- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
mattheus #40800 üzenetére
Én nem ismertem, gondoltam csak jó lesz. Hát nem...
Maga a kábel pedig tök jó, szövetes meg minden. Csak éppen azt nem csinálja, amiért vettem, mondjuk nem árt, ha van itthon kábel. Igen, ezen gondolkodtam, hogy a kis kábel Baseus füleshez járt, lehet hogy jobban járnék, ha abból vennék egy hosszabbat.
-
-
taki01
őstag
válasz
mattheus #39689 üzenetére
Én mindig beviszem egy mobil fóliás tokos boltba, hogy rakják fel rá (persze fizetek a felrakás ért), de legalább mindig patentül felrakják a kis gépre. Eddig egyszer cseréltem rajta, de most már megint ideje lesz, mert már elégé karcos.
#39691 ρσгτσ:
Remélem, mert tervezem meg venni. Elvileg a switch verzió nem kapja meg az új motort, ez csak a Heat 5 portolás lesz. -
DM-Fan
nagyúr
válasz
mattheus #39306 üzenetére
Szerintem a Nintendo tervezőmérnökei elsődlegesen úgy gondolkodtak, ahogy a Switch promófilmjében hirdették anno, magyarán hogy az emberek rugalmasan fogják használni: otthoni konzolként, illetve mobil eszközként (különösen Japánban, ahol a tömegközlekedésben az emberek nagy része részt vesz és mindenki elektronikai eszközt nyomkod közben). Én azt gondolom, hogy semmiképp sem ártana legalább heti egyszer kivenni a dokkból és nyomkodni annyit, hogy legalább 20% körülire lemerüljön. A laptop-oknál ugyanez a követendő eljárás, mert akármit is mond a gyártó, az semmilyen akksinak nem tesz jót, ha a teljes élettartama alatt a 96% - 100% közötti töltöttségi tartományban mozog csak.
-
scyllafren
senior tag
válasz
mattheus #35668 üzenetére
A switcheden, amin be vagy lepve, user/user settingsnel az utolso opcio egy support number. Azt ird fel, guglizd "nintendo support" es nyiss egy jegyet. Tuti kerdeznek jopar dolgot, hogy bizonyitsd, hogy a fiok a tied, es akkor eselyes, hogy leszedik a 2FA-t.
Azonnal aktivald 2FA-t, amint megtortenik.
Es cserelj jelszot emailen es nintendo accon is. Meg ha Paypal vagy mas volt linkelve, akkor azon is. -
djozsi
senior tag
válasz
mattheus #13605 üzenetére
Ide kattintva simán a UK eshopot tudod használni, csak lépj be a magyar accountoddal és működni fog, euroban fogja rádterhelni az árakat.
Esetleg ez a link mehetne a főoldalra is, ha még nincs ott, nagyon hasznos oldal, amióta rátaláltam szerintem rá se néztem gépen az eshopra.
-
válasz
mattheus #12465 üzenetére
Nekem is ks7000-em van csak 65"-ban de, hogy fakó lenne én ilyennel nem találkoztam! Én az összes konzolomat Game módban használom es semmit sem állítok, PsPron és X1X-en is tökéletes a Switchel sincs semmi bajom! Amúgy a KS7000 még mindig a legjobb Gamer tévé, tehát nálad lehet valami baj szerintem, mondjuk a szemed
Recésnek recés de ez nem "4K"-s konzol, csodát ne várj tőle -
scyllafren
senior tag
válasz
mattheus #12247 üzenetére
A Zelda : BotW egy kotelezo darab, nekem az volt az elso a Switch-el. A kovetkezo Xenoblade Chronicles 2, de az inkabb RPG fanoknak jo, Innentol elegge valtozatos utat valaszthatsz, attol fuggoen, mit szeretsz.
Pl Wolfenstein/Doom ha FPS, vagy ha a lassu jatekok, akkor Stardew Valley. Multiplayerhez Mario Kart 8, Splatoon... es meg sorolhatnam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest