Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Úgy emlékszem, hogy ha meglévő éves családi előfizetés van, akkor valahogy részarányos lesz a kiegészítő csomag. Nekünk fut egy pár hónapja, hol tudom megnézni, hogy konkrétan mennyi lenne, ha upgrade-elnék?
Köszi előre is! -
30z.Samu
titán
Srácok! Akkor most mi a helyzet? Holnap indul az Expansion Pack-os cucc vagy kedden? Valahol már 26-át írnak.
-
taki01
őstag
válasz
mattheus
üzenetére
Én mindig beviszem egy mobil fóliás tokos boltba, hogy rakják fel rá (persze fizetek a felrakás ért), de legalább mindig patentül felrakják a kis gépre. Eddig egyszer cseréltem rajta, de most már megint ideje lesz, mert már elégé karcos.
#39691 ρσгτσ:
Remélem, mert tervezem meg venni. Elvileg a switch verzió nem kapja meg az új motort, ez csak a Heat 5 portolás lesz. -
-
-
taki01
őstag
Felkerült a NASCAR Heat Ultimate Edition+ az eshop-ba. A megjelenése 2021/11/19.
Találtam róla trailer-t is. A grafikája game-nek kb olyan mint a PS2-es Nascar 08. -
30z.Samu
titán
Kedves csoport tagok!
Ne feledjétek, hétfőn indul az Expansion pack, aki esetleg még nem küldte el a részét, hétfőig légyszi tegye meg.

-
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Nagy szellemek találkozása
Nekem is EU-s amazonról kellett volna rendelni
A tok még az v1-hez vett Zelda kemény tok, passzentosan belefér.
-
Zsírkrétamen
senior tag
válasz
koncsik
üzenetére
Tegnap pont ilyenkor raktam fel az enyémre is ugyan ezt a fóliát
Szerdán rendeltem amazonról gyors szállítással, de péntek délelőttre ideért, , úgyhogy megérte a 8k-t, mert sehol nem találtam itthon se fóliát, se tokot. Végre tudok a vonaton játszani
Egyébként te hol találtál hozzá tokot, és milyet használsz? -
ρσгτσ
addikt
Guardians of the Galaxy gameplay
GameSpot
IGN
"Marvel’s Guardians of the Galaxy: Cloud Version for Nintendo Switch uses the Ubitus cloud streaming technology and requires a stable and persistent high-speed internet connection. Nintendo Account required; Nintendo terms and conditions apply. Not available in all territories. Additional terms and conditions apply. See the Nintendo eShop and the Square Enix Terms of Service for more details." -
válasz
ooooobi
üzenetére
Kb. 1-1 mm-rel tűnik kisebbnek széltében-hosszában. Csak kikapcsoltan néztem (így legalább megpillantottam az eredeti N fóliát). Ha pont középre illesztem jó lesz (szerintem). Határeset a semminél jobb, az itthon 2x áron vett tablet üvegfóliánál sokkal jobb (az sokkal nagyobb).
Majd teszek fel képet, ha felraktam. -
bb.bocs
őstag
https://www.youtube.com/watch?v=jHwEkX9fFaA
leginkább a kijelző miatt raktam be, nem tűnik vlmi strapabírónak ,persze üvegfólia aztán jóóóóvvan az
-
Rony949
őstag
Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp megjelenését áttolták december 3-ról, 2022 tavaszára.
szerk.: Slowpoke vagyok.

-
-
Jött Metroid update
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Peat;)
üzenetére
Bár én még friss Nintendo -s vagyok, de a korábbi vélemények alapján itt sem várok csodát a joycon -tól vagy a saját kontrollertől. Így állok hozzá a konkurenciához is.
Igaz, hogy újonnan vásárolt kontrollerek között még egyet sem kellett garanciáztatnom (vagy javítani), de tele van a piac használt, sz@r állapotban lévő darabokkal (amit én mondjuk simán megveszek és megcsinálok). Ráadásul nem minden problémáért hibáztatható az előző tulajdonos.
Szóval szerintem konzol vásárlásnál e tekintetben ne a vezérlő legyen az elsődleges szempont. Hanem az, hogy az adott platform kínálata/minősége találkozzon az igényeivel.
-
Peat;)
veterán
válasz
GuruZone
üzenetére
Nekem V1 megjelenés óta és aktívan használtam kb nyárig. Azóta kiábrándultam kissé a switchből, igazából megszolgálta már amiért vettem és ez az év nem az enyém volt..majd metroid használtan esetleg. De nálam kipukkadni látszik a dolog.
De a konzollal nem volt sok gondom, igaz mindig beltéren használtam (szerintem máshol nem is lehet, talán oledet már igen). De azért utazgatott velem hébe hóba, repülő, szálloda. Nem hypo allergén környezetben volt

A joy-nak száraz contact spray az ment, de pont a napokban néztem meg a kalibrációt és jónak tűnnek.
Szerintem a gyári állapotú stick gumi kicsit csúszós és nehezebb nagy erőhatást kifejteni rá. Akik raknak rá recés felületet ott lehet nagyobb erőhatás éri mert jobban bele lehet kapaszkodni ujjbeggyel. Nekem van ilyen elméletem is hogy miért megy sokaknak hamar tönkre, nem így tesztelték a nintendos pupákok hanem simogatva.
-
GuruZone
őstag
sziasztok, csak egy jelzés: 2021.10.13-án leadott rendelésem holnap teljesíti a konzolvilág: fehér dokkolós OLED-es switch

Azt hittem, novemberig kell várnom.Ezzel a harmadik switchem kezdem használni, a Mario x Rabbids megjelenésekor vettük az elsőt, majd 2 évvel ezelőtt a v2-est, most pedig az OLED-est.
Egyszer volt drift az egyik joycon-on évekkel ezelőtt, attól megváltam olcsóbban, valamint 1 éve a balos kék elkezdett fals jelzéseket mutatni arról, hogy lemerül, de valójában nem volt vele semmi gond.
Más problémám (lekopogom, koppkopp) soha nem volt,
pedig általában handheld használjuk legtöbbször,
én és a most 9 éves lányom (5 évesen kezdte).
Dokkolva csak a Marios játékokat toljuk, és táncolnak a picik.
Szóval kapja rendesen a kiképzést, mindenki aki esetleg emiatt ódzkodik tőle, ne tegye!
-
ρσгτσ
addikt
What's New in Cricket 22? Controls & Game Mechanics
Rage47 + Phoen|x:
Az eddigiek alapján nekem is nagyon bejön. Szerintem erre befizetek valamelyik platformon. Sanszosabb, hogy itt. -
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Instinction - Official Trailer
Először jön PC -re, aztán PS/Xbox, majd valamikor Stadia mellett Nintendo Switch -re is. -
ρσгτσ
addikt
Igen, mert az emag marketplace. Vagyis tele van más kereskedők által forgalmazott eszközzel, amire megy még plusz haszon. Így simán előfordul az is, hogy egy fajta termék többször van fent különböző árakon.
Én múltkor szívtam velük, mert a weben keresztül nem tudtam megrendelni a terméket bolti átvétellel (ami közel van hozzám). Amikor meg bementem hozzájuk, akkor meg pont azt a terméket azzal az árral nem találták a rendszerben (weben fent volt). Viszont ez esetben olcsóbban vettem meg, mint a neten volt.
Azóta vannak gondok, hogy létrejött az emag-edigital "házasság". Még a boltban az eladók is panaszkodnak az egész rendszerre.
-
Linkh
tag
Nagy faszok ezek: nyáron néztem OLED tv-t és járt melléjük ajándékba 40.000ft-os fülhallgató. Rákattintottam a fülesre, aminek a linkjén ott az ár 40.000ft. Aztán körbenéztem, hogy ez a füles máshol mennyi...feleannyi áron fent volt szintén az emag oldalán, csak más linken.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Amikor bementem a boltba (nem a fenti kereskedőhöz) átvenni a rendelt Metroid Dread -et, akkor az eladó megkérdezte, hogy: Nintendo -hoz? Annyira meglepett a kérdés, hogy még egy frappáns választ sem tudtam rá adni.
Ez most csak így mellékesen jutott eszembe a játékról.
---------------------------
Megérkezett közben a joycon -ra a szilikon tok, és a magasítós, meg a sima védőkupak is. Már csak a kontrollerre várom, de az messziről jön.
-
-
Metroid Dread, ha tényleg Special Edition, mint az első fényképen, jó áron
(lehet, hogy meg kellene probálni személyes átvétellel, képernyőfotóval...
)
Sima horroráron (ugyanaz a cég elvileg) -
Norb79
addikt
válasz
consono
üzenetére
Ugyanígy érzek én is. Én is megtartottam a kinect miatt, de nem csak a gyerekek használták, régebben házibulikban is ment a just dance meg a kinect sports. Feleségek lekötötték magukat vele.
Mikor jobb társaság jött össze és nyomták a csajok kicsit olyan volt, mintha egy jobbféle sztripbárba keveredtél volna kicsit kevesebb vetkőzéssel.
Szóval duplán érthetetlen számomra a technológia veszni hagyása.
Ugyanakkor maga az x360 már kikészít, hogy mennyi idő alatt bootol be, lép be, tölt be, vált zenét, stb. Mindig pc-s voltam, csak azóta van érdemben konzol géming az életemben mióta jött a switch, ps5, xsx és ezeken már értelmezhető átfutási idő van az eszembe jut, hogy játszani kellene és már túl vagyok minden töltőképernyőn és játszok között. -
consono
nagyúr
Én nem értem miért halt ki a Kinect, gyerekekkel tök jó dolog... Én már átköltöztem ról a Series S-re, de 1-2 éve a Mass Effect trilógiát még azon toltam végig
A Witcher 2-t is azon kezdtem, de már az S-en fejeztem be. A gyerekek viszont a Kinect miatt még mindig elő, előveszik, de már ők is inkább a Switchen játszanak együtt (Kart, Smash, Snipper clips, stb.). -
77Guba
aktív tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Kezdtem lemondani róla,és már a baltával megsimizem jutott az eszembe,elő is kapartam már a Psp-t.
Töltés volt rajta(only handheld),és egyszer csak semmi.Nyomtam vagy 10 másodpercig a powert előtte,de attól semmi,nem tudtam,hogy ilyen sokáig kell.
Legyen áldott az életed!
-
30z.Samu
titán
válasz
scyllafren
üzenetére
Mit kell kihúzni mindkét oldalon?

-
vg
veterán
Vibrálással nem volt gondom, egyéb készülékeken, vagy csak nem vettem észre. Sok sok éve ps vita gépem volt ami oled-es volt, teljesen új, bontatlan, 576kyte vásárlás volt, foltos volt a kép. Kis csíkokban voltak foltok, ki is cserélték. A másik is, szinten bontatlan, foltos volt, de nem annyira. El is adtam pár hónap múlva nem bírtam elviselni.
-
kislaci
senior tag
Kb egy hete, hogy kipróbáljam az online kifizettem a 4 €-t. Most viszont beléptem egy családba, aminek a fő fizetője nem én vagyok. Így nem fogja tőlem levonni az egyhavit is, vagy azt le kell mondanom közben valahol? Köszi
-
vg
veterán
oled tv-n vrr alatt van gamma curve miatt villogás, szóval itt nincs. ráadásul főleg akkor látszik ha 120 módban van (60-ban már annyira nem, de még ott is látható), és gyk csak az álló képeknél látszik. én kikapcsolom a vvr-t xbox series x alatt, mert utálom amikor villog mondjuk a töltő képernyő alatt.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
november
üzenetére
Nem tudom mennyire jó így videón...4K/60fps -ben készítettem.
Legkisebb fényerőre raktam teljesen sötétben. OLED.
Én kifejezetten azért vettem OLED -et, mert fényes/világos helyeken szoktam játszani. Sötétben egyáltalán nem szeretek, így külön meg kellett néznem. Remélem sikerült stabilan tartani a telefont.

-
77Guba
aktív tag
Sziasztok!A Switchem teljesen elsötétedett és nem reagál semmire,történt már ilyen valakinél,és mit lehet tenni?
-
november
tag
Sziasztok!
Arról lehet tudni valamit hogy a sima (nem lite) és az oled kijelzővel rendelkező modellek megjelenitője flicker free? Ha van mennyire zavaró, számottevő a pwm flicker jelenség?
Fontos lenne tudnom. Mert ez tart vissza attól hogy switchet vegyek. -
-
30z.Samu
titán
Szóval mennyi időt tettél bele eddig?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tegnap amúgy én is gondolkodtam az AC-nél hogy tanuljak-e előbb vagy próbáljam ki. De mivel a tananyag még nem volt fent, amikor néztem, így az előbbi nyert.
Viszont abból a szempontból szívás volt, hogy este már nem fogott úgy az agyam. A jegyzetet megcsináltam és itt tanultam meg bent a felét. 
-
30z.Samu
titán
válasz
hszilard666
üzenetére
Na igen, ennek a gépnek mindig is nagy fegyvere lesz a hordozhatóság.
Általában dokkolva használom (azért sem érzek késztetést a cserére), de volt olyan, amikor nagyon jól jött, hogy hibrid a konzol. Őszintén szólva remélem, hogy maradnak ennél a megvalósításnál a jövőben. 
-
hszilard666
veterán
Nagyon jók lettek handheld a crysis portok. Ma a melóban ebédszünetben crysisoztam. What a time to be alive! Ismét gyerekkori boldogságot éreztem. Imádom ezt a konzolt. Az összes Crysis port minden fillért megér. Lehet sunyulni és rambóskodni is 10/10

-
ρσгτσ
addikt
-
Super Mario Party mennyire élvezetes 2 játékossal? Nem nagyon szeretem ilyenkor az AI-t, de érdekel amúgy, milyen a game kettesben.
-
-
30z.Samu
titán
válasz
üzenetére
Én úgy tudom, hogy kell hozzá a net, mert ellenőrzi, hogy van-e előfizetésed.
Megtelt a csoport, az összeget mindenki ráér hétfőig elutalni, akkor lesz éles a szolgáltatás. Ha utaltok, akkor a közleménybe légyszi írjátok le az itteni neveteket, hogy tudjam kihez kötni az utalást.

-
Amúgy családi csomagban egyéni upgrade lehetőség van az új, drágább csomagra vagy muszáj a teljes előfizetést a drágábbra változtatni? Simán lehet, hogy nem mindenkinek kell a 7-8 főből az új tartalom.
-
törölt tag
Pár kérdés az online előfizetéssel kapcsolatban:
Net nélkül is hozzáférek a letöltött emulátoros játékokhoz?
Le tudom úgy zárni a fiókom, hogy a gyerekek hozzáférjenek az előfizetéshez másik "vendégfiókkal"? Ez elajándékozásnál is érdekes lehet, hogy ne férjenek hozzá a fiókomhoz, de az előfizetést használni tudják. Egyedül a fortnite miatt paráznék, össze van kötve a nintendo fiókkal is.30z.Samu
Itt is köszönöm a lehetőséget
-
30z.Samu
titán
Aki jelezte csatlakozási szándékát a csoportba, annak írtam a délelőtt folyamán. Viszont egy hely még akad, ha esetleg valaki még szeretne csatlakozni. A bővített csomagot vesszük meg, 3200 forint az egy főre eső rész.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
Sirandrish