Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
River
Arcképgyáros
válasz
gboszi
üzenetére
Szia!
Ha minden igaz GamePark-ban kipróbálható (Budapest, Berky Lili u. 36, 1171), de nem kölcsönözhető.
Az a baj nem véletlen nincs egy halom konzol kölcsönző
Nagyon macerás üzletág.
A rentit.hu-n találtam ilyen lehetőséget de pont Switchet nem lehet bérbe venni.2 reális lehetőséget látok:
1, Vagy egy vállalkozó szellemű kolléga kölcsönadja vagy ingyen vagy valamilyen jelképes összegért a konzolt egy hétvégére. (és vigyázni kell rá mint egy hímestojásra, meg aztán nem összeveszni, hogy ez a karc ott volt-e vagy nem
)2, Néznék a helyedben aprón egy V1-es Switchet ami majdnem a legolcsóbb (60.000 körül már komplett szett van) és ha nem jön be akkor eladnám ugyanannyiért. Bár ha a fiad szereti a Wii-t akkor a Switchet imádni fogja

-
gboszi
senior tag
Sziasztok kisfiam nyúz, hogy neki biza egy nintendo switch lenne a menő. Van nálunk xbox ss illetve bulizunk néha egy wii-vel, szóval amit én láttam sok érv szólna mellette.
Viszont tök jó lenne kipróbálni, hogy milyen valóban. Tehát:
tudna e valaki egy hétvégére nélkülözni egyet
vagy tudtok e olyan helyet ahol hivatalosan lehet bérelni
vagy bármi
Írjatok privátot és megbeszéljük a részleteket. Budapest jó lenneElőre is köszi
-
Innen én tudok a magyar accounttal vásárolni böngészőből is, de ahogy korábban be lett másolva a FAQ ide vonatkozó részre, legalább egyszer az accountoddal be kell lépni konzolon is.
-
Norb79
addikt
Igen, erről beszélek én is. Nintendo accountot generálsz ötvenet, amikor akció van, megveszed mind az 50-re (de van gift, szóval annak is tudod venni), letelik az akció, elkezded árulni az accountot.
Ahogy xboxon, steamen, ps-en, ahol nincs hw követelmény a vásárláshoz.
Na ezt nem akarják. -
Yodamest
veterán
Jó köszönöm, akkor a konzol menüből kell majd shoppolni. Én nem akarok trükközni meg semmi, csak fura volt, hogy nincs egy magyar weboldal ahonnan digitálisan lehetne vásárolni. Akkor a nintendo.com oldalról, lényegében csak amerikai felhasználók vásárolgatnak gondolom.
-
River
Arcképgyáros
válasz
Norb79
üzenetére
Lehet kicsit félreértettél engem

Én arra gondoltam, hogy belép a Nintendo accountjával a hivatalos Nintendo eShop felületre telefonról/PC-ről és ott megtudja venni a játékot. Nem kód formájában hanem amikor Switchen belép rögtön letölthető lesz.
Ezzel meg szerintem inkább veszít a Nintendo
Nekem például 2 éve nem volt Switchem de tudtam, hogy lesz és néztem az akciókat is. Beakartam vásárolni vagy 15-20 játékot és akkor koppantam, hogy nemlehet. Aztán rá 1-2 hónapra meglett a Switchem és már nem volt meg annyira a vásárlási láz. Így sokkal kevesebbért vásároltam az eShopban 
-
Norb79
addikt
Miért oldanák meg? Ők mégse pénzből élnek?
Nem vakok, látják, hogy ha gép nélkül lehet akciósan vásárolni, akkor meg fog jelenni ugyanaz a réteg aki a többi platformon jelen van, bevásárol mindent 75%os akcióval aztán az akció után féláron árulja a kódot vagy accountot.
Az adott kiadó meg jelentős bukóban van. Ennek ez az ellenszere, szóval szerintem eszük ágában nem lesz lemondani erről. -
River
Arcképgyáros
válasz
Yodamest
üzenetére
Ahogy hombre[EU] is említi csak a konzolon tudod megvenni a játékot eShopon keresztül. És sajnos a Nintendo shopja szuperérzékeny mindenre. Itthonról nem fogsz tudni az US shopban vásárolni még akkor sem ha rögtön azt a régiót adod meg. Kicsit trükközni kell de ajándékkártyával megoldható. Illetve hivatalos forrásokból is lehet kódot venni. De ha US kódot veszel kódot ahhoz szintén át kell állítani a régiót mint a gépen mint a Nintendo honlapján is amikor belépsz

Amúgy remélem ezen változtatnak valamit a jövőben...Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, hogy belépsz a neten és megveszed ami kell. Utána meg már csak lelehet tölteni a konzolra...
A magyar nyelvű honlap meg tényleg kaotikus xd A nagy büdös semmiről szól konkrétan

-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
szerintem legtöbben konzolról vásárolunk (majd kijavítanak), de nekem pl. szlovák
fiókhoz német vás.bizonylat jön és a német nintendo eshopon tudok vásárolni is. próbáld ki, lehet a magyarhoz is a németen keresztül férsz hozzászerk.: a hivatalos oldalon azt írják,hogy konzol nélkül nem lehet digitálisan vásárolni
-
Yodamest
veterán
Skacok fontos kérdésem lenne:
Nekem teljesen kimaradt a nintendo élmény eddig, de most a switch 2-re tervezek majd beruházni, hogy végre belevethessem magam a switch 1-re kijött szuper gémekbe is.Regisztráltam a nintendo.com-on egy fiókot, egyelőre beállítottam a régiómat magyarra, de ugye maga az oldal az USA. Na és itt akadtam el, a vásárlás menete itt a régiós kavarás miatt nem tudom, hogyan megy:
Most ott akciós a Mario + Rabbid gold edition, viszont nem is tudnám megvenni (próba jelleggel próbáltam a download gombra rányomni), mert hibakódot ír. Ennek utána néztem és redditen írják, hogy ha más régió az accountod, mint maga az eshop akkor nem engedi. Ez eddig oké, de a magyar nintendo shopban én nem is találtam olyan opciót, hogy digitális vásárlás, ott csak boltokat dob fel, szóval tök béna. Ez az USA oldal nagyon tetszik, szép átlátható meg minden, van fizikális és digitális vásárlás, csak nem tudom, hogy a régiót mire tegyem.... Legyen a fiókom is USA és akkor majd ha vásárolok itthon egy switchet akkor az USA oldalról gond nélkül fogom tudni hozzá vásárolni a játékokat?
Elég jól értek az IT dolgokhoz, de bevallom ez kifogott most rajtam, iszonyat meg van bonyolítva.Lényeg a lényeg, ti digitális vásárláshoz USA fiókot használtok? Ha nem akkor meg milyen weboldalról veszitek a digitális játékokat?
Előre is köszi!
-
Hozzám is megérkezett a DK Returns az előrendelői ajándék hordó "tolltartóval"
, mellette a 3DS-es verzió. (amiibo-k korábbi szerzemények)
-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
a sivatagos Divine beast-el szenvedtem egy "kellemes" közel 3 órát szerintem
-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
persze
Annak a Questjét/összerakását is nagyon élveztem.
Most 60-70 óra után túl vagyok a Botw 4 Divine Beast-jén, 70 Shrine-t csináltam kb meg eddig, meglátjuk meglesz-e a 100 óra ennél is
-
Norb79
addikt
Mai nap margójára.
-
Köszi a linket.
Sajnos ez sem adja össze a játszott órák számát, ha volt közben switch csere (pl nálam OLED-re váltás).
Bár ez valószínüleg inkább a Nintendo sara, másik gépre nem hozta át az összes játék játszott óráinak számát, van amit igen, van amit nem, hiába ugyanaz a user, folyamatos NSO előfizetés. -
_Balee_
aktív tag
Valaki esetleg rendelte az új Donkey Kong-ot az alza-ról? [Vmiért nem engedi rendelni, miközben raktáron van.] Amellett, hogy pár óra alatt 3.000 Ft-tal lett drágább.

-
horkovy34
tag
Én is láttam a Switch 2 bemutatót! Először is ami az eszembe jutott az az volt hogy elég bénára sikerült a név választás.
Én visszatértem volna a gyökerekhez és inkább adtam volna neki egy Super Switch nevet. Részemről azt tudom mondani hogy azonnali vétel lesz. A V2-es gépemet amúgy sem cseréltem oledre és utólag belegondolva nagyon is jól tettem! Igaz az asszonnyal volt egy kis vitám ezzel kapcsolatban ma,
de végül sikerült rábeszélnem az új gép megvételére. Az indok természetesen a gyerekek voltak.
Így a V2-es gép szépen megy a gyerekekhez a szobába, apa meg megkapja a Switch 2-őt.
Tehát igazából ez a gépcsere csak és kizárólag a gyerekek érdekében történik.
Annak külön örülök hogy a teljes eddigi összegyűjtött fizikai és digitális játékomat nem kell majd kukázni. Szóval várjuk a részleteket, a játékokat és persze magát a gépet minél előbb szeretettel! 
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
consono
üzenetére
XSS-t? Miért lőttek volna le? "Nemrég" jött belőle a nagyobb tárhelyes verzió is.
l.skywalker: van, meg is van az ultimate kiadás ott is, csak amikor a 2 gyerkőccel játszom hármasban akkor nagyon gyenge a switch a PCm és az XSXhez képest. Sokkal lassabban tölt be, sokkal gyengébb az FPS is és ez igazából a másik 2 platform mellett tűnik fel. Plusz kéne oda is online-t fizetnem, ha lenne egy XSS, akkor a homeolással megoldható lenne a dolog.
-
Norb79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Legends is.

-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
taki01
üzenetére
A Minecraft Dungeons miatt pont gondolkoztam, hogy kéne kicsit nyugdíjazni a switch-et és veszek idén egy XSS-t az XSX mellé a gyerekeknek. Erre pár napra erre az ötletre bejelentik a switch 2őt. Na most légy okos...
Bár az XSS valószínűleg így is jobb lesz ha együtt akarunk játszani, főleg online. Switch meg marad az exkluzívoknak. -
válasz
Szabi®
üzenetére
Elnézést az angolért, mobilon nehézkes fordítanom:
The Wii U has full backwards compatibility with the Wii because its architecture is really similar to the Wii's. Every Wii accessory is compatible with the Wii U except for the dance mat (has a GC controller port) which is required to play some Wii dance games. Those Wii dance games are also incompatible with the Wii U because there's simply no way to control them. Wii games that normally support GC controllers are compatible, but as there's no ports on the Wii U, you're limited to Wii Remote, Wii Remote and Nunchuck, or Classic Controller.
When playing Wii games, the Wii U still renders those at 480P but upscales them to 720P or 1080P depending on your settings on the Wii U. When in Wii mode, the Wii U basically turns into a Wii and the extra hardware isn't used. The three core processor turns off two cores to become like the single core processor on the Wii allowing for perfect compatibility. If I recall correctly, there's also a Wii GPU included on board and that switches on (the Wii U technically includes two GPUs, one for Wii U games, and one to enable backwards compatibility with the Wii).
There's also a way to autoboot into the Wii menu but you have to hold B on your GamePad or Wii Remote when the system starts up. -
válasz
Szabi®
üzenetére
"Nincs valakinek tapasztalata azzal, hogy a Wii U a sima Wii játékokat hogyan futtatta ?"
Személyes tapasztalatom nincs, de úgy tudom, hogy emulálással oldotta meg.
Szerintem a Switch esetében semmi extra nem történik, kb mint a ps4-ps5 esetében. Hogy kihasználja az újabb konzol képességeit ahhoz kelleni fog fejlesztői beavatkozás.
-
Szabi®
veterán
"'És véleményem szerint megint nem egy erőgépet kapunk, csak a kötelező minimumot ami a Nintendo esetében most kb egy PS4-es szint lesz handheld."
Engem ezért a kijelentésért konkrétan megköveztek a másik csoportba. Hogy merem én azt írni, hogy nem tud majd 4k-ra skálázni.
Egyébként én is így látom, és valszeg ez is lesz majd.
Kérdéses, hogy a Switch 1 húzócímek kapnak-e bármi upgradet, vagy sem. Nincs valakinek tapasztalata azzal, hogy a Wii U a sima Wii játékokat hogyan futtatta ?
-
River
Arcképgyáros
válasz
taki01
üzenetére
Steam Deck-en egy alap MicroSD kártyával simán eljátszottam a Last of Us Part 1-el. Oda volt telepítve és onnan is indítottam...
Már fillérekért adnak olyan kártyákat amik 150 Mb/s olvasásra képesek. Szerintem nem lesz itt variálás, marad a MicroSD.És véleményem szerint megint nem egy erőgépet kapunk, csak a kötelező minimumot ami a Nintendo esetében most kb egy PS4-es szint lesz handheld.
-
River
Arcképgyáros
válasz
taki01
üzenetére
Na lejátssza a Switch 1 játékokat király

taki01:
Miért lenne kevés a MicroSD? Nekem most egy 1 terrás kártya van a gépembe és félig van tele kb 65 db megvásárolt digitális címmel. Pedig Doom Eternal, Hogwarts Legacy, Zeldák meg mindenféle jóság van
Valószínű a Switch 2-be már lehet 2 terrás kártyát rakni na azt meg már tényleg nem értem mire nem elég

-
taki01
őstag
Én remétem, hogy nem lesz nagyobb, max a kijelzőnél kisebb keret. A visszafelé kompatibilitásra leszek kiváncsi, hogy hogyan lesz megoldva.( Certain Nintendo Switch games may not be supported on or fully compatible with Nintendo Switch 2. Details will be shared on the Nintendo website at a later date.) Az nem látszódott, hogy mivel lehet majd bővíteni a tárhelyet, mert szerintem ide már kevés lesz a microSD kártya.
-
Linkh
tag
Én azért többet vártam,tényleg 8évet vártunk "csak" egy feltuningolt Switch-re? Remélem a Directen lesz valami plusz érdekesség is róla. Egyébként a Direct szerintem február 4-én lesz.
-
taki01
őstag
Switch2
2025.04.02 Switch2 direct. -
pzstm
titán
Nem tudom mennyire ismert, de de van az: https://www.exophase.com/ oldal, ahol a konzolhoz képest sokkal pontosabban és azonnal/szinte azonnal láthatod a játékban eltöltött időt.
-
-
moklys1
aktív tag
Életemben először szerettem volna az eshop-ban vásárolni, de nem engedi sem a bankkártyát sem PayPal-t
Jeleztem az ügyfélszolgálatuknak hétfőn, de azóta sem jött válasz tőlük.Credit cards:
Error Code: 9001-2470
This credit card cannot be used.
For more information, please contact the issuer of your credit card.PayPal:
Error Code: 9001-1470
An error occurred when using the designated payment method.
Please use another payment method or try again later. -
oriic
HÁZIGAZDA
Amnesia, Soma jönnek Switch-re. [link]
-
csaba951
veterán
válasz
horkovy34
üzenetére
Gondolom úgy, hogy a konzolbolt egy szakbolt, ahol tudják, hogy van a terméknek egy premier dátuma. Office Depot meg egy főként irodaszerekkel foglalkozó bolt, fogalmuk sincs róla, hogy ezt a terméket csak a premier után lehet kitenni a polcra. Egyáltalán, mi a fene az a Switch?

-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Igen errol mar hallottam.
tegnap a mellettunk levo Office Depot-ban jartam es elottem epp megvette valaki
most nezem, hogy neg csak 16an jelenik meg
-
pzstm
titán
Donkey Kong Country Returns HD Reviews:
Vooks - 9/10
CGMagazine - 8.5/10
COGconnected - 8.5/10
God is a Geek - 8.5/10
My Nintendo News - 8.5/10
Nintenduo - 8.3/10
Player 2 - 8.3/10
Vandal - 8.3/10
CD-Action - 8/10
ComicBook - 8/10
TheSixthAxis - 8/10
WellPlayed - 8/10
Siliconera - 8/10
IGN - 8/10
ShackNews - 7/10
GameSpot - 7/10
TheGamer - 7/10
Nintendo Life - 7/10
Metro - 7/10
Eurogamer - 6/10
VGC - 6/10
-
pzstm
titán
nah én épp ma értem a végére a Luigi's Mansion 3-nak. Valahogy méltatlanul keveset ajánlják. A grafika, az effektek, az árnyékok, a tükrözödés, az interakciók lehetősége ezen a tizenéves elavult hardveren si egészen zseniális.

A pályák egyedisége, sokszínűsége hab a tortán. Mindenkinek bátran ajánlom aki még nem próbálta

-
-
markknight
nagyúr
-
moklys1
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem nem sikerült megnyitni a linket amit beillesztettél.
-
ldave
félisten
-
jcrk
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

soha nem csináltam ilyet, s valahogy nem vesz rá a lélek
Nagyon macerás üzletág.
fiókhoz német vás.bizonylat jön és a német nintendo eshopon tudok vásárolni is. próbáld ki, lehet a magyarhoz is a németen keresztül férsz hozzá
, mellette a 3DS-es verzió. (amiibo-k korábbi szerzemények)

Nekem is holnapra érkezik! Addig nem nyugszok amíg nem maxolom ezt a játékot szóval vállalom a sorstárs szerepet.

Sirandrish