Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz Micsurin #59149 üzenetére
Ugye ott volt az is, hogy voltak elvált kijelzős új darabok.
Nekem a V2-n is lötyögött a JoyCon. Gépe válogatja meg a manufaktúra ahol összeszerelték
Mostmár tudom mit kell nézni a Switchen anélkül, hogy hozzáérnék, hogy tudjam lötyögni fog-e a JoyCon vagy nem (Amúgy a Japán gépeknél soha nem volt lötyögés pedig vagy 15 spéci kiadásom volt onnan).Anno a legnagyobb Pokémon fanatikus és gyűjtő!
-
Szabi®
addikt
válasz Micsurin #59112 üzenetére
Igen, nálunk ez még durvább, mint bárhol máshol. Soha nem dübörgött így a vadkapitalizmus. Van azért ennek már egy durva erkölcsi része is, mint a folyton felbukkanó hölgy a marketplacen a soha el nem fogyó 500 ezres gyűrűk ura készleteivel . . Ha van esze a társadalomnak
(nincs)akkor ezektől semmit nem vesz. Ezek az "elemek" kamionnyi szettet vásároltak fel, tartottak vissza és forgatják be 5-6 év múlva, természetesen azonfelül hogy üzletszerűen számla nélkül, még 8-10-szeres felárral is.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
nagyúr
válasz Micsurin #58412 üzenetére
De valszeg ez menne, viszont annyira van bonyolult hogy egy 4 éves aki még nem sokat játszott az ne jusson vele egyedül egyről a kettőre. A LEGO City Undercover abbol a szempontból sokkal jobb, hogy ott van ugye egy nagy nyitott sandbox játéktér. Köszi hogy megnézted, matekolok mi legyen Lehet csak hagyni kéne kicsit játszani egyedül őket, csak hát ugye ketten vannak, a 2 fős játékokat is akkor vesszük elő amikor az egyik gyerek nincs éppen, ha itthon van mindkettő akkor 3 fős coop kell, erre a múltkori bárányos játék pl pont jó.
-
MODERÁTOR
válasz Micsurin #58086 üzenetére
Köszi, egy ancient arrowom van, akkor majd szerzek még. A rubber armor sincs meg, akkor utánanézek ennek is.
Az a baj, hogy amikor megnézek egy youtube videót róla, hogy hogy verik le, akkor azt látom, hogy kb annyira nehéz mint megkenni egy vajaskenyeret, aztán mikor megpróbálom, akkor csak pislogok.
-
nagyúr
válasz Micsurin #57827 üzenetére
Na, közel 6 óra belement a Dragons Dogma Dark Arisen-be, szerintem ez egyáltalán nem rossz. Skyrimot eddig nálam nem eri utol, nekem az az etalon medieval fantasy jatek, de abszolút élvezhető. Technikailag eddig nem volt vele semmi gondom, leszamitva talan a kicsit rovid latotavolsagot, neha tulzottan a pofamba popupolnak a tereptargyak, de hat a switch az ennyit tud, ez van. Tolteni nem tölt szerintem veszesen sokat, fagyas, bug nem volt eddig. Maga a játékmenet nem rossz, nekem elsore kicsit fapadosnak hatott, de elkezdett melyulni, van benne testreszabhatósagi faktor bőven es nem kifejezetten könnyű. Volt nehany eleg jo random boss fightom amit kifejezetten elveztem, erdemes felfedezni. A zene egesz jo, a hangulat engem el tudott kapni, siman besziv(na ha lenne eleg idom).
Szerintem azt az 5-6 eurot lazan megeri.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Micsurin #57699 üzenetére
Mondjuk ez a számlázósdi nagy mocsokság. Eléggé kezdett driftelni pár hónapja a 2020 februárjában vett Joyconom, és halványlila gőzöm nincs, merre lehet a számlája . Miből állna nekik anélkül javítani egy eredeti Nintendo terméket, amin még a serial number is tökéletesen látszik? (mondjuk valamennyire ez már csak elviekben zavar, mert behalt a konzol töltéselektronikája, amit annyirét javítanának, hogy már megvárom a Switch 2-t )
www.adventuregames.hu
-
-
addikt
válasz Micsurin #57640 üzenetére
Nekünk is PS5 mellé jött. A tévére meg rá se kötöttem. Én nem.jatszom, nincs rá időm. Neki is még kicsit túl nagy falat,.de majd bele jön . Tuti a fiókot bannolta, mert se kártya, se PayPal. Kíváncsi lennék, ha egyenleget töltök fel, azt hagyná e. De nekik miért éri meg bannolni? Nem az lenne a cél , hogy költsek?
My name is Bond, James... Dean.
-
consono
nagyúr
válasz Micsurin #57585 üzenetére
Nekem most sincs már ebből egyik sem Vagyis nem most, 10 éve. De én képtelen vagyok régi játékkal játszani és utálok adni-venni, szóval ezen a téren nem én vagyok az etalon
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
morfondőr
őstag
válasz Micsurin #57493 üzenetére
It Takes Two-t nemrég toltuk végig a lányommal! Teljesen jó játék és egy-két helyszínt leszámítva egész jól futott. Egy gépen simán megy a coop, viszont kell két teljes kontroller (fél joy-con nem elég).
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
-
MODERÁTOR
válasz Micsurin #56519 üzenetére
Hú, ez egy nagyon jó játék. Zseniálisan vezet rá dolgokra, hogy azt gondoljam, hogy milyen okos vagyok, közben így lett kitalálva a játék
(az elején ami ezt sugallta nekem, a sült alma a tűznél, ahogy rávezetett arra, hogy meg is süthetem az almát). Vagy az, amikor a tüzes nyíllal bele lehetett lőni a szörny alatt a hordóba, vagy a mágneses puzzle.
Most azon vagyok, hogy hogy lehet az életerőt jelző szívek számát növelni. Illetve, próbálok odatalálni az öreg muksó által mondott shrine-okhoz. -
-
l.skywalker
félisten
-
-
nagyúr
válasz Micsurin #56088 üzenetére
Gyakran éreztem en is ezt a 120 ora alatt. Ezernyi megoldasi lehetőség van adott problémara es pont ez a szep benne. Nagyon jol tudja azt a jatek, hogy hogyan erezd jol magad benne. Eleg gurit egy akadalyt es Te megoldod valahogy, amit ugy erzel hogy erre biztos csak Te gondoltál (amugy nem) es ettol nagyon jol erzed magad En imadtam minden percet. Nalam ez lett a top1 Switchen, masodik meg az Astral Chain
-
penge111
addikt
válasz Micsurin #55208 üzenetére
Inkább a kisebbeknek való coopokat ismerem, de szerintem felnőtt fejjel is baromi jók:
Cat Quest 2
Összes Mario szinte
Kirby két része
Rayman LegendsFelnőttesebb:
Titan Quest
Remnant from the Ashes
Salt and Sanctuary
Marvell Ultimate Alliance 3.
Cuphead
Brothers: A Tale a Two Sons
Street of Rage 4
TMNT két része
Broforce
Castle Crashers[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Rigormortiis
veterán
válasz Micsurin #55150 üzenetére
Pár napja játszottam vele több órát (handheld módban), és én nem tapasztaltam, amit leírtál. Elvileg annál nagyobbat ugrik, minél hosszabban nyomod a gombot (bár úgy is kicsit) Minden erénye ellenére pl a Rayman Legendet jobb játéknak tartom.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz Micsurin #55140 üzenetére
Érdekes PC-n mind XOne mind PDP kontival játszhatóbb. Most kíváncsiságból rányomtam egy másik joycont se azzal is vacak Switchen, ahogy a TotK Pro kontimmal is szenvedős mert nagyon darabos mintha input lag lenne.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
-
adalbert1
veterán
válasz Micsurin #54915 üzenetére
Európában a megjelénstől számítva 2 évig van lehetőséged gold pointokat igényelni a fizikai játékok után (más régiókban tényleg 1 év), és a már megkapott gold pointok 12 hónapon belül lejárnak, ha nem használod fel őket.
Én régebben szorgosan váltogattam be őket, de mivel egy 60 eurós játék után kapsz 60 centnyi gold pointot, értelmes discountot összeszedni belőle elég nehéz (igaz kicsit olcsósítani az amúgy is leárazott indie címeket elég jól lehet vele). -
Szabi®
addikt
válasz Micsurin #54826 üzenetére
"Mert azok meg amazok megmondták és akkor egyetemes igazság. Igazam van ettől kész pont"
A tesztelőkre gondolsz, akik tesztfuttatás alatt monitorozzák hogy 16 fps-el fut a játék ? (batman arkham knigt) Lemehetünk hülyébe és írhatjuk azt ezekről a játékokról hogy milyen jók, hogy megnyugodj . . . De kit akarsz becsapni ? Mert aki lát, azt nem tudod.
Ugyan nézd már meg ezeknek a portoknak az eladási számait . . .
A nintendo arra van, amire mindig is volt, és arra tökéletes a saját címeiben verhetetlen és pont. -
Szabi®
addikt
válasz Micsurin #54821 üzenetére
Te meg görgess tovább! Volt cím amit kijátszottam, amiket linkeltem azt maga az eurogamer tette közzé, tehát nem "sztem gyenge" hanem a kritikusok szerint is, és a digital foundry szerint is. Egyébként nem neked válaszoltam fentebb, hanem valakinek, aki felvetett valamit. További jó gamelést.
[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
válasz Micsurin #54762 üzenetére
Egyetértek, tök fölösleges ezen vitázni. Mindig is lesznek akik más utat szeretnek járni, mint pl a full hivatalos.
Amúgy meg ha új switch kell, akkor nem a használt piacra kell menni, hanem a hivatalos forgalmazóhoz. NA most ebbe is bele lehet kötni - mert különbözek vagyunk és soha nem fogunk mindent 100%-ban ugyanúgy gondolni, és ez a normalitás.
Ha vkinek a tört verzió kell, szive ügye, legyen boldog vele és kész, az ö döntése. Mindaddig amíg ez nem sért törvényt / egyéb szabályt, ö dolga... max tanul belöle... ha más nem, technikai allüröket / korlátokat.[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
consono
nagyúr
válasz Micsurin #54718 üzenetére
Hát, szerintem ez sosem lesz jó, max elmegy kategória. Az is csak kompromisszumokkal. A nagyobb, szebb textúrákat nem fogják visszatenni meg a modellek sem lesznek részletesebbek. Ezt így kár volt teljes áron kiadni.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Zirowe
nagyúr
válasz Micsurin #54623 üzenetére
Én két hónapja vettem potom áron egy v1-et, jelenleg is kb 3-3,5 órát bír az akksi kézi üzemmódban, de kéznél van egy új, majd amikor már nem bír ennyit ki fogom cserélni.
Főleg azért ezt választottam, mert unpatched.Kutya baja, tökéletesen működik, eredeti joycon van hozzá, ami nem volt javítva és nem is driftel.
Bár a működése nem indokolta, de a korára való tekintettel kapott új pasztát, illetve redditról ellesett trükkel minimális melóval karcmentes a kijelző.Azóta moddolva lett egy kicsit, kapott fém beakasztókat, a fos háromágú csavarok miatti macerás szétszedés miatt kapott új joycon külsőket, de ha nem nyúlok hozzá, nem lett volna rájuk szükség.
Van itthon oled tv, imádom meg minden, de ezen az áron és ilyen képességekkel nekem az unpatched v1 volt a nyerő.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Sirandrish
Topikgazda
-
-
Szabi®
addikt
válasz Micsurin #54600 üzenetére
Gondolom nem full low texturán, úgy hogy az utat 7 méterrel előtted rajzolja ki + nagyon alacsony felbontással.
Az Arkham knightnál megvolt annakidején hogy milyen gpu-n megy csak jól, mert nem sokra optimalizálták. Mondjuk itt switchen ez elvileg célhardver és tudták volna optimalizálni, de mégsem tették. Én Switchen kerülném ezt, mert jelenleg egy olcsó budget pc-n is mérföldekkel jobb minőségben lehet vele játszani. Nekem az egyik régi 6 éves laposba rx 480-van, azzal meglepően jól megy, szinte maxon, és van benne vagy 70 fps. -
TrishtanAG
senior tag
válasz Micsurin #54460 üzenetére
Kerek, de a teljes képhez kellenek a korábbi részek (sőt a 3. rész DLC-jéhez a Ps2-es Xenosagák ismerete is, bár az inkább kedves easter egg a készítőktől). A három játék (meg a sztori DLC-k) egy több száz órás izgamas utazást jelentenek, szerintem nincs értelme a legutolsóval kezdeni. Magad fosztod meg csak vele a teljes élménytől.
www.adventuregames.hu
-
nagyúr
válasz Micsurin #53977 üzenetére
Ha eljutok oda majd beszélünk, köszi Arceus-ról is jókat olvastam. Sword-öt javasolták elsőnek, aztán Arceus vagy Scarlett/Violett. Meglátjuk mennyire tetszik. Xenoblade-nek is nekimentem, az első résznek, a sztorija tetszett is, de a gameplay nem igazán fogott meg így pl. a 2. részhez nincs is annyira kedvem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Micsurin #53965 üzenetére
Nem erre utaltam. A story módot eladták már 3 generáción. Abból nem tudnak igazán többet eladni. Switchen lehetne, de hatalmas balhé lenne, ha a Switch játékosok nem kapnák meg az online-t, csak a storyt. Az online-t meg switchen nem lehet megcsinálni. És a Gta meg a Rockstar a Gta onlineból él.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest