Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Utolsó kérdésem.
Van bármi különbség a sima Switch és a Switch Lite game cardok között, vagy bármelyiket megvehetem, a Lite-ba mindegyik jó?
-
woros
őstag
Felraktam az uj updatet a gta iii-hoz, de igazabol ugyanolyan sz*r maradt.
-
ooooobi
őstag
válasz
draco31
üzenetére
Ajánlom a [dekudeals] oldalt, látod azt is meddig tart az épp aktuális akció az adott játéknál.
-
draco31
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Úgy szoktam, pl tegnap megvettem a Castle of Heart-ot. Ennyiért nem nagy bukás, de tetszik egyenlőre.
De pl. hétfőn lesznek új akciók, vagy 2 hét, vagy hogy szokott ez lenni? Vagy csak nézegessem 2-3 naponta, hogy más-e a lista? -
Xaels
félisten
Szerintem is rendben van. Streamel-ni csak külső eszközről lehet?
-
draco31
veterán
eshop-ban milyen gyakran cserélődnek az akciók?
-
Még néhány kérdés.
Switch Lite-ra hogyan kerülnek rá a játékok? Van egy online felület a konzolon belül, ahol mint a PS-nél, fizetek és már tölthetem is?
Illetve ha a válasz igen, Paypal-al való fizetést elfogad? -
-
Guitar14
senior tag
-
zozek
tag
Sziasztok,
A fiam szerencsésen beleejtette az egyik joycon-t egy bögre teába. Most szárad,este lesz csak szerszámom hozzá,gondoltam szétszedem.Szerintetek ha egy kontakt spray-el megfújkálnám segítene a cukros lötyit letisztítani? -
30z.Samu
titán
-
Xaels
félisten
Death's Door Framrate NSW bal felül van elvileg az fps számláló
-
Üdv.
Azt honnan lehet tudni, hogy melyik játék indul el a Switch Lite-on? Erre vonatkozó infót eddig sehol nem találtam, úgy meg nem adnék érte pénzt ha nem tudom hogy mit veszek. Pl. a legújabb Zelda menne rajta?
-
Linkh
tag
Alzánál most 12ropi a Game and Watch MarioBros:
[link] -
-
sgfool
tag
A mostani akcióban a The Wonderful 101: Remastered 20 eurós leértékelésen jó sokáig gondolkodtam, több mint 600 gold pontom volt, úgyhogy végül 14 euroért bezsákoltam. Eddig közel 1 órát tettem bele, de kellemes csalódás. Pedig annak idején az előzetesek által a karakter dizájn és a kamera nézet miatt tartottam tőle, de jól csúszik, a zene meg nagyon dúdolgatós
Plusz a visszajáró gold pontokból még bezsákoltam a transistort 
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
koncsik
üzenetére
Nagyon is sztoriközpontú, tele cutscene-nel (azok mondjuk picit röcögnek, azokat optimalizálhatták volna még picit). Lényeg, hogy BJ ikerlányainak egyikét irányítjuk (az elején kiválaszthatod, hogy melyiket, milyen felszereltséggel/páncéllal/fegyverrel/extrával), 1979-ben indul a sztori, ugyanazon alternatív valóságban, ahol a Wolfenstein 2 is játszódott, ergo mintha a nácik nyerték volna a világháborút és Európában még itt, a Youngblood-ban is az ő rezsimjük tart. Ahogy Xaels írta, játszható egyedül is úgy, hogy a másik lányt AI irányítja, vagy lehet host-olni a játékot és beállítani, hogy public legyen és bárki csatlakozhasson vagy hogy csak a barátok közül valaki, illetve Te magad is tudsz join-olni.
De Xaels szép kis összefoglalót írt róla, amit linkelt is!
-
DM-Fan
nagyúr
Cyber Deals-ben behúztam hétvégén három címet is:
- Tetris Effect: Connected - 26,79 EUR
- Wolfenstein: Youngblood - 9,89 EUR
- Hotline Miami Collection - 12,49 EURMivel voltak Gold Point-jaim, így még mindegyikből lejött további 2-3 EUR, így elég baráti áruk lett.
A Tetris-t nagyon ajánlom, szerintem a valaha készült legjobb Tetris, elképesztő hangulata van: pazar a grafika, pazar a zene, pazar a mechanika, döbbenetesen jó a joy-con-ok rumble-funkciójának kihasználása, szinte végig pulzál, "lélegzik" a kezünkben a gép.
A Youngblood ennyiért szerintem ingyen volt, kellemes hangulatú játék BJ Blazkowicz ikerlányaival.
Bőven elfogadhatóan fut a gépen (Panic Button által készített port ez is).A Hotline Miami-t gondolom nem kell bemutatni, indie-legenda és rohadt nehéz.
-
horkovy24
senior tag
-
Tomi13
senior tag
Sajnos árkád médiában sincs oled.
Kezd kilátástalan lenni a vásárlás. -
-
Xaels
félisten
válasz
consono
üzenetére
Mi felesben vettük meg, majdnem befejeztem már amikor elkezdte haverom. Ő a felénél kb. feladta, mondja nekem partyban, hogy szerinte az utolsó bossnál járhat, elküldtem neki a videómat az utolsó bossról, mondja nem az hanem egy másik. Kiderült a sztoriban a 2. nagyobb boss még csak

-
ρσгτσ
addikt
-
Xaels
félisten
Holnap jelenik meg a Death's Door konzolokra. Van rajtam kívül más aki még ide veszi meg?
-
rinpocse
aktív tag
Sziasztok!
Jól értelmezem a következőket?
Úgy tudom, hogy a Nintendo játékok régiómentesek Így, ha a német amazonról rendelek játékot a switchre, , akkor a játék nyelvét betudom állítani angol nyelvre is. Természtesen a dobozon levő feliratok német. -
-
horkovy24
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Gta Trilogy helyett már nekem is berendelve a Crash N Sane Trilogy és valamelyik nap érkezik is!
Igaz ez fizikai verzió de úgy gondolom 10990 forintot megért ingyenes házhozszállítással!
Ha már pénzt adok ki játékért akkor inkább ezért mint a gta trilogyért 20 ezer forintot ami egy rakás szar port lett
Igaz már megy az igérgetés hogy hamarosan jön a patch hozzá ami sok jelenleg felmerülő hibát/problémát orvosol de kenjék a hajukra a szaros mobilos portjukat nulla munkával!

-
A Ghostbusters játék konkrétan játszhatatlan. Annyira béna a játékmechanika, hogy állandóan meghalok. Pedig ha már a Metroidon "lazán" végigmentem, nem hiszem, hogy ügyetlenkednék
Eszméletlen nehéz játék, és nem a játékos miatt, hanem mert agyonszívat a gép. -
Aki21
aktív tag
Üdv. Van aki játszik a snowrunnerrel? Jó lenne kicsit valakivel együtt sarat dagasztani

-
Adas
csendes tag
MM Árkád Bp.
1db oled maradt még, 140eFt. -
Talán van Ubi Buddy Play-hez hasonló online behívhatóság néhány játékban, de ebben nem vagyok biztos, lehet, hogy keverem XB/ps-sel
-
Tin
veterán
sziasztok!
ha két fizikai konzol van két különböző accounttal, akkor a fizikai kártya formában megvásárolt játékok játszhatóak felváltva bennük? nem egyszerre, online-ban mondjuk, hanem pl. amíg az egyikben nincs benne, addig a másikba betehető, és játszható a játék, akár online is? és ez cserélgethető oda-vissza? vagy először ki kell törölni az első konzolból, és aztán hozzáadni a másikhoz? lehet, hogy láma kérdés, én nem játszom switch-csel.
köszi!
-
Windex
tag
Van még esetleg valakinél Nintendo Switch Online + Expansion Pack Family-ben 1-2 hely szabadon? Beindult nagyon az Animal Crossing.
-
morfondőr
addikt
válasz
Peetey91
üzenetére
Itt a párja, a fejlesztő következő játéka hasonlóan jó áron: Transistor €3.35
-
Xaels
félisten
válasz
Rage47
üzenetére
Este még gyötört pár nekifitásnyit, nehezen is aludtam el. Reggel frissen nekiugrottam és az első 3 fázison gyorsan átverekedtem magam. Az utolsóban meg elfelejtettem kb., hogyan kell ugrani úgy legyalult állandóan és tényleg állandóan elrontottam a spin boostot pedig előtte levő fázisban bőven használni kellett.
(#40419) Taurimod01 300k-ért én is eladom az enyémet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Xaels
félisten
Na befejeztem normal módban a Metroid Dread-et. Hogy mennyi miatyánkat elmondtam az utolsó bossnál
ma csak 2órám ment el rá mire agyon sikerült vágni, de kellett a lelki békémhez. A sztorival ha egy picit jobban foglalkoztak volna, jobban kikerekítik és több súlyt adtak volna neki akkor közel tökéletes lehetett volna számomra. -
Sajnos azt hallottam, hogy a magyarországi forgalmazó (ismételten) az utolsó pillanatban csökkentette a jövő hétre előzetesen jelzett OLED mennyiséget (ez játék megjelenéseknél is előfordul). Előfordulhat, hogy nem jut azoknak sem, akik már megerősítést kaptak a foglalásukról, de csak az utóbbi napokban adták le azt.
Kérlek titeket, hogy ne a kiskereskedőknél reklamáljatok, hanem a https://www.nintendo.hu/elerhetosegek/ -en jelezzétek kifogásaitokat. -
DM-Fan
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
neato3loco
üzenetére
Semmi gondom nem volt tegnap (se) az OTP MasterCard-os fizetéssel, ráadásul nekem a MasterCard-omhoz létrehozott virtuális webkártya van beállítva a Nintendo account-omhoz, amire biztos ami biztos mindig csak annyit teszek, ami épp az adott tranzakcióhoz szükséges.
A Switch-en magán való próbálkozást felejtsétek el, kb. év eleje óta nem működik, amióta bevezették EU-szerte az extra netes jóváhagyást.
Nagyvonalakban így kell csinálni:
- fel kell mászni PC-ről böngészővel a Nintendo Game Store-ba, ott nyomni egy Log-in-t
- belépni a kétlépcsős azonosítással (Authenticator-ral)
- nevedre kattintva Settings, azon belül Shop Menu
- ott szépen el lehet menteni a kártyaadatokat (ha eddig nem lett volna) és kijelölni, hogy melyik legyen az aktív kártya
- ugyanezen menüpontban Add Funds (itt újra kéri az account-hoz tartozó jelszót), kiválasztod a kártyát, majd a megfelelő összeget, amivel majd megterheli a kártyát és amit aztán az account-odba feltölt
- miután elindult a folyamat kérni fogja, hogy engedélyezd a tranzakciót, így belépsz a telefonodon a banki applikációba és megkeresed a tranzakciók jóváhagyása menüpontot és ott szépen engedélyezed a Nintendo GmbH-nak, hogy megterhelje a kártyádat az adott összeggel
- visszatérsz a böngészőbe, ahol nyomsz egy Befejezés gombot - ezzel jóváíródik az adott összeg az account-odban
- innentől kezdve már kézbeveheted a Switch-et és az eShop-ba belépve annyit vásárolhatsz, ameddig a feltöltött összeget tart.Nyilván ehhez be kell legyen állítva a banki applikációban a netes fizetésekkel kapcsolatos minden szir-szar.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
neato3loco
üzenetére
Én a helyedben ezt nem hagynám annyiban, lehet hogy hozzáfértek a PayPal fiókodhoz és megváltoztatták az azonosítási módot.
Az meg hogy nem válaszolnak nekem furcsa, valszleg azt gondolják hogy te akarsz illetéktelenül hozzáférni ahhoz a fiókhoz. De ez itt nagyon OFF, szerintem kérj segítséget a topikjában.
A lényeg az, hogy sokaknak nem megy a bankkártyás fizetés Nintendónál a kétlépcsős azonosítás miatt, de tudtommal PayPallal eddig mindenkinek sikerült. Én is így vásárolok mostanában.
-
Tomi13
senior tag
Apró info Oled-del kapcsolatban, voltam tegnap a Duna Plaza-ban a MediaMarkt-ban,sajnos ott sincs már.
-
neato3loco
senior tag
-
morfondőr
addikt
válasz
zoltannagy
üzenetére
Settings/User/profilod kiválasztod/lent Nintendo eShop Settings/profilodra katt/balance, kártya info, stb alatt Password entry settings. Kedvedre választhatod hol kérje a jelszót!
Más: Visa kártyával semmi gond, ha ez jelent valamit.
-
cactuar
senior tag
válasz
neato3loco
üzenetére
Pár hónapja már csak paypal-lal tudok fizetni én is.
-
neato3loco
senior tag
Csak nekem utasítja el a nintendon és webes felületen is az otp mastercardomat? Nem tudok semmit se megvenni
-
zoltannagy
aktív tag
Üdv!
Mikor felmegyek az eshop-ra, kilehet valahogy szedni a jelszót ? Mert baromi idegesítő naponta többször is beírni.
Néztem pár helyen, hogy hol lehetne vagy Én nem találom meg
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hát nálam only Switch van szóval csak erre tudom beszerezni. Annó PS4-en meg volt nekem csak az ment a levesbe a játékokkal együtt!
Kegyetlenül visszahozta a gyerekkori feelinget a PS1-es korszakból.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sirandrish