Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tőlem ne kérj bocsánatot, nincs miért. Nem akartam senkibe belerúgni, sőt én is jeleztem reggel, amikor még kapható volt. Sajnálom, ha ezt érezted. De az se lenne jó, ha csak ez töltené ki a topikot
1-2 h.sz erre mutatott, csak ezért írtam.Amúgy a Super Mario RPG is ma jelenik meg… valahogy az időzitéssel nem foglalkoznak, ma BF, a Wonder a Spider-Man 2-vel egyidőben jött ki…
-
Zirowe
nagyúr
válasz
lazac_
üzenetére
Fiam augusztusban töltötte be a 4-et, szemptembertől tolja a switchet, előtte kis wii u mario kart és egy rg35xx-en nyomott kirby és thomas játékokat.
Egyedül elég sok játékot visz, az 5 mancsőrjáratos a kedvence (4 mászkálós és 1 versenyautós), kis captain toad, néhány mario játék, jumping joe, meg mostanában pikunikura talált rá.
De meglátta a mario rpg-t múlt héten és nagyon szeretne vele játszani, hiába magyarázom neki, hogy nem tud olvasni és egyedül nem menne.
Szereti nézni ahogy én játszom az új hellboy játékkal.

Coopban pedig végigtoltuk a yoshi's crafted world-öt és a mario wonder-t, plusz sok mario kart kormány adapterrel, illetve smurf kart, de azt már előtte is toltuk pc-n.
Mario wondernél nagy harc volt mire elfogadta, hogy csak yoshi-val vagy nabbit-al lehet.
Most gondolkodom, hogy veszek neki karácsonyra egy mario és egy luigi mario kart home live settet.
-
A sikerült / nem sikerült rendelni, ki mit hirdet mennyiért stb. hozzászólások off-osak, inkább a nintendo off topikban a helyük kulturáltan beszélgetve; egymás sértegetése kizárólag privátban, saját felelősségre.
Törlésekről nem küldök külön értesítést a fentiek be nem tartása esetén.
-
válasz
Quinine911
üzenetére
Gondoltam rá, hogy a hozzászólás végére beírom "*nem Mortal Kombat", még mielőtt valaki félre érti.

-
30z.Samu
titán
Konzolvilágnál elvileg november 20-tól lesz akció Nintendo termékekre. Hát kíváncsi leszek.
-
-
igorguzmov
tag
Az emagnál elég sok akciós switch játék van. Annyi, hogy nem az emag a forgalmazó. ( Reactive Stores ). Nem tudom megbízható-e. Metroid , donkey kong, dragon quest stb.
-
Ahoy! Tegnap lettem tulajdonosa egy használt Switch olednek, fiamnak szánom szülinapjára, szóval technikailag Ő lesz a tulaj... (
) . Gondolkodtam magam is az Aquás vásárláson, érdekes, hogy csak 1 év garival árulják, de inkább mentem a biztosra, minthogy esetleg mérgelődjek, ha nem tudnám behúzni... (Így drágábban ugyan, de kaptam tokot, üvegfóliát, 4 elektronikus játék licenszű n-accountot, és egy kvázi új gépet).Kinél hány éves a legfiatalabb felhasználó, aki úgy-ahogy már elboldogul, akár coop játékban a masinával?
-
Akkor csak volt értelme megosztani az akciót. Örülök, hogy tudtatok venni.

-
Laurh
aktív tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Tudod van az az ember aki bort iszik, vizet prédikál…
Hogwarts Legacy grafikájától, ha eltekintek akkor jól összerakták a dolgot. Eddig két órát tettem bele mondhatni egész folyamatos a játék, de döccenések azért előfordulnak. (remélem még patchelik)
Witcer 3 szerintem szebb is meg folyamatosabb. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Igy kellett volna a másik kollégának is, de a múltkori hsz-e óta nem csodálkozom....
Vannak még jó emberek, gratula jó játékot hozzá!!!
-
igorguzmov
tag
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Szia
Rendben. -
Zsírkrétamen
senior tag
válasz
igorguzmov
üzenetére
Szia!
Köszönöm, vannak még jó emberek
Becsattogok gyorsan melóba és írok privátot
-
Laurh
aktív tag
Már van is Aquas Oled apron.
-
igorguzmov
tag
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Szia.
Nekem sikerült rendelni.
Ha tényleg saját használatra kell és el tudsz érte jönni Szolnokra szívesen átadom felár nélkül. -
tl-x
addikt
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Erre mondják, hogy "aki korán kel"
Sajnálom. -
River
Arcképgyáros
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Azért tudtam 7:00-kor megrendelni mert pont ezt akartam elkerülni, hogy az adataim töltögetésével elmenjen az idő.
Sajnos hetek óta a Vodánál készlethiányos a 15 PRO és 15 PRO MAX iPhone és mindig így járok. AMikor jön az SMS, hogy újra van már a véglegesítésnél eltűnik. Szóval lett egy kis gyakorlatom

-
River
Arcképgyáros
Na mindenki kezeket fel, inLive hozzászólás írás kezdődik! (Aqua Nintendo Switch OLED 100.000 Ft-ért)
6:20 - Frissítettem az adataim mert rég vásároltam az AQUA-ban.
6:30 - Létrehoztam Auto klikkel egy villámgyors metódust.(billentyűlenyomásra aktiválódik és oda görget, kattint ahová kell egészen a szállítási módokig) De ez csak akkor működik ha a BlueFriday oldalról az Aqua webáruházba irányít és ott tudom megvenni az OLED Switchet.
6:45 - Már csak 15 perc van hátra. Gyors próba:
Megpróbáltam az AQUA oldalán 4 db Switch OLED-et a kosárba rakni. Azt írta csak kettő van készleten. Ami elég gyanús mert tegnap este még több mint 30 db volt
Oké nagy áruház az AQUA de egyszerűen nem hiszem el, hogy 28 db-ot megvettek úgy, hogy 140 ezerért azért nem a legjobb ajánlat jelenleg.Szóval eddig nem túl bíztató.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
6:50 - Az AQUA.hu megszűnt létezni, átirányít automatikusan a BlueFriday oldalra.
6:56 - Izgalmas figyelgetés
, folyamatos frissítgetés.7:00 Kérlek várj üzenet fogad.
7:00:38 másodperc: 2 DB OLED Switchet tudtam rendelni

7:04 Több OLED egyenlőre nem rendelhető!
Vannak még csodák

-
cactuar
senior tag
válasz
icemad
üzenetére
Egy pár játék kapott VR módot ingyenes update-ben:
Mario Odyssey, Breath of the Wild, Captain Toad.Ez pedig az eredeti vr szett: Nintendo LABO VR kit
-
Egy Odyssey-t vagy hasonló kaliberű Mario játékot behúznék szívesen. Reménykedtem is, hogy hátha lesznek akciós dobozos játékok is, de csak nagy ciripelés van a saját címekre.
Az Amazon legjobb ajánlata eddig egy Xenoblade (1) volt 17€-ért, és egy Ori Collection-t is vettem 38€-ért. Mellé jött egy 9,8€-s Puyo Puyo Tetris 2 (offline coop végett) az eShop-ból, így fél évre kész is vagyok játék ügyileg.
-
icemad
nagyúr
Nem is tudtam, hogy switchez is van vr szemüveg... Switchre kerestem pár játékot a környéken, és szembe jött ez: [link]
Na most ez mire jó? Mert játékot nem találtam, ami támogatná... -
Szabi®
veterán
"Ügyesen kihozták a maximumot az tény, de "fogyasztói" szemszögből még mindig bánt az a dolog, hogy ugyanaz a játék, sokkal rosszabb grafikával (ezzel csökkentve a játékélmény) mint akár a PS4-es verzió.""
A Ps4 négyszer erősebb, mint a Switch dokkolt állapotában (dokkolt switch 393 GFLOPS, Ps4 1.843 teraflops)
Ahogy a Switch jelenleg megkapja a nagykoznolos játékokat az már szinte iparművészet. -
Bencus88
nagyúr
Holnap hányan fognak próbálkozni bezsákolnk a 100ks oledet? Gondolom nem érdemes időbe kelni
Ha egyáltalán lesz belőle. Kíváncsi leszek valaki le tud e csapni rá. -
30z.Samu
titán
Hát a BF címszó alatt ez eddig nem nagy eresztés, a Nintendo oldala szerint jövőhéten lesznek exkluzív címek is leárazva.
-
River
Arcképgyáros
válasz
ggeleven
üzenetére
Senkinek ne legyen illúziója, nem fog jutni 100.000-ért OLED Switch senkinek. Még az Aquának sem

És ezt nem rosszindulatból írom, csak ismerjük már a haza Black Friday gyakorlatot.
Magyarország ahol ha épp sz4r eladások vannak akkor Júniusban is csinálnak egy Black Fridayt, kamu akciókkal![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha viszont mégis igaz, akkor hamarosan egy pár darab Aqua garis géppel bővel a Hardverapró. Valahogy ezeknek a véres szájú neppereknek mindig sikerül ezeket beszerezni
(persze hisz akár az életük árán is megszerzik 20 Ft haszon reményében a cuccost) -
ldave
félisten
Az átjárásban sajna nekem nincs tapasztalatom. Nekem UK Nintendo fiókom van és eddig csak onnan vásároltam játékot, legyen az a gépen magán az eShopból vagy a Nintendo UK webes oldaláról. A megvett játék letöltését automatikusan elkezdi, akkor is ha böngészőből veszed, szóval ha online sleepben van a Switch, le is tölti a háttérben.
-
ldave
félisten
Lehet a kasszákhoz fáradni
-
pzstm
titán
-
zombei
senior tag
Árban alapból az összes Switch játéknál kopromisszumot kell kötni, ha legálban nézzük. (PC,PS,Xbox árak folyamatosan csökkenek, a kiadástól számítva, itt meg kijött egy áron, és 10 év múlva is annyi.)
Nem maga a minőség rosszabb, mivel az azonos, csak a konzolon hozható megjelenítés más. Munka ugyanúgy megvolt vele, ha nem több is, hogy meglegyen a folyamatos 30fps egy ilyen teljesítményt nyújtó eszközön.Game Awards-os téma: Azért az kicsit vicces, hogy Game of the year-ban ott van a Mario Wonder...
(Bár Zeldának azért van esélye.) -
-
River
Arcképgyáros
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ügyesen kihozták a maximumot az tény, de "fogyasztói" szemszögből még mindig bánt az a dolog, hogy ugyanaz a játék, sokkal rosszabb grafikával (ezzel csökkentve a játékélmény) mint akár a PS4-es verzió.
A Hogwarts Legacy most 20-24 ezer között van Switchre. De legyen csak 20.000 Ft
PS4-re most akcióban több helyen is 14.990 Ft...Szóval lényegében 8 hónappal később jelenik meg Switchre mint a többi konzolra, gyakorlatilag teljes áron. Egy rosszabb minőségű játék. Számomra ez az elfogadhatatlan

A konzolok áráról ne is beszéljünk. Használt árakat figyelembe véve, hogy te TV-n játssz ahhoz egy V1-es Switch kell minimum ami 65.000 körül van.
PS4-et már lehet venni 40 körül is.
Oké!
A Switch verzió nagy erőssége, hogy HORDOZHATÓ.
De ehhez baromi nagy kompromisszumot kell kötni mind árban és grafikai megjelenésben is. És szerintem túl sok a kompromisszum ahhoz, hogy teljes árat elkérjenek érte.
És félreértés ne legyen nem zavar anyagilag az a + pár ezer forint csak egyszerűen nem tudok a dolog mellett csöndben elmenni
-
jófejsrác
senior tag
Jött kis egy videó ahol a switches Witcher 3 és Hogwarts van összehasonlítva. Witcher sokkal jobban mutat, pedig a játék is nagyobb (jobb is
. Szóval lehetett volna ez jobb is több munkával véleményem szerint.A Hogwartson én PS5-ön játszottam és igazából a világ ami viszi a hátán és a helyszínek, maga a story és karakterek számomra nem maradandó. Ez 10 óra játszás után írom, majd valamikor visszatérek, de egyelőre van több jobb játék nála szerintem.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jó hát igen, a vízpartos résznél én is felszisszentem, de amúgy összességében nem rossz és az is dicséretes hogy ki akarták hozni Switch-re is. Csak azért már tényleg akkora a szakadék a két gép tudása között, hogy kérdés érdemes-e volt ennyit melózni vele.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
30z.Samu
üzenetére
Körülbelül egy PS3as korszak közepe-vége amit hoz a Switch verzió.
Akinek csak Switch van otthon, vagy épp a buszon akarja tolni és még szereti is a HP világát annak jó lehet, de akinek akad otthon egy PC és/vagy egy PS5, annak szerintem nem szabad megvennie.
Az élmény egészéhez komolyan hozzáad hogy alapesetben ez egy gyönyörü játék!
Az mindenesetre dícséretes hogy ennyit melóztak azzal hogy ez megjelenhessen Switchre
-
30z.Samu
titán
Hogwarts Legacy Nintendo Switch vs PS5 Graphics Comparison
Azért ha egymás mellé teszed a kettőt, akkor ordít a különbség. Viszont véleményem szerint ettől függetlenül is egész ügyesen kihozták a Switch-ből, amit lehetett.
-
tboy93
nagyúr
Lepörgött a Mario 3D World és a Bowser's Fury is, rohadt jó volt. Az Odyssey szerintem jobb mint a 3D World, de azért ez is hozza a szintet. Néhol talán annyi "gondom" volt vele, hogy ismétlődnek a Boss-ok. A Bowser's Fury meg egy tök jó mechanikát hozott be, zseniális, komolyan mondom. A zene is parádés és egy olyan gameplay loopot hoz létre, hogy nehéz letenni a játékot. Mellesleg OLED-en gyönyörű. Kénytelen leszek beszerezni előbb utóbb a Mario Wonder-t is úgy látom

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kíváncsi voltam figyelsz-e...

-
BagyiAti
tag
Sziasztok, Ha valakinek lenne türelme megválaszolni pár - valószinűleg alap/de számomra nem világos - NS-el kapcsolatos kérdést, az kérem irjon rám privátban, előre is köszönöm!
Összefoglaló megvolt.. -
ket nap es itt a Persona 5 Tactica is
-
30z.Samu
titán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Alapvetően nem sok, csak ha a Switch-csel szeded le.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Fizess az Instagram sztorik anonim megnézéséért!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

1-2 h.sz erre mutatott, csak ezért írtam.