Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
'ez a legjobb példa nekik'
ellenpélda

Amúgy akartam kérdezni, innen mindenki átment a Switch 2 topicba, ergo mindenki leváltotta a switch-et a switch 2-re ?? Ergo nem pasztázott senki ?? ... Közben nálam elsö körben annyi fejlemény van csak, hogy fújtam egyet a szellözönyilásba, + átállitottam az 1080p felbontást automatikusra a tv output opcionál, és egyelöre megszünt a felzúgás... ja + most megint rendszeresen használom, de ez nem hiszem hogy tul sokat számitana...

-
lanszelot
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Hello,
Meg vettem a Mario Tennis Aces -t.
Huhhh, nekem extra nehéz.
Még soha se játszottam sport játékkal, így nagyon idegen tőlem. Szó szerint nem tudom mit csinálok, és mit kellene.
Csak veszítek
Már a tutorial gondot okoz
Tényleg ilyen nehéz, vagy én csinálok valamit rosszul?
A gomb kiosztást értem, de a csilllagos dolgot nem.
Az energiából megy, tudom lassítani az időt, és itt elakadtam. Valahogy nem értem, nem érzek rá. -
Crvsh3R
senior tag
válasz
koncsik
üzenetére
"linked to this Nintendo Account", de ugye pont azért írja ezt a hibát nekem, mert az OLED factory resetnél (amikor eladtam) leválasztotta a konzolt a fiókomról, ergo nincs jelenleg csatlakoztatva a fiókhoz konzol.
Ezt mondjuk akkor sem tartom logikusnak a Nintendo esetén, nem életszerű. -
Crvsh3R
senior tag
-
ldave
félisten
-
nanofocus
tag
válasz
koncsik
üzenetére
Sziasztok!
Most kapott a gyerek, mint legújabb gamer a családban egy switch-et, oled verziót. A super mario wonderst gépen már kiporgette oda vissza emulatorral, gondoltam itt az ideje legálba nyomni neki, megvolt az orom. Most super mario deluxe u-t keresunk. Melyik e-shopbol erdemes vasarolni legolcsobban? Japán bolt mehet, nem lesz gond a fizetessel? elore is koszi!
-
3L1T3
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Nem, a PS az PlayStation first party cím.
Ott egy MSM2 közel 300M USD költségvetéssel produkált 11M eladást, és az a teljes lifetime, de ott kőkemény 65-70% price dropok is voltak és az is járt gép mellé is.Most egy Nintendo first party játék mennyibe kerülhet? 20-30M USD és produkál 20-60M eladást. Egészen elképesztő.
-
morfondőr
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Legújabb pletykák szerint már 8-án bejelenthetik, de már egy ideje április-május időszakra datálják a megjelenést. A nyári uborkaszezonra nem hiszem, hogy kiadják, olyankor mindenki nyaralásra költ. A keménymag így megveszi első félévben, az ünnepekre meg már kellően népszerű lesz ahhoz, hogy a szülők és nagyszülők is találkozzanak vele és betegyék a fa alá.
-
Szabi®
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Az vagány, mondjuk én a Pro Controllerbe elvártam volna már a speakert, az árazása is indokolná a meglétét. Gyakorlatilag drágább, mint a Ps5 Konti, ami messzemenően fejlettebb technológia, mégis majd 10 ezerrel olcsóbb.
A Switch Pro kontikkal viszont vigyázni is kell, tele van a piac hamisítványokkal. 1;1 replikák, számtalan szétszedős videóban mutatják is. Viszont belül hitvány akksi, gagyi analóg karok, olcsóbb panel, stb stb. Pontosan az árazása miatt csinálja kína. Gyanúsan olcsó helyekről nem szabad venni.Sztem a Switch 2-ben már lesz.
-
dunc
nagyúr
válasz
koncsik
üzenetére
Nagyon is, most van a 3. nekifutáson ezen a platformon.
Eddig pár nap után eladtam az új gépeket, mert valahogy nem jött be. Főként technikai problémaim voltak, és a játékfelhozatal se jött be, most már a helyén tudom kezelni a dolgokat, és arra használom a gépet amire való. És jelenleg van mellette "nagy konzolom" és PC m is. Vannak kinézet címek, de eddig is van jelenleg 4 játékom, ami elég sok idő, amire végig játszom, vagy megunom. -
dunc
nagyúr
-
adalbert1
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Köszi, van pár játék a wishlistemről, ami akciós.
Ami furcsa, hogy az MLB The Show 24 nem lett az, pedig a 23 tavalyebben az időszakban pár euróért ment csak(közben másik eshop ár tracking oldalon is megnéztem, valószínűleg rosszul emlékeztem, illetve itt az összefoglalóban linkelt is rosszul hozza a historyt, ez az oldal szerint a karácsonyi akcióban ment 10 euró alatt). Remélem, hogy a következő akcióba bekerül majd
Igaz így is van pár dolog, aminek a megvételén elfilóztam...
-
Szabi®
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Ez egy nagyon drága hobby sajnos, ha valaki havonta vesz 1db "aaa" címet mondjuk 20 ezer forintért, akkor már drágább a hobbyja, mint a high land golf klub éves tagsági díja, az ilyen-olyan gyűjtői kiadásokról nem is beszélve.
Én egyébként úgy emlékszem hogy a Nintendo már a 90'-es években is a legdrágább volt. Mind N64/Game Boy vonalon. A 90'-es évek végén vettem a Donkey Kong Land 3-at, valami 12-14 ezer forintra emlékszem.
Én is kíváncsi lennék a Wii U-s gyűjteményre, olyan jól néz ki ez a sok játék "egybe", nah meg az amiibo-k.
-
Rony949
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Tény, hogy fogynak a DS játékok, mintha nem lenne holnap. Tavaly még Iponból vettem újonnan, Nintendo fóliásan The Legend of Zelda - Majora's Mask-ot 3DS-re. Szerencsés voltam hogy le tudtam még csapni rá.
MÁS:
Ha már Zelda, szeretnék egyetérteni morfondőr fórumtársammal. Habár én még nem végeztem az Echoes of Wisdom-mal, de 10 óra játék után ki merem jelenteni, hogy nagyon szolid darab lett. Ugyanaz a csapat áll a játék mögött, akik 2019-ben kidobták a Link's Awakening remake-et, ami meglepetésemre az egyik kedvenc Switch címemmé vált, szóval mikor megláttam az első EoW előzetest és felismertem az LA artdizájnját, nagyon örültem.
Kicsit aggódtam amiatt, hogy mivel itt konkrétan Zeldát irányítjuk, a core gameplay túlzottan sokat fog változni, már-már a játék kárára és netalántán még túl egyszerű, könnyű is lesz. De semmi ilyenről nincsen szó. A játékmenet változott persze, Zelda nem egy harcos, ő egy hercegnő. Ő nem fog a kalandja nagy részében karddal hadonászni. Emiatt behozták a varázslás mechanikát, ami nagyon üdítő ízt ad a szériának.
A Zelda játékok mindig is nagy hangsúlyt fektettek a puzzle-ökre és itt hatványozottan még nagyobb hangsúlyban van, ami számomra szimpatikus. Zelda nem az erejével, hanem az eszével győzi le a gonoszt. Temérdek módon küzdhetünk meg az ellenséggel, illetve az sincs kőbe vésve hogy miképpen jussunk tovább egy-egy pályaszakaszon. Van, aki ládákat pakol egymásra, hogy feljusson egy magaslatra, míg más csak szimplán levarázsol magának egy pókot és azzal mászik föl. Teli van a játék ilyen kreatív szabadságokkal.
A grafika nagyjából egy az egyben Link's Awakening. Nekem bejön, de megértem ha másnak nem. Szerintem a karakterek aranyosak, a pályák rendben vannak, OLED-en kifejezetten szépek a színek. Sajnos LA-hez hasonlóan itt is vannak framedroppok. A teljesítmény nem a játék erőssége.
Zene ugyanaz mint a grafika, roppant mód aranyos, kellően meghozzák a hangulatot, jókedvvel töltenek el, nagyon kellemes hallgatni. Járkálsz Hyrule földjén és egyszer csak azon kapod magad, hogy a háttérzenével szinkronban dúdolgatsz.
Tehát nagyon tudom ajánlani, még felnőtteknek is.
Néhány kép:

-
Szabi®
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Sajnos meg. Komplett megélhetési szekció jött létre a 3ds, New 3ds, Game Advance Sp, és régebbi gépekre, nah meg ezek játékaira. Pokémonok, Zeldák, Donkey Kongok tarolnak.
Az ország összes konzolboltjában szinte nincs is ezekre játék, mert a scalpereknél lapulnak otthon, amit vagy itthon, vagy ebay-en árulnak. Egy 15 éve még az ember felcsapta a netet, beütöttem: Gamepark, és rendeltem valami régebbi konzolt vagy esetleg egy Super Mario Land játékot, . Mára ez már elképzelhetetlen.#58900 TrishtanAG Brutális, én is alig tudtam eladni a New 3ds xl snes edition-t 50ért. Most olyan ára lett dobozosan, hogy le sem írom . . . Pedig nem 30 éves konzolról van szó.
-
Szabi®
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
14 év, akkor a Switch 1 még egy darabig velünk lesz.
Engem nem zavar, belököm a Zeldát, vagy olyan backlog játékot amit még nem toltam, és csak erre a kis gépre adtak ki, és no problem.
A "nagy" konzol nem ment semmit, nem üzemelt, ez mellet.#58851 tboy93 Anno emlékszem még a ps1 is 2006-ban fejezte be az életútját. Addig gyártották. 94'-től
-
Drower88
csendes tag
válasz
koncsik
üzenetére
Sziasztok!
Egy (OLED) Nintendo Switch tulajdonosa vagyok és hirtelen megszűnt a TV-n való csatlakozás. A TV észleli a csatlakozást, de jel már nem jön. A probléma gyakorlatilag a semmiből jött, pár nappal előtte még flottul működött, legfrissebb szoftver van rajta, handheld módban tökéletesen működik. Lenne valami ötletetek hogy mi lehet a probléma?
Köszönöm szépen előre is! -
horkovy34
tag
válasz
koncsik
üzenetére
Jó hát........
Tudtam én hogy boltból még drágább! Ez véleményem szerint vicc kategória és szerintem minden olyan embernek az aki két lábbal a földön jár. A negyedét se éri ez a játék. De azért még lenne pofájuk ilyen ár mellett a szállítási költséget is rákúrni az emberre!
Igazából nem is tudom hogy ezen nevetni vagy sirni kellene e.

-
válasz
koncsik
üzenetére
Mintha olvastam volna steamdeck topikban, hogy beszereztél egyet.
Én az FS22-t azon játszom időnként. 30 FPS-re korlátozva (bár gondolom switchen sem futnak többel a korábbi részek), grafikát belőve, teljesen rendben van. Előny, hogy a csak PC-n lévő modokat is tudod használni (pl. a follow me, vagy a gps mod/guidance steering) Még a hivatalosan nem támogatott módokat is bele lehet varázsolni, ha előtúrod linux alatt a megfelelő mappát.
Más kérdés, hogy ezeknek a módoknak a kontroller beállítása igazi pain in the *ss.
-
lanszelot
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
A link egy szervíz videói.
Ott a cég neve, címe.
Ingyen írhatsz neki. Megkérded kb mennyi a javítás.
Postán küldöd, javítja, vissza küldi.De mi a hiba? Ki állapította meg?
Mint írtam a töltő csatlakozót bárki ki tudja cserélni pár ezerért.De tuti nem olyan drága mint írtad. Vki nagyon le akart húzni.
Van magyar szervizes srác is a youtube-on. Mivel szerelgetek, szoktam nézni őket. Nekik is el kell küldeni, szerelik, vissza küldik.
Ha ott laksz, akkor el is viheted. Mindnek ott a cég neve a youtube fiókban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de még mindig van mit tenni, nem beszélve az aftergame tartalomról és challengekről
)
Ott egy MSM2 közel 300M USD költségvetéssel produkált 11M eladást, és az a teljes lifetime, de ott kőkemény 65-70% price dropok is voltak és az is járt gép mellé is.

Sirandrish