Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerd
aktív tag
válasz
The Goth #70242 üzenetére
Az hogy mi az ugyfel barat hozzallas es mi amit a torveny megenged ket kulonbozo dolog... illetve engem meg sosem kerestek meg akcios csomaggal, hogy valtsak hello datarol... de ezt en befejeztem
ASZF-re gyorsan raneztem, min 30 nappal elobb kell szolnia hogy mikor valtoztat egyoldaluan szerzodest.
-
asdf_
veterán
Adategyeztetesnel ha az eddigi felhasznalo helyett maseval lesz egyeztetve, akor ha jok az adatok, elfogadja automatikusan? Min mulik, hogy be kell-e menni vagy sem?
-
zseko
veterán
Na most jelezte a MyTelenor app a frissítést (érdekes, hogy ettől függetlenül a play áruházba miért nem került ki, vagyis miért nem volt látható ott nálam eddig, pedig hsz-t már írtak róla oda), de megvárom már a számlát, kíváncsi vagyok, hogy a jelenlegivel ki tudnám-e fizetni.
-
The Goth
tag
válasz
Viktor0610 #70245 üzenetére
Mámint akinek kell. Engem nem érint.
-
-
The Goth
tag
Azért nem mondanak konkrétumot mert a törvény semilyen tól-ig határt nem ír elő nekik, hogy meddig kell megtartaniuk a lezárt csomagokat. Az hogy ilyen esetben mennyire jogos az előfizető felháborodása, az azért kérdéses, mert felajánlottak neki még élő csomagokat. Az, hogy ezt ki mennyire szarja le, az a döntések és következmények kategória. De a végleges kivezetés előtt kötelesek a pontos dátumot közölni az ügyféllel, csak amíg ugye ez náluk sincs eldöntve, maradnak az ilyen hivogatások.
"Amikor kozlik hogy itt a vege, mennyi idot adnak a valtasra? Mi a torvenyi eloiras?"
Ennek nem néztem utánna, de szerintem olyan 15 nap körül lehet.
-
Nerd
aktív tag
válasz
The Goth #70240 üzenetére
Ezzel nincs is problema. A problema az, hogy nem mondanak konkretumot, igy siman vannak olyanok akik lesz@rjak ezeket a megkereseseket es jogosan fel is haborodnak.
Ha azzal hivnanak fel hogy januar 1-tol megszunik a szolgaltatas, es most van ez az akcios lehetoseg, akkor elgondolkoznek a valtason. Ez a huh utolso kor, majd megszunik (de mikor?) eleg aljas probalkozas...
BTW engem meg nem hivtak fel, pedig hello data-t hasznalok meg mindig.
Amikor kozlik hogy itt a vege, mennyi idot adnak a valtasra? Mi a torvenyi eloiras?
-
The Goth
tag
válasz
#72630400 #70239 üzenetére
"de amig te nem szüntetted meg addig ha jól tudom ők sem tehetik."
Ez annyiban nem igaz, hogy egy már lezárt csomagot ami új ügyfél számára nem elérhető, bármikor véglegesen kivezethetnek. Ez esetben ha az előfizető nem hajlandó elfogadni a felajánlott új, még aktív csomagok egyikét, akkor egyszerűen felbonthatják a szerződést. Ez teljesen törvényes. Az pedig, hogy egy lezárt csomagot mikor vezetnek ki véglegesen csak a szolgáltató kénye-kedvén múlik. -
asdf_
veterán
válasz
Cyberbeni #70236 üzenetére
Nem mondom, hogy ebből lesz valamelyik fejesnek még egy yachtja, de attól még jó eséllyel megérné nekik.
Az, hogy nem elerheto, pont azt mutatja, hogy MEG nem eri meg nekik.
(es amig 5 perc homokorazas utan sem latom a weboldalon a prepaid kartyam egyenleget, addg lehet, hogy inkabb azzal foglalkozzanak) -
Cyberbeni
addikt
válasz
#72445440 #70228 üzenetére
Attól még hogy nem mindenkinek kell, nyugodtan bevezethetnék. Bár akinek létszükséglet volt, az már átment a Telekomhoz, de pl Apple Watchra náluk sem elérhető még, tehát avval simán lehetne plusz előfizetőt szerezni, meg a mostaniakkal többet fizettetni.
Nem mondom, hogy ebből lesz valamelyik fejesnek még egy yachtja, de attól még jó eséllyel megérné nekik. -
Vandie
tag
Online rendeltem egy sima kártyás/feltöltős Hello Kártyás SIM kártyát, amit ma postán átvettem, aláírtam. SIM-et beraktam telefonba. A Telenor honlapján próbálom aktiválni az ICC kód és a telefonszám megadásával (SIM aktiválása menüpont), de egy folytában hibaüzenetet dob, hogy hibás telefonszám vagy ICC kód. Tízszer írtam be, tuti jó. Mi a teendő? Menjek el benzin kútra és feltöltéssel próbálkozzak?
-
aujjobba
addikt
válasz
#72445440 #70229 üzenetére
Nem baj, még megvan a vodás előfizetésem, bő két hét múlva fogják csak intézni a számhordozást.
Azt nem tudod esetleg, hogy amikor majd feljebb váltok feltöltősről előfizetéses konstrukcióra, akkor ugyanazokkal a feltételekkel fog készülékajánlatokat adni, mintha eleve előfizetéssel igényeltem volna?
Van erről tapasztalat? -
aujjobba
addikt
Köszi.
Egyébként a papíron az áll, hogy a futár minden személyes adatot fizikailag ellenőrzött, aláírás, stb.
Namost a futár nem nézett meg valójában semmit, ideadta a csomagot, aláírtam, viszlát.
Ilyen alapon bármit megadhattam volna, így aztán sok értelme van ennek az adategyeztetős dolognak. -
aujjobba
addikt
A SIM aktiválás olyan dolog, ami majd egyszercsak magától megtörténik?
Online rendelt feltöltős kártyáról van szó, nemrég érkezett meg.
A telefonba betéve "nincs szolgáltatás", az online aktiváló oldal pedig azt mondja érvénytelen a telefonszám vagy az ICC. -
ahmedrafal
csendes tag
válasz
Viktor0610 #70220 üzenetére
(#70220) Viktor0610
(#70221) joergieÉrtem, köszi a gyors válaszokat. Holnap a biztonság kedvéért rájuk csörgök.
-
joergie
őstag
válasz
ahmedrafal #70219 üzenetére
Meg kell nézni mennyi a szolgáltatáslemondási idő. Szerintem 72 óra. Bankban akartam 30-án lemondani a szolgáltatást, hogy jövő honapban ne kelljen, és a rohadékok nem tudták ott helyben, kellett neki 72 óra, ezért buktam egy ezrest vagy ilyesmi.
Más: https://www.telenor.hu/blackfriday
Ez még így magában csak egy hírlevélfeliratkozós link, de kb ez az első fecske Telenornál. -
válasz
ahmedrafal #70219 üzenetére
Gondolom, számlazárással törlődik.
Biztosat a 1220 vagy bármely Telenor bolt mondhat.
Talán látod a my.telenor.hu oldalon is. -
ahmedrafal
csendes tag
Lemondtam a +100 GB netet, de még mindig aktívat jelez, idő kell neki vagy nem működik a MyTelenor-on keresztüli lemondás? Először gépről próbáltam vagy tucatszor, de semmi nem történik, rámegyek a lemondásra és semmi, utána letöltöttem a MyTelenor-t, ott viszont végig ment a lemondás viszont, ha visszalépek szolgáltatásokhoz még mindig aktívat jelez, pedig itt is jó párszor végig mentem, de semmi.
-
tomp
félisten
válasz
Szokenesz #70215 üzenetére
Pedig nincs a VoLTE szolgáltatással nagy gond. Nekem csak 1 bajom van vele, hogy adat SIM kártyán(Hipernet előfizetés) nem megy a VoLTE így simán LTE Only-n nem adja meg a hálózat a VoLTE-t. De ezen kívül jól működik. Volt már hívásom -118dBm jelszint mellett is. Net már nem bírt menni de a VoLTE tökéletes volt.
-
Szokenesz
senior tag
Ez könnyen előfordulhat.
Én úgy voltam vele sosem hagyom ott a HD csomagot, de még engem is meggyőztek a váltással, igaz hogy szerintem ők nem a Telekomra gondoltak, de 14 év után egy élmény, hogy nem kell kimenni az erkélyre, ha telefonálni akarok
Nekem még mindig olyan érdekesnek tűnik ez a VoLTE működése náluk, mintha nem lenne valami stabil ez a szolgáltatás.
-
tomp
félisten
-
Nekem épp egy kis pozitív hírem van. Mindhárom szolgáltatónál voltam eddig,de mikor leléptem sose adtak kedvezőbb ajánlatot. Tegnap lemondtam a Hipernet Home S előfizumat nov.28-tól. Ma hívtak és adtak 20% havidíj kedvezményt,illetve maradhat a társkártya,meg az ingyen 100gb,és ha engem nem is érdekelne ingyen átvezetik egy ismerősöm/családtagom nevére. Haveromat pont érdekelte ez a csomag,csak ugye már mások lettek a feltételek pl nem lehet társkártyát igényelni. Így jövőhéten megyünk és átírjuk az ő nevére
-
NextError
tag
Sziasztok!
Látom itt is volt már téma, de engem is megkeresett tegnap a telenor, hogy nekem egy elavult, nem publikus csomagom van, de egy percig se féljek van egy bomba ajánlatuk 2500 ftal drágabban. Gondolhatjátok milyen lelki nyugalom töltött el egyszerre. :D Biztos hallotta a hangomba a bizonytalanságot, hogy nem győzött meg a 100GB internet > mint ∞ levezetése. Tehát jött az ütőkártyája, hogy ez egy utolsó körös megkeresés megszűnhet a szolgáltatásom, valamint mikor visszakérdeztem, hogy miért, közölte hogy ezért van a hűségidő hogy a szolgáltatót és az ügyfelet is védje. (Itt elkapott egy pillanatra mert már nem annyira emlékeztem, hogy 2 éve ez a Hello data start milyen csomag is volt, persze utána megnéztem a szerződést, meg az ÁFSZ-t is.)
Mondtam neki, hogy akkor egyenlőre maradnék amíg meg nem szüntetik, utána meg keresek majd másik szolgáltatót, és itt jött a legfölényesebb már már lenéző mondata: "A vodafonnál 10 ezer". Mondtam neki oké, majd kissé sértődötten elköszönt és lerakta a telefont. :D...
A kérdés az lenne: van valamilyük? Vagy csak próbált fölényeskedni a szolgáltatás megszüntetésével? -
-
makoss
veterán
-
-
makoss
veterán
Üdv!
Megrendeltem kártyásan a korlátlan közösségi médiát 2000 Ftért+ feltettem a telenor applikációt, és az lenne a kérdésem, hogy az appon belül hol lehet megnézni azt, hogy mennyi az adatkeretem mert a korlátlanság a közösségi médiára vonatkozik? -
Tutu7030
veterán
válasz
Víz Elek #70189 üzenetére
Dolgozói Hipernet 21 csomag 10 GB belföldi adatforgalommal és korlátlan e-mailezéssel, böngészéssel(2)
(2) A havidíjba foglalt adatforgalmi keret, illetve a szolgáltatásba foglalt maximális le- és feltöltési sebesség kizárólag belföldi ill. az 1. roaming díjzónában, a Telenor hálózatán keresztüli használat esetén érvényes, nem vihető át a következő hónapra, elérése után az elérhető maximális le- és feltöltési sebesség belföldön 32/32 kbps, a roaming 1.díjzónában 0/0 kbps túlforgalmazási díj 0 Ft.Böngészés: olyan internetes böngésző alkalmazást futtatni képes platformokon megvalósított tevékenység, amely a WEB szervereken tárolt szöveg és kép formátumokban elérhető információkhoz valós idejű hozzáférést, megjelenítést, valamint nyilvánossá tételt biztosít az internetes hálózat segítségével.
E-mailezés: elektronikus üzenetek küldésére és fogadására alkalmas, tárolási és továbbküldési, nem azonnali elven működő szolgáltatás az interneten keresztül.
A böngészés és e-mailezés meghatározására a World Wide Web Consortium (www.w3.org), valamint az Internet Engineering Task Force (www.ietf.org) definíciói alapján került sor.
Az e-mailezésen és böngészésen kívül minden egyéb forgalmi típus az adatforgalmi keret terhére használható. Egyéb forgalmi típusnak minősül különösen a netrádió, internet video (pl. Youtube, Videa), voice és video chat, multimédiás alkalmazások használata, online játékok, fájlmegosztás (pl. P2P (BitTorrent, eDonkey, stb.), FTP, OCH (Rapid Share), stb.),
valamint bármilyen egyéb, böngészésnek, e-mailezésnek kifejezetten nem tekinthető forgalomtípus.
A havidíjba foglalt adatforgalmi keret, illetve a szolgáltatásba foglalt maximális le- és feltöltési sebesség kizárólag belföldi ill. az 1. roaming díjzónában, a Telenor hálózatán keresztüli használat esetén érvényes, nem vihető át a következő hónapra, elérése után az elérhető maximális le- és feltöltési sebesség belföldön 32/32 kbps, a roaming 1.díjzónában 0/0 kbps túlforgalmazási díj 0 Ft.
Az adatforgalmi keret felhasználásáról a szolgáltatás csomagba épített adatmennyiség 80- és 100%-ának elérése esetén értesítő SMS-t küldünk. A teljes havi díjtétellel arányos tört havi díj kerül kiszámlázásra a megrendeléstől a számlazárásig tartó időszakra. Az ajánlat más kedvezményes ajánlattal nem vonható össze.
A forgalom mérésének egysége 0,1 MB. A szolgáltatás csomagokban az online (korábban WAP) APN nem elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest