Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
hadam98
üzenetére
Nintendo exkluzívok a használt piacon se nagyon mennek 10k alá, amihez nagyban hozzájárul az, hogy nincsenek akciók
Mulitplatform portok már bemásznak a 10k alatti tartományba, sőt, ott akcióban ki lehet fogni újonnan is ennyiért, viszont még mindig drágábbak, mintha PS-re / XBoxra vennéd meg. Nem véletlenül szoktunk viccelődni a Switch Tax kifejezéssel. Viszont ahogy mike írt, a használt is tartja az árát. A modell az, hogy megveszed a kiszemelt játékot, és 1-2 ezres bukóval, vagy használt esetében akár bukó nélkül is továbbadod. -
hadam98
senior tag
válasz
tboldi
üzenetére
Meg vettem még a Luigi Mansion 3-t és persze, teljes áron is megérte az árát csak az, hogy én várok pl. egy évet egy játékra amit meg szeretnék venni nagyobb leárazáskor erre kb. az összes exkluzív címre betolnak -3 ezer forintot hát na...

Karácsonykor se várható nagyobb leárazás? A nagyobbra nem a -5% értem.
-
hadam98
senior tag
Ezek a Switch exkluzívok nem esnek 10 vagy az alá? Hihetetlen, hogy mostani leárazások is -3 ezer forintok...
Vannak régebbi játékok is azok is ugyan úgy 18 ezrek, mégis hol lehet a legolcsóbban hozzá jutni? Használt piac elég kicsi. Félreértés ne essék mert meg érik az árukat egyes játékok, de más platformnál várok másfél évet és le esik az ára konkrétan a töredékére itt pedig semmi hasonlót nem látok. -
scyllafren
senior tag
https://gamingintel.com/nintendo-switch-owners-data-sharing/ Itt leirjak pontosan hol talalhato, de nem mindenkinek jelenik meg, mert nem minden orszag engedi automatikusan bekapcsolni

-
válasz
hszilard666
üzenetére
Nézegetem redditet, de nem találok ehhez hasonló véleményeket. Nem állítom, hogy nem csökkent az üzemidő, de azért ott hamar megjelennek az ilyesmi tapasztalatok.
Ami viszont érdekes lehet, azt írják, hogy akinek van Nintendo Online előfizetése, az újonnan megjelent appban kikapcsolhatja az alapértelmezett Google Analytics adatgyűjtést. A profilom belül a Your Stuff részen lehet állítani.
-
Pletyka szerint a dokkoló kikerül a forgalomból...
Egy érdekes levélváltás, hozzáértők szerint az Switch 2/Pro jövő tavaszi megjelenését valószínűsíti...
“Dear Saeed40,
Thank you for contacting us and placing an enquiry.
A member of our Nintendo Customer Support Team has looked into your enquiry and added a response.
For your records, your original query was:
When will the Switch dock set be available for purchase again? The product has been out of stock for some time in the UK whereas the US, Japan and Europe has been available since the product’s release. Can the dock be available once again, it’s important for us as users to want to be able to have a Switch dock in every room that has a TV. a dock for traveling or just as a backup.
After further investigation, we can confirm the following:
Dear Saeed,
Thanks for getting in contact with Nintendo.
I am really sorry but we have discontinued the Nintendo Switch Dock Set in the UK, therefore our UK Store will no longer stock this on our site.
I apologise for the inconvenience this may have caused.
If you require any further information or assistance, please feel free to contact a member of our support team via your account.
Kind Regards,
Sophie
Nintendo Official UK Store” -
petymek
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Még ma is megvennéd?
-
77Guba
aktív tag
válasz
hszilard666
üzenetére
November 24.-én volt patch a Witcher 3-hoz,az is javíthatott.
-
-
draco31
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
Akkor nem csak beképzeltem

-
khron78
őstag
Switch Lite esetében van arról hiteles infó, hogy kikapcsolt állapotban mennyire merül az akkuja? Tehát nem alvó módban, hanem kikapcsolt állapotban. Annak idején a Wii U kontrollere merült így alvó módban, mint a Lite-om kikapcsolva. Nem tartom ezt normálisnak.
-
-
draco31
veterán
Az utolsó frissítés óta nem melegszik jobban másnak a gép? Lite van nekem. Meg talán kicsit jobban merül, vagy csak én képzelem be ezt?

-
kislaci
senior tag
válasz
Kai_Rong
üzenetére
Srácok használt játékkal lehet valami gebasz? Inkább úgy vennék, mert olcsóbb, csak nem tudom itt igazából mit jelent, hogy használt, mármint arra gondolok, hogy régen a CD karcos lett és nem olvasta be, de most hogy itt SD kártyán van a játék mi baj lehet azzal, hogy használt?
-
3L1T3
addikt
válasz
Kai_Rong
üzenetére
Azt is érdemes tudni, hogy személyes vásárlás esetén minden utolsó darabos azaz falra kihelyezett játékból. (ezek a falon is bevannak fóliázva, hogy a tok véletlenül se sérüljön) 5% kedvezményt kap minden vásárló. Házhozszállításnál szintén, de BF és örült időszak esetén előfordulhat, hogy az ügyintéző nem figyel oda.
Az ilyen eseteket meg ha jelzed az ügyfélszolgálatnak akkor azonnal cserélik, és kompenzálnak.
-
Kai_Rong
senior tag
Tisztában vagyok az ÁFA szabályokkal, foglalkozom velük eleget day-to-day, hidd el
Még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy valóban "új" volt a játék, és csak az alkalmazott volt balfék és fogdosta össze / ejtette le lemezt mielőtt visszarakta volna a tokba zsugorfóliázás előtt, de ettől függetlenül vásárlóként nem a (helyesen) alkalmazott ÁFA kulcs szempontjából akarom a szituációt értékelni, hanem azt, hogy egy Facebook marketplace-en vagy akár itt HA-n nagyságrendekkel olcsóbban beszerezhető ekvivalens terméket küldenek, ami az én ízlásvilágomnak a vállalhatatlan kategória. -
hadam98
senior tag
Van 2 Switch itthon, ha megveszem a Minecraft játékot tudunk ketten együtt játszani a 2 külön konzolon előfizetés nélkül?
-
-
Crus
addikt
Super Mario 3D World + Bowser's Fury az tényleg limitált lesz megint, mint a Game & Watch, meg a Super Mario 3D All-Stars?
-
Fnkatka
friss újonc
Sziasztok! Lehet, hogy nem jó helyre írok, de fogalmam sincs hol máshol kérdezhetném meg. Szeretnék a fiamnak a Nintendo switch-hez fülhallgatót venni, de kábel nélkülit. Van valakinek, mivel oldja meg hogy kapcsolódjanak, valamilyen Bluetooth transmitter-rel esetleg, ami itthon is beszerezhető? Valamilyen tapasztalat? Előre is köszi!
-
-
Balinov
titán
Na, mig a gyerkoc oskolaban van, beuzemeltem a Switch-et. Bakker, nagyon baba es smooth a rendszer. 1080p teven nezve tueles a kep. kis joyconok aranyosak es egesz kezrealloak.
5Ghz-es wifire pillanatok alatt felment, toltes is szepen kuszott fel (kb 50%-os akksival vettem ki a dobozbol). LEGO DC Super-Villains-al vettem csomagban, digitalis letoltessel. Regisztralas, aktivalas smooth volt, egyedul a letoltest talaltam kicsitt lassunak, 360/30-as net van mogotte.
Aztan elkovettem azt a hibat, hogy megneztem, mi maradt meg akcios az UK store-ban. Pikkpakk elkoltottem 20-30€-t, javareszt kisebb, akcios dolgokra, amivel tudom, hogy a gyerkoc szivesen jatszik majd es bennunket is szorakoztatni fog. Kulon orom, hogy az Alto’s Adventure and Odyssey is megveheto. Tableten szereti a gyerkoc es en is viszonylag sokat jatszom, ha van ra ido.
SanDisk Ultra 128-as SDCX-t is felismerte. Bekapcs utan egybol FW update, majd SD-t behelyezve megegy (SDXC tamogatas miatt). Tennis Open 2020-el kiprobaltam, marha jo!
1-2 kerdesem lenne, ha tudnatok tanacsot adni?
- osszefoglaloban emlitett halozati beallitas mennyire segit a letoltesi sebessegben? Vagy ez teljesen Nintendo oldalrol szerver fuggo? Segitene egy USB-s lan adapter beszerzese? (ebbol jo a generic model?)
- USB kulcsot semmilyen funkciora nem lehet hasznalni, ugye?
- Ha van a konzolban uSD kartya, akkor alapertelmezettkent oda tolti le a jatekot vagy a 32GB belso tarhelyre?
- Olyan USB-s gamepaddal mukodik-e, amihez egy pici USB vevo van? (meg EMUELEC projekthez vettem egy jobbat, ami frankon megy)
- Ha nem, erdemes-e 3rd party kontrollert venni a 20-25€-s arsavbol? Azert 60€-t elkerni a gyari Pro Controller-ert nem keves
- PS3 DS kontrollert hozza lehet valahogy tarsitani a Switch-hez? Ha igen, van valami funkcionalis limitacio?Koszi Sracok!
Bali -
tboldi
nagyúr
válasz
30z.Samu
üzenetére
szerk.: Írott formában is.
-
válasz
Quinine911
üzenetére
+1 ugyanez az véleményem/érzésem
-
Quinine911
aktív tag
Na végigtoltam a Paper Mario-t, kinyírtam a főellenséget.
Azért örülök hogy már vége, bitang hosszú game volt....a boss fight-ok tetszettek az egész játékban a legjobban, azok nagyon jók voltak. A sima harcokat egy idő után már nagyon untam.A fejtörők, pályák jók, összességében jó kis game, de most egy ideig hanyagolom az biztos.
Utána lehet visszatérek hogy kipörgessem 100%-ra. -
LeventeV
őstag
Sziasztok,
Bocsi, ha hulyeseget kerdezek, de ha 8bitdo-val hozzakotom a DS4-et vagy Xbox One controllert a Nintendohoz, akkor az analog ravaszok analog modon fognak viselkedni vagy digitalisan? Grid Autosporthoz keresnek valami analog ravasszal rendelkezo kontrollert vagy alternativat. -
válasz
30z.Samu
üzenetére
With the new system update on #NintendoSwitch, you are now able to wirelessly transfer photos and videos from your Nintendo Switch to a smartphone for easier sharing!
-
-
gainwardgs
veterán
Begyorsul tőle a tegra és hirtelen minden 120fps-el fog futni
-
cactuar
senior tag
Rumor: Nintendo Switch Online Adding Game Boy Games Very Soon
-
30z.Samu
titán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Lesz valami érdekesség?
-
gainwardgs
veterán
Új updét
-
mike1334
veterán
Idén nincs adventi naptáras nyitogatás?
-
30z.Samu
titán
válasz
hszilard666
üzenetére
Mármint azért voltál csalódott, mert nincs vér vagy mert fel sem tűnt?
Egyébként ha nem tűnt fel, akkor Neked annyira nem volt feltűnő, mert a játékra figyeltél. 
-
hszilard666
veterán
válasz
tboldi
üzenetére
Összepiszkítottam a nacimat elöl hátul, annyira örülök!

Szépen fut a trailerben a játék, nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz handheldben!
Első napos vétel lesz!Kommentekben megjegyezték hogy nincs vér a trailerben, és tényleg. Szerintetek offolták a vér effekteket mint a New Colossusban? Sokadik végigjátszásra vettem észre a Wolfenstein 2 ben hogy a switches portban nem fröccsen a vér. Hát csalódott voltam. Nem nagyon, de azért na. Szerintem hozzáad az élményhez a gore.
Másik költői kerdésem hogy mi van az Eternal DLC jével? PC-n kint van, de nem tűntették fel a trailerben hogy included lenne. Vehetem meg ezt is megint?
Jesszus, annyiba lesz a doom nekem lassan mint egy Switch lite 
-
eszlenyek
tag
válasz
Kai_Rong
üzenetére
Black friday akció keretében vettem, szóval nem teljes áron és mivel esélyt sem látok arra, hogy a forint bármit is javuljon, így digitálisan sem lesz soha olcsóbb.
Ettől függetlenül igazán odaírhatták volna, hogy figyelj haver, a kiállított darabot küldjük ha most veszed, mert amúgy készlethiány van. Akkor is megvettem volna, az előbb részletezett dolgok miatt, de már legalább nem rossz szájízzel. (Paper marioval szerencsére nem volt gond).
My nintendo reward nem volt beváltva és szerintem gépben sem volt ránézésre, de kicsit meglepődtem és gondoltam itt rageelek egy kicsit.
Egyébként a játékot csak ajánlani tudom (xenoblade chronicles def edition), mióta kibontottam azóta tolom folyamatosan. 3ds-en játszottam vele jó pár órát, de egyszerűen túl kicsi volt a felbontás, hogy élvezhető legyen.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
eszlenyek
üzenetére
Újnak még akár új is lehet, ha úgy vesszük - nem használta előtted senki, max a kibontott dobozt fogdosta végig a boltban egy pár ember, maga az adathordozó elvileg biztonságban van a vevőtértől elzárt részen. Még azt is elhiszem, hogy gépben sem járt, viszont az is tuti, hogy pont az "új" érzés veszlik el azzal, hogy zsugorfóliázzák a már egyszer kibontott cuccot. És tényleg nincs ezzel baj, csak akkor ne a rendes kiskeráron adják tovább, mert ilyen erővel megveszem Facebook marketplace-en, bőven a bolti ár alatt és ha nagyon akarom, találok helyet, ahol lehet zsugorfóliázni párszáz forintért.
Nálam ráadásul tényleg azzal rúgták el a pöttyöst, hogy cserébe még a játék lemeze is hajszálkarcos volt (ez PS4 volt, értelemszerűen nem Switch), de próbáltak meggyőzni, hogy higgyem el, ez zsírúj. -
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
De jó neked. Csaltàl.
-
DVlad
őstag
Srácok!
Grazie mille! Őrült jófejek vagytok!
Megcsinálom ezt a letörléses megoldást. Zseniális!
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
eszlenyek
üzenetére
Igen, a Nintendo szalagos az eredeti.
A konzolvilágnál mindig kibontanak néhány példányt, azoknak az üres tokja van a boltban, a kártyák pedig biztonságba helyezve - ezt a policy szerint a lopások megakadályozására találták ki. Ebben van is ráció, csak sajnos az újrazsugorfóliázott, bontott cuccot is új áron adják - kb. 30 hsz-szel feljebb pont ezt ecseteltem, hogy nálam itt ásták el magukat végleg. -
eszlenyek
tag
Sziasztok,
Minden switch játék ugyan úgy van csomagolva? Mármint hogy a sarkoknál le van hajtva a műanyag és körbebonta pedig, egy nintendo feliratú szalaggal lehet?
Igazából azért kérdezem, mert rendeltem konzolvilágtól egy xenobladet, amin szerintem rohadtul nem az eredeti csomagolás van, tehát használt, de nem úgy van feltüntetve. -
30z.Samu
titán
-
Dreimus
senior tag
-
draco31
veterán
válasz
sirarcheer
üzenetére
Poké go-ban csak párosítani kell a játékkal, és kb ennyi. Ha úgy működik mint a poké plus, akkor ha valamit érzékel csak meg kell nyomni a gombot rajta, és vagy elkapja, vagy nem.
Játék indítása után is csak annyi a teendő, hogy párosítás után ott lesz egy kis ikon a játék képén, és indítás után arra rá kell nyomni, aztán a labdán a gombot, és más mehet is a játék.
1 óra elteltével újra kell csatlakozni vele. Elfogási arány kb 20-30%, de minden stopot kipörget fixen. -
cactuar
senior tag
Én fat switchen játszottam, de nagyrészt handheld módban, és a speckó mozdulatukat úgy is meg lehet csinálni, hogy nem veszem le a joy cont. Az egész készüléket rántottam az adott irányba, és működött, gondolom lite-on ugyanez.
Azok a moonok, amiket vibrálás alapján kell megtalálni: ott meg a kijelzőn beremeg a kép, ahogy közeledsz a moon felé. Mintha ilyet olvastam volna anno. -
-
ayo
veterán
hát igen... sajnos jól látod. lájt élmény
itt nézz rá -
Mario Odyssey-ben a Browser Castle pályán tartok (ami gondolom már a végjáték), és visszamentem a korábbi világokba kicsit még gyűjtögetni. Most azt jól gondolom, hogy joyconok nélkül van pár hold ami ha nem is lehetetlen, de nagyon nehezen szerezhető meg? Pl. van olyan, ahol gondolom a föld remegését kéne figyelni, de a Lite-ben ugye nincs rezgőmotor. Meg a sapka körbedobást se tudom megcsinálni, vagy csak nem jöttem rá hogyan kell mozgásvezérlés nélkül.
-
ooooobi
őstag
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
Van olyan aki rendszeresen használja a Pokeball Plus kiegészítőt? Mi a véleménye róla?
Én sétához venném "ösztőnzőnek", hogy Pokemon Go -ba gyűjtse a Pokemonokat (ne a telefont kelljen bámulni), valamint Switchre a Pokemon Let's Go játékhoz. Itt mennyire kell angol tudás, mert egy 8 évesnek venném meg. -
77Guba
aktív tag
válasz
koncsik
üzenetére
Szerintem a játéklistáról eltűnik ha archiválja.Az a kérdés a srác szokott e a System Settings--Data Management-- software
menüpontban nézelődni,mert ott a lista alján kiszúrhatja.
Illetve jobbra scrollozva a fő képernyőn az All Software-ben is látható,ha belenéz.
Ha csak simán elindítja a megszokott játékokat akkor nem,de ezen 2 helyen is láthatja amúgy. -
DVlad
őstag
Urak!
Az járható út, hogy a Nintendo shopban megvásárolok egy játékot pc-ről, de az nem jelenik meg a Nintendo menüjében?
Van egy játék, amit szeretne karácsonyra a fiam, most megnéztem a shopban, és 20 helyett 1.99 € még 2 napig. Értelemszerűen előre hoznám a vásárlást, de csak akkor, ha nem jelenik meg valahogy a konzolon.
Előre is köszönöm a választ! -
77Guba
aktív tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Az tuti!Leárazzák 20€-ra a Dark Soulst,30-ra a Skyrimet és már hasítanak is a toplistán.10+ éves játékokért is fizetnek itt,akkor mi lenne egy GTA-val...
Nem értem miért nem portolnak többet,ilyen drága lenne?
Kíváncsi lennék mennyit kell eladni,hogy visszahozza az árát. -
petymek
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Sztem neke mint rajongónak, aki várja, tetszeni fog.
Egy GTA V-t is kiimátkozhatnál nekünk
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Arch Linux
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mulitplatform portok már bemásznak a 10k alatti tartományba, sőt, ott akcióban ki lehet fogni újonnan is ennyiért, viszont még mindig drágábbak, mintha PS-re / XBoxra vennéd meg. Nem véletlenül szoktunk viccelődni a Switch Tax kifejezéssel. Viszont ahogy mike írt, a használt is tartja az árát. A modell az, hogy megveszed a kiszemelt játékot, és 1-2 ezres bukóval, vagy használt esetében akár bukó nélkül is továbbadod.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jesszus, annyiba lesz a doom nekem lassan mint egy Switch lite
írta le magát, sintér banda, a gamepark viszont mint mindig, korrekt volt.