- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazac_
tag
válasz
cactuar #59640 üzenetére
1 éves lesz karácsonykor a Switch nálunk, mondhatom, hogy ár/érték arányban elég jó ajándék volt...
Super Mario Odyssey ✔: kipörgettem 100%-ra, rá egy fél évre felbátorodott a fiam is, és végigvitte az első főcímig (Assist mode-nak köszönhetően segítség nélkül, baromi jó ez a skálázhatóság).
Bowsers Fury ✔: múlt héten csaptam szét stáblistáig, van még bőven benne
Kirby and the Forgotten Land ✔: a héten vertem le a fő boss(oka)t, stáblista, 95%-ban a gyerekek nyomták, nekem csak a neheze jutott, itt is lehet még gyűjtögetni sz.rásig
Snipperclips ✔
Portal ✔
Portal 2 ✔ (úristen, de jó játék, PC-n toltam ~10 évvel ezelőtt, semmire nem emlékeztem már belőle), coop folyamatban
Braid ✔
Mario vs. Donkey Kong: Level 8-5-nél várja a közreműködést
Pikmin 3: ~70%
Super Mario Wonder: ~50%
Super Mario 3D World: ~60%
Captain Toad: Treasure Tracker: Episode_1 100%-on, Ep_2 50% körül, szóval a fele backlog...
Mario + Rabbids Kingdom Battle: ~20%
Zelda BOTW: ~3 óra van benne, nem merem újra elindítani...
Luigi's Mansion 3: ~3 óra van benne -
-
Norb79
őstag
válasz
cactuar #53963 üzenetére
On your tail egész poénul néz ki.
On Your Tail - Announcement Trailer - Nintendo Switch - YouTube -
penge111
addikt
válasz
cactuar #53925 üzenetére
8Nekem az ilyen cuccokal annyi bajom van, hogy ha az ember sűrűn váltogat kézi és dokkolt állapot között, akkor nem hiszem, hogy használ neki a sok ki-be rakás, szerintem szépen megkarcolja idővel a két szélét a kijelzőnek. Gondolom a dokkolóba ezzel együtt nem fér be...
Nyxi-et miért nem lehet sehol Magyarországon kapni?
-
-
válasz
cactuar #52085 üzenetére
Jó ár volt, már nem elérhető. Xeno 3 is 11k, ha lejön belőle a kedvezmény, az se rossz deal.
Kár, egy MH Rise-ra és egy Bayo 3-ra valszeg beneveztem volna. Nem lepődnék meg, ha 2 nap múlva a skalperek már HA-n hirdetnék, mint múltkor az elárazott media marktos ps4 játékokat...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged