Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
fixedgear
tag
nekem is van wifi itthon is meg nagyrészben ahova járkálok.
félek hogy túllépem a havidíjat
bár nemvagyok egy nagy dumás,inkább engem szoktak hívni
(mondjuk eddg feltöltőkártyás voltam.és 3g-re sem fizettem elő)
lehet átgondolom még énis a 180perceset,
csak hamár annak 5ezer valamennyi a havidja + egy 500mb-s netcsomag 2k
akkor lehet jobban megérné,nemtudom igazából eldönteni
hogy 7-8k-ért 500mb+180perc
vagy 10k-ért 1gb+150perc... -
b.bone
senior tag
válasz
egykori #6395 üzenetére
ha már a vállalatinál tartunk...
novemberben még 28k volt a galaxy 3, igaz nettó.a vodafone nekem olyan sikeresen elhúzta a számhordozásaim engedélyézéset, hogy már a decemberi listából kell választanom...
pedig két darab galaxy3-at is szerettem volan vásárolni. most 34K
viszont mintha most az új listában már áfás árak lennének. eddig nem így volt. szuper
-
csab2
veterán
válasz
Goatman #6390 üzenetére
Biztosan nem.
Ma eléggé összegabalyodott a honlapon az akciós telefonok listája. Pl. eltűnt a Nokia C7, holott kapható. Most megjelent 990 huf-ért Mobilkvartett 3000 csomagban.
Szóval biztosan van kártyás telefon, csak gebasz van.
Lehet, hogy valami egészen jó akcióval rukkolnak elő. -
Goatman
aktív tag
Üdv!
Ma böngésztem a Telenor készülékkínálatot és árlistát: megdöbbenve láttam, hogy eliminálták a kártyás ajánlatokat, már csak számlás és újgenerációs kártyás van, illetve listaár.
A Telenor nem árul majd többet telefont sima feltöltőkártyával?
Tud valaki erről valamit? Előre is köszi
-
csab2
veterán
válasz
fixedgear #6387 üzenetére
Hülye vagyok!
Bocs! Valóban összekevertem. Igen az már sok, és csak akkor éri meg, ha valóban kihasználja az ember a benne foglaltakat.180 perccel viszont megéri. Kell hozzá még 100MB net (990 huf) és 7000-ből meg vagy havonta (ebben már pár SMS is benne van). 1 év után meg át lehet váltani másik tarifára (pl. MK150, ami nekem sokkal jobb lenne, előtte is az volt).
-
csab2
veterán
válasz
fixedgear #6385 üzenetére
Bónusz program van.
Az adott számról hívd fel a 1220-at és ott kérdezd meg, hogy milyen kedvezményre jogosult az illető. Ha jogosult, akkor az adott számhoz vehet új akciós árú készüléket. Lehet, hogy olcsóbban, mint a rendes ár. Ez teljesen előfizetés függő. Befolyásolja az, hogy mióta Pannonos, mennyit költ havonta, stb.A Galaxy S felső kategóriás előfizetéssel egyébként 29 990 Ft. A legolcsóbb ilyen előfizu a 180 perc havi 5220 forintért. Ezzel csak az a baj, hogy nincs benne SMS és net.
Mától pedig a Galsxy S és HTC Desire 9990 huf MobilKvartett 3000 tarifával (9990 huf havidíj, 1GB net, 400 perc és 200 SMS, 40 MMS).
-
fixedgear
tag
Az egyik családtag 15éve(vagy nemtudom hány éve létezik a szolgáltató)
pannon/telenor előfizus,vannak-e esetleg hűségpontok mint a t-nél?
erről hol tudok infót szerezni?
egy galaxy s-t szeretnék vetetni vele ha vannak ilyen hűségpontrendszeres opció
köszi a segítséget -
Warek
tag
Sziasytok
Tudtok valamit a Nokia c7 kaphato OLE csomagrol?
-
tomp
félisten
Na nézzük mire elég 500mega.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, most dőlt be a flottám.
Tudtok ajánlani nekem egy olyan telenoros flottát, ahol:
1. másodperc alapú számlázás van
2. 16-18ft körüli vagy olcsóbb a percdíj
3. nincs csúcsidő, egységes időszak van
4. havidíj kb 2200 ft körül van ,ebből legalább 1750ft lebeszélhető
5. havidíjban van 60 db ingyenes sms bmelyik belföldi hálózatba
6. nincs más költsége a flotta tagságnak
7. bki beléphet (később esetleg lényeges lehet, hogy számot is lehet-e bevinni, de az most még nem aktuális vagy 7 hónapig sajnos)? -
Lacusch69
tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
Sajnos eléggé fel van adva a lecke. -
club1
veterán
válasz
Lacusch69 #6372 üzenetére
Az egykapus hordozás kb. 1.5-2.5 hét, ha nem utasítja el az átadó szolgáltató. Ennek oka az egyeztetés, és a hordozási időkapuk.
Az előfizetéses díjszabásban az átirányítás díját megtalálod. -
Lacusch69
tag
Sziasztok!
Samu Galaxy S-sel szemezek a Telenornál, de a Trémobilnál van előfizetésem (27-én jár le a két év)
Az lenne a kérdésem, hogy a számhordozás elintézése mennyi ideig tart a gyakorlatban?
A Telenor honlapon 2-3 héttel ijesztgettek...A másik kérdésem az, hogy a Telenornál mennyi a hálózaton belüli hívásátirányítás díja?
A honlapjukról lefelejtették az árakat. -
HXY
addikt
Akkor telefontiltás nincs náluk?
Ezt azért kérdezem, mert tudnék venni kéz alatt egy pár napos Telenoros Samsung Galaxy S telefont nagyon jó áron, amire 2 év hűséget vállaltak.
Csak attól félek, hogy letiltják, ha nem fizetik a számlát...Mert a T-Mobile-nál a telefon letiltása az alkalmazott szankció nemfizetők ellen.
-
club1
veterán
válasz
RootRulez #6368 üzenetére
Automatikusan ilyen nincs. Kártyás egyenlegfeltöltés.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Anyu valami olyat mondott nekem, hogy a telenornál valamennyi feltöltésért kap +500 forintot. Van ilyen vagy félre lett infirmállva?
-
club1
veterán
Itt a válasz az oldalon.
És természetesen a kimenő hívások korlátozásával kezdik, majd felmondják a szerződést. -
HXY
addikt
Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni, hogy mit csinál a Telenor akkor, ha:
valaki vesz nála egy új telefont kedvezményes áron, 2 év hűségnyilatkozattal, és az illető nem fizeti a havidíjat?
Letiltják-e a telefont?
Vagy csak eladják az illető tartozását egy adósságbehajtó cégnek?
Esetleg mindkettő?
-
Zoli bácsi
őstag
Felénk is baj volt a Telenorral. Győrtől próbáltam hívni a diszpécserünket, Telenoros mobilról, kocsiból, foglaltat jelzett. Fél órán keresztül foglalt volt. Hívtam a vezetékes számot, az is foglalt volt. Hívtam a saját mobilját, az is foglaltat jelzett. Olyan tanácstalan voltam, mint egy kisközség, nem értettem, hogyan lehet egy időben három készülékről beszélni. Ingerülten berohantam a telephelyre, hogy mit csinál vajon a kolléga, megnézem, hát békésen ebédelt.
Aztán Csorna környékén már működött a hálózat.
-
Alex91
félisten
Igen, de vedd hozza, hogy ebbol valamennyit le is fogsz telefonalni... Tehat ket ev alatt 106k Ft max. amit a teloert ki kell fizetned. (Ha ugye 1 percet se telozol, akkor az elofizetes a telo araba megy, egyebkent meg a leforgalmazott percek csokkentik ugymond a telo arat.)
-
Vangelis
félisten
válasz
rudymester #6359 üzenetére
Nálunk nincs gond a telenorral.
A bank ma kb 30x hívott mert nem fizettem be a csekkemet.....
Igaz nem vettem fel de mindig kicsörgött
.... nálam bezzeg működött ma, hogy a fene vigye el.
-
tomp
félisten
Hát ezek a régi vasak már nem bírják. XD
Én nem vettem észre semmit. Átaludtam az egészet. -
csab2
veterán
Igen, ezt bele kell kalkulálni.
Én akkor vettem a Galaxy S-t amikor 24 990 forint volt. Bónusz kedvezménnyel nekem 17 500 forintba került. MobilKvartett 150-ről át kellett váltanom 180 percre. Ehhez kell internet is, így 5220+990=6210 forint a havidíj. Ehhez még hozzá kell számolni pár SMS-t is, így kb. 7000 forint a havidíjam 1 évig. Ez azt jelenti, hogy 12x2000=24 000 forinttal többet fizetek ki előfizetési díjra mint eddig. Tehát ezt az összeget hozzá kell adnom a telefon árához, hiszen ezt az összeget nem költöttem volna telefonálásra, mert kijöttem a MobilKvartett 150-ből. Ez azt jelenti, hogy 41 500 forintba került nekem a Galaxy S. A 100 MB-ot nem lépem át, mert munkahelyemen és otthon is van wifi. Az SMS néha lehet, hogy több, de ezt figyelembe véve is azt lehet mondani, hogy kb. 50 000 forintba fáj nekem a Galaxy S. Szerintem bőven megérte ennyiért. Jövő augusztusban pedig átváltok egy kedvezőbb tarifára. -
rudymester
senior tag
Többszöri próbálkozás után kb 15 perccel ezelőtt tudtam telefonálni. Elég leterheltek a vonalak, kell pár óra, ameddig mindenki kibeszéli magát.
-
zoli62
addikt
Jelenleg minden vonalunk foglalt...
-
CLAWz
tag
Visszatért a rendszer, megy minden pillanatnyilag.
-
beamen
tag
Eddig nem voltam semmilyen hűségszerződésben és kicsit ódzkodom tőle, de az általad írt verzió elgondolkodtató, olyan mintha részletre venném. Viszont a legolcsóbb csomag, amelyben el lehet hozni 30k-ért az a 180 perc-es tarifa, aminek 5220Ft a havidíja, vagyis 1 év tarifahűség miatt 12*5220+12*1295+28490=62640+15540+28490=106670
Így már sajnos nem annyival jobb vétel, azt leszámítva, hogy részletre vettem és nem egybe kellett kifizetnem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest