Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Még annyival egészíteném ki az előttem szólót, hogy nem egy sima újra kiadás, hanem tartalmaz egy teljesen új, 20 órás epilógust is
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Ez most a wii féle játék kiadása Switch-re. A 3DS verzió is ez, ez talán az egyetlen olyen játék, ami kizárólag a 3DS-en megy a DS kütyükből.
Xenoblade Chronicles Definitive Edition - Switch vs Wii vs 3DS - The Digital Foundry Tech Review
There are four main games under the Xenoblade Chronicles series. Each game features their own cast of characters, setting, and story.
Xenoblade Chronicles
Shulk and his friends embark on a quest to get revenge against the Mechon for the assault on their home. As they journey along the backs of the titans, they unravel the secrets of a powerful weapon known as the Monado.[1] It was originally released on the Wii and later ported to the New Nintendo 3DS as Xenoblade Chronicles 3D, and remastered as Xenoblade Chronicles: Definitive Edition on the Nintendo Switch.
Xenoblade Chronicles XAn interstellar war forces humanity to flee a destroyed Earth. After crashing on the uncharted planet Mira, Elma and her team race against time to retrieve the Lifehold, a structure that contains thousands of lives.[2][3] It was released on the Nintendo Wii U.
Xenoblade Chronicles 2In a world of dying titans, Rex meets the living weapon Pyra and promises to bring her to the fabled paradise Elysium.[4] It was released on the Nintendo Switch.
Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden CountrySet 500 years before the events of Xenoblade Chronicles 2, Lora and Jin fight against Malos and his army before the inevitable fall of their kingdom, Torna.[5] It was released on the Nintendo Switch as both a standalone game and as an expansion for Xenoblade Chronicles 2. -
törölt tag
Kezdődhet a péntek reggeli izgalom, hogy megkapom e ma a Xenobladet
Gamepark már átadta a futárnak elvileg, de a GLS még nem írt emailt, hogy ma csomagom lenne...
A hosszú hétvégére jó lenne, ha megkapnám
-
Zolibacsi88
aktív tag
Metroidvania jól
[Monster Boy and the Cursed Kingdom] -
Drága Nintendo Switch Klub,
mindig elbizonytalanodok, hogy a konzolboltokkal kapcsolatos véleményeket off-ba tegyem-e... de a megkaptam-nem kaptam hozzászólásokat bizonyosan off-ba rakom (ezután). Köszönöm a megértést.
-
nxswitch
senior tag
IGN Xenoblade review lespoilerezi a játék végét. Szerencsére nem néztem végig, és nem emlékszem rá ha láttam. A karakterek nevét is elírták, és spoileresen töltötték fel újra.
-
nxswitch
senior tag
Alzánál "Lefoglalva" állapotú lett Várható helyett. Nem tudom mit jelent, remélem jót.

-
ojoba1
csendes tag
válasz
Kis Samurai
üzenetére
Én április 30-án
Én kimaradok az első körből
-
ojoba1
csendes tag
Platinumból hívtak, hogy a normál Xenoblade megrendelésem csak kedden fog megérkezni hozzám mivel a határon késett a szállítmány
Ez most kicsit fáj, marad a Persona 5 a hétvégén. -
-
petymek
senior tag
Hát ez nem túl bíztató
Nem követtem az eseményeket mostanában, valami említésre méltó mostanában megjelent/megjelenő game van, ami az iskolai nyári szünetre jó rész időtöltés lenne? -
petymek
senior tag
Lehet már tudni valamit, egy esetleges direct, vagy más nagyobb rendezvényről, komolyabb bejelentésekkel?
-
Kai_Rong
senior tag
Engem ma hívott a Platinum, hogy nekem még jut a Xenoblade Collector's Editionből, de ők is kevesebbet kaptak, mint amit korábban kommunikáltak feléjük... Van, aki rám egy másfél órára nyomott rá az előrendelés gombra, és már nem jutott.
-
nxswitch
senior tag
KSZ-től a tegnapelőtt rendelt joy-con ma reggel megjött.
-
hadam98
senior tag
Ajánlom a Game Park mellett a Konzol Stúdiót.
Nagyon gyorsak, eddig nem csalódtam. -
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Csak v4-em van, v6 nincs. Majd
holnapma telefonálok az ügyfélszolgálatnak, hogy ne legyek NAT-olva, mert a tűzfal teljes kikapcsolása sem oldotta meg a problémát.Viszont a mobilnetet megosztva most sikerült elérnem a célomat.

-
MasterMark
titán
válasz
Chris Kiki
üzenetére
IPv6 ilyet nem "okoz".
Legalábbis önmagában nem. Az lehet esetleg gond, ha csak IPv6 címe van, és sehogy nincs megoldva az IPv4-es címek elérése.
-
KisTücsök
addikt
Ki akarom a mem kártyát cserélni nagyobbra. Ami adat van rajta jelenleg, azt csak úgy egyszerűen átmásolom pc-n keresztül működni fog? Igazából csak a mentések lenne a lényeg, de nem látom sehol, h hol írná, h minek a mentése hol van.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Köszi!

Még majd nyomozok, de előbb vacsi.

-
tboldi
nagyúr
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Telekom, és IPv6 tudtommal nincs.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Bevallom, nem nagyon értek ezekhez a hálózati dolgokhoz, de mindjárt meglesem a router (Asus RT-AC66U B1) beállításait.

-
tboldi
nagyúr
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Automata DNS-en volt, mielőtt átállítottam volna.
NAT type: F
-
tboldi
nagyúr
Találkozott már valaki a következő hibával?
2618-0201AC-ban próbálnék másik szigetre látogatni Dodo kóddal, de más online multis játéknál is előfordul, és mindig itt lyukadok ki. Gyors kereséssel arra jutottam, hogy át kell állítani a wifi hálózat DNS-ét, meg is tettem, de nem jártam sikerrel. Van valakinek egyéb ötlete?
Ennyi macerát néhány nyamvadt almáért, körtéért és narancsért...

-
DM-Fan
nagyúr
válasz
z4zelda
üzenetére
Én múlt hónapban jártam úgy a Konzolok szervizével, hogy egy aznap, kb. fél órával korábban általuk meghirdetett akciós terméket (ami a honlap szerint simán raktáron volt) berendeltem, megjött a visszaigazolás is, aztán 3 hétig felém se b*sztak, minden nap hívtam őket, senki nem vette fel a központi számot, az üzletekből meg nem látnak rá semmire, ami online rendelés, csak mondogatták, hogy persze, nyugodjak meg, tényleg van raktáron még, de csak az ígérgetés ment, futár nem indult el soha! E-mail-ekre nem válaszoltak, majd végül 1 hónap után megírták, hogy ja, sorry, nem tudnak teljesíteni! Közben máshol meg tudtam volna venni picit drágábban a terméket, de így a kis ténykedésük végére ott is kifutott.
Ráadásul nem először néztek levegőnek, ez már kb. a harmadik alkalom volt egy éven belül.
A fúzió előtt évekig törzsvásárlójuk voltam, teljesen korrekt áron dolgoztak, mindig volt ajándéktárgy is (poszter, felvarró, egyéb merch), de örökre elveszítettek, soha többé nem rendelek onnan semmit! Az meg extra unalmas már, hogy mindenki a vírusra fog mindent. Egy perc leállásom nem volt a munkámban az elmúlt 3 hónapban, sőt, ha lehet, sokkal többet dolgoztam, mint a vírushelyzet előtt!Helyettük viszont ott a Konzolvilág! Őróluk csak pozitívat tudok mondani, amit rendelek, másnap a kezemben van és az akcióik is jók, ha meg személyesen megyek be, nagyon kedvesen elbeszélgetnek és sose engednek ki valami apró szóróajándék nélkül - keksz, gumicukor, üdítő, stb. Évek óta mindent onnan rendelek, sose volt semmi probléma. Gyűjtői kiadásoknál mindig jön megjelenés hetében a levél, amiben megerősítést kérnek, hogy tényleg igényt tartok-e a rendelésre, mert ha nem, akkor megkapja a várólistában következő rendelő. Maximálisan korrektek!
-
nxswitch
senior tag
Xenoblade Chronicles kérdés spoiler mentesen.
Van egy expert mód, amit ha bekapcsolok csak a harcból kapok XP-t, a questekből és más dolgokból nem. Ha bekapcsolom, és megcsinálom a side questeket, akkor kb. milyen szinten leszek a main questek szintjéhez képest?
-
nxswitch
senior tag
Június 8-án pedig XIII remake gameplay trailer.

-
nxswitch
senior tag
Xenoblade világ bemutató. Nagyon jól néz ki.

-
nxswitch
senior tag
válasz
nyogo83
üzenetére
Ha rajtam marad sem gond, mert nekem is kelleni fog előbb utóbb. Van egy javítando joy-con párom, aminél házat is cserélnék, majd megcsinálom ha érkezik hozzá csavar(nekem mindig szétmegy a feje az eredetinek). Meg vettem egy új párt. Remélem kitartanak egy darabig.
Nem a haszon miatt gondoltam, csak mindig tartok itthon magamnak néhányat, és már másnak is kellett.
Szívesen szerelgetnék ilyeneket ha nem lennék ennyire béna.

Valaki festett már itt joy-cont, vagy gombokat? Hogy sikerült?
-
nyogo83
senior tag
válasz
nxswitch
üzenetére
Igy van, ezuton is koszonom!

Egyebkent epp ez jart az en eszemben is, hogy azert eleg sokan szoktak ilyen dolgokat kulfoldrol berendelni es akar dupla tripla aron arulni, fura hogy pont ez maradt ki eddig a szorasbol es senki nem foglalkozik vele.
Se vateran, se FB Marketen, se jofogason nem lattam hirdetest.Amugy meg nincs gondom azzal ha valami dragabb, mert ha surgos, akkor nem kell ra heteket/honapot varni es ez igy fair.
Raadasul ez a Joycon joystick egy olyan dolog, hogy nem kell felni hogy az emberen marad(sajnos)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
nyogo83
senior tag
Sziasztok!
Egy Joy Con-hoz lehet itthon valahonnan rendelni alkatreszt(joystick-ot) vagy mindenkepp kulfoldrol kell rendelni?
Rakoncatlankodik az egyik es nem akarnam ugy szetszedni, hogy nincs cserealkatresz ha esetleg a tisztitas nem hozna helyre. -
nxswitch
senior tag
Konzol világból most hívtak, ott sincs, de adnak 2K kedvezményt helyette.
-
ojoba1
csendes tag
Nekem megfelel a normál Xenoblade is, csak már jelenne meg
Animal Crossing kifutott. Jó lenne már switchre visszatérni
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
nxswitch
üzenetére
A legtöbb helyen még csak ezt se kell - a Platinumtól pl. előtte mindig hívnak telefonon, hogy kell-e a cucc vagy sem, ha lemondod, akkor megkapja valaki más. Én továbbra is azt mondom, hogy Nintendo cuccot a Platinumtól vagy a Gameparktól rendelj elő, mert ők ellentétben a többi hellyel limitált készletet raknak fel előrendelésre, ami biztosan beérkezik. Én pénteken megyek az enyémért, de valószínűleg nem lesz felbontva egy darabig, akkora a backlog.
-
nxswitch
senior tag
Konzolvilágnál is elfogyott a honlap alapján XC. Remélem megkapom.

Ez nagyon szemét volt. Legközelebb lehet megrendelem mindenhol ahol elérhető, és nem veszem át a futártól csak az egyiket...
Egyébként ki veszi?
Már kérdeztem, de régebben. -
nxswitch
senior tag
Gameparknál meg joy-con nincs. Ez nem az én hetem.

-
nxswitch
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Felhívtam gamepark-ot, azt mondták már elfogyott lefoglalásban. Ők nem is tették ki a honlapra. Megrendeltem alzán és konzolvilágon. Konzolvilágnál azt mondták, hogy rendeltek annyit, hogy elméletileg biztosan kapok, de nem tőlük függ, hogy mennyit kapnak.
Reménykedek. Enélkül nem vettem volna 40Kért Xenoblade 2 gyűjtőit(ami félig bontott is volt és nem tudtam róla).

-
Nekem most van auditom, meg is mondtam az auditoroknak, hogy minden problémára azt fogom mondani, hogy a járvány miatt van.

-
nxswitch
senior tag
"A járványhelyzet miatt kevesebb példányt kapunk Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Collector's Edition kiadásából a tervezetnél, így sajnos nem tudjuk teljesíteni a rendelését. Kompenzációként 1000 ft kedvezményt tudunk biztosítani a standard kiadású Xenoblade Chronicles: Definitive Edition szoftver vásárlása esetén. Amennyiben szeretne élni a kedvezménnyel, kérjük válaszoljon erre az e-mailre." - Konzolok Szervíze

z4zelda: Megelőztél.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
sultansmith
üzenetére
Ez a MyCareer-be a sok videó meddig tart? Le ég tőle az agyam

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Playstation 5 lemezes eladó!
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De nem nagyon reménykedek. Egy reprint jó lenne. Volt már ilyen egyáltalán Switchnél?

Ráadásul nem először néztek levegőnek, ez már kb. a harmadik alkalom volt egy éven belül.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sirandrish