Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
scyllafren
üzenetére
Örülnék, ha lenne demo, mert ez az a játék, amiről tényleg nem tudom eldönteni, hogy akarom-e.

-
scyllafren
senior tag
Animal Crossing elorendelve, ki tart velem?

-
válasz
Zolibacsi88
üzenetére
Jó, kicsit lehetne pörgősebb és nincs benne online multi

-
válasz
Zolibacsi88
üzenetére
Colouring book: Meg kellett lennie (ingyenes), hogy karácsony körül 10 napig minden nap kapj 1 ingyen játékot valamelyik fejlesztőtől...

-
Dreimus
senior tag
USA store-ban Mario játékok mellett kedvezményt kaptak: UBISOFT, LEGO és leginkább JRPG, INDIE játékok is.
-
Szóval randa

-
tboldi
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Hori Split Pad Pro - gyakorlatilag egy mencibb, kényelmesebb Joy-Con pár.
(#28076) Kvelstadt: Egy bizonyos létszám fölött megjelenik a sor végén egy "összes szoftver" menüpont, arra bökve láthatod ezt.
-
-
törölt tag
Egyelőre csak pletyka: március 18-án Indie World, 26-án Direct - végre
.
És barátkozzunk a gondolattal, hogy elmarad az E3. -
Zolibacsi88
aktív tag
Főleg új embereknek ajánlva kis érdekességek a Switch-csel kapcsolatban: [tippek, trükkök]
, szemezgettem, így van még egy pár ami nem került említésre. -
Dreimus
senior tag
-
Rony949
addikt
A brit Nintendo oldalon [link] most 25 font az NES kontroller (2 darab van egy dobozban). Nem tudom Magyarországra szállít-e, de akit érdekel, az lecsekkolhatja.
-
törölt tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Köszi, közben felraktam és működik rendesen előfizetés nélkül is.
Azt gondoltam volna, hogy pont az ingyenes játékoknál húznak le a konzolok a fizetős online play-el, tehát azért fizetsz, hogy általában a konzol kiengedje a játékokat a netre.
Ebből is látszik, hogy mennyire nem vagyok otthon konzol témában: józan ész alapján feltételezek dolgokat.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Quinine911
üzenetére
Szerintem ha van, akkor mindig van, nem csak időszakosan.

Amúgy ha Mosonmagyaróváron jársz, az én Switchemen kipróbálhatod.
-
Quinine911
aktív tag
Skacok, Super Smash Bros-ra látott már valaki demót, szokott néha lenni?
Kacérkodok vele, de előtte azért megnézném milyen.Mint pl a Mario & Sonic olimpiát is, volt demó rá, 5 perc után előrendeltem mert tudtam hogy ez kelleni fog.
Thx. -
Carlos Padre
veterán
válasz
scyllafren
üzenetére
Boxra nem.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Zolibacsi88
üzenetére
szerintem nehéz árnyalni, hogy mitől "rossz" az AC. mert ugye egy 6 perces videóban 5 percen át tudod sorolni, hogy mennyi minden feature van, de ha próbálod árnyalni, hogy ezek a dolgok kb egy egész valós életbeli évet tesznek ki (tehát egy-egy nap nem sok minden történik), akkor ezt el tudod mondani pikk-pakk és az emberekben a sok-sok feature marad meg. szóval ez inkább a formátum nehézsége mint a te hibád (és amúgy ez igaz szinte az összes AC videóra amit mutogatnak a New Horizons-ról). és ezért fognak sokan csalódni benne, mert mást várnak
(#28058) Norb79: megfér az én életemben mindkét AC

amúgy szerintem nem olyan mint a Minecraft. az inkább egy kreatív játszótér, az AC meg inkább Farmville szerű játék (vagy mintha a Stardew Valley-ben egy ingame nap egy valós naphoz lenne kötve).
szerintem az, hogy mennyien fognak csalódni, egyenes arányban lesz azzal, hogy hány óra gameplay van egy-egy napban. New Leaf ugye kifújt kb 1 óra után (hacsak nem volt valami event), de New Horizons-ban már van crafting és a szigetet is te építed fel, szóval ennek a limitnek felfele kell mennie (a kérdés, hogy mennyivel). bár még így is elég sok limitet várok (amivel nekem nincs bajom, ez a játék lényege
) -
Norb79
addikt
válasz
f3rdzs0
üzenetére
Ez egy minecraft klón lényegiben. Mint a Terraria vagy a Stardew Valley, vagy a Dragon Quest builders 1-2 vagy a My time at portia. Ezek közül én a minecraftot és a My time at portiát próbáltam, meg a DQ Builder2 demóját, és mindhárom elég hamar lepattintott magáról, de pl a fiam meg a lányom le se tudja rakni a minecraftot, és a fiam folyton eszi a lelkem, hogy a portiát is húzzuk be switchre.
Szóval ízlések és pofonok. Assassin's creed kedvelés mellett ez erősen felejtős lesz neked is szerintem.
Szólj amikor adod tovább, átveszem a gyerekeknek (ha kártyás).
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
f3rdzs0
üzenetére
Visszahallgatva, próbálok benne “propagandát” felfedezni, valóban egyébként igazad is lehet, érződhet ez, mert nem mondok “rosszat”, úgy rosszat, hogy mondjuk “ebben a játékban nincs adrenalin”, vagy “nincs benne olyan történet amitől leesik állad”. Csak egyszerűen helyeztem bele “a hétköznapodba, hogy mit várhatsz tőle”, kvázi “nap végi levezetést”. Érdekes amit mondasz. Viccen kívül köszönöm, hogy ezt leirtad.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Zolibacsi88
üzenetére
szerintem túl jól adja el a játékot ez a videód
nekem nagyon sokáig elképzelhetetlen volt hogy AC-t játsszak (kivéve az Assassin's Creed, mert az az egyik kedvenc sorozatom
). annyira non-game / mobiljátékszerű, nagyon a megfelelő hullámhosszon kell lenni hozzá, hogy megfogjon.én arra számítok, hogy nagyon sokaknak csalódás lesz ez a játék. nagyon sok pozitív tesztet fog kapni, sokan lelkesek lesznek vele kapcsolatban, de nem való ez mindenkinek
that said, nekem már a gépen csücsül és várja a 20-át

(#28040) t181: alzán 30k-ért vesztegették mikor volt még nekik készlet. én azt mondom, hogy annyit még akár meg is ér, ha kihasználod. ha látsz 25k-ért, ami az alap ára, mindenképp csapj le rá, lényegében veszteség nélkül tudod tovább adni ha mégse jön be. én is ezért vettem meg anno, de nagyon megszerettem

-
Shade45
senior tag
A 25e a "normál" árazása, kevés van belőle, illetve a kiegészítők is jó minőségű darabok, szoftvert nem is tudsz venni külön.
Ksz-nél is érdemes megnézni, időként szokott lenni!Használtan én biztosan nem venném, más testnedvei után nem szívesen használnám a cuccot, így hogy moshatóak sem...
-
válasz
bb.bocs
üzenetére
Régebben a hibás töltöttségkijezés általános probléma volt, de az újabb FW-k óta nem jelzett senki ilyet (vagy megszokták)
TÖF-ban ennyi van róla:
8. Töltés ill. töltöttség kijelzés: A kütyü nem töltődik fel, alacsony töltöttséget mutat mindig vagy nem is mutatja a töltést. Elvileg ezt firmware frissítéssel már javították, de a Nintendo javasolt egy módszert, ami rengeteg időt vesz igénybe és addig javasolt ismételni amíg nem oldja meg a problémát.
A módszer:
Bizonyosodj meg róla, hogy a legfrissebb system update megtörtént. Az alábbi lépések a 3.0.1. és újabbakra érvényesek.
Állítsd az "Auto-Sleep mode"-ot "Never"-re a "Playing on Console Screen" és a "Connected to TV" pontokban.
Csatlakoztasd az AC adapter-t közvetlenül a konzolhoz, amíg teljesen fel nem töltődik. Ha töltöttség kijelző nem éri el a 100%-ot, hagyd még kb. 3 órát töltésen. Töltés közben használhatod a konzolt.
Amikor az akku teljesen feltöltődött, még 1 órát töltsd, de már ne nyúlj hozzá. Ezután húzd ki az AC adaptert és 3-4 óráig hagyd a konzolt a HOME Menu-n. A maradék töltést le kell csökkenteni, amennyire lehet.
Amikor már csaknem teljesen lemerült, kapcsold ki a konzolt POWER gomb 3 másodpercig tölténő lenyomásával, majd válaszd ki "Power Options"-ből a "Turn Off."-ot. Hagyd magára kedvenc konzolodat legalább 30 percig.
Ismételd meg a lépéseket 2-6 alkalommal. A töltés kijelzése fokról fokra javulni fog, minnél többször megismétled a fentieket. (Van akinek 1 alkalom is elég volt.)
Tehát 3 óra töltés, 4 óra lemerítés és 30 perc békénhagyás...
7,5 órás procedúra, többször egymás után.
Tehát ha van 14 és 72 óra közötti időd, megoldhatod a problémát.
VAGY
Frissíted a FW-t, a visszajelzések szerint ez mindenkinél megoldotta a problémát
-
bb.bocs
őstag
válasz
Zolibacsi88
üzenetére
saját eredeti töltő, nem akarok játszani(xD), csak megfigyelném, mert furcsa volt hogy reggel is 20%on volt
és igen 100% volt.tippelném hogy a wifi kapcsolat miatt, de mintha régen nem így merült volna. megnézem majd repülő üzemmódban is. -
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
bb.bocs
üzenetére
Csak hogy jól értelmezem-e, délben lehúztad a Switchet, feltételezem a saját hivatalos töltőjéről, megbizonyosodtál róla, hogy 100%-ig fel van töltve, majd most hogy játszanál rajta 16:17-kor megdermedten vélted felfedezni, hogy 63%-on van, konkrétan nem tudod mi miatt. Mert most akarnál vele nyomulni. Jól értem? Vagy valamit félreértelmezek, mint pl. nem saját töltőn volt, stb.
-
bb.bocs
őstag
miért lehet az hogy a v1-es switchemet délben húztam le töltőről, nm fut semmi, alvóban van, wifi bekapcsolva... jelenleg 63%-ig merült... nem fut semmi... gondolom repülő üzemmódban kevésbé merül. normális ez így?
-
KisTücsök
addikt
válasz
üzenetére
Nézz rá a Warriorb Prologue-ra steamen. Jönni fog a teljes játék switchre is. Ha bejönnek a nehéz platformerek.
___Az elején úgy voltam vele, h csak dobozos játékot veszek, használtan, ha esetleg ráunok a switchre, tovább tudjam adni simán. De azért vannak jó kis akciók. Celeste már megvan gépre, de elgondolkoztam, h switchre is megveszem, 7 euró semmi érte. A Doom-okat is behúztam minap. Habár heti csak néhány órát játszok rajta, valamikor még annyit sem.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Szia!
Bár nem néztem utána, de sanszos, hogy azt a “keveset” itthon elkapkodták, így mivel “beszerezhetetlen”, ezért még használtan is drágább, mint az eredeti ára. És gondolom ez is Kínában gyártódik, vélhetően az utánpótlás nagyon nem mostanság fog érkezni. (Koronavírus,karanténok,stb) -
Scholes9
nagyúr
válasz
Zolibacsi88
üzenetére
Az elején szakadtam
-
t181
senior tag
Sziasztok!
A Ring Fit Adventure-ral kapcsolatban szeretnék érdeklődni, mert pár perc alatt sikerült teljesen elbizonytalanodnom.
Mennyibe kerül a játék (gyűrű, lábszíj, gamecard)? A supergamer.hu-n ~25.000Ft, az előrendelői ár is ekörül volt, illetve itt is olvastam, hogy nagyjából ennyi az annyi. Mivel itthon sehol nem találtam raktáron, a supergamer.hu-n is csak előrendelni lehet (de fogalmuk sincs mikor érkezik), így megnéztem amazon-on (német és amerikai), van is olyan eladó, akitől lehetne rendelni, de az ár a duplája ennek a 25000 forintnak.Mennyiért és honnan érdemes a játékot megvenni?
Miért van ekkora szakadék az árak között? (sanszosnak tartom, hogy én nem veszek észre valami fontos infót) -
Zolibacsi88
aktív tag
[Mi is ez az Animal Crossing: New Horizons?]
Ami szerintem tökéletes ajándék lesz barátnőnek, ha be akarjátok vezetni a játékok világába.
-
törölt tag
Sziasztok!
Rokon család megbízott, hogy a gyerekeknek szerezzek be Switch-et. A gép meg is van, de az account kérdésben elkeveredtem.
Természetesen a két gyerek szeretne Fortnite-ozni.
Ezt úgy oldanánk meg, hogy a switch-et hozzáadnánk egy már futó family accounthoz, amin van családi online előfizetés.
Ilyenkor létre kell hozni a két gyereknek külön child accountokat, plusz a szülőnek egy normált, majd mind a három acc-ot hozzáadni a family accounthoz?
Vagy elég csak a szülőét létrehozni és a family-hez adni, a gyerekek meg csak usert váltanak a switch-en? -
törölt tag
205 holddal befejeztem a story-t.
A végéről nekem ez jutott az eszembe: Luigi's Ballad
Eleinte elég gagyeszmónak éreztem a Switch-et, màr ami az összeszerelést illetve az anyaghasznàlatot illeti, de ez vàltozott.
A HW gyengeségei is kiütköztek, mert rengetegszer làttam felbukkanó tàrgyakat, de igazàból mind ez felejthető, hisz amit kaptam az a szó szoros értelmében tömény JÁTÉKélmény.
Érződik hogy szívvel, lélekkel összerakott alkotàs, amelyik hemzseg a kreatívitàstól. Remekül van ötvözve a 3D-vel a 8bit-es retro Mario. A HiJack is igen ötletes volt a sapka àltal. Durva belegondolni hogy a 2D-s platformerből hova fejlődött a széria. Ebből is làtssik hogy nem feltétlen kell ide 4K@120fps, meg cinematic jàtékok. Egy dolog volt, ami kicsit talàn zavart, az a sàrkàny elleni hac volt a vége felé, valahogy nem illett oda. Megkalapolandó hogy egy fél Tegra-ból grafikailag egész szép jàtékot tudtak összerakni 60fps tàrsasàgàban, illetve egy darab buggal nem talàlkoztam.
A két zenei betét, ami DK City és a Holdon lévő menekülés alatt szólt zseniàlis!
Valahogy jobban tetszett volna a vége, ha troll módjàra Peach mindkettőt otthagyja a Holdon.
Még összeszedek annyi holdat, amennyi a pàlyàkhoz kell,esetleg elmegyek 500-ig.
-
Quinine911
aktív tag
Skacok, Raging Justice cimű beat ‘em up játékot tolta vki? Milyen?
Látom h most durván akciós aztán ha jó, behúznám. -
mike1334
veterán
Ma láttam meg...ha valakit érdekel ilyesmi

Március 7-én egyetlen nap erejéig Super Mario játékok állomásoznak majd a Game Cave falai között, hogy Bagszi és a Futu Retro Magazin Interaktív Videojáték Múzeumának és közreműködésével belecsaphassunk egy olyan különleges Mario Party-ba, ahol a videojátékok hőskorától egészen a napjainkig megjelent Mario, Yoshi és Donkey Kong játékokat nyüstölhetitek.
Természetesen platformonként több kipróbálható retro játékkal állunk majd rendelkezésetekre, melyek közül a többjátékos opcióval is rendelkezőkkel akár 2-4 fő játszat egyszerre.
A belépő 1000 Ft, mely magában foglalja mind a GameCave-ben fellelhető gépcsodák mindegyikének a korlátlan használatát, mind pedig a Mario Party-ra való belépést.
Mindenkit várunk szeretettel március 7-én 12:00-től 22:00-ig a GameCave-ben.
Bocs az offért, de lehet itt lenne érdeklődő
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vettem egy 10.1"-os tabletet csak amiatt, meg a Mario Party 1-3 miatt. XO controllerrel TV-re kiküldve egész elfogadható.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehet nàlam is így volt, csak a nosztalgia megszépíti.
-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
maxolni sztem azért most se könnyű, nehézkes az irányítás és van pár nagyon szemét csillag. de ugye aki kihívást keres, annak ott az új DKC részek

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De Smashnak pont nincs sajnos demoja.
). annyira non-game / mobiljátékszerű, nagyon a megfelelő hullámhosszon kell lenni hozzá, hogy megfogjon.
7,5 órás procedúra, többször egymás után.