Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
mg1992mg
őstag
Azért néha még mindig elképedek, mit ki nem hoznak ebből a kis masinából
-
hszilard666
veterán
-
taki01
őstag
-
mike1334
veterán
Kentucky Route Zero-val játszott valaki? Vélemény?
-
Bétaville
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Köszi! Megpróbálom.
-
Bétaville
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Mivel fújtad meg? Simán levegővel?
-
Bétaville
senior tag
Másik nincs sajnos.
Esetleg érdemes új joycon-t venni?
-
válasz
Bétaville
üzenetére
Pár hete, hónapja volt ugyanez a téma itt topikban, talán megoldási javaslattal is. Sajnos így hirtelen nem találtam meg azt a beszélgetést, de hátha valaki emlékszik vagy te megtalálod.
"Addig", ha esetleg van másik joyconjaid érdemes megnézni, hogy azzal is csinálja e. -
Bétaville
senior tag
Sziasztok srácok!
Segítségeteket szeretném kérni. Játszanék a Switch-en, de állandóan ez a kép fogad. Valami nincs rendben a joyconnal?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
sirarcheer
senior tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Köszi.
Igen, itt most az a cél, hogy saját maga állítsa össze a hajót, és amit megépít az a játékban is megjelenjen. -
powergoku
tag
Keresek switchel foglalkozó szervízt vagy aki switch szervizeléssel foglalkozik .Vagy aki ajánlani tud valakit megköszönném.
-
scyllafren
senior tag
válasz
sirarcheer
üzenetére
Igen, barmelyik hajo/kapitany/fegyver jo,(ami még nincs meg jatekban - dupla penz kiadas miatt). Gondolom itt a kezzelfoghatosag a cel. Ha nem, akkor a nagy DLC(ket) erdemes megvenni, mert azok veglegesek, ezeknel meg asszem 7 naponta ujra csatlakoztatni kell a darabokat, amiket a jatekban hasznalni szeretnel.
-
sirarcheer
senior tag
Megint segítséget kérnék.
Megvettem fiamnak a Battle for Atlas Starter packot Switchre.
Ehhez keresek pluszban űrhajókat, ezek bármelyik verzióhoz jók?
pl.: [link] -
cactuar
senior tag
Pletyka: [link] Game Boy és Game Boy Color játékokkal bővül a Switch Online.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
neato3loco
üzenetére
SwSh sokkal inkább játék mint a lets go. az utóbbit a pokemon go közönségnek készítették, míg a SwSh mainline. mindkettő faék egyszerűségű, de a SwSh-ben jóval több a feature.
esetleg még érdemes lehet várni a Diamond/Pearl remake-re karácsonyig. -
taki01
őstag
válasz
sirarcheer
üzenetére
Itt még 28k
-
sirarcheer
senior tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Néztem ott is, de már ott is 39e van: [link]
-
scyllafren
senior tag
válasz
neato3loco
üzenetére
Sword/Shield sokkal kozelebb van az eredeti Pokemonokhoz (red/blue/yellow/satobbi), a Let's Go kb mobilos Pokemon Go-val egy szinten van.
-
Norb79
addikt
válasz
neato3loco
üzenetére
Ahogy Rony írja, a lets go célközönsége a gyerekeim (~10 évesek), ők imádták, nagyon jó játék. Az ő korosztályuknak. Más korosztály is szeretheti, de nem nekik készült.
-
Rony949
őstag
válasz
neato3loco
üzenetére
Csak annyit mondok, hogy a Let's Go Pikachu-ban a pokémonokat le se kell gyengíteni ahhoz, hogy elkapd őket.
Engem már itt elveszítettek engem, arról nem is beszélve hogy maguk a harcok is rohadt könnyűek. Ne értsetek félre, nem Dark Souls élményt akarok egy alapvetően full casual játéktól, de azért ne essünk át a ló túloldalára.
-
neato3loco
senior tag
Skacok a Lets go Pikachu vagy a Sword/Shield pokemon játékot válasszam? Néhány tapasztalatot írtok?
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
sirarcheer
üzenetére
Ahogyan korábban is írták, illetve a linkelt angol cikkben is le van írva, egyes kártyát újabb kiadásait belassította a Samsung, és sajnos ez valóban így van, én például a 64GB-os verziónál szembesültem ezzel. Van egy régebbi MB-MC64GA típusjelzésű 64GB-os kártyám az még U3-as sebességosztályú , a múlt héten vásároltam még egyet, amely már MB-MC64HA (2020)-as verzió és a kártyán is feltüntetett sebességosztály már csak U1-es.
A cikk szerint ugyan így belassították a 128GB-os verziót is, viszont a 256GB-os és az 512GB-os verzió elvileg maradt U3-as sebességű szóval azoknál elviekben mindegy hogy a régebbi kiadású GA-sat veszed, vagy az újabb HA-jelölésűt.Közben megnéztem van itthon egy MB-MC256HA 256GB-os kártyám is amit a Switchbe vettem pluszba, az is U3-as sebességű, szóval annál nincs sebesség csökkentés biztosra mondhatom. 256GB-os és 512GB-os kártyából nyugodtan veheted az olcsóbbat is, azoknál mindegy hogy GA vagy HA kiadás.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
sirarcheer
üzenetére
Alza 512 samung evo. Most vettem ket napja 29 k-ert. Legjobb opcio. 10 év gari.
-
Ha minden igaz hamarosan érkezik Switchre is a Disco Elysium.
-
scyllafren
senior tag
válasz
sirarcheer
üzenetére
Itt a valasz: lassabb irasi sebesseg, legalabbis a kisebb mereti kartyaknal, de jo esellyel igaz az 512-esre is.
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
Én is szeretném bővíteni a Switch tárhelyét, és rákerestem az 512-es Samsungra.
Iponra kettő találat volt.
Az egyik 48e: [link] SAMSUNG EVO Plus 512GB MicroSDXC 90 MB/s MB-MC512GA-EU
A másik 33e: [link] SAMSUNG Evo Plus 512GB MicroSDXC 90 MB/s MB-MC512HA/EUAmit találtam a "HA" végű az 2020-as új verzió a "GA" a régi, de az újabb olcsóbb.
Segítenétek mi a különbség az áron meg HA/GA kívűl? -
Bétaville
senior tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Szerintem a Sandisk is jó.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Igen, valóban, az a normális ára! Annyiért viszont erősen ajánlott! Nekem év eleje óta tökéletesen működik a Switch-emben. Nincs gondom a sebességével, nincs korrupt adat/játékfagyás/röcögés.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Ráadásul - mint írtam anno - sebességekben jobb is a Samsung, mint mondjuk az azonos árban levő Kingston, de szerintem a SanDisk is elmarad tőle.
Viszont az ára!
Úristen, tavaly december utolsó napjaiban 28 eFt-ért vettem ugyanezt az 512 GB-os Samsung EVO-kártyát, ami most 48 eFt! Látszik is az iPon árfigyelőjén.Emberek, ne most vegyetek SD-kártyát!
-
Bétaville
senior tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Nekem is Samsung Evo Plus van benne, igaz, csak 256 Gb-os.
-
rakkimcer
tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
január óta ezt használom:
SAMSUNG EVO Plus 512GB MicroSDXC 90 MB/s MB-MC512GA-EU -
Adam_Shepard
addikt
Örök kérdés: milyen 256- tol felfelé memoriakartyat erdemes venni a Switchbe?
-
sgfool
tag
Beletettem egy közel 2 órát a no more heroes 3-ba. A hangulat szuper, elég jó a nyitány, a harc is sokkal élvezetesebb mint a 2 korábbi részben. Érdekes módon a lineáris területeken, harci részeknél teljesen rendben van a teljesítmény, 50-60 fps. Viszont mikor kijutsz a városba, ott azért már nem teljesen oké, de elfogadható. De nem tudom hogy a nyílt területet miért erőltették bele, a város eléggé kihalt, most oké hogy ide oda menni kell pl a melók miatt, korábban, de túl sok értelmét most se látom ennek a open world résznek. A lényeg hogy lineáris küldetéseknél szuperül megy, aki szerette a korábbi no more heroes részeket, az ezt is imádni fogja

-
ayo
veterán
válasz
sgfool
üzenetére
biztosan, előző spin-offja se sikerült olyan jól mondjuk, gameplay kuka és közben baromi sokat töltött és hasonló dropok is voltak. azt hittem az ilyen direkt tesztjáték volt, hogy majd a nagyot szépen össze tudják dobni.
jó játékok jönnek ki, ez is biztos az, csak picit többször jönnek elő ezek a gondok, ami azért régen nem volt. -
sgfool
tag
Lehet, hogy elég bátor voltam, de day one formájában beszereztem a no more heroes 3-at

A toalettes kulcstartónak szép súlya van
Kiváncsi leszek hogy sikerült, suda51 agymenéseit bírom, úgyhogy talán nem bánom meg, beleolvastam egy-két tesztbe, a teljesítmény nem a legjobb, de ott egye meg a fene. Pár hónapja a deadly premotion-t is végig vittem, annál csak jobb lehet technikailag
-
mirci18
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Időszakos ez is.
Anno ugyanez volt a wii-vel is.
Sokszor utánad dobálták majd hiánycikk lett most megint sok van belőle.
Cserébe Wii u-ból mindíg kevés van. -
mirci18
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Sok a casual gamer.
Sokan nem tudják mi akarnak.
Én keveset használom de nem adnám el semmi pénzért. -
ayo
veterán
válasz
Quinine911
üzenetére
11 éves játék, lett volna időd

-
Quinine911
aktív tag
Sonic Colours Ultimate csúszik Európában - legalábbis a fizikai példányok
Hát nem örülök! -
...és a GTA 1-2? Én azoknak is simán eltudnék képzelni egy Quake szerű remastert. Igaz pc-n most is nagyjából simán mennek, de switchen valahogy jobban kézreállna.
-
-
johnny23
tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Én meg pont PS5 cserén gondolkozom Switch Oled -re. Tudom nem vagyok normális
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Sokan megvettek, es sokan csalodtak benne. Ha valakinek masodik konzol, akkor az exkluzivokon / lifestyle jatekokon kivul nem hiszem, hogy nagyon elvezne a hibridezest.
-
consono
nagyúr
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Lehet kapni már Xbox-ot is
Azt 3 first party címet meg már kijátszották, amit érdemes volt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak viccelek, a gyerekek nálunk a héten megint eléggé rákattantak: ment a Kart, meg a fiam elkezdte begyújteni a még hiányzó moonokat az Odysseyben. -
Végére értem a Skyward Swordnek.
Kb 45óra és minden negyedszív, side quest és egyéb bigyó gyűjtés csencselés kész.
Ezt nevezem én Zelda élménynek! -
Milyen a Quake Switchen? Megvette valaki?
-
draco31
veterán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Lehet rájöttek mennyibe van 1-1 játék

-
Adam_Shepard
addikt
Mi ez a nagy Switch eladás? Ilyen 2-3 hónapos lite meg v2 gépeket látok sorban felrakva Marketplacen is meg itt is. Ennyire benyomná a piacot az OLED? Vagy megunják az emberek?
Ötlet? -
fausto
addikt
Hello,
A Super Mario 3d World-höz a Bowsers fury a kártyán van rajta vagy kódot adnak hozzá és letölthető? Köszi előre is! -
gainwardgs
veterán
Kár hogy diablo 2 open béta nem lehet kipróbálni a switchen.
Kíváncsi lennék rá
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hszilard666
üzenetére
Ubisoft...ezzel a kérdésed megválaszolásra került szerintem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
johnny23
tag
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
johnny23
üzenetére
attól függ mik az elvárásaid a kijelző irányába és mennyire akarod dokkolni.
szerintem nem éri meg az extra pénzt a dokkolás ha elsősorban handheld játszás a cél, és nem érdekelnek a joyconos játékok.a kiejlző meg attól függ, hogy mennyire vagy érzékeny a felbontásra. 720p mindegyiken csúnya, Lite-nál kevésbé probléma OLED-nél meg hatalmas probléma lesz (akár pentile akár RGB). ha a mostani 1080p OLED-ek telefonokon nem zavarnak, akkor szerintem az OLED Switch-en se fog, és megérheti várni rá a nagyobb kijelző miatt.
Pro leghamarabb szerintem jövő karácsonyra jön az új BotW mellé
játékokat meg ahogy érzed és ahogy olcsóbb. amiket nem biztos hogy többször akarsz játszani azt én kártyásan venném, hacsak digitálisan nincs leárazva nagyon jól. viszont a kártyákat meg nem feltétlen gyártják sokáig, így elég sok hiány cikk lett már most is (Astral Chain-re panaszkodnak sokan, de DQ11 is fogyóban van boltokban). dekudeals.com-ot tudom ajánlani
-
Quinine911
aktív tag
WarioWare: Get It Together! demó tölthető e-shopban! Hatalmas, durvajó feelingje van

Csak mégjobban megerősítette az első napos vételt/előrendelést
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Gumi és felni topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Pánik a memóriapiacon
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De lehet, hogy az lesz belőle...
Day1 vásár lesz nálam a 2 és a 3 is!
Vagy visszaviszem az üres üvegeket. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

koncsik
Sirandrish