Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
-
(rögzített hozzászólás)
-
(rögzített hozzászólás)
Switch 2-vel kapcsolatos megbeszélés a Switch 2 topikban! Köszönjük
+
Nintendo OFF Topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
GuruZone #39666 üzenetére
Nekem V1 megjelenés óta és aktívan használtam kb nyárig. Azóta kiábrándultam kissé a switchből, igazából megszolgálta már amiért vettem és ez az év nem az enyém volt..majd metroid használtan esetleg. De nálam kipukkadni látszik a dolog.
De a konzollal nem volt sok gondom, igaz mindig beltéren használtam (szerintem máshol nem is lehet, talán oledet már igen). De azért utazgatott velem hébe hóba, repülő, szálloda. Nem hypo allergén környezetben volt
A joy-nak száraz contact spray az ment, de pont a napokban néztem meg a kalibrációt és jónak tűnnek.
Szerintem a gyári állapotú stick gumi kicsit csúszós és nehezebb nagy erőhatást kifejteni rá. Akik raknak rá recés felületet ott lehet nagyobb erőhatás éri mert jobban bele lehet kapaszkodni ujjbeggyel. Nekem van ilyen elméletem is hogy miért megy sokaknak hamar tönkre, nem így tesztelték a nintendos pupákok hanem simogatva.
-
thewom75
tag
válasz
GuruZone #13631 üzenetére
Prága=drága 😁
Viccet félre téve, szerintem a Nintendo cuccok Európa szerte egy árban vannak nem hiszem, hogy országonként nagy lenne az eltérés. Amin spórolni lehet, az a digitális játékok régióinál lévő árkülönbségek, eltérő akciók. Usa, Canada esetleg Dél Afrikai accountal történő vásárlás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Sniper Elite: Resistance - Így kezdődik a játék
- Yettel topik
- Láncfűrész topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Eredeti Anbernic Rg40XXV játékkonzol 64/128 GB SD kártyával 16000+ játék
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- Steam deck OLED 1tb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest