- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
kislaci #58576 üzenetére
Vannak trükkök, én is utána jártam, de ezekkel sem a saját, sem a gyerekeim agyát nem akarom fárasztani. Meg felváltva használjuk mindkét konzolt, épp akinek a kezébe kerül, így már nem is működik az általad leírt módszer. Ezek a megkötések maximálisan szolgálják, hogy vegyél meg minden játékot mindenkinek a családban, ami ugye tök jó a Nintendonak csak nem a pénztárcánknak. Inkább kártyát cserélgetek és mindegy melyik konzol kinél van!
-
válasz
kislaci #58258 üzenetére
A jatek accounthoz kötődik, bejelentkezel a masik switchen, beallitod elsodleges gepnek es akkor onnantol oda tudod letolteni a jatekokat. Mentesek csak akkor mennek at ha vaj elofizetesed.
Dokkolo csere passz, en az inkabb nemre szavaznek, van nemi elteres meretben v2 es oled kozott.
-
-
-
Guitar14
senior tag
válasz
kislaci #47519 üzenetére
Ez jó hír mert eddig nem tudtam.
De igazából most a joycon amiről beszéltem, azoknál sokkal jellemzőbb a drift mint bármi másnál mivel más a megoldás belül a szerkezetben mint egy normál kontrollernél.
Xbox és a Ps átvehetné és midnenki boldog lenne.
De ahogy olvastam Idave írását azért látható, hogy mégis van extra költség, hiába olcsó anyagban. De szerintem akkor is megengedhetetlen ez, hogy minden másodk kontroller drifthibás. Akkor adjanak több éves garanciát vagy ingyen javítást mint a switch joyconoknál mert borzasztó, hogy a 20+ ezer forintos kontrollerekből 1-2 év alatt minden második problémás lesz... -
ρσгτσ
addikt
válasz
kislaci #46210 üzenetére
Igen, jogos. Nem is nagyon néztem eddig, hogy mennyire nem jó.
Az lenne számomra frankó, ha a forgatható dpad -os Xbox 360 kontrollert lehetne csatlakoztatni Switch -hez. Abban pont az tetszett, hogy teli és "+" dpad -ot is lehet csinálni belőle. Így igazából minden igényt ki tudott elégíteni.
Lehet mások ezt lesz@rták, mert amúgy nem tudom mennyire lenne rá igény, de ez egy tök jó fejlesztés volt.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
kislaci #46199 üzenetére
Az a kontroller fogyatékossága. Nem azért van, mert amúgy az egybe gombos dpad -ok nem jók. Persze a teli dpad más eset, mert ott azért sokkal könnyebb a játék hevében rossz helyre billenteni, és kis eltérés is rossz lehet.
Mondjuk anno a Tetris tök jó buli volt GB -n vagy GBC -n. Viszont az való igaz, hogy sokan istenítették a "gagyi" Tetris gépeket. Azon is külön voltak a gombok. Szóval simán elhiszem, hogy jobban fekszik annál a játéknál a gyári joycon.
-
ayo
veterán
válasz
kislaci #46199 üzenetére
pontosan, anno megjelenéskor talán pont ezt írtam, hogy az ezért jobb. igazából nem is d-pad csak 4 gomb, de mindegy is, biztos drága az xbox-os gamepad, ami tudja azt a funkciót, hogy azt érzékeli csak, amit nyomsz
és ugye ezek 25-30k kontrollerek, azt egyik erre jó, másik arra. és ha már joy-con engem pl. a - / + gombok is zavarnak, mert látszik, hogy nem gondoltak arra, hogy ezt valaki nyomni is fogja, hanem hogy olyan szép, ha nem a gombon van a jel, hanem a gomb a jel
-
ρσгτσ
addikt
válasz
kislaci #45985 üzenetére
Az a lényeg, hogy alatta hogy van megcsinálva. NYXI -t még nem szedtem szét, de több féle megoldás is van dpad -ra.
Mondjuk ha különálló gombok kellenek, akkor egyik megoldás sem lesz jó a joycon -on kívül. Én még azon is kicseréltem keresztre a dpad -ot.
Szerk.:
Anno Xbox 360 kontrollerből volt állítható, forgatható dpad -os verzió. Azt nagyon csípem. Egyik állásban teli, másikban kereszt a dpad. -
cSuwwi
senior tag
válasz
kislaci #45982 üzenetére
A dpad lenyomáskor 1 irányú, nem tud véletlenül a jobbra nyomás fel is menni. Kipróbáltam, és nem sikerült a menüben elugranom. A 8bitdo-n ránézésre ez nincs így, ahogy az xbox kontrollereken se, de pl. a ps4-esen is 4 gomb van, nem kereszt.
A képeken látod milyen, vagy a hivatkozott blogjában olvashatod is a tapasztalatokat. -
Guitar14
senior tag
válasz
kislaci #40040 üzenetére
Még egy, most találtam a Switch beállításokban:
"Pro Controller Wired Communication" a Settings -> Controllers menüben
Ha Off-on van akkor hiába dugod rá USB-re akkor csak tölt és vezeték nélküli kapcsolaton van továbbra is. Ha On-ra rakod akkor elvileg az 8bitdoval is kapcsolatot teremt kábelen vegyik nem használja az antennát. Próbálj még erre rá (ha még nem próbáltad) nyomd On-ra és dugd rá USB-re aztán próbálgasd. -
Guitar14
senior tag
válasz
kislaci #40035 üzenetére
Most felkeltette újból a fantáziámat az 8bitdo kontrollered és visszaolvastam. Láttam még kábelen is megszakad a kapcsolatod. Utánanéztem és SpawnWave szétszedi, láttam egy szalagkábel köti össze az alsó részét a felsővel. Szétszedted már ezelőtt? Ha nem akkor adnék neki egy esélyt, hogy szétszeded, kihúzod óvatosan azt a szalagkábelt, megtisztítod a felületét, visszadugod és összeszereled. Mert lehet az nem csatlakozik jól (pl PS3 kontrollereknek ez a betegségük) és időnként nem érintkezik jól. Mert ha antenna gondod lenne akkor nem lenne bajod az USB csatlakozással.
Más: PC-n/Androidon próbáltad már használni? Ha igen ott jelentkeznek a problémák ugyanúgy? -
Guitar14
senior tag
válasz
kislaci #39367 üzenetére
Jobban jársz szerintem ha ezt a kérdést az AliExpress topikba írod ki.
-
Guitar14
senior tag
válasz
kislaci #39354 üzenetére
Remélem megoldódik mert szerintem nagyon jó termékei vannak az 8bitdo-nak.
SN30Pro+-om van és nagyon szeretem, semmi problémám nincs vele és nem is dobja el a kapcsolatot. Gondolkozom azon, hogy veszek egy adaptert amivel SNES-hez tudom csatlakoztatni vagy egy 2.4Ghz-s SN30-at ami kimondottan SNES-hez van tervezve. -
Guitar14
senior tag
válasz
kislaci #38031 üzenetére
Ez az enyém: [kép]
Ez tetszett mert nekem fekete-szürke a switch-em is így nem volt kérdés a szín.
Ennél domború minden gomb és a D-pad nem a gameboyos hanem a Snes-es.
Aliról vettem, szállítás sokáig tartott de megjött és nem is volt olyan sok.
(akkor még csak külföldről lehetett de most nézem, hogy lehet már kapni idehaza is [link] ) -
-
scyllafren
senior tag
válasz
kislaci #35335 üzenetére
Papiron barmivel lehet tolteni, csak a toltotol fugg, hogy mennyi toltest kap. Osszefoglaloban van egy tablazat. Egy 5W-os tolto is jo, csak a kovetkezo tortenhet:
Ha be van kapcsolva es jatszol, akkor merul, de lassabban;
Vagy ha kikapcsolod es ugy toltod, akkor kell neki jopar ora, hogy feltoltson. -
Kai_Rong
senior tag
válasz
kislaci #35026 üzenetére
Az egy Twilight Bow-t ad, ami nem rossz, de a legjobb rewardnak azert nem mondanam. Wolf Link vagy SSB Link azert durvabb, elobbi megidezi a farkast aki harcol melletted meg nyersanyagot gyujt harcon kivul, SSB Link pedig csomo cuccot ad + Eponat, a lovat az Ocarinabol.
ha van egy NFC kepes Android telefonod, akkor vegyel egy par NFC taget es barmelyik amiibot ki tudod irni, szoval a digital goodie-kat megkapod vele... a gyereknek meg vegyel egy Wind Wakeres Zelda vagy Link amiibot, azok a legszebbek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drón topik
- Trollok komolyan
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest