Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
kenikolo1
üzenetére
Ha a Xiaomi PS+CS regisztrációt futtat le LTE Only módban is akkor ez a mód a legjobb. Itt a telefon nem nézi a 3G-t.
A OnePlus LTE Only módban sajnos csak PS regisztrációt végez(modemként regisztrál) de ott nincs VoLTE.(csak a telenornál nincs) Így én először LTE/WCDMA módot szoktam használni amíg meg nem jelenik a VoLTE jelzés. Ha megtörtént akkor kapcsolok LTE Only-ra. Szerencsére a 7-es modell szériánál nem dobja el a hálózatot ha LTE Only-ra kapcsolok.
-
Landsmann
addikt
A kiegészítő napi adatjegy felhasználhatósága a megrendeléstől számított 24 óra, vagy a megrendelés napján 24 óráig érvényes? Tehát ha mondjuk ma 22 órakor megrendelem a 200 megát, azt holnap este 22 óráig használhatom fel?
-
dkovizoli
addikt
Nem a telefonon levő szoftver szabja meg, hogy sim függő avagy sem. Legalábbis nem az a része, amit te kaptál frissítést. Tehát nem a rajta lévő rom határozza meg a hálózati függést. Ellenben simán lehet, hogy a telekomos készülék szofvere nem tartalmazza azokat a beállításokat, amik a telenor Volte használatához kellenek. Tegyetek fel egy független,XEH szoftvert a készülékre. Az s8 topikban kapsz segítséget, ha nem tudod a módját.
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Elegem lett az HBO filmből, a Telenor alkalmazás egy gramm adatfogyást nem mutatott. És ez így van legalább 5 éve, tehát nem tartom valószínűnek, hogy mostanában javítanák. A Telenor hálózatmenedzsment tényleg ennyit tud...
-
törölt tag
Helló, olyan előfizetés nincs, amiben csak lebeszélhetőség van Internet nélkül? Időskori telefonba kellene egy előfizetéses kártya.
-
4Grider
félisten
Telenornál a korlátlan böngészés opció eszi az alap adatkeretet, az értelme az, hogy lassításkor viszont nem kerül lassításra a hozzá tartozó adatforgalom.
Azok a Samsung telefonok alkalmasak a Telenor VoLTE bekapcsolására, amikben a beállításban megjelenik a "VoLTE-hívások Telenor" kapcsoló. Ha ez nincs, akkor tök felesleges levenni az előfizetésről a VoLTE-tiltást, mert a telefon nem rendelkezik a Telenor VoLTE használatához szükséges információkkal. -
chizuru
csendes tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Telenor altal lett a HBO GO is elofizetve, csak nem az ami a MyTV melle “csomagolt”
Youtube fuggorol nem tudok, szoktunk videot nezni rola, de elenyeszo mennyisegben (legalabbis azt hiszem)
-
b10up
tag
Sziasztok!
Két furcsaság is szembejött:
Egyik, hogy hiába van flottás csomaghoz korlátlan böngészés és email, ugyanúgy eszi a keretet ez a jellegű forgalom is, ügyintéző szerint pedig nincs ezzel probléma, mármint hogy részükről be van kapcsolva az opció. Ez most ha nullába megy a keretem, utána még megy, csak előbb a sima adatkeretet eszi meg, vagy hogyan kellene működnie itt? Egy másik szolgáltatónál simán nem fogyasztotta a sima keretet.
A másik pedig, hogy volt telekomos S8+, jött rá még t-s szoft, ami nem sim függő, telenoros kártyával be lehet kapcsolni a volte-t, a szolgáltatás is aktív elvileg, de mégis lecsattan 2/3G-re. Ilyenkor mi van?
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Semmivel...
Szerk.:
De a kedvedért most ráengedtem egy standard céges előfizetésre egy közvetlen HBO Go előfizetéssel indított alkalmazást, egy óra múlva majd jelzem, hogy mennyi fogyott a maradék 4 GB adatkeretből... -
snooze
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nagggyon jooo kérdés!😁😁😁
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ja, HBO oldalán 1500.
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Rosszul tudtad, ennyire nem jó a hálózatmenedzsmentjük.
-
-
chizuru
csendes tag
Sziasztok! Elvileg a MyTV+ hoz tartozo HBO GO nem fogyasztja az adatforgalmat - de mi a helyzet azzal ha az HBO GO masik elofizeteshez tartozik mint a TV? Akkor igen? Furcsan nagy az adatforgalmunk es masra nem tudok gondolni csak erre
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
üzenetére
Ismerősnek ugyanolyan kártyával (flottás) megy a 4G+ itthon, amikor ugyanott vagyunk, az Samsung, enyém Mi Max 3.
Bulgáriában végig 4G+-on voltam (itthon még sehol, pedig szó szerint mindenhol jártam/járok), ezért gondolok inkább a telefonra, hogy az itthoni frekit nem ismeri.
(B20 van, mielőtt kérdezi valaki
) -
bedibazsa
senior tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Nekem Budapesten van, de pl. Szentesen már nincs. Attól függ, milyen a lefedettség. Külföldön más szolgáltató antennáit használja, ott valószínűleg jobb a lefedettség, mint abban az itthoni városban, ahol tartózkodsz. Nekem Bp-n a lakásban nincs a XII. kerületben, de ha lemegyek a ház elé, ott már van.
-
zeon.hu
nagyúr
Miért nincs itthon 4G+-om és külföldön igen, ugyanazzal a kártyával?
Esetleg a kinti szolgáltató más frekvenciát használ, az itthonit meg nem tudja a telefon? -
zseko
veterán
válasz
üzenetére
Hát ezt csak úgy lehetett elengedni, hogy meglehetősen emelt hangon (de még nem kiabálva) helyre kellett tenni. A másik opció az lett volna, hogy rácsapom a telefont. Ennyire agresszív 'lesz.rom mit akar az ügyfél' üfsz-el eddig még sose találkoztam, aki még beszélni se nagyon akart hagyni.
Az nincs, valóban, én sem gondoltam ilyet mögé
Így utólag már én is kissé túlzásnak érzem a nevetségeset, inkább megmosolyogtatónak mondanám. Számomra modorosnak tűnik
meg nem nagyon emlékszem, hogy láttam volna ezt nálad régebben (de lehet keverlek valakivel). Ebben az esetben mondjuk pl. konkrétan az adott személynek válaszoltál, így kizárnám, hogy azt gondolná másnak ment
A névmásolással mobilon egyébként egyetértek, valóban macerás kissé a linkesítése miatt.off OFF

-
zseko
veterán
válasz
üzenetére
Engem kétszer vagy háromszor próbáltak áterőszakolni másik, rosszabb (számomra rosszabb) csomagba, az utolsónál elhajtottam őket a pi..-ba. Azért normális hangnemben persze, csupán a végén már emelt hangon (mert felhúzott, hogy sehogy nem volt hajlandó elfogadni a 'kedves' hölgy, hogy qrvára nem érdekel 'kétszázperc', ha az ötvenet sem telefonálom le, pláne nem többezer forinttal többet fizetve, csak mert szerinte 'úgysehasznájjakiakorlátlannetet-akkormegminek-eléga100gigabájtisönnek', ráadásul szóhoz jutni sem nagyon hagyott.)
(#69758) ish4d0w Abbahagyhatnád ezt a 'kérdező't, kicsit nevetséges
pláne, hogy eleve a hozzászólásra reagálsz. 
-
-
4Grider
félisten
válasz
bigdigit
üzenetére
Mivel ezeket a hívásokat rögzítik, nem mondanak olyat hogy megszűnt és átteszik, maximum olyat, hogy lezárták a csomagot és áttehetik-e jelenlegi csomagba.
Persze ezzel hozzá nem értő embert meg lehet vezetni, ezért lezárt csomagokkal rendelkezőknek fel kell készülniük ilyen jellegű hívásokra.
Szerencsére a távollévő felek közötti szerződéskötéstől el lehet 14 napig állni, tegyétek ti is ezt, amilyen gyorsan csak lehet. -
bedibazsa
senior tag
válasz
bigdigit
üzenetére
Vissza lehet a beszélgetést hallgattatni, ha panaszt teszel a Telenor weboldalán. Ha a fiad beleegyezett, akkor nem tudsz neki mit csinálni. Ha tudta a kártya- vagy ügyfélszintű jelszót, akkor helyesen váltották át - mármint szabályosan. De amúgy a HD nem szűnt meg, csak újat nem lehet kötni.
-
bigdigit
addikt
Nem követem annyira a dolgokat így kérdezek. Azt tudom a HD csomag megszűnt. Viszont ma a fiam felhívták és közölték lejárt az aktuális számlázási ciklusa és áttették valami szopacs M előfizetésbe. Szerintem jól átvágták és akkor kérdezem is mi ilyenkor a jogorvoslat? Abból gondolom nekem is az van még másoknak is a melóhelyen de senkinek nem szüntették így meg.
-
Peppo
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ok, köszi!
-
-
Peppo
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi! És olyan méretben adják, amit kérek?
-
-
Peppo
őstag
Üdv!
Új telefon miatt cserélnem kell a sim kártyát. Micro volt, nano kell helyette. A jelenlegi már jó 3 éves, így elvileg ingyen kellene cserélniük, de én már annyi féle dolgot hallottam, hogy mégis pénzt kérnek érte, ill. csere helyett vágnak, ami nem is mindig működik, hogy gondoltam, rákérdezek előtte itt is. Szóval a kérdés az lenne, hogy tényleg díjtalan a csere, és tényleg cserélik, nem vagdosnak? Astoria viszonylag közel lenne, rájuk gondoltam, de ha a hely esetleg problémás, akkor más is szóba jöhet. Nem tudom, számít-e de a telefon nem szolgáltatótól van, kártyafüggetlen.
Előre is köszi!
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Folytatódik a dolog
Ahogy Viktor is javasolta, bevitték a telefont meg egyebeket üzletbe
Meg lett csinálva, Lok kód is meglett
Viszont ha a telefonba idegen sim van betéve nem kér kódot, bekapcsol kéri a pin kódot majd semmi, térerő nincs és annyi, semmifajta kódot nem kér
Telefonba azt mondtál hogy vissza az üzletbeMi lehet a gond?
Esetleg egy telefon visszaállítás nem segítene?Amúgy volt valami mert az ügyintéző valami olyan mondott hogy a telefon nem lett még regisztrálva a hálózatra, és nem biztos hogy ki tudja adni a lok kódot de sikerült neki
Ezért lehetne a gond?
Ha igen elég lenne egy Telenoros sim-et beletenni egy feljelentkezésre? -
tomp
félisten
válasz
üzenetére
Fb privátban jeleztem nekik. Hivatalos panasznak vették, kaptam hiba azonosítószámot is amivel lehet hivatkozni.
PlayStore-on is jeleztem nekik. Ott visszaírtak 1hét után, hogy Szia Tamás, folyamatban van a probléma elhárítása, a javításig szíves türelmed kérjük. Köszönjük!
App utolsó frissítése január...
PlayStore kontakt email címre nem jeleztem de nemár.
Ha nekem nem tudnak infót adni akkor senkinek...
pár hónap ingyen MyTV.
Évek óta ingyen kapom a MyTV-t.
2éve felhívott egy hölgy, hogy promócióként kipróbálhatom 3hónapig ingyen a MyTV-t. Elmondtam neki, hogy köszönöm de nem kérem mert hát eddig is ingyen volt nekem. Kérdésére elmondtam, miért és meglepődött majd Köszönetet mondott érte.
Hidd el én tudnám kötbéreztetni ha akarnám. MyTV egy mobilplatform. A saját eszközömön nem megy így ez már részleges szolgáltatás kiesés ami a havidíjból számított napidíj négyszerese.
-
tomp
félisten
kb 10hónappal a VoLTE éles indulása után mintha sikerült volna bugfixálni a 6-7perces sms küldést! Mai napon az sms küldés 6mp! Elképesztő innováció.
Na de, hogy ne csak pozitív dolog legyen: szeptember 11-én jelentettem az android 10 alatti MyTV belépési hibát. Még semmi. Kérdeztem a telenort, hogy mikor lesz valami. Nem tudják. Hát csodás. Ha fizetnem kellene a MyTV-ért tuti kötbéreztetném... -
clon
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Azt nem tudom, DE ezek a "kedvező" ajánlatok nem ilyenek hanem fix árak és csomagok, mert perc, sms, net vagy ebből 2 ami benne van. Viszont sajnos amit megvettél az gyorsan eltűnik és magasabb ajánlat ami szintén csak 7 napos felhasználhatóságú lesz helyette. Ez gyakorlatilag egy lista és amit megvettél az eltűnik és a helyére új magasabb ajánlat kerül.
-
Somatom
veterán
Nem tudom, hogy léteznek-e még időarányos csomagok. Régebben a Deezer 1 és 2GB volt ilyen. A teljes havidíja drága volt, viszont, ha rendelt az ember kétszer ilyen 1 hetes, akciós netet, akkor utána már csak a felébe került a Deezeres csomag, fordulós lemondással. Ezzel el lehetett trükközgetni. Főleg úgy, hogy a feltöltéshez is járt net.
-
clon
senior tag
válasz
üzenetére
"c)" ezzel az a gond, hogy ha elkezded rendelni akkor a rendelt csomagot max 2 alkalommal kapod utána kiveszik és helyére nagyobb mennyiségű és annak arányában egyösszegű nagyobb árú ajánlat jön. Nekem már 1,valamennyi GB netes ajánlat volt "7 napra" DE több hét vásárlásmentesség után áll vissza a rendszer alapra és akkor megint előkerülnek az alacsonyabb értékű ajánlatok.
Szerintem a rendszer rövid időre alkalmas, de hosszabb távon egy idő után nem lesz mit venni felhasználó szinten ár/érték arányban. HA az egész listát megkapnám appon belül akkor tényleg azt vehetném meg amire szükségem lehet 7 napra...
-
Predator2
addikt
Helló
Melyik internet csomaggal járok ár/érték arányban a legjobban?
Nem gond ha naponta/hetente/havonta elő kell fizetni.Jelenleg egy 1500Ft-os 1Gb-os csomagra fizettem elő ami egy hónapig él. Egy hónapban kb 1-2Gb netre volna szükségem. Kitudom hozni ezt valahogy olcsóbbban?
-
p2pp
őstag
VoLte vissza lehet már kapcsolni?
Már jó? (Dunántúli régió.) -
sfdrakex
nagyúr
válasz
jociolaszi
üzenetére
Az új L 500 Ftvel drágább, de ad plusz 7 giga netet. Többit nem néztem.
-
Vandie
tag
válasz
jociolaszi
üzenetére
És ahhoz a Telekomhoz képest még ezek az új tarifák sem rosszabbak, arányaiban ugyanannyit fizet az ember.
-
asdf_
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szolgáltatónként 8 millió szám szabad préda (nulla meg egyes kezdetűt nem osztanak azt hiszem, bár technikai oka már nincs, hogy ne lehessen szerintem). Ez 24 millió (sallangot most nem számolok). Ha ebből levonod a csak mobilnetes, technikai okból kiosztottat, a különböző sorompónyitó meg riasztós SIM-et, meg olyat, ami mögött gép van, a cégeseket, akkor azért még annak is elégnek kellene lennie kb. 8 millió emberre szerintem.
-
Landsmann
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Az én egyik számom meg korábban eg yutcalányé volt, de sokszor hívogattak, hogy Alexát, Fannit, meg mit tudom én még kit keresgettek. Meguntam a magyarázkodást és mikor csörgött, úgy vettem fel, hogy: Köztemető 2-es porta. Nem kellett többet magyarázkodnom. Könnyen megtehettem, mert azt a számot csak mobilnetre használtam, senkinek nem volt megadva a szám. Így aztán ha valaki azon hívott, az k...át akart magának.
Az én egyik számom meg korábban eg yutcalányé volt, de sokszor hívogattak, hogy Alexát, Fannit, meg mit tudom én még kit keresgettek. Meguntam a magyarázkodást és mikor csörgött, úgy vettem fel, hogy: Köztemető 2-es porta. Nem kellett többet magyarázkodnom. Könnyen megtehettem, mert azt a számot csak mobilnetre használtam, senkinek nem volt megadva a szám. Így aztán ha valaki azon hívott, az k...át akart magának. :) -
clon
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, DE mégsem mert el akarták kerülni a 0Ft-os percdíjat. Tudom nem lehetett volna, de akkor még gondoltak ilyen dolgokra is így adtak +%-ot Ft-ban nem pedig percdíjkedvezményt.
-
-
Vandie
tag
válasz
jociolaszi
üzenetére
Viszont még mindig a Telenor adja a legjobb áron a készülékeket. Nagyon durva különbségek vannak a Telekomhoz képest.
-
clon
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
A feltöltések nem csökkentették a percdíjat hanem több percet lehetett lebeszélni. 3600+0, 7200+900, 14400+3600Ft-ot adott feltöltésenként aztán jöttek 900Ft, 1800 Ft ami szintén nem tartalmazott kedvezményt. 900-as 30 nap, az 1800-as 90 nap, a 360 és 7200 és 14400-as 1 év érvényességet adott.
-
jociolaszi
tag
Ezek az új tarifák egyre rosszabbak drágábbak.
jövőre leszek itt 20 éve megvárom mit kapok ha semmit akkor elgondolkodom hogy mi legyen!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Így utólag már én is kissé túlzásnak érzem a nevetségeset, inkább megmosolyogtatónak mondanám. Számomra modorosnak tűnik
meg nem nagyon emlékszem, hogy láttam volna ezt nálad régebben (de lehet keverlek valakivel). Ebben az esetben mondjuk pl. konkrétan az adott személynek válaszoltál, így kizárnám, hogy azt gondolná másnak ment 
jövőre leszek itt 20 éve megvárom mit kapok ha semmit akkor elgondolkodom hogy mi legyen!