Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
nxswitch
senior tag
Nem tartom rossz dolognak játékokat gyűjteni, a könyvekhez képest sem. Szerintem az butaság, hogy könyvet olvasni kifizetődőbb, mint játékokat játszani. Én is gyűjtöm a játékokat, de csak azokat, amikkel játszom is. És biztosan van olyan dolog ami hasznos is, amire elmenne helyette a pénz. Nem tudom, nekem ez fura, hogy valakinek több olyan játéka van amivel nem játszott, mint amivel igen.

Könyvekkel is így vagyok. Belefutottam egy rossz fantasy könyvbe, ezért nem olvastam már lassan két éve.
Meg mert találtam jobb játékokat. 
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére

-
zbundy
aktív tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
A hello neighborban switchen is van magyar nyelv? Többi platformon van.
-
Gyorsan beraktam magyarul az összefoglalóba, a hogyan készítsünk NA-ot... nehogy már ezen múljon a Karácsony

Én még a wii U-n kreáltam a NA-ot, akkor nem volt magyar eshop, ezért UK account-om van. Nem biztos, hogy a magyar a jó választás, de a Switch régiómentes, bankkártya használati lehetőségek függvényében bármelyik shop-ban lehet vásárolni (feltöltő kártyával biztos) - erről nemrégen volt is szó.
Jó mulatást! -
Az összefoglalóban a Nintendo Account-ról elég sok szó van, sajnos valóban nem került bele, hogyan kell készíteni egyet.
Több lehetőség is van, itt egy angol képes leírás, hogy a Switch-en közvetlenül hogyan kell készíteni.
Igyekszem mihamarabb belopni az összefoglalóba, sajnos most vettem észre, hogy még sok minden angolul van... Elnézést.
-
consono
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Köszi mindenkinek
Lyukat azért nem fúrok 
-
Edge
veterán
-
scyllafren
senior tag
Crypt of the Necrodancer -80%, egy hangulatos ritmus-jatek, nagyon jo zenevel

-
Baltazár123
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nekem még szoknom kell billentyűk meg egér után a hello neighbort, de a gyerekek már simán tolták kézi konzol módban, pro kontroller is, mindenhogyan.
A MandR tényleg jó játék. Meg ami nekem még tetszett a Gnomes Garden 1-3. Tudom, hogy azt írtam, settlersre hasonlít, ami nem igaz. Annál jóval egyszerűbb játék, de van benne valami addiktív dolog. Jó pár óra szórakozás és három csillagosra megcsinálni a pályákat egy idő után már komoly kihívás is. -
DVlad
őstag
válasz
consono
üzenetére
Rám a holnapi napon vár ez a művelet.

Lehet, hogy csinálnom kéne gyorsan egy accot rá, hogy megvegyem a Mario & R játékot rá, mert ennyiért nagyon olcsó. De egyszerű művelet, hamar meg lehet csinálni? És nem kell trükközni londoni címmel, stb., hogy minden játékot letölthessek? (Van leírása az account készítésnek itt? Összefoglalóban nem találtam.)
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jééé, nekem is

-
Edge
veterán
Starlink is akciós, érdemes? Vkinek megvan innen?
-
consono
nagyúr
Urak (Hölgyek)! Ma feltöltöttem a kölöknek a Switchet, hogy a karácsonyfa alatt lehessen örömködni vele (ma volt az utolsó nap, hogy nincsenek itthon a gyerekek korán). Nyugtassatok meg, hogy a következő 4 napot kikapcsolva elég magas töltöttségen kibírja!
-
Baltazár123
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Amint hozzáférek a Switchen megnézem majd 11 után jó esetben

Még túrtam egy kicsit a nagyon olcsó programok között (1-2 EUR) és ezeket válogattam ki
- Astro Bear Party - többen lehet játszani, snake program 3D-ben
- Robonauts - árkád cucc, lövöldözős, legyen egy ilyen is
- Millie - snake 2d, de jópofa
- Violett - egész korrekt kis program és brutális leárazást kapott
- Toki Tori - mászkálós
- Gnome Garden / 3 - egyszerű stratégia amolyan settlers szerüség, jópofa - úgy nézem, hogy rá lehet kattani és sok időt eltölteni vele
- Maria the Witch - ez is egy jó kis árkád játék, egész korrekt grafika,Eszlenyek: én még viszonylag friss vagyok a Nintendo ökoszisztémában, mert a Wii-re khm, izé, nem kellett játékokat vennem
de annyit látok, hogy nem viszik túlzásba az akciókat. A first party címeket már leárazták egyszer ebben a negyedévben/idén, akkor majd jövőre legközelebb. A mario partyt akartam behúzni online jóárasítva én is, de most úgy néz ki, hogy nem lesz leárazás rá. -
30z.Samu
titán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Majd leírod milyen a Hello Neighbor Switch-en? Élvezhető? Gondolok itt az irányításra pl.

-
KOHO
senior tag
Rajtam kivul valaki megvette a Fifa 19-et? Rossz ezt kimondani, de ez egy elkepesztoen gyenge jatek. Imadok fifazni, de az a jatek lehozott teljesen az eletrol. Az iranyitas eszmeletlenul rossz, ossze-vissza passzolnal a jatekosok, nem oda ahova akarom, kegyetlenul szar. Valaki probalta mar esetleg Pro Controllerrel? Masoknak mi a tapasztalata?
-
30z.Samu
titán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Annyiért bőven jó!
Az Ubi adhatna még ki ilyen játékokat Switch-re, szerintem jól sikerült. -
30z.Samu
titán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Van online része.

-
Baltazár123
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Igen, én is úgy nézem, hogy jó kis játék, de kicsit még gondolkodom rajta, mert ugyan jóval olcsóbb, mint használtan, de ha olyan a játék, hogy van egy történet, amit letolunk és utána többet nem vesszük elő, akkor érdemesebb fizikaiban megvenni használtan.
Még egy gyöngyszemet találtam, a hello neighbor, féláron van. Eléggé réteg játék, de nálunk bejön mindenkinek, még nekem is
-
30z.Samu
titán
válasz
Baltazár123
üzenetére
A Mario+Rabbids bitang jó játék, pont most tolom én is.

-
Baltazár123
őstag
válasz
djozsi
üzenetére
Mario és Rabbids-Monopoly-Rayman mind 5800 pénz. Az már elgondolkodtató összeg, főleg a Mario and Rabbids. Megnézek róla még pár videót, hogy megéri-e megtartani vagy inkább vegyem meg használtan aztán eladom, ha kijátszottam.
LA Noire is kb 6800 pénz, de az olcsóbb szokott lenni XO-ra és ott nem szaggat (annyira).
Sajnos a Mario Party-t nem árazták le, amit vártam.
Meg még az overcooked amin gondolkodom erősen 5e alatt kicsivel be lehetne most húzni.
Na ezek már jobb féle akciók. Lehet csemegézni. -
SityiSXT
őstag
válasz
petymek
üzenetére
Nincs garjegyem, sem más papírom. Ez nekem munkaeszköz is, a forgalmazóval kellett beszélnem. Pont amiatt, ahogy Ayo járt, kértem és kaptam egy plusz pár Joy-Cont a magazinomtól, és csak utána adtam le javításra - a fene se gondolta volna, hogy velem esetleg kivételeznének.
-
djozsi
senior tag
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Zolibacsi88
üzenetére
"akiket néztem “PC-s For Honor” videósok gyakorlatilag a 90% erre váltott."
Én nem látom a hasonlóságot..

-
ayo
veterán
válasz
petymek
üzenetére
főleg, hogy legutóbb is teljesen véletlenül pont akkor kerültem sorra, amikor itt is kibeszéltük a dolgot és felkerestem újra őket, hogy WTF?! Ezt anno be is posztoltam ide, de most nem találom. Válaszként jött, hogy jaj, pont sorra kerültél... ez már akkor is érdekes volt, de persze örültem, viszont pontosan tudtam, hogy haveromnak még nem cserélték ki, aki május környéken iratkozott fel.
a tegnapi hsz. is pont ez erősíti, nem vagyok megelégedve a szervizzel. -
djozsi
senior tag
Bővült a sale-en levő játékok listája 600-ra, ha gondoljátok fussátok át.
És ha már eddig írogattam a Smash eladásairól: kijött egy világszintű adat is, 5 millió fogyott belőle a nyitóhéten (ami technikailag 3 napot jelent, hisz pénteken jelent meg). Ez egy exkluzív játéknál elképesztően nagy szám, összehasonlításképp a Sony jelenlegi csúcstartója a Marvel's Spider Man 3,3 millióval.
-
válasz
Zolibacsi88
üzenetére

Akkor csak jó lehet... -
Zolibacsi88
aktív tag
Végre, jön haza nekem is a Switch. Nyam nyam !
Smash Brothers vidik alapján nagyon elkapott, meg gyakorlatilag, akiket néztem “PC-s For Honor” videósok gyakorlatilag a 90% erre váltott. -
ayo
veterán
válasz
SityiSXT
üzenetére
az eléggé jó, mert én és mások listán várjuk az alkatrészt. nekem mindkettő stick beadta és ha kicsit FB-n körbe néz valaki akkor láthatja, hogy eléggé gyakori ez a gond, viszont az nekem WTF, hogy te bemész és kicserélik míg mindenki több hetet, hónapot vár. menjenek a fenébe.
-
SityiSXT
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem sajna a bal thumbstick pár hete beadta az unalmast: egy idő után "beragadt" felfelé irányba. Szerencsére a Gamepark egy nap alatt gariba cserélte a hibás alkatrészt.
Tanulság? Nem is tudom... Bosszantó volt a hiba, az tény, de gyorsan sikerült orvosolni. -
Sirandrish
Topikgazda
Jaj nem tudjátok ti hogy kell ezt...nah figyi.
A Switchem még mindig hibátlan gecóóóóó

-
zbundy
aktív tag
Rendelkezem otthon pc-vel (amit kb 2 éve csak vágásra használok)
Xbox One X-el multiplatform játékokra, mert ott a legszebb és multizni is itt szoktam ezért erre van gold előfizetésem, illetve mivel előtte 360am is volt ezért a One-on játszom a BC játékokat is, többségét felhúzott grafikával
Van ps4 pro-m is az ex címekre és a playlink játékok is óriásiak ott
Switchem is van másfél éve amit kézikonzolként is kezelek, mivel az. Indi és nintendo ex címek jönnek erre.
Tudni kell mindegyik konzolt a helyén kezelni, hogy mire van és nem fanbojkodni egyik oldalnak sem, mert nagyon unalmas. Hozzáteszem nem egy antiszociális kocka vagyok és boldog párkapcsolatban is élek, ráadásul a fizetésem is 200 alatt van, mégis meg tudtam venni ezeket, mert ez a hobbim és szeretem is. Mellette nyaralásra, koncertekre és bulikra is van időm és pénzem. Nem értem soha akiknek oldalt kell választani, meg siránkozni, meg naponta kérdéseket feltenni itt a switch hibáiról csak hogy önigazolást szerezzenek, hogy miért nem kell nekik switch meg akciókra várni. Emberek egyszer élünk és a halál itt lebeg a fejünk felett, ne balfaszkodjatok

-
g@bo
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
miért lenne flame?? a két gép nem egy kategória, más játékélmény. más hw, más ár.
a c64 és zx spectrum vonatkozásban anno azért érthető volt.
de azért nem hagyhattad ki, hogy feleslegesen tovább szítsd a "tüzet", ugye?

-
Baltincs
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nyomsz egy A-t a pokémonon amit elküldenél, kiadja a lehetőségeket, lesz köztük egy send to prof. oak, aztán azt hiszem zölddé válik a háttér, akkor kiválaszthatsz bármennyi pokémont, amit küldenél, majd Y gombbal elküldöd.

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Taníts Mester
ja ne, már nyakig vagyunk ebben 
-
Baltazár123
őstag
válasz
lanszelot
üzenetére
Egy switch fórumban teljesen értelmetlen a ps-xo flame.Az meg már az én véleményem, hogy utoljára a C64-Zx spectrum-később plus 4 vita volt jogos, mert elég nehéz volt nálunk hozzájutni és nagyon drága volt nekünk magyaroknak, úgyhogy kevés embernek lehetett meg mindkettő/három.
A PS és az XO nem direkt versenytársa a Switchnek, hacsak nem olyan módon, hogy ugyanannak a pénztárcának a tartalmáért versenyeznek
Egyébként meg az XO sem volt mindig jófej ám (pl amikor állandó netkapcsolatot akarta, hogy nehogy el tudja valaki adni a használt és megunt játékot), szóval most is csak muszájból csinálja. Persze mindegy miért csinálják, ha jó a szolgáltatás.
Inkább olyan kérdéseket kéne feszegetni, ha már konzol összehasonlítás, hogy a Switch GPU teljesítménye 1 tflop, egy XO meg tud 1,3-t. Ennek ellenére több portnak is a minősége erősen kérdőjeles, pedig a GPU teljesítményben nincs szakadéknyi különbség. Ha kapott volna a switch egy plusz gpu-t a dokkolóba, akkor reálisan ráverhetett volna teljesítményben az XO-ra biztosan, de még a PS4 se lett volna elérhetetlen. Ennyit fejlődött a technika azóta, persze akkor drágább is lett volna, de lehet hogy a Nintendonak meg kellett volna még ezt fontolnia. Mondjuk ezen a konzolon a legdrágább játszani, cserébe viszont a használt piac rendkívül élénk és könnyű eladni a használt és megunt játékokat. Ergó, ha jó áron tud valaki venni akkor akár nulla forint veszteséggel tovább tudja adni és akkor végül is ingyen játszott (esetleg postaköltség a mínusz meg a az adásvételre fordított idő). Ez reális. XO/PS-n ennyire nem pörög a használtpiac, meg ott az állandó masszív leértékelések mindig alávágnak ennek az üzletnek.
"Szerencsére" a Nintentendo nem szokta túlzásba vinni az akcióit
A srác mondta akitől vettem progit a jófogáson, hogy 5 programot adott el most decemberben és 1 napon belül mindegyik elkelt, ahogy felrakta. -
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Megmondod neki, hogy Mennyé csáje haza magadnak!

-
djozsi
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Visszaküldheted a profnak candy-ért és abból tápolhatod a többi dögödet.
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah akkor kanyarodjunk kicsit.
A Lets Go akármibe azzal a rengeteg Pokéval amit befogok, mit lehet kezdeni? -
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Az iphone azért kerül elavult hw-kkal 200al többe mert stabil a rendszer..."
Ez is megérne egy misét, de nem, nem szabad!

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
lanszelot
üzenetére
Ez kb olyan mint a droid/ios "vita"...Az iphone azért kerül elavult hw-kkal 200al többe mert stabil a rendszer...remek. Csak én nem az ügyfélszolgálat miatt veszek konzolt, hanem a játékok miatt amiben a box sehol sincs.
Nem...nem akarok konzol sem telefon vitát. Mindenkit megértek, mindenki azt vesz ami neki tetszik, szíve joga, de egy játékgépet ne a telefonos ügyfélszolgálat miatt vegyek már..

Témát lezártam!
Vegyetek mindent, és akkor nincs gáz!

-
lanszelot
addikt
válasz
consono
üzenetére
Van ps4 em, xbox one om is. Azert irtok ilyet mert ti nem ismeritek a tobbit.
PS4 és Xbox one ugyanazon a halozaton. Maradjunk fortnite nal: egyszerre elinditom mindketton a letoltest, es mar reg jatszom az xbox al, mig a ps4 a feleig se jutott. Ugyanez jatek kozben, ps4 lag lag lag. Mig xbox siman megy. Nezz utana mashol is olvashatod, hogy a ps halozata xar. Az exclusive jai megfoghatatlanok, de ennyi.
PS ugyfelszolgalat tr@gya, xbox 7/24 ben online chat, és max 2 percet varakoztam, pedig nem egyszer hasznaltam.
De mielott a ps fanatikusok ismet nekem esnek, Switch vs PS4 osszehasonlitas volt.
Nem ps4 vs xbox one, ez nem az a topik.
Switch exclusive jatekai vs ps4 exclusive jatekai ra mertem én irni hogy nem lehet egy kalap alá venni. És a ps4 vs switch éves online dija se ugyanaz, ezt mertem emliteni /ps4+ tol , xbox gold is olcsobb es tobbet is ad az xbox/
Ne támadjatok, értelmezzétek előbb a leírtakat, és akkor irj ha nem csak hallottad a szomszédból /ahogy ti irtatok nekem/ -
dud998
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Így kell a jó példával elöl(élen)járni.

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dud998
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ámen Atyám!

Majd a Főnök lesz a Prédikátor.

-
válasz
Baltazár123
üzenetére
Pontosan, éppen ez miatt van nekem is mindhárom platform😀
Mindegyikre megvannak az exkluzív címek, így maximum magammal veszekedhetek,hogy melyik volt a jobb választás
-
Norb79
addikt
válasz
djozsi
üzenetére
Samsungnál is van, hogy mekkora felületen mennyi hibás pixel kell, hogy az garanciális cserélést jelentsen. Szóval lehet négy hibás pixeled is, ha "jól" van elosztva a képen, akkor nincs csere, ha közel vannak egymáshoz akkor csere lehet. Mindenkinél így megy ez, ez a "nomális".
-
djozsi
senior tag
Na és ha már ennyire belemelegedtetek, azt tudtátok, hogy a Sony se cserél egyszerű pixelhibára (mármint nyilván az olyan eszközeit, amin vannak pixelek)?

-
Norb79
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
Én egy másik kommentre reagáltam, nem arra amiről te beszélsz szerintem.

Amúgy nekem tökmindegy ki és mit vesz, én Sirandrish iránymutatásai szerint élek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg mert találtam jobb játékokat.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az Ubi adhatna még ki ilyen játékokat Switch-re, szerintem jól sikerült.