- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Bferibörs
addikt
válasz
Burt1793 #51904 üzenetére
+1
nekem 80-90 fölé nem megy a sebesség sem Sony Xperia X Performancen sem Lenovo P2-n. Budaörs és Pest-megye jelentős részén.
én meg öreg az sms-hez
ami nekem lényeges volt, hogy elérhető legyek a saját számomon is, és persze a korlátlan net- telefonálást cégesen bonyolítok azt sem sokat, sms-t azon sem
-
ftamas0201
senior tag
válasz
Burt1793 #51902 üzenetére
Ezt komolyabban eddig nem is néztem hogy nincs a csomagban még egy darab sem, de akkor igyekszem elkerülni az SMS lehetőséget (viszont ahogy mondod valakinek muszáj úgy válaszolni
) De hát kibírom egyszer kétszer, lényeg volt számomra is a korlátlan internet, azért jöttem át T-től számhordozással elsősorban és nagy kétségeket elkerülve, van olyan hely ahol a 100 megát is eléri pedig nem a legmodernebb a telefonom (Sony Z2), még több 10km-re a toronytól is megvan az 50-60/20-30mega sebesség.
-
törölt tag
válasz
Burt1793 #44147 üzenetére
Anno azért választottam IOS helyett az Androidot, hogy a lehetőségeim határait a hardver képességei határozzák meg, ne az OS korlátozásai. Ezt verzióról, verzióra folyamatosan nyírbálja a Google. Root nélkül már nem tudnék az igényeimnek megfelelően használni egy Androidos telót. Pedig, sztem nem teszem magasra a mércét. Az én értelmezésemben alap dolog, hogy egy alkalmazás be tudja kapcsolni a GPS -t, ha szüksége van rá, és ha én ezt engedélyezem. Root -tal ez tökéletesen managelhető 4.4 -en is. A Google meg 6 -nál feltalálta a spanyolviaszt. Mellesleg, a jogosultságkezelés rejtett funkcióként (app ops) a 4.3 -ban jelent meg, csak aztán a 4.4 -nél gyorsan kivette a Google. Majd a 6 -nál bedobta, mint hatalmas újítást.
-
törölt tag
válasz
Burt1793 #44143 üzenetére
2.3 -tól root nélkül csak manuálisan kapcsolható a GPS.
4.1 -től root nélkül nem olvasható a rendszer log.
4.4 -től jött az emulált tárhely, amitől pl. az addig működő hálózati csatolások errorba futnak. Továbbá, külső meghajtókra csak rendszeralkalmazás tud írni.
Ha jól emlékszem, akkor 5.0 -tól lett letiltva a mobilnet nem manuális kapcsolhatósága.
Hírtelen ezek jutottak eszembe, de még nagyon sok regula van, amikkel a Google szopatja a fejlesztőket, és ezzel együtt a felhasználókat is. Én most 4.4 -et használok, de ha tehetném, akkor 4.3 -at használnék. Nugátig nem jut eszembe olyan feature, amit ne tudnék összehozni 4.3 -on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest