gazdagabb lettem egy tapasztalattal -
Speed®
titán
válasz
lowzor #29092 üzenetére
20k felár..? Nálam 1:1 simán, ha figyelembe veszem, hogy az elfogadható hő/zajterheléshez mit kellett megfizetni (+ref. nyákborda+hybrid). Igaz, kéz alól vettem mindent jó áron, de így is 85k+ volt a vége..annyiért simán van 970 is. Boltból meg 110 körül lett volna, ami már /G1 pl. Ha nem paráztam volna túl a 3.5G témát az elején..
-
Bandi79
aktív tag
válasz
lowzor #29092 üzenetére
290 után max annak éri meg a 970, aki
- nem bírja lehűteni (gyenge házszellőzés, ref / gyengébb custom 290)
- halk gépet szeretne
- ahogy írtad, Nvidiara optimalizált játékokkal szeretne játszaniInkább "side step" mint fejlődés (ha a fentieket figyelmen kívűl hagyva csak a nyers teljesítményt nézzük)
-
KAMELOT
titán
válasz
lowzor #29072 üzenetére
Sok embernek itt a ház szellőzésével van a gond.....kártyának a legjobb ha oldalt egy 20-23cm venti fújja a levegőt be a kártyára! Nekem max 62 fok a kártya, furmark 10 perc után!
(#29073) Lauda: PCI-E 3.0 már mindegy nincs sebességvesztés.....max 1-2fps
Tessék ilyet venni ha QUAD kell! ASUS X99-E WS....40-Lane CPU----quad x16/x16/x16/x16
-
Pisti_91
csendes tag
válasz
lowzor #25605 üzenetére
Igen offolva van az advanced rész. Nem látom értelmét,hogy bekapcsoljam és veszitsek 15-20 fpst helyenként..
blu79: 4790k 4,8Ghz-al johogy jobb értékeket kapsz. Nálam sincs akadás,csak zavar,hogy ha 60-ről már lemegy 59,58-ra
2XMSAA-val már teljesen jol megy minden maxon kivéve a grass highon. Ugy a vidéki területeken ha az erdőbe vagyok maximum 50-55-re esik be. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest