- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Imi1981 #92077 üzenetére
Valamit Te erősen benéztél
Max alacsony IQ szintre utalást lehetne a hsz-omból következtetni, de ez sem volt szándékomban
ha mégis ez jön le belőle, akkor elnézést kérek utólag is
A lényeges szót ki is emeltem: FONTOS
Erre lettem volna kíváncsi, de bevallom magamból indultam ki
számomra tök mindegy mikor jön a számla, nem felejtem el, mert jön róla értesítés -> aznap vagy másnap (programomtól függően) ki is van fizetve. És nekem mindegy, hogy közvetlen fizu előtt vagy után érkezik, esetleg a hónap végén. Mint ahogy jelenleg is 28-án van számlazárás és 29-én érkezik a számla -> jön az értesítés, 28-án vagy 29-én ki is van egyenlítve
De akkor mindegy is a kérdésem, úgy veszem, hogy nem gyakorlati haszon miatt, hanem csak berögződés miatt fontos. Pont.
Üdv. és szép napot
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Imi1981 #92075 üzenetére
Olvasgatom itt a "fizukor jöjjön a fizetendő" dolgot, de nem tudtam vele egyelőre mit kezdeni, szóval felvilágosíthatnál, hogy ez miért is lenne FONTOS?
Nem tudod beosztani a fizetendőket és lenullázod mindig a számlát, hogy "ezen pörögsz" már jó ideje, ahelyett, hogy élveznéd az életet?
Mondjuk van egy barátom, akinél (OTP) van talán "A" hitel jelentősebb összegben a számláján és hónap végére mindig nulláza a számláját, "nehogy" levonják törlesztésbe a maradvány pénzét. (mondjuk ezt sem értem miért halmozza kamatokkal a tartozást, de én nem tudok az Ő fejével gondolkodni
)
-
-
-
-
-
válasz
Imi1981 #92064 üzenetére
"Felhívtam az ügyfélszolgalatot és azt mondták úgy tudom megváltoztatni ha később vásárlom."
Ez csak az első vásárlás esetén igaz.
"Most ha holnap bemegyek akkor vásárlás előtt ezt át tudom állítatni és utána rögtön vásárolni(hűségidő hosszabbítás és készülék vásárlás új tarifával) vásárolok akkor meddig lesz kb a fizetési határidő?"
Igen, ha előtte módosítasz, majd utána vásárolsz, az jó sorrend. A határidő a ciklushoz igazodik. Kb. 2 héttel a számla kiállítása után van.
"A másik kérdésem, hogy megrendeltem online tegnap akkor ezt az tudom állítatni személyesen az üzletben vagy törölnöm kell a rendelést előtte (lehet törölni ugye?) ?"
Lehet törölni a kiszállítást, persze. A legegyszerűbb a 1220-at hívni, mert hiába mész be, míg a törlés nem történik meg, addig a boltban sem tudnak adni neked telót. -
-
-
-
-
törölt tag
válasz
Imi1981 #43682 üzenetére
Összedobtam egy hevenyészett tesztet. Szerver a NAS -om, ami egy Telenoros hálón lógó, 4G router mögött van. Kliens a telóm volt, szintén Telenoros, 4G hálóval. A router még nincs jól elhelyezve, úgyhogy most 60/40 körüli sebességeket szoktam rajta mérni.
1,08GB -os film volt az állomány. Sajnos, Androidra még nem találtam többszálas FTP klienst, úgyhogy a SolidExplorer -rel másoltam. 16m 23s alatt futott le, 1,13MB/s átlaggal.
Ezután csináltam egy webszervert a videó mappára, a telón csatlakoztam rá böngészővel, majd a filmet átadtam a letöltésvezérlőmnek, amiben lehet szabályozni a szálak számát. 4 szálon 5m 09s alatt futott le, 3,62MB/s átlaggal. 9 szálon 4m 40s volt, 4MB/s átlaggal. Itt már valószínűleg a szerver netének a feltöltési sávszélessége volt a szűk keresztmetszet. Megfigyeltem, hogy amikor befejeződött egy szál, akkor kb. 1MB/s -sel esett vissza a tempó. Ebből nekem nagyon úgy tűnik, hogy valóban van valami sávszélesség korlátozás a Telenornál. -
törölt tag
válasz
Imi1981 #43679 üzenetére
Símán, ha a Hipernetes hálód nem NAT -olt (elvileg nem az). A 21 -es portot forwardolod a routerben, és ennyi. Rendszeresen futtatok különböző szervereket Androidos eszközökön (boxon is). A Servers Ultimate pro -t használom. De, a kliensnek külön hálón kell lennie a reális teszthez.
-
zichie
senior tag
válasz
Imi1981 #43671 üzenetére
Vélhetően a seed szerver ftp szervere van úgy belőve, hogy egy file-t csak egy szálon engedjen tölteni. A torrenten letöltés jó ötlet. Sok-sok éve én is használtam seed szervert, igaz én feltölteni akartam oda, amit aztán seedeltem. Az ftp helyett torrenten töltöttem fel, mert akkor még gyenge minőségű instabil netem volt, ami szakadozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Próba
- Path of Exile (ARPG)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest