- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csaszi75
senior tag
válasz
szaboi6512 #98611 üzenetére
PL 5G-n csak itt adják a BOX-ot, Bp. esetében..
https://static.yettel.hu/documents/NWctbGVmZWRldHRzZWctQnVkYXBlc3QucG5n/5g-lefedettseg-budapest_5cawctxk.png?v=1
4G-n is van ilyen valahol.. 4G-n ott adják, ahol elérhető a 150 Mbit/sec.#Viktor0610, aki lemaradt volna, annak írnál két szót pls, hogy mi volt a megállapításotok?
-
EA's hit
őstag
válasz
Viktor0610 #98609 üzenetére
Talán akkor nem is túllépni kellene ezen a problémán, hanem elgondolkoznia a cégnek, és megoldania.
-
csaszi75
senior tag
"A Yettel TV működéséhez szükséges aktív internetkapcsolat?
Igen, a szolgáltatás működéséhez szükséges aktív internetkapcsolat. A szolgáltatás nem csak a Yettel internethálózatán használható. A Yettel TV minimum sávszélesség igénye stabil 20 Mbit/sec letöltési és stabil 10 Mbit/sec feltöltési sebesség."
Ugyanaz a link
A Yettel TV BOX-ot feltehetően ott adják, ahol már elég erős a lefedettségük..
De úgy látom pl LG TV-re nem lehet feltenni YettelTV APP-ot.
"Milyen eszközökkel nézhetem a Yettel TV-t?
A szolgáltatás az alábbi eszközökön érhető el:
TV Box (tőlünk bérelhető)Android TV és Android box (9-es vagy annál újabb verziók)Android mobil és tablet (9-es vagy annál újabb verziók)Apple iPhone és iPad (X vagy annál újabb verziók)Web böngésző: Chrome, Microsoft Edge és Apple SafariAndroid TV és Android box Beta teszt verzió (9-es vagy annál újabb verziók)*
A szolgáltatást folyamatosan fejlesztjük, így érkezni fog további eszközökre is."
Ugye minden streaming szolgáltató ezt csinálja.. OKOS TV-re APP-ot. Nem adnak BOX-ot.. nem?
Kifejtenéd, hogy nálad mi a gond? -
-
tomp
félisten
válasz
csaszi75 #98607 üzenetére
Ezt most miért is írtad? Szerintem te sem érted mi a gond a box elérhetőséggel...
"A szolgáltatáshoz nem kötelező TV Boxot bérelned, de otthoni tévézéshez mindenképpen ajánlott, hogy maximálisan ki tudd használni a Yettel TV előnyeit. "
Ajánlott a box de hiába vagy számlás ügyfél, nem adunk net nélkül. Az a net meg nem érhető el bárhol. Még a fejlesztett helyszínen se!
Azaz ha számlás vagy akkor csak a TV előfizetésre vagy jogosult! A boxra nem mert az csak a limitált helyszínen elérhető OtthonNyet előfizetés mellé adnak.
Ahogy látom mindenki szerint teljesen rendben van....hát igen van baj... -
tomp
félisten
válasz
viktorhu #98585 üzenetére
Igen tudom. Nálunk a VodaTV box konkrétan németországban van és Telekom ADSL-ről megy.
Amúgy tervezzük, hogy leváltjuk Yettel TV-re. Remélem ugyan úgy gond nélkül megy német IP-ről is.Amúgy ha nincs a Vodától kábelneted de előfizetsz a VodaTV boxra akkor nem köteleznek, hogy internetet is fizess. Adnak modemet de azon nem lesz szabad nethozzáférés. Kizárólag technikai netet kap olyankor a modem. Itt ha kérnél boxot akkor köteleznek a netre is pedig ugyan úgy megoldható lenne a technikai net hozzáférés. Yettel TV-nek dedikált apn ami nem az internettel kommunikál hanem kizárólag a Yettel TV szerverrel. Mivel az nem minősül internet hozzáférésnek így a Yettel TV apn mehetne korlátlanul mivel szimplán belső hálózati kapcsolat.
-
válasz
ivanadam4 #98603 üzenetére
Nem is aktív a wi-fi, akkor hogy csatlakozol a routerre? 🤔
Vagy én nem látom a wi-fi jelét a kijelzőn?Amúgy én megnézném egy telefonban, van-e térerő a SIM-en, ki lett-e kapcsolva a PIN-kód kérés, van-e net, ha átírod a készülékben az APN-t net-re.
Persze, mielőtt ezt megteszed, egy eszköz újraindítást még megpróbálhatsz. -
ivanadam4
újonc
Sziasztok!
A múlt héten újítottam be az Otthonnet Pro-ra de sajnos amikor kijöttek hozzánk nem találtak 5G-t, így csak a 4G-s Otthonnet csomagot tudtuk választani. Elvileg beüzemelték, a SIM pint már én vettem ki de továbbra sincs internetkapcsolat.. A router felső LED lámpája állandóan piros és bejelentkezés után ez a kép fogad:
Tudtok ebben segíteni, hogy mi lehet a megoldás? -
Maladar
tag
válasz
sfdrakex #98599 üzenetére
Köszönöm mindegyikőtöknek.
Megnéztem, online t ír, akkor emiatt nem aggódom, eddig is az volt :-)
sfdrakex egy tavalyi hsz-dben láttam képet amit a yettel appból küldtél be, ahol írja az apn net beállítást. ilyen az én appomban nincs, de az biztos más csomag
Így a telefon beállításainál néztem meg az APN t.
(JA biztos kiröhögtök, de mint hüle gyerek azért utánaolvasva csináltam egy másik APN beállítást net -tel, de természetesen, ahogy átteszem arra, egyből elveszti a netet :-) )Köszönöm, akkor eddig is natolt volt és ha marad a HD helyett a Prime+ az iaz lesz, szóval ez nem változik..
-
Maladar
tag
válasz
sfdrakex #98597 üzenetére
Nem tudom eldönteni, hogy a yettelt lemondjam-e vagy sem. :-( (hellodata->prime+)
Pesten vezetékes digi net van, vidéken a telenor hello data biztosította a ház netét.
Mindkettővel minden kitűnően működött.
Viszont emlékszem rá, hogy a digi amikor pesten új hálózatot húzott be, utána 2 dologgal is gond volt, mert natolt volt és ki lehetett kapcsoltatni.Nem tudom, hogy a hellodata melyik volt, csak, hogy nem volt vele semmi gondom.
És nem tudom, hogy ha prime+ lesz belőle lesz e valamivel gondom... változik e valami az adathasználat kapcsán.. -
Maladar
tag
válasz
szabonagyur #96054 üzenetére
Szia !
Láttam írtál a yettel hálózatról.
Azt megtudnád mondani, hogy a Yettel Prime+ díjcsomagban natolt lesz vagy nem az leőfizetésem ? (korlátlan net + 250 perc) -
Shummo
senior tag
-
szabonagyur
félisten
válasz
szaboi6512 #98568 üzenetére
Sok verziot tamogatni elegge koltseges, Yettelnel itt volt a hatar gondolom.
-
viktorhu
veterán
válasz
Viktor0610 #98555 üzenetére
Valószínűleg itt nem a Yettel TV az igazi üzleti cél nekik, hanem az otthoni szolgáltatást akarják teljes értékű 3play-jé tenni. Szóval ahol tudnak otthoni netet adni, ott ne legyen gond az értékesítésben, hogy nincs hozzá tévé.
-
viktorhu
veterán
A Vodafone TV-re is csak ott tudsz előfizetni, ahol van hozzá infrastruktúra, de aztán a boxot már magaddal tudod vinni és más neten is tudod nézni a tévét.
"Ha nem ad a szolgáltató eszközt amivel nézhető lenne a szolgáltatás akkor az ügyfél nem vesz magának eszközt hanem másik szolgáltatót keres."
Vagy sír egy online fórumon
-
asdf_
veterán
válasz
Dreimus #98583 üzenetére
Nincs tankolós kártya, kp-vel fizetem es számlát kérek. De vagy benne vagyok a rendszerben és kódot mondok (környéki kút), vagy új helyen kérnek adószámot is, mert anélkül nincs céges számla. A Shell oldotta meg amúgy a legjobban, ők csak adószámot kérnek és az összes többit (cégnév, cím) lekérik valahonnan. Így kellett volna az egész országnak, hahó, sőt, mindenkinek az adószáma vonalkódos kártyájával, papírkájával kéne számlát kérnie és akkor még diktálgatni sem kéne az adószámot és elrontani sem lehetne, mert persze hiába hibaellenőrző kódos egy adószám, sok helyen nem ellenőrzik és felmegy hibás adószámmal a számla (rád nézek, MOL).
-
Dreimus
senior tag
Azt tankolásnál a céges tankolós kártya tartalmazza, hogy ne kelljen vele a kutasnak szívnia, tehát sima blokk nem kerül be és nem elszámolható, csak a számla ami bekerül a NAV rendszerébe, amihez kell az adószám is, anélkül érvénytelen és nem elszámolható. A sima blokkról a NAV annyi infót kap, hogy az adott gyűjtőbe mi kerül azaz a kasszába kp, kártya, utalvány és milyen értékben illetve annak milyen ÁFA tartalma van.
-
asdf_
veterán
De, bekerül, az üzemanyagszámlák legalábbis ott sorakoznak nekem (mást meg nem veszünk pénztárgépes helyről, de nyilván azok is, hiszen nem viccből kell online-nak lennie mindennek es nem véletlen kötelező vagy két éve megadni az adószámot minden céges vásárlásnál, nem a számlán kell rajta lennie, hanem a felküldött -azt hiszem- customerVatData mezőben)
Fentiek nyilván számítógéppel összekötött pénztárgépek esetén, amik képesek számlát is kiállítani. -
4Grider
nagyúr
Online pénztárgéppel általában nyugta készül, amin nincs vevői név, de az is felkerül a nav-hoz. Cégek ma már csak olyan hazai kibocsátású számlát fogadhatnak be, ami a nav online számlarendszerében a bejövő számláik között szerepel. Ha nem szerepel, azt a számlát nem nekik bocsátották ki, vagy nem tud róla a nav a kibocsátó hibájából. Adószám nélkül pedig nem fog bekerülni a bejövő számláik közé az elvileg nekik szóló számla.
-
-
EA's hit
őstag
válasz
Shummo #98575 üzenetére
Nem egyértelmű, mit szeretnél. Cég nevére kötnéd a szerződést/vennéd a telefont? Ha igen, azt csak személyesen lehet, és valóban csak a cég részéről aláírásra jogosult személy teheti meg céges dokumentumokkal. Vagy saját névre vennéd, de azt szeretnéd, hogy a vásárlásról szóló számla a cég nevére menjen? Ilyet nem lehet. Vagy kötnél saját névre egy szerződést, de azt szeretnéd, hogy a havi számláid a cég nevére legyenek majd kiállítva? Ezt viszont bármikor utólag is meg lehet adni.
-
Shummo
senior tag
válasz
donjohnson #98574 üzenetére
Megtörtént, nem volt eredményes. Elküldtek, mert nem vagyok cégben aláiró. Telefonon pedig össze vissza tájékoztatnak.
Eddig 3 ember 3 félét mondott, a yetteltol ezert próbálkoztam meg a fórummal, hátha valakinek tapasztalata. -
Shummo
senior tag
Venni szeretnék egy xiaomi 13at cégre.
Jelenleg a yettel honlapján lakossági fülön sima kártyás csomaggal 320e.
Kosárba rakás után az adatok között meg tudom adni a cég adatait. DE az ADÓSZÁMOT nem tudom megadni.
Tudja valaki hogy miért van ez? Adószám nélkül ha jól tudom, nem elszámolható a számla, amit azonban kifejezetten előírt számomra a munkáltatóm.
Vagy amennyiben cég ilyet (lakossági kártyás telot) nem tud venni, akkor egyáltalán miért van lehetőség megadni félig a cég adatokat a számlához.
Ha valakinek e téren van tapasztalata, legyen szíves megosztani.
Köszönöm -
válasz
szaboi6512 #98568 üzenetére
Nem valószínű. Inkább az szokott előfordulni (nem csak a Yettelnél, általánosságban), hogy támogatás szűnik meg, nem annak kibővítése régebbi modellekre.
-
bigdigit
addikt
válasz
szaboi6512 #98566 üzenetére
Felesleges keresned. Nekem tavalyi oledem van legújabb tizen rajta és nincs app.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Viktor0610 #98567 üzenetére
Köszi. 2018-as modell.
Ha ez a támogatás nem változik a Yettel részéről, ezen a készüléken nem lesz hozzá app. 1 év a difi... -
válasz
szaboi6512 #98566 üzenetére
Ez segíthet megfejteni, melyek lehetnek támogatott modellek.
-
dokee78
félisten
Mit kell állítani,hogy a file megosztó feltöltés is meg induljon?
USB kábelen osztom meg a számítógéppel a Yettel mobilnetem.
Felfelé nem tölt semmit. -
tomp
félisten
válasz
azbest #98558 üzenetére
Ha nem ad a szolgáltató eszközt amivel nézhető lenne a szolgáltatás akkor az ügyfél nem vesz magának eszközt hanem másik szolgáltatót keres.
Kábeltv-nél se veszel magadnak saját DVB-C boxot a Mediacard-hoz hanem felhívod őket, hogy kérsz boxot.
A szolgáltató pedig nem azt fogja mondani, hogy csak xy utcából rendelve kapsz kizárólag net mellé hanem ekkor vinnénk megfelel e az időpont. -
yanna
addikt
válasz
Viktor0610 #98559 üzenetére
Köszi! Valamikor talán jól jöhet majd.
-
-
-
tomp
félisten
válasz
Na akkor user 1.0 verzióban is leírom:
Számlás ügyfél vagy LG TV-vel!
Előfizetnél a TV-re mert elő tudsz! LG app van? Nincs. Oké nem gond, kérsz boxot mert az van. Na azt meg a szolgáltató nem ad.
Ahogy látom hiába írom le, szerinted ez így rendben van...
Egy olyan TV szolgáltatásról van szó ami nincs korlátozva helyi hálózatra hanem MINDEN hálózatról elérhető. E mellett miért is kellene helyi internet elérhetőség egy TV eszköz igénylésénél?
Ez úgy ahogy van hülyeség...
Ha a box kizárólag Yettel hálózatról tudna menni akkor oké. De még az sem! -
yanna
addikt
válasz
Elméleti szinten kérdezem, hogy flottás korlátlan adat előfizetéssel elérhető lehet majd?
-
-
tomp
félisten
válasz
azbest #98552 üzenetére
Nem kötelező a box, de amíg nem elérhető minden mai rendszerre és eszközre addig a box elérhetőségét korlátozni kicsit vicces mivel lehet, hogy az ügyfél kizárólag azzal tudná használni...
Ha lenne minden eszközre azaz webOS, Tizen, AndroidTV(Sony+Sharpra is!), VIDAA, iOS TV-re akkor nem lenne gond amit a boxal művelnek.
Próbáld meg használni Lite területen LG TV-vel a Yettel TV-t!
TV app nincs. Akkor majd boxot kérsz. Ja azt meg nem adnak.Viktor0610
Én se mondanám le(vodaTV-t kukáztam) de azért nagyon nem tökéletes. Ez egy erős béta állapot. Több olyan dolog is van amelynek már az induláskor meg kellett volna oldódnia és nem "majd később" meg "majd meggondoljuk egyáltalán megoldjuk e".
De hát ugye ezek nem bugok hanem fícsörök. -
-
azbest
félisten
ha jól értem a box nem kell a szolgáltatáshoz, sőt, talán bármelyik androidtv eszközzel működik az app, ami a boxon van (google chromecast w googletv, mi stickek, realme stickek, shield és hasonlók, meg persze olyan tévé amin eleve androidtv fut).
Később pedig bérleti díjat kell fizetni a szolgáltatói boxért.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest