Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamos
csendes tag
Sziasztok!
Na bő egy hete én is megvettem a Switch-et
Első körben tok, képernyő védő és egy épkézláb memóriakártya (200gb) lettek hozzá, mivel csak digitálisan fogom venni a játékokat (ahogy a PS4-emmel is teszem már megjelenés óta és tettem anno a Vita-val is)
Egyelőre Zelda, Escapists 2 és AoV mennek rajta. Civ 6-ot várom még, már fent van az eshop-ban (USA), ha jól emlékszem 4.9 gigát írt.
Tudom, hogy mindenki ajnározza a BotW-ot, és azt kell mondanom, hogy igazuk van, tényleg nagyon jól össze van rakva!
(soha semmilyen Zelda játékkal nem játszottam előtte)A miheztartás végett pedig én direkt kerestem a képernyő elállását de nem találtam (oh well), a bal joy-con lötyög de csak ha direkt lötyögtetem
, normál esetben nem venni észre. A joy-conok tényleg nagyon sokáig bírják, a képernyő fényerejét tartom kicsit kevésnek néha, vagy lehet csak handheld módban BotW-nál nem volt elég a kontraszt, hogy észrevegyek eldobált nyilakat a fűben...Egyébként köszi a tippet a NintyPricer oldalhoz, hiánypótló!
UI: A sok komment és az összefoglaló sokat segítettek egyrészt eldönteni ,hogy tényleg érdemes lesz megvenni, illetve sok hasznos információ terjeng itt a topicban

-
tl-x
addikt
Játék közben pörög a venti (Wolfeinstein 2) ha simán röviden megnyomom a bekapcsolót és elteszem tokba akkor leáll és nem fog megsülni a tokban? Vagy teljesen ki kell lépni a játékból?
Edigitalos garancia levél is jó a Gameparkba?
-
Joy-Con töltés és töltéskijelzés probléma:
Részletes angol nyelvű megoldás lépésről lépésre
1/ Elképzelhető, hogy az érintkezője rossz - szervíz
Megoldások (szerepelhetnek a részletes angolban, nem olvastam végig még), melyek eredménytelensége esetén: goto 1/
a) Menu: Options / valami "controllers and callibration" szerűség, itt lehet frissíteni a JoyCon-okat ("update the connected controllers and the attached Joycons")
b) Teljesen le kell meríteni a mindkét joycon-t ( Completely deplete the battery of both joycon. A Switch standby állapotában csatlakoztassuk a joycon-okat a Switch-hez, majd a Switch-et közvetlenül az AC adapter-hez. Néhány órát ott kell hagyni, ezután jónak kellene lenni a töltöttségjelzőnek.
-
mattheus
őstag
Nekem az utólag vásárolt joy-con-om feltünően gyorsan merül. Elvileg emlékeim szerint 15 órát ki kellene bírnia, de 4-5 óránál most nem bír többet, ráadásul külön töltőt is vettem hozzá.
Lehet , hogy nekem is újra kellene párosítanom és már nem is merülne olyan gyorsan?
-
maximilian4
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
-
adalbert1
veterán
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Én nagyon gondolkozom a beszerzésén, igaz, nekem is megvan már PC-re és 2 másik konzolra is(ennek ellenére a kiegészítővel bővített játékot még sose játszottam végig, csak az eredetit
).
Vajon elsején már lesznek kint tesztek? Kicsit tartok tőle, hogy handheld módban nem lesz az igazi, monitoron vagy tévén pedig játszhatom másik gépen is.
Amire még nagyon kíváncsi leszek, az a CIV VI, de ahogy néztem, az sem lesz sokkal olcsóbb (az e-shop-ban 5 fonttal olcsóbb, mint a Diablo 3) - ez csak azért gond, mert a véges erőforrásaimból szerintem hamarabb veszem meg PS4-re a Spiderman-t, vagy a RDR2-t. -
Yomawari: The Long Night Collection - Vélemények? Kösziiiii
-
adrian14
tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy régen a Mediamarktban mennyi garit adtak alapból a switchre? -
Mr Bond 007
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Akkor is tölti, ha nincs a konzol bedugva, csak rá vannak csatlakoztatva a switchre. Amúgy tényleg nem lesz ezzel gondod, baromi sokáig kitartanak.
-
Adam_Shepard
addikt
A Diablo fileok kozül kihalásztak 1 sima és 2 Diablos Amiibo megjelenésre utaló kódot.
-
bb.bocs
őstag
Csak így pokemonra felkészülve. Van Pikachus festés is. https://out.reddit.com/t3_4uiuzg?url=http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FUcPICNH.jpg&token=AQAAtfDXW6d4mNwtXKxLF28NuFmuMo7gJtKpRsrJOm2cVHqZ3g5Q&app_name=mweb2x
-
Madoc
veterán
válasz
maximilian4
üzenetére
Igen, de azok durván sokat bírnak amúgy!
-
maximilian4
addikt
Ha töltőre dugom a gépet handheld módban, akkor tölti a joy conokat is?
-
tl-x
addikt
A garancia amúgy, hogy működik a gépre? Edigiben1 év gyári garival adták és fizetni kellett volna +1 évért. Máshol meg 2 év garival adják.

-
djozsi
senior tag
Érdemes szerintem beregisztrálni valami olyan oldalra, mint a Nintypricer, beállítani a régiót, aztán összeállítani egy wishlistet. Onnantól kezdve emailt fogunk kapni arról, ha valamelyik játékunk akciós.
Persze igazán jó lenne, ha ezt tudná magától is az eshop, semmi értelme ott a wishlistnek, nem szól, ha akciós a játék és le se veszi az esetleg megvásárolt játékokat automatikusan.
-
djozsi
senior tag
Igen, pont ezért szoktam szólni, ha egy nagyobb adag játék kap leárazást, jó játékok szoktak érdemi kedvezményt kapni. És nem ez az első eset, hogy ilyen történik, hogy egy játék Switchen a legolcsóbb vagy ott kap először akciót. Indie fronton simán párban van az eshop a többi store-al akciók tekintetében. Third party AAA-k, sőt, Nintendo játékok is szoktak akciózva lenni néha, igaz ezeknél még lenne hová fejlődni, de láttam már akár a Zeldát, Splatoont is leárazva ilyen 20-30%-al.
-
torik
senior tag
Pozitív meglepetésként ért hogy a Night in the Woods hamarabb kapott eshopban olyan leárazást ami átcsusszan azon a bizonyos lélektani határon, nem pedig ps store-ban, úgy tűnik érdemes lesz ezekre a címekre is odafigyelni

-
maximilian4
addikt
-
djozsi
senior tag
Boccs a spammelésért, de újabb játékok lettek akciósak, így már jóval több, mint 100 játék akciós, tényleg javaslom, hogy mindenki, akit érdekelnek az indie-k fusson egy kört az eshop akciós részén, van pár nagyon jó játék is a listán.
-
djozsi
senior tag
Igen, a két szélen volt benne mindig is két csík, bár nem puhák, műanyagból vannak és mivel a képernyő szintén műanyag, ezért össze tudja karcolni, erre szokták mondani, hogy a dokk karcolja a képernyőt, de ez nem a képernyő hasznos felületét jelenti, hanem a szélén a két sávot, amire illeszkednek ezek a csíkok.
-
djozsi
senior tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Kettővel fentebb írtam még ingyenes játékokat. Viszont ha nincs rutinod kontrollerrel, akkor szerintem ne olyan játékkal kezdj, amiben vélozni is kell, azokhoz azért jobb, ha kicsit szokod az irányítást. Érdemes mielőbb beszerezni a Mariot, Zeldát, azok az ultimate best játékok a gépre, nem nagyon lehet velük mellényúlni és azokon keresztül megtanulod használni a kontrollert.
Viszont a legtöbb nagyobb játék (zelda, splatoon 2, fortnite, doom, wolfenstein, stb...) támogatja a gyro célzást, szóval nem kell analóg karral célozni, egyszerűen a kontrollert mozgatva célzol, ez nagyon hasznos funkció, nagyon rá lehet szokni, érdemes kirpbóálni. Bár handheldben annyira azért nem használható jól.
-
tl-x
addikt
Megvan a gép. Tettem rá fóliát és gyári nintendo tokot vettem hozzá. Első játék Wolfeinstein 2 (késöbb Diablo 3, Zelda, Mario van tervbe). Dokkolót még nem próbáltam de minkét oldalt van benne "puha" csík. Ez eddig is volt? Ez karcolja a kijelzőt?

-
Bazsi1987
őstag
Veszitek a diablot?😊
-
maximilian4
addikt
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Köszi mindenkinek. Hát akkor meg is van az esti program. Mondjuk utáljára xbox one-on játszottam controllerrel mikor megjelent a game, azóta pc-n nyomom, controllerrel még ilyen horizon 4-et, crash-t és hasonló játékot játszok, de fps/tps leginkább egér+bill. kombó. Biztos jó béna leszek controllerrel, de a lényeg hogy nem ezért a játékért vettem a switch-et.
Inkább mario, donkey, zelda stb., de azért jó hogy ilyen címek is elérhetők rá. Amúgy 90%-van handheld-ként lesz használva. -
Mr Bond 007
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Fortnite-al is el lehet verni az időt. (nem kell hozzá online előfizetés)
-
Norb79
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Nekem most hirtelen két ingyenes játék ugrik be, a fortnite és a fallout shelter. De biztos van még pár ilyesmi.
-
válasz
maximilian4
üzenetére
-
modd3r
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Persze, vannak játékdemók.
-
maximilian4
addikt
Sziasztok!
Ma megyek egy switch-ért. Még nem lesz hozzá játékom, de szeretném este tesztelgetni. Van esetleg eShop-ban valami ingyenes tartalom? Én játékot leginkább fizikai formátumban fogok vásárolni. -
djozsi
senior tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Köszi az infót, legalább olcsóbban meg fogom úszni.

-
djozsi
senior tag
válasz
petymek
üzenetére
Egészen nyugodtan.
Viszont akkor már azt is tegyük bele, hogy lehetőleg senki ne vegye kézbe a Switchet, mert "könnyen kifolyhat az akkusav és szétmarhatja a kezét".
Végülis pont ugyan úgy soha senkivel se fordult elő, mint a Switch tiltás használt játék miatt, szóval pont ugyan annyi létjogosultsága van egy összefoglalóban.
-
wandor0930
senior tag
A nintendo partnerek kép után, kb az utolsó 1/3ad-ban.
"Használt kártyák vásárlása
Óvatosan, különösen külföldről. Könnyen tiltott gépet eredményezhet egy dump-on átesett kártya online használata. Thx@petymek"Értem, szóval akkor erről még megoszlanak a vélemények.
Kicsit még olvasgatok, de akkor lehet maradok az eredetieknél, ahogy nézegetem egy-két kivételt leszámítva nincs olan egetrengető különbség. -
petymek
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Red Friday Media M. akciót figyelj. Tavaly is a legjobb volt. Bár év közben még jobb áraik is voltak.
Kártyás játékot vásárolj újat, vagy teljesen megbízható eladótol, aki okosítás nélkül használja a konzolt.
Mivel már HDD támogatás, emunand és sok más van a konzolra, a nintendo egyebet nem tud csak nagyon keményen tiltani a "tév" útra került usereket. -
djozsi
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Kártyás játékos rész ha tényleg szerepel az összefoglalóban, akkor ki kéne onnan szedni, felesleges pánikkeltés. Egyébként annyiról van szó, hogy hackerek észrevették, hogy a játékkártyáknak egyedi azonosítója van, ebből pedig ügyes sajtósok levezették, hogy a Nintendo ki fog bannolni, ha használt kártyát veszel és azt előtte lemásolták. Soha senkivel nem történt ilyesmi.
Online előfizetésre akkor van szükséged, ha online szeretnél játszani. A single player része működik a játékoknak nélküle is. Illetve a free2play online játékok működnek online előfizetés nélkül is.
-
boost
veterán
válasz
wandor0930
üzenetére
"Kártyás játékokat vásárolnék inkább, de azt írtátok az összefoglalóban, hogy a használtból baj lehet."
ezt hol találtad?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
wandor0930
senior tag
Sziasztok!
Mostanában én is elkezdtem érdeklődni a switch itán.
Nem volt még semilyen konzolom, nem vagyok az a sokat gép előtt űlő/játszó típus, de ennek a hordozhatósága felkeltette az érdeklődésem.
A legtöbb dolgot már megkérdezték előttem, de egy-két kérdésem azért maradt.Vásárlással black friday-t megvárnám, 10-20% közti leárazazással már a használtak árában lenne.
Kártyás játékokat vásárolnék inkább, de azt írtátok az összefoglalóban, hogy a használtból baj lehet. Ezt tudnátok részletezni?
A másik az előfizetés, erre csak akkor van szükség ha másokkal játszanék?
Hirtelen azthiszem ennyi

-
bb.bocs
őstag
pro controllerrel miért nem lehet felkelteni a switchet?

-
torik
senior tag
Kicsivel több mint egy hónap és 115 óra played után kitoltam a BotW-t.Összességében tetszett (bár ez kézenfekvő ennyi beleölt idő után
) nem kezdem el sorolni a pro és kontrákat, kiemelnék egy dolgot ami elvitte a hátán az egészet: nem fogták az ember kezét játék közben, a fő küldetéseket leszámítva mindenhol adtak egy alapot hogy merre és mit/kit kell keresni aztán jónapot, gyere vissza ha megvan
nagyon jól rávezették az embert a dolgokra anélkül hogy túl sokat árultak volna el, igazán megvolt az oldschool rpg fílingje a dolognak ilyen tekintetben, le a kalappal
persze meg lehetne nézni neten mi hol merre, de azzal pont a lényeget hagyná ki az ember
igaz egyszer-kétszer nem ártott volna lecsekkolni ezt-azt, például volt vagy 50 korok seed nálam mire mentem leverni Ganont, hogy ezeket be lehet cserélni inventory helyre teljesen elkerült.Egy szó mint száz, nem sok szószoros értelemben vett szerepjátékos elem volt a játékban, mégis valahogy az az érzés jött át

Ja amúgy egy Lynel nem sok, annyit nem sikerült leölnöm
azért az durva hogy inkább küzdenék meg újra és újra a végső boss-szal mint azokkal a dögökkel
ha majd lesz kedvem ránézek hogy érdemes leverni őket + pár küldetést amit nem fejeztem be. -
maximilian4
addikt
Sziasztok!
Dokkoló nélkül mennyi a reális használt ára egy ilyen konzolnak? -
vito555
tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül elfekvőben valakinek egy eladó 8Bitdo Wireless Bluetooth ReceiverElőre is köszönöm.
üdv:vito555 -
fuddle
csendes tag
válasz
djozsi
üzenetére
Annyi időm nincs
A meglévő konzoljaimon is nagyjából igyekeztem bepótolni minden érdekes címet, nem volt kevés, 3ds-en is rengeteg lenne. Természetesen érdekel amúgy a gép és tudom hogy jelennek még meg rá remek játékok (még vitára is, pedig az már eléggé halott ellentétben a 3ds-el), de most valahogy pont arra vágyom amit írtál, hogy nem handheld élmény egy handheld konzolon.
Köszi szépen a megerősítést
koncsik-nak pedig annyit, hogy eddig nem volt gond, pláne pl egy jrpg esetében ahol nem markolod veszetten mindkét kezeddel a gépet
De ez a dohányzás csak egy példa volt, ha a környezetedben más épp nem bagózik, de te azért elszívsz néha egy cigit, elég uncsi tud lenni kinn állni egyedül, olyankor más a telefonját nyomkodja én inkább egy konzolt. -
Aki21
aktív tag
Sziasztok. Létezik olyan átalakitó amivel az usbs headsetem betudnám üzemelni switchen? Olyasmire gondolok ami a 3.5ös jackbe bemegy és usb anya lesz belőle ugy hogy a mikrofon is működjön. Mert ebay meg alin találtam ilyesmit de nem hiszem hogy azon menne a mikrofon is
-
djozsi
senior tag
válasz
fuddle
üzenetére
Amit leírsz az alapján a Switch az ideális választás, ennél erősebb kézikonzol jelenleg nincs a piacon, ezen fogsz tudni a leginkább "modern" játékokkal játszani handheld módban.
Én a Zeldát úgy 50%ban handheldben játszottam, teljesen jól fut úgy is.
Tényleg fura a szokásos handheld élmény után ilyen kaliberű játékokkal játszani handheldben, de ez inkább kellemesen fura, semmint zavaró.
Szerintem az alapján, amit leírtál a Switch jobb választás, mint a 3DS.
De persze az igazán ideális az lenne, ha mindkettőt beszereznéd...
-
fuddle
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy switch vásárlásán, de előbb tanácsot szeretnék kérni. Elnézést a dologért, biztos kiderülne ez meg az a 14000 hozzászólásból, de talán így egyszerűbb
Az elmúlt kb 4 évben kezdtem el foglalkozni a kézi konzolokkal, psp, ds lite, majd ps vita volt a sorrend. Azért esett rájuk a választásom, mert sokat utaztam és éltem különböző országokban, de sehol sem annyit, hogy pl vegyek egy tv-t és egy asztali konzolt, mindig az volt a lényeg hogy mobil maradjak, elférjek abban a táskában amivel érkeztem. Nem útközben játszom, hanem otthon, ágyban, kanapén, dohányzás közben az udvaron stb stb.
Tehát a lényeg, kézi konzolként használnám a switchet, de értelemszerűen kb folyamatos töltési lehetőség mellett, otthon. Megéri?
Értem ez alatt azt is, hogy mennyiben von le pl egy zelda értékéből az, hogy nem nagyképernyőn élvezem, hanem elképzelhető hogy sose fogom úgy kipróbálni? És mielőtt egy 2ds-t vagy 3ds-t ajánlana valaki, az volt a terv, de túl régóta játszom 5-10 éves nem pont aktuális, vagy nem épp modern játékokkal és a switch-ben pont ez csábított, hogy pl a legújabb nba játékot is kipróbálhatom ha épp ahhoz van kedvem.
Köszi előre is a segítséget! -
djozsi
senior tag
Indult egy kisebb sale az eshopban, elég sok indie-t leáraztak, érdemes körülnézni annak, akit érdekelnek az ilyen játékok.
-
djozsi
senior tag
Azért azt tegyük hozzá, hogy a játékok töredékénél van ilyen sok letöltés a dobozos mellé és ezeknél ez mindig fel is van tüntetve a dobozon. Legalábbis amennyire én tudom.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
SityiSXT
üzenetére
Abszolút így van! Két hete van meg a gép, az első játékom a Doom lett, kártyásan. Bepattintottam a kártyát, felpatch-elte magát, plusz letöltöttem még E-Shop-ból az ingyenes Fortnite-ot és hopp, a belső tárhely felének búcsút is intettem. Alapvetően én is kártyás játékokat tervezek venni a géphez, de ha nem így tennék, igen gyorsan kinőném, de még így se kizárt, ha rászoknak a fejlesztők az ilyen patch-méretekre, mint amilyen a Doom-é volt.
-
djozsi
senior tag
Rögtön nem kell ha nem tervezel valami sok gigás játékot digitálisan megvenni. Nem túl nagy a belső tárhely, de a főleg fizikai hordozón veszed a játékokat, azért egy ideig mindenképp kitart. A lényeg, hogy kártyát tényleg ráérsz utólag venni, ha kezded kényelmetlenül érezni magad a tárhelyen.
Egyébként most már nem olyan vészesek az SD kártya árak szerencsére, egy64eset/128asat simán lehet kapni 5/10ezerért és a 128as már tényleg untig elég. Mondom ezt úgy, hogy nekem egy 400as van benne, de egyrészt digital only játszom, másrészt pedig egy kis odafigyeléssel elférnék én is 128on.
-
tl-x
addikt
Hétfőn veszem át a Switchet és Zeldát rendeltem mellé. Ha veszek még mellé egy játékot kártyán akkor azt már nem is tudom majd telepíteni mellé? Vagy azért marad a Zelda mellett hely a gépen, hogy a másik játék települjön/frissüljön?
-
bb.bocs
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Valós info vagy kacsa ...mondjuk rakhattak volna a mostani a egy full hd kijelzőt valtogathatos felbontassal. Kicsit a tv után nehezen nyelheto a 720p.
-
g@bo
nagyúr
üdv
valaki benevezett a pokemon-ra?? van még valami vehető cucc urak?

-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Városi fák ápolása és öntözése (lakossági összefogás)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerezd be mindenképpen.

, normál esetben nem venni észre. A joy-conok tényleg nagyon sokáig bírják, a képernyő fényerejét tartom kicsit kevésnek néha, vagy lehet csak handheld módban BotW-nál nem volt elég a kontraszt, hogy észrevegyek eldobált nyilakat a fűben...

).

azért az durva hogy inkább küzdenék meg újra és újra a végső boss-szal mint azokkal a dögökkel

Sirandrish