-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Hello,
Meg vettem a Mario Tennis Aces -t.
Huhhh, nekem extra nehéz.
Még soha se játszottam sport játékkal, így nagyon idegen tőlem. Szó szerint nem tudom mit csinálok, és mit kellene.
Csak veszítek
Már a tutorial gondot okoz
Tényleg ilyen nehéz, vagy én csinálok valamit rosszul?
A gomb kiosztást értem, de a csilllagos dolgot nem.
Az energiából megy, tudom lassítani az időt, és itt elakadtam. Valahogy nem értem, nem érzek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sirandrish