Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
veterán
-
Micsurin
nagyúr
Most járt le áprilisban igazából az utóbbi félév tett be neki mert egyetem és meló miatt nagyon sokat állt és lemerült nem tudom effektív használttal visszarántható lenne-e az akku.

(V2 amúgy, 04.11-el járt le az akku)Szabi
köszi lehet akkor nézek egy jó minőségű utángyártottat és megcsinálom inkább én nem hiszem durvább mint egy GPU repaste 
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Redcaster
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ettől tartottam
És melyiket érdemesebb venni? Dokkolva max egy fullHD-s monitorhoz lesz.
OLED, Lite vagy a sima? -
Micsurin
nagyúr
GamePark mennyire dolgozik szépen? Gyengülget az akku de karcmentes a drágám... félek leadni. Kicsit autista vagyok az elektronikai cuccaimmal a 2-3 éves telefonjaimról nem megmondható, hogy voltak használva... egy egy műanyag sorja is már fájna a csavarok összeillesztései mentén...

-
Szabi®
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nah, hát ez pont olyan mint a wrc 10
Jó nyilván nem arra gondoltam, hogy ugyan olyan, hanem hogy szignifikáns eltérés alig lett. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
g@bo
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
lg c2?
-
HA-n azért már next level üzérkedés megy a gyűjtőivel.
-
Szabi®
veterán
Akkor a Ps1-et vissza rakom, és inkább a NES-t veszem elő
Sajnos sok "áldozattal" és lemondással jár ez a játék.
Ami számomra teljesen nonszensz, az az, hogy ettől szebb openworldök voltak Ps2-ön, negyed ekkora hardverrel. Nagyon hamar limites lett ez a gép.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad
üzenetére
Jah, csak nekem valószínű fele annyi négyzetméteren, mint nálad.
Ez a bajom. Persze két embernek elég volt 50nm, de most már jönnek sorban az utódok, és váltani kell.Persze, létezik. Pl. Sony Trinitron -ból is van. Amíg tud 4:3 -at is nem probléma, de amúgy már a PS3/Xbox 360 idő is retronak számít. Tehát a 16:9 is jól jön.

-
ρσгτσ
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nálam 3 db 4K, 1 db CRT van. Az FHD TV 43 colos volt. Az még éppen elfért, csak kevesebb konzol fért ki...így több pakolással járt. Sokszor már kedvem sem volt retrozni, mert körülményes volt így használni. Viszont ennél a konzolnál is tök jól jött.
Majd ha lesz helyem, akkor inkább egy 16:9 -es CRT jön. Arra még a Switch -et is szívesen rákötöm.
De majd csal költözés után... -
ρσгτσ
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondjuk 4K TV -ken nekem annyira nem adja a Switch, így azokra nem szeretem rákötni. Volt egy időben retrora egy FullHD lapos Sony, azon nekem kellemesebb élmény volt. Csak már elpasszoltam, mert túl sok TV volt otthon...
-
Szabi®
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hujujjj .. . . Akkor várok míg patchelik. Vagy előveszem a Ps1-et, szoktatom kicsit a szemem.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nah neb*sszáfel nekem 65ös C2 van konzolra

-
icemad
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Az oszt igen.
Én eddig c9-en játszottam, de biz' isten átrakom a 40-es LG plazmára, hogy megnézzem azon hogy muzsikál.
Mondjuk nekem a c9-en se volt gondom vele. -
hombre[EU]
nagyúr
mozgàs közben azért elég durván dobálja a felbontást
kézben ennyire nem volt feltūnō(#50060) Szabi® az összkép jobb,mint a botw...de alacsonyabb az átlag felbontása az biztos. plussz itt szerintem nagyobb belátható terek vannak és ami nagyon messze van az ilyen n64 lod
láttam olyan vizet is ami a SNES kort idézte fel ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Én rosszabbra számítottam TV -n, de inkább maradok a kézi módnál.
-
hombre[EU]
nagyúr
kölcsön kellett kérnem egy ~40es fullhd braviat,mert az 55cx-en borzasztóan néz ki ez a zelda...nintendo az egyetlen,akinél downgrade-delni kell a technikát a jobb minōségért

szerintem maradok handhelben,mert nagyon megszoktam a hàtsó füleket a horin. anélkül nem tudok sprintelni
-
Redcaster
őstag
Sziasztok!
Látom az új Zelda játék nagyot megy, úgy mint az elődje is... Jelenleg nincs Switch-em, de ez a 2 játék eléggé izgatja a fantáziámat
Sejtem a választ, de azért megkérdezem:
Csak ezért a 2 játékért megéri beruházni egy konzolra?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Sirandrish
üzenetére
Látjátok Diablonál ezt hogy megoldotta a Blizzard. A gyűjtői kiadásból nincs külön verzió platformonként, mert nincs játék a gyűjtői verzióban. Nem is kell kibontani.

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
koncsik
üzenetére
Eddig minden N-es címet tőlük rendeltem, és minden megérkezett időben.
És ha szerdán nem pont kaja közbe hívnak (akkor felveszem), akkor szerintem most se lett volna gebasz, szóval nem neheztelek rájuk, csak egész egyszerüen k*rva szarul jött ki az egész.
De ahogy írtad az árat, 1K-t elengedtek, plusz az ajcsik, szóval szavam se lehet
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kiegészítés a GP-hoz: pénteken azért nem adtak fel semmit, mert folyamatosan jöttek a személyes átvevők (tanúsíthatom). Csütörtök este még személyesen adták fel a GLS depoban a csomagokat 3/4 10-kor, de sajnos így sem sikerült mindenkinek feladni.
-
EmThor
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Teljesem érthető, köszönöm a magyarázatot és jó játékot!
Én spórolok most egy 99€-s kuponra és behúzom a Bayonetta 3-mal.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nézhetne hazafelé live gameplayt és nem fogyna a mobilnet kerete sem.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
EmThor
üzenetére
Nintendora csak fizikai játékokat veszek, magam sem tudom miért.
Illetve ezt most muszáj is így vennem, mert majd kölcsön kell adnom Koncsiknak, hogy ne kelljen kibontania a gyűjtőit
Egyébként magam is a digitális vásárlás mellett teszem le a voksom...ezalol csak a Nintendo a kivétel
-
EmThor
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az nem opció ha megveszed digitálisan? Saccper 2e ft-al drágább mint lemezen (memkarin), és lehetne tolni utazás és költsége nélkül. /Nem digitális vs. lemezes vitát szeretnék gerjeszteni, csak érdekel ez nem lehet-e opció és ha nem akkor miért/
-
-
ooooobi
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak este, akkor már vonaton hazafele nem?
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Respect.
-
Sirandrish
Topikgazda
Ez fájt!
Amúgy ha nagyon érdekel, akkor ha minden igaz akkor holnap!
A GP tegnap azt mondta hogy hétfőn tudják csak feladni így ugye kedden érkezett volna meg, de nem bírtam magammal, így megkértem az én áldott jó cimborámat a Koncsik urat hogy vegye már át helyettem, én meg holnap szépen felvonatozok pestre (csak 8 óra oda-vissza), így este már piffpaffdirrdurr, és tolhatom is
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jaóvan Zelda, mikor is játszol a játékkal amúgy?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cactuar
senior tag
Az istállóban
itt vártak rám a BotW-ban befogott lovaim. 
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Még elpirulok...

-
CactuS
Arcképgyáros
Nekem az is új infó volt, hogy nem a srácot hívják Zeldának, hanem a csajt.
Ezt csak azért, mert néztem egy streamet a játékról. Egyébként annyira nem tűnt gázosnak az FPS, legalábbis streamen keresztül. -
icemad
nagyúr
Eddig nekem is nagyon tetszik az új Zelda. Csak nagyon lassan haladok vele. Szokni kell az irányítást is. Most sikerült levadásznom valami madarat. A tutajt meg sikerült elsőre ledobnom a francba.
-
River
Arcképgyáros
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nem tudom ki írta először, hogy az új rész inkább egy DLC de szerintem tévedésbe esett

Kb annyira DLC mint a Last of US első részéhez viszonyítva a második rész
Imádom a Last of Us-t de a játékmenet a városi látkép például kb ugyanaz a két részben...Épp most dobott fel nekem egy videót, hogy mennyi idő alatt lehet tisztességesen kijátszani a "main story-t". 60-80 óra közé tették ezt az időt.
Ha a Botw DLC-je 7000-8000 Ft volt akkor ez terjedelmében olyan 20-25.000 Ft lenne . És itt meg is kapjuk a választ, hogy miért is van új játék

-
30z.Samu
titán
Látom igényes lett a Zelda DLC.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
consono
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Két hét az 14 nap, 336 óra. Ebbe még tisztességes mennyiségű alvás is belefér
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pedig van már fent egy csomó 20 óra körüli full gameplay is. Igaz, van rövidebb is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem nehéz úgy, hogy ha a játék két hete már kiszivárgott.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Valószínű ez már megjelenés előtt elkészült, csak most lehetett közzétenni.
-
adalbert1
veterán
válasz
Szabi®
üzenetére
Amúgy ezt én sem értettem, hogy miért ilyen limitáltra csinálta a Nintendo, mi volt az elképzelés mögötte - ha storeban még lehetne kapni, akkor gondolom folyna be bőven belőle pénz nekik.
Fizikai kiadásban megvettük anno, így a Mario gyűjteménybe jó, de számomra ezek a 3D címek nem túl jól öregednek (szemben a 2D-s Mario játékokkal, a SMB-t simán előveszem egy laza fél órára pár hetente/havonta), a gyerek is szívesebben játszik az Odysseyvel vagy akár a 3D Worlddel (grafikában, irányításban köröket vernek a régi részekre). -
Scholes9
nagyúr
Pár óra belement már az új Zeldába, ugyanúgy beszippantott, mint a anno a BotW
Alig várom, hogy folytassam holnap

-
sgfool
tag
Munka dolgok mellett mégis belekezdtem a tears of the kingdomba, belekezdtem.....már közel 4 óra belement. Annak idején a breath of the wild miatt vettem switchet, imádtam azt a kalandot, de ez a folytatás, a néhány óra alapján marhajó lett. Ezek az új gameplay mechanikák zseniálisak lettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Ubiquiti hálózati eszközök
- E-book olvasók
- Xbox Series X|S
- Milyen monitort vegyek?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ubuntu Linux
- Bestbuy játékok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Hosszú ideig én is így voltam és már volt Zelda játékom

Alig várom, hogy folytassam holnap