Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
A 6-ról sok jót hallottam, de annyira kiábrándultam az 1. rész egyszerű gameplay-éből, hogy most nem volt kedvem egy retro JRPG-hez. Később lehet teszek vele egy próbát.

szerk.: Amit nem értek, hogy a Pixel Remaster részeket miért nem adják ki konzolokra és egyben Switchre is? Csak PC-n és mobilokon elérhető valamiért.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Rony949
őstag
Elkezdtem Switchen a Final Fantasy 7-et. Még eléggé FF szűz vagyok. Az első résszel tettem egy próbát, de sajnos gyorsan meguntam. Gondoltam skippelem az első hat részt és belevágok az egyik legnépszerűbb FF-be.
10 órám van benne és eddig nagyon meggyőző. Arra nem számítottam, hogy ennyire lineáris játékról van szó. Én úgy gondoltam hogy legalább egy minimális szabadság lesz, de eddig nem úgy tűnik. Emellett a statikus háttérképek jól néznek ki, de már több alkalommal nem tudtam hogy hol a továbbvezető út, csak 2-3 perc kóválygás után.
Ezen kívül más negatívumot most nem tudok mondani. A grafikával nincsen bajom, klasszikus PS1 látványvilág, a poligon grafikának is lehetne hívni. Tény hogy nem öregedett jól, de csak hozzászokás kérdése az egész.
A zene eddig zseniális. Alapból nagy zene rajongó vagyok, ha egy dal nagyon megtetszik, képes vagyok napokig azt hallgatni miközben netezek.
Ha van igény rá, később még írhatok egy kisebb-nagyobb összegzőt miután kijátszottam.
Illetve ha a 7 nagyon bejön, feltétlenül folytatom a szériát, főleg hogy már egy ideje a radaromon volt ez a japán franchise.
-
Guitar14
senior tag
Ez naaaaggggyyyoon erőltetett...
Kitámasztják, megrázzák az asztalt és gyakorlatilag arconröhögik az eddigi Switch-eket, hogy milyen szerencsétlen támasztókája volt.
Szét csodálkoznak, hogy "aa lejön a hátulja a dokknak de jó" mintha eddig nem lehetett volna leszedni, sőt még kihajtani is lehetett.
De itt abszolút kikapcsoltam a videót: "you can see the built in ethernet, i always plug in.. because im...THAT guy"
HA ennyire flexelik én tényleg nem értem eddig miért nem volt rajta beépített.
Szép és nagyon jó dolgok ezek csak a v1-től alapnak kellett volna lenniük. -
draco31
veterán
Azt jól tudom, hogy képernyőképeket és videókat csak úgy tudom leszedni a masináról, ha sd-re vannak mentve, és kiveszem belőle a kártyát, és úgy másolom?
-
tl-x
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Platinumshop 07.04-én rendeltem. Úgy néz ki későn
-
ρσгτσ
addikt
Bár nem olyan szórakoztató, mint a korábban linkelt videók
..., de itt egy hivatalos OLED unboxing is. -
tl-x
addikt
Ma hívtak, hogy nekem nem jutott az előrendelt Metroid Special Editionből
-
30z.Samu
titán
Ja értem. Az utolsó hír az volt, hogy a nulláról újraírják a játékot, mert nem sikerült úgy, ahogy kéne. Ha jól emlékszem vissza is adták az előző fejlesztő csapatnak a játékot, azt hittem hogy végül ez lett belőle.
Nekem a franchise kimaradt, de lehet vetek majd rá egy pillantást. -
Scholes9
nagyúr
Kezd egyre jobban érdekelni a Metroid Dread, lehet mégis adok neki egy esélyt, bár az ára azért nem kevés
-
30z.Samu
titán
Én Wii-vel tértam vissza a Nintendo vonalra, aztán volt 2DS XL-em is, majd jött a Switch. Van időszak, amikor rá sem nézek, de van, amikor az Xbox/PS pihen és a Switch-et hajtom csapágyasra.
Bár ilyen utoljára a Luigi's Mansion 3 időszakban volt, amikor még megjelent a Zelda - Link's Awakening, meg még valami volt akkoriban vagy régebbi N címet nyomtam, nem tudom. De akkor a PS-t szinte be sem kapcsoltam. 
-
adalbert1
veterán
Kérdés, hogy ezt meddig tudják még elhúzni... Mert mondjuk egy oled Lite még kézenfekvő lenne, de egy V3-nak már sok értelmét nem látnám, egy picit erősebb gép meg - hát, a New 3DS-re se jött sok olyan cím, ami miatt must have lett volna számomra.
Amire kíváncsi vagyok, hogy ha jön új gép, akkor valamilyen visszaféle kompatibilitás lesz-e (tehát a Switch játékokat játsza-e majd, mint a GC-Wii, Wii-Wii U váltásnál, vagy most a One-Series, PS4-PS5 váltásnál), illetve megmarad-e a hibrid vonal.
Most a gyerekkel egy IPS kijelzős Advance-on szoktunk játszani a Sonic Advance részekkel, és számára sokkal jobb méret, mint akár csak a Switch Lite, így én is néha azt érzem, hogy a hibridség a handheldség rovására ment. -
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
"Nekem is jó ez a hibrid. Sőt...ez az egyik, amiért imádom ezt a gépet."
Pont ez volt az egyik fő okom a Nintendo rendelésre. Szerintem ez egy elég lényeges tulajdonság, és nem igazán hiszem, hogy dobni fogják a koncepciót.
Bár én sem várnék új gépet 2023 előtt. Főleg, hogy most jön ki az OLED.
-
30z.Samu
titán
válasz
Norb79
üzenetére
Én sehol nem írtam hogy csak asztali gép legyen, Nekem is jó ez a hibrid. Sőt...ez az egyik, amiért imádom ezt a gépet. Csak rakjanak bele valami combosabb hardvert, mert már nagyon komoly a lemaradás. Oké, én csak a N címek miatt veszem meg, azok jól néznek ki, de vannak más hozzáállású emberek is. Nyílván nem lehet elvárni 10-12Tflopot egy ilyen pici géptől, de azért haladhatnának.
-
hito
nagyúr
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én ezzel a koncepcióval tökéletesen meg vagyok elégedve. Felőlem jöhetne ebből 4 évente egy aktuális technikai szintek megfelelő utód, mert ott vannak baromi nagy, állandó lemaradásban. Magával az elképzeléssel nem hogy semmi gond nincs, de szerintem tényleg tökéletes. Otthoni + handheld konzol + helyzetnek megfelelően variálható játékmód, elképesztően átgondolt masina. Csak az a nyavalyás teljesítmény

-
Micsurin
nagyúr
válasz
30z.Samu
üzenetére
Másik gép? Hova szeretnél a Switchtől eltérő hibrid konzolt? Ha erősebb platform kell adott ha hibrid gép kell itt van, csak kell bele egy combosabb soc és 2x ennyi ram + 4x ekkora belsőtár. Itt a soc lesz a szívás a visszafelé téma miatt a Tegra nagyon megköti a lehetőségeiket.
-
adalbert1
veterán
válasz
consono
üzenetére
Ha azt nézem, hogy a Wii U 4,5 éve volt piacon mikor jött a Switch akár aktuális is lehetne, hogy jöjjön lassan valami utód, a Switch kb. most van 4,5 éve piacon

Igaz mivel a Switch elég nagy siker lett a Wii U-hoz képest (jelenleg kb. olyan 7-8-szor annyit adtak el belőle), így szerintem ez kicsit késlelteti a váltást.
Azért remélem, hogy legkésőbb 2023-ban már kapunk egy új Nintendo konzolt. -
Micsurin
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Developers Are Making Games for a Nintendo 4K Console That Doesn’t Exist
"A Bloomberg értesülése szerint a 4K-s Switch "Pro" egy valós dolog volt, amelyet idén szerettek volna piacra dobni. Állítólag 11 stúdió kapott is belőle fejlesztőkészletet, de a Nintendo a chiphiány miatt végül átrakta a megjelenést 2022 végére."
Nintendo meglepő módon viszonylag hamar cáfolta a dolgot, és ismét elmondták, hogy nincs tervben másik gép. [link]
-
rakkimcer
tag
akció keretében megvettem a MH Rise-t 2 napja
meglepően jól fut, gyorsak a töltések
online csata esetén egyszer volt, hogy egyedül találtam magam, de lehet a másiknak szakadt meg
multira keresve általában az első próbálozásnál nem megy, de utána gyorsan talál egy csatát
nem vettem észre szakadozást, szépek a szörnyek kidolgozása
pályák tényleg látványosak, bár néhol kicsit üresnek tűnik, a gyűjthető cuccok kicsit későn jelenek meg, lehet ez feature, mint hiba
bluetooth fülessel és kontrollerrel jól megy együtt
HH módban is jól láthatóak betűk és terep tárgyak, Hori paddal teszteltem
nagyon jó munkát adott ki a capcom, bár azóta már jó pár frissítés kijött rá -
morfondőr
addikt
Láthatjuk az OLED-et belülről is: YouTube
-
cactuar
senior tag
SMT V - English Cast trailer.
Én japán hanggal fogom tolni, nem is kérdés, de lesz ilyen is.Metroid Dread mellett a másik legjobban várt játékom idén
-
sgfool
tag
Sziasztok,
Egy olyat szeretnék kérdezni, hogy ha pl az amcsi amazonon veszek egy digitális kódot, azt minden gond nélkül betudom aktiválni az EU-s fiókon ? Tudtommal nincs ilyen régiózáras probléma ugye ? Előre is köszönöm a segítséget. -
ρσгτσ
addikt
Közel azonos árban nézve mindegy, hogy HORI, VENOM, vagy BigBen joy-con töltőt veszek? Visszaolvasva azt látom, hogy a HORI -t az ára miatt nem javasolják, mert minőségben nem jobb. Így nem ér kétszer annyit, mint a másik két fajta.
Vagy van más, ami ajánlott?
-
ρσгτσ
addikt
Én értelmezek félre valamit, vagy a kereskedők nincsenek tisztában az OLED verzió méretével? Game Park azt írta, hogy azonos méret a mostani Switch modellel.
Én ebből úgy látom, hogy van különbség a két modell között.
Szerk.:
Igaz, hogy legutóbb 1 tizedes jegyet elnéztem, de gondolom van olyan tok, aminél ennyi nem megengedhető? -
petymek
senior tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Az Auchanba, még mindig 130k. Viszont láttam a már nem kapható, limitált all star marioból.
-
petymek
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Nem nézed az Ali eladók kínálatát
Pro kontroller ház is van fehér.
Le is festheted. Anno telefon burkolatát csináltattam autó fényezővel
-
válasz
neato3loco
üzenetére
Nehézségi szintenként egyszer, tehát egy karakterrel három lehetőséged van. Az összes küldetésért kapott jutalom ilyen, később lesz pár hasonló.
-
f3rdzs0
senior tag
persze, a túlszaturáltat nagy általánosságban értettem. nem hiszem, hogy Nintendoék túl fogják tolni
mondjuk engem az érdekel, hogy PWM-el kezdenek-e valamit. ha flicker free OLED-et raknak bele, annak tudnék örülni. lehet még a felbontást is megbocsátanám (azért nem hiszem
) és upgradelnék Lite-ról. -
neato3loco
senior tag
Diablo 2 question:
Charsi kalapácsa egyszer használható? Kipróbáltam egy wanddal aztán utána vettem észre, hogy eltűnt a lehetőség.
-
Linkh
tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Not legally...but yes
hogy reagált a Nintendo a Steam Deck-re -
Jött pár Metroid Dread előzetes, egész jókat írnak így a megjelenés előtt.
-
válasz
hszilard666
üzenetére
Egyik legnagyobb gaming élményem volt, pedig játszottam már pár platformon

-
-
válasz
hszilard666
üzenetére
Steam Deckre nem lesz Zelda Botw 2

Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
koncsik
Sirandrish