Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
-
taki01
őstag
Én remétem, hogy nem lesz nagyobb, max a kijelzőnél kisebb keret. A visszafelé kompatibilitásra leszek kiváncsi, hogy hogyan lesz megoldva.( Certain Nintendo Switch games may not be supported on or fully compatible with Nintendo Switch 2. Details will be shared on the Nintendo website at a later date.) Az nem látszódott, hogy mivel lehet majd bővíteni a tárhelyet, mert szerintem ide már kevés lesz a microSD kártya.
-
W1-6-ban szerepel a hátraszaltó kérdőjeles útmutató kockája, valóban. (Még csak ma kezdtem el játszani vele, onnan tudom...
) Meg egyébként van a menüben guide is az irányításhoz, ott fel van sorolva az összes mozgásféle.Igazán lehetne amúgy automatikus pályaléptetés benne, ha még nincs megcsinálva a következő a sorban.
-
lanszelot
addikt
-
dud998
őstag
Én imádtam! Mindig vártam a péntek estét. Beavis & Butthead, aztán pedig a Jackass. Aztán a hétvégén legjobb cimborámmal megbeszéltük a látottakat, olykor ki is próbáltunk mi is ezt-azt.
Akkor még monokróm kijelzős, nyomógombos telefonok voltak, jaj de szerettem az Ericsson-t!
-
ρσгτσ
addikt
Igen, mert az emag marketplace. Vagyis tele van más kereskedők által forgalmazott eszközzel, amire megy még plusz haszon. Így simán előfordul az is, hogy egy fajta termék többször van fent különböző árakon.
Én múltkor szívtam velük, mert a weben keresztül nem tudtam megrendelni a terméket bolti átvétellel (ami közel van hozzám). Amikor meg bementem hozzájuk, akkor meg pont azt a terméket azzal az árral nem találták a rendszerben (weben fent volt). Viszont ez esetben olcsóbban vettem meg, mint a neten volt.
Azóta vannak gondok, hogy létrejött az emag-edigital "házasság". Még a boltban az eladók is panaszkodnak az egész rendszerre.
-
Rony949
addikt
A 6-ról sok jót hallottam, de annyira kiábrándultam az 1. rész egyszerű gameplay-éből, hogy most nem volt kedvem egy retro JRPG-hez. Később lehet teszek vele egy próbát.

szerk.: Amit nem értek, hogy a Pixel Remaster részeket miért nem adják ki konzolokra és egyben Switchre is? Csak PC-n és mobilokon elérhető valamiért.

-
ooooobi
őstag
Nekem elég régóta driftelget a jobb joycon. Eddig sima kalibrálással nagyjából használható volt. Egy ideje viszont már kalibrálni se lehet annyira mászik elfele. Most ettől a cikktől felbuzdúlva szétkaptam és kipróbáltam a módszert, se karton, se plasztikkártya darab nem oldotta meg a problémát. Maradt a stick csere, az se sokkal nehezebb mint ez a kartonos megoldás, amazonrol 13euro volt 2 stick minden hozzavalo szerszammal egyutt. De lett volna 15ert 4db is, csak keson talaltam ra. Ebay meg gondolom még olcsóbb.
-
Guitar14
senior tag
Wow...elvileg jónak kell lennie.
Driftnél az analog kis fém drótját nem nagyon érzékeli az alatta lévő lapka, kontaktspré ugye javítja a kontaktot de ha rányomod akkor meg préselve van a lapkára, mondjuk szerintem ez se élettartam garancia mert így egy nagyobb kosz esetén tuti felkarcolja a lapot az a kis fém pl. a v2 switchen úgy javították ezt hogy nem egy fém drót van hanem kettő így javítva a kontaktot, vqgy ha egyik alá kosz megy akkor is a másik ott van még -
hszilard666
veterán
Nagyon menő!

Volt 2013 körül az apple nél egy hasonló megoldás. Az egyik legdrágább laptopjukban a 15" es retinás macbookban a GPU tápvezérlő chipje alkalom adtán elengedte a forrasztási golyókat, és rossz feszt adott a GPU nak, ezt hivatalosan úgy oldották meg hogy egy pici gumidarabot tettek az alaplap és a gép bottomcase közé és amikor össze volt rakva a gép a gumidarab a helyére feszítette a chipet.

-
ayo
veterán
-
adalbert1
veterán
Ha azt nézem, hogy van 40G méretű játék is (illetve több kártyás kiadású játék is úgy kezdi, hogy pár gigabyteot letölt), akkor mehetnének alapból 128-ra, és még az is szegényesnek hatna a Series X 1T ssd-je mellett, főleg ha esetleg csak asztali gép jön majd.
A Super Nintendo Switch viszont hatalmas lenne, ezerszer jobb a SNES-re visszautalás miatt, mint mondjuk a Switch Pro. -
hszilard666
veterán
Srácok!
Használja még valaki rajtam kívül projektorral a switchet? Olyan problémám van ha megpróbálom a felbontást 720p re feltenni, akkor besárgul a kép.
540p ben tökéletes, de hajt a kíváncsiság hogy milyen lehet 720 ban
Kábelcsere megvolt, ugyanez a vetítő a surface szel gyönyörűen működik 720p ben.Linkh, elnézést kérek, nem válasz akart lenni

-
Egyáltalán nem. Mondjuk eddig még egy switch mintát se adtak ki amire azt mondtam hogy kéne.
tboy93
Ez olyan játék ami akkor tetszik ha pont erre vágysz.
Ezeleőtt sosem tudtam értékelni.
De most elfáradtam a sok nehéz játékba a hard fokozarokba a tuningba a fejlesztésbe.
Ebben nincs semmi rámerőltetve. Szépen a magam tempójában haladok. Semmi nincs időhöz kötve.
Pecázok, bogarakat fogok, építgetem az új dolgokat csinosítgatom a házat a szigetet.
Ez egy chill játék. Nincs hajtás csak relax.
Szerintem ezt nem azért kell játszani amiért a minecraftot.
Ezt akkor kell játszani ha pihenni akarsz de játszani is.
Meg ez más is nagyon.
Ebben látom hogy a tigrisnek füstöl a feje, odamegyek megkérdezni mi baja és elmondja hogy az új lakó nem bírja megérteni hogy a gyúrás az edzés a minden.
Beletapostak az élete értelmébe én meg jót mosolygok hogy ettől szétveti az ideg és fel alá mászkál és puffog.
A minecraftba ilyen nincs. Ez és ehhez hasonló apróságok teszik egy nem csak buta minecraftá.
Szóval ha nem húz hagyni kell.
Ha rákeresel a hsz-eimre akkor van egy amiben pont azt írom hogy ez a játék számomra érdektelen.
Akkor még a buff meg a bossharc meg stb vitt most meg ez a nyugalom ami ebbe van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Óra topik
- Háztartási gépek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és 6-7 évesen zéró angol tudás nélküli kiejtések

) Meg egyébként van a menüben guide is az irányításhoz, ott fel van sorolva az összes mozgásféle.
"

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

koncsik
Sirandrish