Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
-
morfondőr
őstag
-
Beleth
csendes tag
-
fendre
tag
Sziasztok,
8 éves fiamnak szeretnék Nintendo Switchet venni Karácsonyra. Van Nintendo accountom korábbról, de Switchet nem használtam/használtunk még. Mivel az OLED verzió a legújabb, ezért alighanem azt venném meg néhány játékkal együtt. Van esetleg tippetek, hogy honnan érdemes megvenni jelenleg?
Valamint ami érdekelne még, hogy valóban lehet rajta Netflixet nézni? Láttam leírásokat, hogy meg lehet oldani valahogy, azonban azért is kérdezem, mert a házi megoldások nem mindig szoktak működni.
A válaszokat előre is nagyon köszönöm
-
Rage47
veterán
Úgy megnéznék pár game-t, hogy milyen Switch-en, pl. a Doom Eternal, egyedül Xcloudon játszottam vele egy kicsit, de az nem volt felhőtlen élmény
De nincs refund polity, és demo sem a legtöbb játéknál sajna. -
MODERÁTOR
-
adalbert1
veterán
Eddig tőlük csak egy Ringfit Adventure-t vettem korábban. Azon a logó USK, és angol nyelv az első a kiírásoknál, de több nyugat-európai nyelven is oda van írva ugyanaz a dobozra.
koncsik: én a simának is örülök 12k-ért, főleg, hogy a legtöbb helyen 18-19k körüli áron adják.
-
taki01
őstag
Wolfenstein Youngblood behúzva
-
Metroid Dread link
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Nekem is az csücsül a gépben fixen, de nem sok lehet hátra mert már nincs elérhetetlen terület úgy néz ki. Utána ott a Blasphemous és most bevásárolok még pár játékot későbbre valószínűleg.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Narxis
nagyúr
Óriási akció indul Switchen, több mint 1000 játékot áraznak le [link]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
30z.Samu
félisten
Beletekergettem este gépen is az akciókba, tettem is a Whislist-re 1-2 kis fejlesztős játékot is. Ezek között olyan is van, ami 1-2 fontra lett leakciózva mondjuk 10-ről. Ezek is tudnak jó játékok lenni, az indie játékokkal meg különösen meg lehet venni kilóra. Pláne, ha van mögötte egy érdekes story is.
Sic Parvis Magna
-
Edigi/emag akcióban lesz Metroid Dread 12k
-
addikt
válasz 77Guba #40363 üzenetére
taki01:
Azért, mert olyan GRID -es. Szerintem.Másik konzolon a GRID (2019) -be is jópár órát beletettem, de az is monoton egy idő után. Igaz, hogy a full pack van nekem, de már az alapjátéknál is kezdtem kicsit aludni. Persze abban is van 60 órám, de elvileg 200 -at is lehet(ne)...amit már nem bírnék cérnával.
Kíváncsi leszek a GRID Legends -re. Bár az ide szerintem nem jön.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Egész jó ez az akcíó. Ori WoTW 40%, Hades 30%, Lost In Random 33%, Marvel UA3, Astral Chain.
-
adalbert1
veterán
Ja, ez igaz, ha lenne elég időm vele játszani, akkor talán az xbox-os irányítást is jobban megszoknám (nagyon örülnék, ha annyi szabadidőm lenne, mint mondjuk 16 évesen ).
30z.Samu:
Elég sok minden akciós az én whislistemről is, egész újonnan kiadott cuccok is:
Crysis Remastered Trilogy -20%
Diablo® II: Resurrected™ Prime Evil Collection: -30%
Quake -40%
Duke Nukem 3D -75%
CAPCOM BEAT 'EM UP BUNDLE - 50%Lehet, hogy most inkább az év végén kivásárolom magam még, és utána jövőre újból részt veszek a new game blitzben
-
adalbert1
veterán
Én xbox-ra vettem meg, és hát kontrollerrel nem adja úgy, mint anno PC-n a C-V-B gombokkal, ott sokkal jobb kombókat össze tudtam rakni.
A GTA port elég nagy csalódás lett, de maga a játék számomra még mindig jó, el is kezdtem a GTA III-at végigjátszani handheldben, de lehet, hogy a Vice City-t már PC-n fogom újraelővenni (szerencsére steamen ha még régebben vettem meg a régi verziót, akkor az összes eredeti zene is benne van, és így elérhető bármikor letöltésre is). -
30z.Samu
félisten
Mikortól érdemes bújni az eshop-ot?
Sic Parvis Magna
-
ayo
veterán
-
tag
válasz 30z.Samu #40341 üzenetére
Régen én is sokat játszottam a THPS 2,3,4-el PC-n. Ezt a remake-et is megjelenés napján megvettem pc-re és egyértelműen megérte számomra. Switchen nem tudom milyen lehet, de esélyes, hogy csak a 30fps van meg itt is, ami ilyen trükközős játéknál ahol fontos az időzítés, gyors reagálás lehet, hogy probléma.
-
30z.Samu
félisten
Elvileg még csak lesz, Whislist-ben nekem csak a Röki van, ami egy érdekes indie game-nek ígérkezik. Ha akciós lesz, lehet be is zsákolom, illetve a Tony Hawk 1-2 remaster-en gondolkodtam. Majd meg kéne nézni hogy néz ki Switch-en a történet, PS-en anno tök jól elszórakoztam vele. Egy szelet gyerekkor.
Sic Parvis Magna
-
MODERÁTOR
Várom a nagy kiárusítás (eShop) ajánlataitokat, ha lát valaki valami hihetetlen jót, ne habozzon megosztani
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Rony949
őstag
válasz Adam_Shepard #40333 üzenetére
Ez elég gáz egy ilyen volumenű bolttól...
Sajnálom hogy így alakult.
-
hszilard666
veterán
Menci az órád! Sikerült kerámiát lőni?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
30z.Samu
félisten
Én szerintem annyira "elszomorodtam" volna, hogy azonnal visszaküldtem volna.
Sic Parvis Magna
-
Adam_Shepard
addikt
Konzolvilág rendelés:
Első körben visszamondták a rendelésemet, mert megszűnt az a bolt, ahol át akartam venni. Telefonon egyeztettem velük (akkor is kb. 2 nap volt mire el lehetett érni őket).
Elrontották a felvett címet, kb. 4 nap volt mire továbbjutottam a csilingelésen és emberrel tudtam, beszélni.
Eljött a megjelenés napja, amikor is jött egy mail, hogy a beszállító miatt késik, de a hét első felében teljesítik a rendelésemet.
Következő hét szerda -> Jött a GLS és már ott szörnyülködtem, amikor megláttam a csomagot, hogy UGYE NEM az én collectorsom van abban a sima nagyalakú bubis borítékba berakva.
Turns out, de. Mondom, jó, hátha nem sérült meg "vanisten".
Nyitom ki, a zacsi egyik sarka sérült, ahogy a képen látható, majd megláttam, hogy a 4 db matrica ki van szakadva, és látható módon felvan vágva. Ekkor elkezdtem fotozni a pakkot és hívtam őket.
A másik shady dolog, hogy semmilyen ilyenkor szokásos webes számla nem volt mellékelve, hanem EGY PÉNZTÁRGÉP NYUGTA van rácellukszozva egy jóó nagy cafattal!!! ami rohadtul nem etikus és szabályos, mert nem bizonyítja, hogy webes vásárlás volt.
A telefonban a srác rá is csodálkozot, hogy aki pakota az miért is tett így, és miért nem lettem kiértesítve erről, hogy fel lett bonta, merthogy "ilyenkor mindig szólunk"
A megoldás annyi maradt, hogy megreklamáltam az info@ és a rendelés@ mailen feléjük. 5-30 napos response auto email jött. Ha péntekig enm jön érdemi válasz, akkor visszaküldöm, mint vásárlástól való elállás.
Nagyon vigyázzatok!
.
-
Tomi13
senior tag
Ma voltunk pont a Playit-ben,de eladásra nincs Oled, csak előrendelni lehet náluk is a webshopan.
-
-
consono
nagyúr
válasz cactuar #40326 üzenetére
Ma voltam a Camponában a nem Konzolvilág gamer boltban (nem tudom mi a neve) játékért a kölöknek, ott kiállítva a pultban biztosan volt fehér kontrolleres oled Switch...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
nyarast
csendes tag
hello, van esetleg tipp, hogy OLED-et hol mikor érdemes beszerezni közeljövőben? valami akció várható esetleg vagy kevés van és örüljek ha lesz egyáltalán?
-
sgfool
tag
válasz hszilard666 #40318 üzenetére
A hotline miami-t annak idején még ps vitára szereztem be, sokat szidtam, de kiplatináztam Személy szerint az irányítással nekem nem volt bajom.
-
fausto
addikt
válasz koncsik #40314 üzenetére
Ez sem rossz: Paper Mario 7690 Ft
-
MODERÁTOR
köszönet amstorm-nak
Baseus SW Motion - átlátszó fekete - Kontroller | Alza.hu (Switch-hez wireless)
7230 Ft
ÁK 10k+Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
válasz Kai_Rong #40309 üzenetére
Szerintem meg nem olyan rossz ez a lista. A Psychonauts2 zseniális, az It Takes Two is ahogy olvastam szintén. Persze nem ilyen blockbuster hiperrealisztikus cuccok ezek. A Metroid-ot most nyúzom és az is nagyon jó. A R&C szép és szórakoztató, de csak iparos munka. A Galaxis Őrzői nincs a listán de az is nagyon jó volt.
-
sgfool
tag
válasz bmakszim #40306 üzenetére
A közelgő akció pár fontosabb szereplőjét már megszellőztették, ha minden igaz:
Hyrule Warriors: Age of Calamity 33%
New Super Mario Bros. U Deluxe 33%
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 45%
Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition 30%
Pikmin 3 Deluxe 33%
Tetris Effect: Connected 33%
Crash Bandicoot 4: It's About Time 40%
The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition 50%
Hotline Miami Collection 50%
Ori and the Will of the Wisps 40%
Cities: Skylines - Nintendo Switch Edition 75%
Sonic Colors Ultimate 25%
Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition 50%
Mortal Kombat 11 55%
Shovel Knight: Treasure Trove 30%
FIFA 22 30% -
morfondőr
őstag
válasz consono #40294 üzenetére
Hardver van már egy sokkal erősebb switch-hez, csak gondolom nem tudnának belőle normális készletet produkálni és jóval drágább is lenne, meg hát amit vesznek mint a cukrot, azt minek kellene megváltoztatni?
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
addikt
Bár It Takes Two nálam nagyon előkelő helyet foglal el, mégis a Metroid Dread -nek adtam a szavazatom.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Zsírkrétamen #40302 üzenetére
Mert "batár" is. OLED -re felrakva ~30 centire nő a teljes méret. Nekem viszont a pont azért jön be, mert számomra kényelmesebb fogni.
Az analógokon kicsit nagyobb az ellenállás, mint a gyári joycon -on. Ezt is jobban kedvelem, szerintem egyszerűbb kezelni. A dpad szintén jobban bejön.
Van a hátulján egy-egy gomb, ami programozható. Pl. beállíthatod rá a ravaszokat, vagy más funkciót is.
Az viszont fontos, hogy csak kézi módban használható. Tehát mindenképpen rajta kell lennie a Switch -en. Illetve:
"Does not include Motion Controls, HD Rumble, NFC, or IR camera."
Szilikon tokból én olyat használok, ami csak joycon -ra való. Mivel gyorsan akartam megoldást - tehát Kína nem jöhetett szóba - így itthonról oldottam meg.
Ezt rendeltem, de ahogy látom most nincs raktáron. Viszont van náluk thumb grip nélküli piros, fekete és kék színű is.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Van esetleg Hori Split Pad Pro-d? Tudnál róla írni pár szót? Meg esetleg ezt a joyra rakható szilikont is belinkelnéd?
A Switch Lite-omon volt egy szilikon tok, amivel baromi jó volt a fogása, de oledre olyat (vagy jó minőségűt) nem találtam csak a Skull-t, ami elég jónak tűnik, de a szilikon még pre-order, a másik meg nem tetszik
Nagyon gondolkodom a Hori-n, mert képek-videók alapján jól néz ki, csak elég batárnak tűnik, ahhoz megint kell egy tok hogy tudjam vinni.... -
30z.Samu
félisten
November 18-án több, mint ezer játék lesz leárazva, akár 75%-kal. Érdemes vetni majd rá egy pillantást!
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest