Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ahhoz, hogy lásd a dokumentumokat, ügyfélszintű jelszóval kell hozzáadd a fiókhoz a számokat.
De hol? Hogyan?
Az az érdekes, hogy két Telenor azonosítóm van. A telefonos ügyfélszolgák meg süketelnek és nem értik mi bajom van. Szerintem van ügyfél szintű jelszavam, mert az ügyfélszolga ezt állította, amikor rákérdeztem, hogy akkor most a telefonos ügyfélszolgálaton megadott 4 vagy régebbi beállítás esetén 6 számjegyű kód az most mi. És nekem abból kettő van.
Fantasztikus, hogy amikor szeretnék tájékoztatást kapni magától a cégtől, akkor egy vak vezet világtalant problémába futok. Szóval amiről váltig állította, hogy ügyfél szintű jelszó, az valójában szerintem csak kártyaszintű jelszó és van egy olyan érzésem, hogy amikor a későbbi számomat használatba vettem, ahhoz rendeltek egy ügyfél szintű jelszót (ami fogalmam sincs micsoda), ami alá nem vonták be a régebbi számomat.
Aztán az ügyfélszolga konklúziója az volt, hogy kártyásoknak nem lehet beállítani az összevonást. Miért is nem?
Szóval nagyon káoszos az egész. Tehát akkor a négy számjegyből álló kód az melyik jelszó?
Az ügyfél szintű jelszó milyen hosszú lehet, milyen karakterekből állhat? Milyen extra jogokkal ruház fel, amiket amúgy a kártya szintű jelszóval nem kapnék meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest