Hirdetés
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy34
tag
Tudok mondani még egy teljes mértékben megbízható boltot ilyen téren és az a Konzol Stúdió. Bármit rendeltem eddig elő azt csak tőlük. Sosem csalódtam sőt! Konzolvilág egyszer beszivatott egy, új áron újként árult újracsomagolt német borítós Red Dead Redemption játékkal. Azóta nálam tiltólistán vannak.
-
-
a2d2
addikt
Nekem megvolt anno Wii-n. A nunchucku kezelés szimpla ügy, de ott képernyőre kellet mutatni és kvázi fénypisztolyként lövöldözni a csillagokat úgy emlékszem (volt ugye az infra bar hozzá). Ezt gondolom leegyszerűsítik majd.
Amúgy szerintem tök jó feature volt ez a Wii-ben, nem tudom miért hagyták el. -
lanszelot
addikt
Hello,
Én Pikmin 1-el kezdtem, azt fullra kitoltam kb 1 éve. Félig felnőtt mód sikerült. Mint minden Nintendo játék ez is extra nehéz felnőtt módban. Eddig csak a Donkey kong vs Mario -t sikerült full felnőttbe kitolni. Most Toad -ot tolom full felnőttbe. 1 könyv meg van , 2ik 1/3- nál tartok.
A pikmin 2-t elkezdtem, de sok volt egymás után, igy az pihen azóta.
A 3 wii u -n van meg, azt párom kezdte el régen.
Jó kis játékok szerintem. -
Rigormortiis
veterán
-
Rigormortiis
veterán
Nem lepődnék meg, ha a Square is még hangsúlyosobban a N felé fordulna, mert igazából csak itt ér el értékelhető eladást, max a célplatform az S2 lesz. Azért a FF16-al is befürödtek (én imádtam), pedig ránézésre a teljes Switch porfólió kijött a fejlesztési költségéből.
Szerintem észre kéne venniük, hogy a JRPG rajongók már Switchre költöztek.
-
a2d2
addikt
Csak azt sajnálom hogy az PS5-re vettem meg

Abban kb 14 órám van, ebben a másodikban kb 6.
De sokkal kellemesebb leheveredni este a fotelbe mint időpontot vadászni mikor szabad a TV a nappaliban és egy székben ücsörögni előtte.
Soha az életben nem vettem volna PS5-öt (PC, Quest3 és Switch mellett), ajándékba kaptuk hogy tudjanak a gyerekek online játszani egymással, persze azóta sem piszkálták meg, én játszottam az első 2 hétben vele
-
a2d2
addikt
-
-
-
Norb79
addikt
Vagyis akkor fordítva, mert gondolom sorban adták ki a játékokat és az 1-2 sztorija után a harmadikat előzménynek adták ki.
De ugye a borderlandsokat is így adták ki, hogy 1-2-prequel, és hát emiatt hiba a 0. rész van korábban a sztori szempontjából, így is rengeteg a kikacsintás a játék sztoriban eljövendő, de valójában már korábban kiadott játékokra. -
-
Baltincs
tag
Már most Steamen Coming soon státuszban van.
Ez a nagy tér vagy nagyon király lesz, és hangulatos, vagy nagyon üres.
Botw meg Totk után (ahol szintén azért van egy-egy olyan tájrész, ahol azért erősen üres volt a placc, de más játékokhoz képest hálisten kevés) már azért magasabbak lettek az elvárások talán ezen a téren is, reméljük megfelelnek ennek. Mindenesetre inkább várok 1-2 reviewt, mielőtt megvenném
-
jcrk
aktív tag
-
Rigormortiis
veterán
-
morfondőr
addikt
A 150 millió switch 1-et nem fogják parlagon hagyni, ha el akarják adni a játékokat. Szerintem 3-4 évig biztos jönnek majd mindkét konzolra a játékok, persze azok amiket el is fog bírni a switch 1. De ha bele gondolunk a Nintendo-nak számos olyan játéka van, meg lesz is, aminél nem igazán lehet hw limitációról beszélni.
Én úgy emlékszem a PS5-öt is úgy jelentették be, hogy majd arra jönnek az új játékok, mert nem akarják a fejlesztők korlátozni magukat a gyenge hw miatt. Aztán sok év után még mindig PS4-re is érkeztek a legújabb címek, mert alig volt eladott PS5.ldave: arra én is kíváncsi leszek, hogy a cross-gen címeket hogyan gondolják majd? Lesz-e két kiadás, vagy egy kártyával játszható lesz a minkét konzolon is? Örülnék egy felhasználóbarát megoldásnak, de tippre az lesz, mint a Sonynál, hogy az új konzolra drágább, a régire kicsit olcsóbb.
-
TrishtanAG
senior tag
-
l.skywalker
titán
És a DekuDeals szerint is tök random, hogy melyik meddig tart:
eShop Sales | Deku Deals -
Szabi®
veterán
Még filmeknél is teljesen más az élmény. Amikor a fekete tényleg fekete és a kontraszt megfelelően van kezelve az rengeteget számít. Amikor megvettem az Oledet, mellé raktam egy mezei RU8002-es Samsunghoz és elindítottuk mind a két készüléken a Tűzgyűrűt, Gyűrűk Ura Hobbitot, és pár Apple tv sorozatot, filmet ég és föld. Teljesen más az élmény. Oké, megszokja a szem 1-2 hét, de jobb, láthatóan jobb/szebb hisz ezért is van létjogosultsága a piacon.
-
adalbert1
veterán
Arra azért kiváncsi lennék, hogy egy ilyen karácsonyi hajrában mennyi gép fogyhat, 7 és fél év alatt azért aki nagyon akart, már tuti vett Switchet
Igaz abból a szempontból nézve logikus, hogy ha még nincs konkrét Switch 2 dátum, akkor azért könnyebben levesz az ember a polcról egy Switchet, mintha tudná, hogy pl. áprilisban jön már az utódja.Most jött ki egy új OLED bundle is, Mario Wonderrel, és 12 hónap NSO-val.
Ezeknél a bundle gépeknél a géphez kötődik vajon a játék, vagy az accounthoz, amivel először belépek majd (illetve a második esetben gondolom ugyanúgy letölthető minden gépemre, mint a többi digitális játék)? -
tboy93
nagyúr
Ez a helyzet nálam is. A gaming időm jelentősen megnövekedett a Switch miatt, a TV elé nem ülök le játszani. Pedig van ezer jó játékom PS5-re is, ott állnak a polcon, de nincs szívem belekezdeni, hogy aztán heti 1 alkalmanként végigjátszak egy HFW-t vagy Divinity Original Sin 2-t.
-
Szabi®
veterán
Az ign elég sok indokot írt, hogy miért nem ajánlják. Egyrészt 6-12 éves kórúaknak készült, nagyon rosszak a párbeszédek, rosszul optimalizált, dizájn idegenek az ellenségek, és az elődök magasan verték ezt a részt. Van is egy szavazás középen, ahol a Bowser"s inside Story magasan vezet, oké csak 569 szavazatból . . .
-
-
adalbert1
veterán
Nekem a Grid sokkal jobban tetszett, igaz más műfaj, mint az NFS (ugye itt pályán kell körbe menni, de pl drift versenyek is vannak). Az NFS is megvan, de azzal csak fél órát játszottam, így sokat nem tudnék róla mondani, valahogy a Grid után nem fogott meg a hangulata (ennek ellenére lehet, hogy később adok még neki esélyt).
markknight: köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igaz előrendelői ajándék gőzöm nincs hogy lesz e hozzá mert nem jelezték.

(most nem tudom megnézni, mert indul az apataxi, bocs)
Még jó, hogy anno nem rendeltem elő pedig gondolkoztam rajta.

koncsik
Sirandrish