- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
Lacpac #115379 üzenetére
Én személy szerint az nPerf-el gyűjtöm az adatokat. Itt a térkép Győrről. Ahol lila, ott a felmérő készüléke 5G-t rögzített.
-
4Grider
félisten
-
Trailbreaker
tag
válasz
Lacpac #115267 üzenetére
Gyorsan megjött a válasz.
Kedves Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy OtthonNet szolgáltatással kapcsolatos megkeresésével hozzánk fordult.
A biztonságosabb hálózat érdekében a Yettel által biztosított előfizetések esetében privát IP cím kiosztás történik, melyről részletesen a https://www.yettel.hu/privat-ip-cim oldalunkon olvashat. A szerződésén megjelenő Publikus IP aktíváló egy kiegészítő szolgáltatás volt, mely nem képezi a szerződés részét. Visszaállítására sajnos egyedileg sincs lehetőségünk.
Internet előfizetés esetében IPv4 címkiosztás történik, tiltott portok nincsenek. Privát IP cím mellett a csatlakoztatott eszközök (például: kamerák) a gyártó hivatalos alkalmazásain keresztül érhetőek el.
Kérdéseivel a jövőben is forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz írásban a honlapunkon elérhető elektronikus űrlapok segítségével vagy telefonon a 1220-as Yettel hálózatán belül, belföldről díjmentesen hívható számunkon. Ügyfélszolgálatunk minden csatornája készséggel áll az Ön rendelkezésére.
Üdvözlettel:
XY
Technikai Csoport
Yettel Magyarország Zrt.
-
martongunar
tag
válasz
Lacpac #115280 üzenetére
Nem, elbeszélünk egymás mellett szerintem. Tehát én alapvetően arra gondolok, hogy marad technikailag a Yettel mint hálózat, de te egy céggel szerződsz és ők a Yettellel. Így a céges előfizetésekhez járó szolgáltatásokat úgymint fix IP le tudod boxolni a céggel, ők meg a Yettellel. Legjobb, ha ismeretségi körben be tudsz társulni valahova, de ha nem, ezekre ajánlottam a Triconnectet vagy az Ephone-t.
Triconnect
Ephone
Van több cég is, akik Yettelt értékesítenek, nézz utána, ill. a flottás topikban is van olyan yetteles flotta, ahol az adatkártyát egy cég intézi, te pedig a céggel szerződsz. -
Cravaly
tag
válasz
Lacpac #115280 üzenetére
Otthonnet felhasználási címnek bármit meg lehet adni, számlázási címtől meg minden egyébtől független. Rá kell bökni egyre a szomszéd faluban és mehet is, már ha az Otthonnethez megmarad a publikus ip. Az én számlámon is rajta volt, hogy nem lesz, de még van.
Edit:
Most látom az előttem szóló hozzászólását, nagyon szomorú. Legalább otthonnethez visszaadhatnák. -
martongunar
tag
válasz
Lacpac #115276 üzenetére
Akkor lehet meg kell próbálni valamelyik viszonteladót, talán ők adnak magánszemélynek publikus, esetleg akár fix IP címes kapcsolatot is, értékelés ide vagy oda.
Flottás topikba is benézhetsz, bár sajnos ott is korlátozottak már a lehetőségek.
A korábban kérdezett Starlinket nem ismerem, de nem valószínű, hogy ők is szívesen adnának publikus IP-t, vagy csak bizonyos díjcsomagokhoz.
-
martongunar
tag
válasz
Lacpac #115274 üzenetére
Mert ha nincs és nem kérhető publikus cím, felesleges fixet kérni. Ezért nem értettem, miért írtad.
Fix soha nem is volt lakosságinál.
Helyi hálózaton természetesen van jelentősége a privát fix IP címnek, de azt úgysem a szolgáltató fogja beállítani, lehet te is használsz olyat.
Visszatérve, esetleg meg lehet próbálni Yettel viszonteladót és megkérdezni tőlük, mi a helyzet náluk mobilinternet fronton. Ephone, Triconnect, hirtelen ők jutnak eszembe, de még biztos van 1-2 társaság.
-
Lacpac
őstag
válasz
Lacpac #115267 üzenetére
Én mindenhonnan (üzletben, telefonos ügyfélszolgálaton) azt a választ kaptam, hogy nem lehet.
Szóval akit átraknak, ott is marad.
Fix ip-t nem lehet kérni, lakosságihoz nem jár!
Szóval akinek gondot okoz, a szolgáltatóváltás az egyedüli opció. Amit valószínűleg meg is lépek.Starlink natol? Ezt tudja valaki?
-
Trailbreaker
tag
válasz
Lacpac #115256 üzenetére
Chaten érdeklődtem, hogy van -e mód arra, hogy visszakapjam a publikust.
Jeleztem, hogy a szerződésen is szerepel a "Publikus IP aktiváló".
"Sajnos erre nincs lehetőség. Bővebb információt egyedi igénykezelési csoportuk tud neked írásban adni. Kérlek ezt az űrlapot töltsd ki és érdemes majd beleírni, hogy mihez kellene neked a publikus IP cím, hogy tudjanak neked érdemben segíteni és megoldást találni."
Na most nekem, annayira nem létszükséglet a publikus IP.
De ha írnék nekik, akkor mire hivatkozzak, mi miatt kellene? -
SztiviVander
addikt
válasz
Lacpac #109562 üzenetére
Csak az elobb meg azt irtad ket falon keresztul 84-86dbm, most meg hogy szabad terben a teraszon annyi. Az a ketto azert nem ugyanaz. Ket falon at azert hihetetlen kicsit mert nekem 400m-rol ennyi a b1/b3, egy uvegajton keresztul (ami mondjuk sokat levesz), direkt ralatassal, errefele allo antennakkal. Teraszon lemegy nekem is 60-65-re. Neked meg tizszeres tavolsagrol is tudja ugyanezt belteren?
-
csaszi75
senior tag
válasz
Lacpac #106310 üzenetére
Mivel méred a sebességeket? Cipeled a routert mindkét helyre?
A B818-ra tehetsz külső antennát, ez az egyik legjobb 4G-s eszköz a piacon, de nem tud WIFI6-ot.
A ZTE router meg már tud 5G-t és sokkal jobb a hálózat kezelése 4G-n is. * Elméletileg WiFi6-ot is tud.www.cellmapper.net - itt megtalálod az alapvető infókat a tornyokról.
Az a nagy kérdés, hogy valójában amikor _nem_ méricskéled a sebességet, hanem csak használod a routeren keresztül a netet, akkor mit tapasztalsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- Cyberpunk 2077
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged