- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrishtanAG
senior tag
-
cactuar
senior tag
válasz
#95712068 #53715 üzenetére
Super Mario Bros. Wonder: Why Are Some Courses Missing Green Check Marks?
Lényeg:
Though it may not seem like it at first, it's possible to get a green checkmark for every course in Super Mario Bros. Wonder. However, there are times when the check mark won't appear even after players have completed all of the tasks listed on the course select screen. This is because some courses in Mario Wonder have secret exits and thus secret Wonder Seeds that won't be shown until after players have found them. In short, if a course doesn't have a green check mark next to it, it's because players haven't actually completed it yet.
-
-
horkovy34
junior tag
válasz
#95712068 #53430 üzenetére
Köszi! Megpróbálkozok vele hátha visszakaphatom valahogy a règit.
A játèkot úgy ajánlottam fel hogy èn küldöm el a nyertesnek és a díját èn is állom. De hogy a témánál maradjunk ma vagy holnap estère kèszülök egy kis Super Mario Bros Wonder teszttel/beszámolóval. Annyit elmondhatok spoiler mentesen hogy a játèk fantasztikus. Már az 5.-ik világnál tartok!
-
-
morfondőr
addikt
válasz
#95712068 #53306 üzenetére
Nekem nincs meg egyik játék sem, de azt tudom, hogy NMS-hoz azóta kismillió update érkezett, szóval bőven változhatott a teljesítmény is. A SwitchUP csatornán szokott lenni olyan teszt, hogy idővel újra elő vesznek problémás játékokat és letesztelik, hogy változott-e a frissítésekkel valami. Érdemes rákeresni!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
#95712068 #52334 üzenetére
Engem sok minden meglepett... aztán rájöttem, hogy régen nehezebbek voltak a játékok. Egyszerűbbek voltak nem voltak komplex mechanikák és hű meg ha de nagy térképek sok sok generikus kérdőjellel és őrhellyel de ami volt mechanika az megtudott állítani 1-2 akár 3-5 percre is.
Hiányzik pár régi cím.
-
-
hombre[EU]
veterán
válasz
#95712068 #52056 üzenetére
👍 perfect dodge-flurry rush, headshot-stagger...ezek a legfontosabbak, na meg a lézer parry
egyébként a waterblight ganon ellen egyik legjobb taktika,ha
stasist nyomsz a jégkockára és "visszaütöd" neki... vagy körbelövöd shock nyíllal,mert a víz vezeti az áramot,ugye -
hombre[EU]
veterán
válasz
#95712068 #52043 üzenetére
dobj be ide ->Zelda topik<- screenshotot a fegyvereidrōl,íjakról...szerintem,ha odaértél és útközben lootoltál akkor készen állsz. valószínū a tactics-szal lesz a baj
-
törölt tag
-
hombre[EU]
veterán
válasz
#95712068 #51850 üzenetére
shrine: azokból a tesztekbōl 3 fajta van. minor,moderate és major...na a majort azt hanyagold
a moderate-et meg lehet csinálni alacsony szint mellett is, de felesleges vele szenvedni, majd ha egy szinten lesztek
a divine beasttōl nem kell félni.
ha megtaláltad kakariko-t (falu) akkor indulj északnak az úton és odavisz a story -
Micsurin
nagyúr
válasz
#95712068 #51852 üzenetére
Hamar összejön, semmit se csinálsz és lesz vagy 200 csak azzal, hogy ami szembe jön és könnyen megvan azt lekapkodod.
Hús dettó, egy csirke 1-2db. Ha van szembe madár raj mehet a gömb bomba aztán legalàbb egy kell hulljon. Makk dettó, gomba kagyló rák szintén.
Itt inkább ami vicces az a speckó nyilak de a megfelelő gyíkok behatárolása után a térképen az sem para.
Mászásra meg magától jön majd ha nincs elég base stam akkor legyen stam növelő kaja.
A nagyobb baj, hogy nincsenek vonalak sem bármi amin vezetne pl a 12 emlékhez meg úgy kb bármihez az első Divineon túl, párom vett a héten fehér OLED-et (na vajon mi gyújtotta be nálam a megy a V2 vonatot
) és Zeldat. Mondjuk egymásnak mit találtunk aztán nézünk mint borjú az új kapura… fejleszthető armor? Milyen klánból milyen harcos? Skill fejlesztés? Mivan?
-
Parson
addikt
válasz
#95712068 #51850 üzenetére
Szerintem még tápoljad a karaktered, kutass fel mellékszálon lévö dolgokat, küldetéseket, stb. Nálam almából jelenleg kb ~1000 db van Link farzsebében...
És valóban lesznek olyan esetek, amikor kelleni fog adott drágakö... de azért jó hir, hogy a drágakölelöhelyek is 'újranönek', szal no para.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
#95712068 #51844 üzenetére
de ha a kezedbe veszed és beledobod a tūzbe akkor megsül
sōt,ha fogsz egy ágat,amit meggyújtasz és hozzávágod akkor is megsül
a botw-ben (és fōleg a totk-ban) egymást váltják a pillanatok,amikor nagyon okosnak érzed magad, meg amikor nagyon hülyénekez nem assassinscreed openworld, itt másképp (logikusan) kell gondolkodni,ami néha nehéz,mert a videójátékok nem ehhez szoktattak hozzá minket
-
Parson
addikt
válasz
#95712068 #51844 üzenetére
Ez szerintem nem spoiler ha annyit ismertetek veled, hogy simán a bográcsnál (égö tüz alatta kell h legyen) állva kézbe kell venni az összetevöket, és utána Cook! Fözéssel duplázza az összetevök életerö (szív)-értékét + receptfüggöen ad vmi extra tulajdonságot - jelemzöen idöfüggöt.
-
icemad
nagyúr
válasz
#95712068 #51790 üzenetére
Nem igazán az a baj szerintem, hogy elhalmozzák a gyereket minden jóval. Az nagyobb baj, ha ezekkel a dolgokkal magára hagyják. Nyugodtan vegyél neki wii játékot, csak szánj rá pár órát, hogy együtt játszatok. Szüleit is vonjátok be ilyesmibe. Neki nem egy Mario játék a fontos, hanem, hogy azt a Mario játékot együtt játszhassa valakivel. Vagy bármi mást. Hidd el, hogy egy gyereknek egy óra közös játék egy felnőttel a "minden". A korlátozás sem mindig jó. Persze nem jó az, ha napi 10 órában tabletten néz mesét, de az már jó lehet, ha napi 1 órában néz egy mesét közösen egy felnőttel, és esetleg megbeszélik a mesét. Erre pl nagyon jó a Verdák első része, ami még egy kisebb gyereket is elgondolkodtat. Meg egy felnőttet is.
-
icemad
nagyúr
válasz
#95712068 #51784 üzenetére
Ne haragudj, hogy vadidegenként beleszólok (bár a konzolos fórumokról végülis ismerlek valamilyen szinten) , de a leírtak alapján ott nem a konzol a gond. Valószínűleg a gyereket jobban megviselte a válás, mint a szülőket. Ami érthető is. Szerintem nem az a megoldás, hogy konzolt adunk a kezébe, pláne, ha még kisebb. Inkább közös kirándulás vagy társasjátek, vagy állatkert/strand látogatás. Ha tényleg ennyire durva a helyzet, akkor esetleg szakember megkeresése. Szomorú dolog, de sajnos az én környezetemben is van "elhanyagolt" gyerek. Megvan mindene, a legújabb, legjobb cuccok, mindenből a legdrágább, csak a szülei nem igazán foglalkoznak vele.
-
ρσгτσ
addikt
-
cSuwwi
senior tag
válasz
#95712068 #51328 üzenetére
Nekem Hyperion van november óta, 95%-ban ugyanaz, csak plusz világító rész, plusz gombok, jobban kézre áll a hátsó makró gomb, stb. és csak 1 rugóval több.
Ennyi idő után kb. az tudom mondani, hogy teljesen más dimenzió mint a gyári joyconok, vagy egyes gripek, pl. ilyenem is volt/van. Itt egy összehasonlító teszt.
Az egyetlen számomra idegesítő dolog, hogy nem jegyzi meg mindig (néha igen, de inkább nem) az beállított fényeket (amit jellemzően már kikapcsolok), így kézbevétel után kapásból fényerő levétel halvány pirosra, mert sok dupla "kattintással" lehet csak kikapcsolni, ráadásul mindkettőnél külön-külön.
Dokkolóba minden további nélkül passzol, ami még furcsa lehet, hogy szélesebb mint maga a gép, így hátul van kb. fél centi ugrás.
De jó cucc, ajánlott. -
Szabi®
addikt
válasz
#95712068 #51252 üzenetére
A Adventure Log fülnél szépen elvannak különítve a fő és a mellék küldetések. Mindig nézd meg melyik van kijelölve. Ahol a sárga van, az van térképen jelölve.
Sztem mindig a téged körülölelő placcot fedezd fel, pucold/lootold ki. A ruhák megléte létfontosságú. Tudsz csinálni a hideg ellen főzeteket, de ezek csak ideiglenes félmegoldások. Nyilván ahogy bedob a gép a nagyfokú szabdság okán mehetni mehetsz szinte bárhová, csak értelme nem lesz. A karaktert folyamatosan tápolni kell, mind élet, mind stamina tekintetében. Egyszerűen fel kell nőni a játékban hogy minden akadályt le tudj gyűrni. Én fejlesztésileg az életet nyomtam fel, hogy ne haljak meg ütésenként, aztán a staminát toltam.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
#95712068 #51252 üzenetére
a main quest a 4 divine beast (+ a fō boss). ha berakod a küldetést akkor 4 sárga pont jelöli ezeket. kövesd ez a sorrendet: 1. kelet, 2. északkelet, 3.északnyugat, 4.délnyugat. én ezt követtem (játék is erre "terel") és minden rendben volt. a környezō mapokat pedig kedved szerint fedezheted fel
az ugrás-sprintet a beállításokban cseréld fel, a camera sensitivity is mehet maxra
-
Scarletiel
senior tag
válasz
#95712068 #45773 üzenetére
Igen erre gondoltam, hogy vannak akik így használják, de a rezgés egy tök jó visszajelzési forma a játéktól és ha nem is használja az ember 15-20 ezer forintot elkérni egy olyan eszközért amiből hiányzik ez a funkció szerintem nem ajánlható kategória továbbra sem. A Switch Lite-ot is többek között azért adtam el, mert nem volt benne rezgés, emiatt élettelennek éreztem minden játékot és olcsó búcsús konzolnak hatott.
-
-
-
-
válasz
#95712068 #45414 üzenetére
Én most jövök onnan.
Egy nagyon segítőkész és kedves eladó/szervizes van ott, mondtam neki hogy az egyik joycon nagyon ramaty állapotban van, a másik se százas szerintem. Tesztelte, az egyik nem volt hibás, de a másik produkálta magát. Kb 10 perc alatt készen volt, és megjegyezte, hogy a hibás joyconba voltak/vannak random vezetékek meg forrasztás nyomai tehát volt már megbontva, amiről én nem is tudtam, de ennek ellenére megcsinálta, nem kötött bele.
Kérdeztem, hogy ez egy ideiglenes “akció” vagy igy marad, mondta hogy reméli marad. Ez nekünk elég jó, neki meg a munkát tériti a nintendo, szóval win-win.
Vihetem többször a joycont, másét is elvihetem megcsináltatni (ezt azért kérdeztem meg, mert felvette az adataim).
Szóval boldogság van. -
-
ρσгτσ
addikt
válasz
#95712068 #45334 üzenetére
Én ezt megkérdezném tőlük telefonon, de lehet már valaki beszélt velük és be tudja ide írni.
Alapvetően azt mondanám, hogy simán...de miután több régióra van bontva a szervizelés Európában, így ez sem feltétlen biztos. Viszont lehet ez esetben nem foglalkoznak vele, mivel a más európai régióban vásárolt gépek száma elhanyagolható.
-
30z.Samu
titán
válasz
#95712068 #39605 üzenetére
Én úgy tudom, hogy kell hozzá a net, mert ellenőrzi, hogy van-e előfizetésed.
Megtelt a csoport, az összeget mindenki ráér hétfőig elutalni, akkor lesz éles a szolgáltatás. Ha utaltok, akkor a közleménybe légyszi írjátok le az itteni neveteket, hogy tudjam kihez kötni az utalást.
-
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
#95712068 #38615 üzenetére
Tök egyszerű a történet.
Kb 35 euro egy évre és összesen heten lehetnek benne és egy "adminnak" kell lennie. megadod az emailedet neki és felvesz a csoportba. A következő szálmázásnál annyi felé oszlik az ára, ahányak vannak ebben a csoportban.
Viszont ez csak az online részéhez jó, mert a többiek játékait nem látod. -
ldave
félisten
válasz
#95712068 #37190 üzenetére
Év elején játszottam végig szintén Lite-on, van pár dolog, amihez jól jönne a rezgés, vagy a mozgásirányítás, de azok nélkül is teljesen jól játszható. Nem maxoltam, szóval az említett horgászós dolgokat kapásból kihagytam. De egy sima végigjátszás erejéig nem is kell azokon aggódni.
-
szpal17
őstag
válasz
#95712068 #37190 üzenetére
Teljesen jó Lite-on az Odyssey. Minden játékban lévő feladatot megtudsz csinálni, de van amihez trükk kell. (Pl. nem tudsz horgászni, mert nem rezeg a Lite, de van más mód)
12-ért adtam el egy hete, nagyjából így mozog a használt ára.
Ingyenes játékok: Fortnite, Rocket League, Apex legends
Pár ezer ft-ért pedig online előfizetés vehető és vannak régi Nes, Snes játékok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest