Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
Van akinek meg van a street of rage 4? Megszereztem és hát imádom (ahogyan a korábbiakat is sega-n). Lassan vége a story módnak aztán jó lenne valakikkel együtt tolni újra.
-
johnny23
tag
Sziasztok! Szerintetek megéri az idei új modell; vagy inkább Lite most, később meg valami 'PRO' verzió? (egyedüli konzolnak szánt). Illetve kinek mi a véleménye/tapasztalata játék vásárlással : kártyás vagy digitális változat? Köszi

-
oriic
HÁZIGAZDA
DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part Two augusztus 26-án jön.
-
Switch 2 topik bezárt (tárgy hiányában), esetleges ezzel kapcsolatos jövőbeli pletykák elférnek itt
-
Mirman
őstag
Sziasztok !
Párommal egy közös switchet használunk jelenleg , nekem van N accountom előfizetéssel együtt , neki csak lokális fiókja. Ha azt szeretném elérni hogy az ő mentései is fent legyenek cloudban akkor neki is kellene csinálni egy N fiókot + előfizetni mégegyszer ? -
f3rdzs0
senior tag
válasz
draco31
üzenetére
később jobb bottal/csalival egyszerűbb, de még úgy sem lesz könnyű

nekem ma végre megjött a Dragon Quest XI (szóval gondolom lesz eshop vagy bolti akció
) . már vártam, de a demojával egy hetet eljátszottam, szóval annyira nem volt sürgős. 10 órába telt mire a demo végét elértem -
válasz
Scholes9
üzenetére
Ha pedig valami tartósabb megoldás kell, lehet érdemes megpróbálni, a kis kartonlapos "trükköt", vagy venni olcsóért joy-con kitet kínából (bár nemtudom hogy újabban is olcsón lehet e még onnan rendelni
) .Nekem személy szerint még egyik módszerrel sincs konkrét tapasztalatom, joy-conjaim eddig viszonylag hibabentesek (egy kis tisztitás kellett a bal oldalinak), de én is betáraztam ilyen [kit] -et még korábban, biztos, ami biztos. Itteni kommentek alapján is hamar megvan a javítás.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
draco31
üzenetére
pár héttel a nagy leárazás előtt vettem (tipikus
) és 60 órát simán beletoltam már. igazából most próbálom leredukálni Animal Crossing szintjére, hogy egy irl nap csak egy-két Stardew napot játszak.de közben bnőm is megvette, szóval van rá esély, hogy csinálunk majd közös farmot is.
-
draco31
veterán
Veszélyes cucc ez a Stardew Valley . Tegnap este 8-tól éjjel 1-ig toltam, kicsit elszaladt az idő.

-
tboldi
nagyúr
válasz
pirosmajom
üzenetére
Utóbbira.
-
pirosmajom
tag
Sziasztok! Új játékot vettünk, kártya be. Frissítést kér. Ezt az update-et a játék kártyájára pakolja, vagy a switchre?
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
neato3loco
üzenetére
milyen tokra gondolsz?
gripcase vagy tároló? előbbiből van itthon több is.nekem ami kombó bevált az a Skull&Co GripCase az Orzly tokjával.
viszont ehhez hozzátenném, hogy az Orzly tokba csak a SnapGrip-pel fér bele a gripcase, viszont cserébe kisebb a tok mint a Skull&Co. szóval itthon TriggerGrip-et használok, ha meg megyünk valahova akkor a kisebbet felcsapom rá és úgy tolom.
az Orzly tokjával viszont még most is probléma (friss reviewkban is előjön), hogy a cardflap rálóg a joystickre. viszonylag könnyen megoldottam úgy, hogy 10 percig hajtogattam a merevítő karton lapot benne, és azóta ez a probléma nem létezik, de elég gettó megoldás.
anno egy Orzly Essential Pack-et vettem (szerintem rohadt jó ár/érték arány) és az abban lévő gripcase is meglepően jó.
ha most kéne rendelnem, lehet inkább a Skull&Co Bundle-t venném (semmiképp ne transparent caset, a gripeket külön is lehet minden színben rendelni) az egyszerűség kedvéért

-
Edge
veterán
válasz
neato3loco
üzenetére
-
scyllafren
senior tag
válasz
neato3loco
üzenetére
En is tanusitom, megy minden bimm-bamm nelkul is, siman egy kontrollerrel. En a nagyjat Pro-val vittem nagykepernyon, ugy az igazi

-
Edge
veterán
válasz
neato3loco
üzenetére
De vinned kell, jól fog kinézni a kajás tálcán amikor kipakolod rá a repcsidet
(Csak viccelek igazából nem tudom
) -
neato3loco
senior tag
válasz
f3rdzs0
üzenetére
Lite-hoz milyen tokot és honnan rendeltél? Tudsz linket adni hozzá? Nekem jelenleg egy átlátszó műanyag összepattintós van hozzá, de recseg ropog, meg olyan hülyén naggyá teszi a Lite-t.
Visszatérve a StarLink-hez, hát csak működik az a sz*r nélkül is. Repülőn csak nem kell majd magammal vinnem a kis kiegészítőket
-
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Érdemes rákérdezni a dealer-nél, nem mindenki a Conquest-en keresztül szerzi be a N árúkat. -
f3rdzs0
senior tag
válasz
DefJamHUN
üzenetére
nope. ha most kaptad akkor azonnal gariztasd. gondolom kint hagyták a napon szállítás közben.
más Skull&Co protip: az átlátszó tokot érdemes kerülni, nekem egy év után undorítóan barna márhogy valami pozitívat is mondjak róluk: lehet külön rendelni tokot és kiegészítőket, úgyhogy rendeltem egy nem átlátszó szürkét, és az 100%-ban illik a Lite-om színéhez, és sokkal jobb anyaga van mint az átlátszónak. plusz baromira kényelmes
#38264 neato3loco
nézz azért utána mert én is csak azért ismerem ezt, mert érdekes hogy bebukott
de szerintem tudsz anélkül is játszani. főleg hogy azért bukott be az egész, mert mindenki azt hitte kell venni játékokat hozzá, miközben azok nélkül is működik. szóval szerintem nem lesz semmi baj vele Lite-on -
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Ha erre gondolsz, annyira special edition, hogy játék NINCS benne.
A Lite pakkban download code van. -
cactuar
senior tag
Gamer365-re felkerült egy cikk Koji Kondo Úr munkásságáról, akinek pl a Mario, a Zelda és a Star Fox játékok zenéjét köszönhetjük. Ajánlott olvasmány
-
Adam_Shepard
addikt
Az AC-os limited pakkban a játékot kódként rakták hozzá vagy kártyásan?
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
neato3loco
üzenetére
erről a játékról mindig ez az arlo videó jut eszembe
fura hogy még van belőle stock ennyi év kiárusítás után.szerk: most nálam is elindultak a fogaskerekek, hogy ennyiért lehet kéne
de erős maradok, már vettem Stardew Valley-t és érkezik a Dragon Quest XI is jövőhéten -
scyllafren
senior tag
válasz
neato3loco
üzenetére
Ez a hajo Switch exkuziv, nekem is megvan
Ennyiert azonnal kettot
Valamint a collection packok is nagy %-al vannak leertekelve nintendo shopban meg par napig... -
Micsurin
nagyúr
válasz
neato3loco
üzenetére
Ebben:
Alap játék, (1 hajó 1 szett fegyver +1 pilóta) és hozzá pluszban StarFox(pilóta) + hajó + fegyverek.
Ezen felül minden további karakter hajó és fegyver fizetős, vagy digitálisan veszed vagy fizikailag.
Utóbbiakat 7 naponta le kell olvasd, hogy elérd ingame.
-
taki01
őstag
válasz
neato3loco
üzenetére
Igen ebben benne van a játék.
-
neato3loco
senior tag
gyerekek ezt most, hogy kell értelmezni? Benne van a játék teljes egészében, és kapok hozzá ilyen kis figurákat?
Vagy ez egy csomag és tegyük fel, ha más karakterrel akarok játszani kiegészítő csomagokat kell venni?Valaki csak van itt aki vett ilyet. De ennyi pénzért, ha ez tartalmazza a játékot korlátok nélkül plusz még ilyen kis mütyüröket is kapok hozzá már rendelem is meg idegből.

-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
én Chip-et használok (Praktiker, Media Markt meg kb minden áruház ezt árulja) és eddig nem volt gond. a Lite egyszer picit driftelt 3 hónap után, befújtam és megoldotta. bnőm egyik joyconja fél éven át driftelt, de miután befújtam egy éve vele, azóta semmi baja (azért egy-három havonta ahogy eszembe jut, átfújom őket).
az egyetlen baja, hogy a kontakt tisztító és a tisztító+kenő változat 99%ban ugyanolyan csomagolásban van, szóval figyelni kell, hogy az első változatot (kenés nélkül) kell venni
-
adalbert1
veterán
Engem az érdekel, hogy a Vice City Stories és a Liberty City Stories részekkel vajon mi lehet?
Azokat kicsit mostohán kezeli a Sony, pedig PSP után PS2-re is kijöttek, de pl. PS4-re sem lehet megvenni őket, csak ezt a 3 klasszikus részt. Pedig mivel PS2-es rész volt belőlük, így gondolom az engine teljesen ugyanaz, szóval ha már ezeket portolják, azokat is lehetne.
Kezdem azt gondolni, hogy valami jogi akadálya lehet a dolognak, azért nem jöttek PS4-re sem. -
Scholes9
nagyúr
Driftre melyik kontakt sprayt ajánljátok
-
Szatura
aktív tag
Nem segített a fix ip, viszont ovastam egy olyat, hogy külön kell szednem a 2,4 és az 5 ghz-t és a 5 jó lesz a Switchnek.....így is lett, pillanatok alatt és automata beállításokkal csatlakozott
-
Szatura
aktív tag
-
Shade45
senior tag
válasz
Szatura
üzenetére
A hibaüzenet alapján a router környékén keresném a problémát.
Valami hálózati beállítás miatt nem kap IP-címet a hálózaton, esetleg érdemes megnézni a DHCP beállításokat a routernél.
Ha mindent rendben találsz és továbbra sem működik, akkor egy lehetséges megoldás lehet, ha a routeren a DHCP beállításoknál megadsz a Switchnek egy fix IP-címet; így minden alkalommal, amikor csatlakozik a hálózatra, ugyanazt az IP címet fogja kapni. -
draco31
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
Valószinű én is, meg van PC-n is, és Xbox-on is.

-
Szatura
aktív tag
Üdv
Nem akar kapcsolódni az ùj Switch a wifi routerhez, mi a trükk? -
draco31
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
Így is vezeti az V az eladásokat újra meg újra

-
GTA-ra vágyóknak friss pletyka: GTA Remastered Trilogy csomag (GTA3/Vice City/San Andreas) érkezik idén ősszel többek között Switch-re is. Unreal Engine-nel meghajtva.
-
Korábban is előkerült ez a téma, talán Cozy Grove "AC-sebb", Stardew Valley valamivel történetorientáltabb, pörgösebb.
A kettő közül persze az Stardew Valley sokkal tartalmasabb játék, jelenleg olcsóbb is. -
draco31
veterán
Van hasonló játék, mint az Animal Crossing, csak pl. fele annyi áron?
-
Axiom Verge 2 tegnap azonnal megvéve, ha minden jól megy holnap ki is tudom majd próbálni, nagyon kíváncsi vagyok, az első rész az egyik legjobb Metroid-szerű játék, ami valaha készült.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Norb79
addikt
válasz
mike1334
üzenetére
Jogos, de már elfelejtettem a játék végét.

A négy nem főfőkaraktert már gyorsan fel tudtam húzni a végéhez az biztos, de valóban az volt a leghosszabb grind a játékban, ilyen 1-2 óra.
@neato3loco én world skillek alapján választottam ki a három főemberem, vagyis hogy a városban jövetmenet mit tud csinálni. Egyszer újra is kezdtem, meg jó rég játszottam, még amikor kijött a játék, szóval nem is emlékszek mindenre, de most felraktam az xboxomra, ha már arra is van.
Szóval úgy rémlik a tolvaj volt a főkarakterem, aki ki tudja zsebelni a városban az embereket és mellette a harcos meg a paplány volt még a két állandó tag, és a mágus volt a fő beugró, a többiek pedig csak amikor kell.
Szerintem a hétvégén belenézek xboxon, játszva jobban vissza fognak jönni az emlékek.
-
Norb79
addikt
válasz
neato3loco
üzenetére
Volt három fix karakter, azok viszonylag magas szintre jöttek és csak a negyedik volt változó, a küldinek megfelelően. Néha eléggé lemaradt a negyedik, olyankor rohangálás körbe, random támadások, xp grind magyarul. Ha a három karakter szintjének megfelelő zónában csinálja ezt az ember a kicsi karakterrel, akkor elég hamar felzárkózik a kicsi is.
Nekem egyedül az utolsó küldinél kellett észrevehető mennyiséget grindelni, mert ott mind a négy karakternek kellett a magasszint. Szerencsére volt kedvenc negyedik emberem, akit használtam mindig, ha a három fix sztori küldije ment, szóval annyira az se volt vészesen sok. -
neato3loco
senior tag
válasz
koncsik
üzenetére
Uhh köszi!
Nos ebben az esetben felteszem a kérdést aztán valaki csak megválaszolja nekem.
Szóval VIGYÁZAT LEHET SPOILER!
Végig toltam mindegyik karakter bevezető küldetését, amivel lehetőség nyílt a további küldetésekre azonban baromi nagy szinteken lehet csinálni a 2. küldetéseket. (kb. 22+ lvl) Ezzel az a szívás, hogy a kezdő karakterem szintje sincs a közelében ennek, s miután megpróbáltam a 2. küldetésekből párat teljesíteni, mondani se kell, hogy pikpakk beszívtam vele és squad wipe lett belőle. Kérdésem, hogy ti hogyan húztátok fel a karaktereiteket? Adjatok tanácsokat.
-
válasz
neato3loco
üzenetére
Én nem, de a topikban többen, ha visszakeresel. Itt is kérdezhetsz nyugodtan, ha nem sérti a szabályokat.

-
törölt tag
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Láttam aprón 8bitdo usb adaptert amivel szinte minden kontrollert támogat a leírás szerint.
Nekem nagyon nem komfortos a gyári joy-con, így gyári pro kontrollert használok. -
Szerintetek dokkolt állapotban vezetékkel össze lehet kötni xbox one kontrollerrel működne?
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Két kérdésem lenne
1, Ma ahogy elindítottam egy játékot, azzal fogadott, hogy le akar szedni egy update-et. Van esetleg olyan beállítás, hogy szedje le magától, ha a gép sleep mode-ba van?
2, Ha eladok egy kártyás játékot és letörlöm a gépről, akkor a mentéseket is törli? Van valami backup lehetőség a save file-oknak az előfizetéses felhő mentésen kívül? USB, micro sd, ilyesmi
Köszi előre is! -
jófejsrác
senior tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Ezt nem tudtam eddig, de "Kai_Rong"-nál láttam, hogy ez így működik szóval koedukáltan megráztuk az összes fáját

-
válasz
jófejsrác
üzenetére
Van másnál is. Van egy ilyen ac etikett amit lehet nem is kell említenem de azabiztos. Szóval ha pl hozzám átjösz, megk~rdezed szabad e, és mondom hogy persze nyugodtan.
Van amúgy ac topik ahol lehet több a hozzáértő emberke.
A világitó fénynél asszem pénzeszsák van, és ha pénzt ültetsz oda akkor olyan fa fog kinőni amin pénzeszsák a termés. De persze csak egyszet.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
jófejsrác
üzenetére
Akik játszanak vele vagy ismerik azok meg tudják mondani, ha másik szigetre megyek látogatóba ott találok ugyanúgy "fa nyersanyagot" elszórva a földön? Vagy fixen annyi van amit naponta ad a saját szigetem?
Ha másnál találok nyersanyagot akkor megosztaná a sziget kódját hogy menjek összeszedni?
Nincs már materiálom az öntöző kannára meg a fejszém is szétcsaptam már 2x 
Plusz mire jó a világító fény a földön? Tüzet rajtam rá első körben de az nem vált be. Ásóm meg nincs.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Ahh, ne is mond + Heroes 3 télen - nyáron szindróma

@hszilard666 Na igen, csak itt legalább vannak barátaid és kapsz egy sátrat és útmutatót

-
tboldi
nagyúr
-
jófejsrác
senior tag
Tegnap hozzájutottam végül az animal crossinghoz. Felvertem az első sátram és horgásztam. El is ment az életemből 1 óra
. Egyelőre el vagyok vele, de azért várom, hogy jobban elkapjon. Gondolom ha már több dolgot tudok craftolni akkor érdekesebb lesz.Kicsit mondjuk vicces volt, hogy kb egyből hitelbe akar verni a "nook" család

Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) . már vártam, de a demojával egy hetet eljátszottam, szóval annyira nem volt sürgős. 10 órába telt mire a demo végét elértem

Sirandrish