- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
CLAWz
tag
Úgy látszik, megvan miért kaptam számlát a számhordozás után!
Megrendeltem az év végéig ingyenes Deezer szolgáltatást szeptemberben. Miután leléptem, a megrendelés "rajtam maradt" és emiatt kiszámlázták a korábbi havidíjamnak megfelelő összeget az ingyenes szolgáltatásért.
-Megszüntetni nem tudják, hisz már nincs náluk előfizetésem.
-Az Telenor Online nem enged be hogy levegyem, hisz nincs előfizetésem.
Javaslat, írjak levelet (fizikailag, postán) a panaszommal és 30 napon belül elbírálják...
Véleményem megtartom magamnak.Fejlemény (mert ígértem hogy leírom): ma megkaptam a behajtótól a számlát 24k HUF-ról. Rájuk csörögtem, hogy ez most mi és kiderült hogy a mai nap folyamán e-mail-ben törölte a Telenor a velem szemben fennálló követelését és semmis a behajtási megbízás.
Szal' levelezni kell velük. Még várom a hivatalos választ, akkor lesz a tuti, de legalább ennyivel beljebb vagyok.
-
alba-regia
aktív tag
Na ezzel többen vagyunk itt így.
Egyébként nagyon beindult náluk a visszatartó gépezet. Valamelyik nap többszöri próbálkozásra, személyes ügyfélszolgálat látogatása után, fél órás zenélést követően sikerült őket elérnünk. Egy szerződést mondtunk fel. Az ügyfélszolgálatos legalább ötször próbált meggyőzni, hogy nem jó ötlet felmondani, mert az milyen kedvező. A többi meglévő szerződésre meg havidíj kedvezményeket ígért. De azoknak is az lesz a sorsa, hogy elhordozásra kerülnek ezektől.
-
-
-
Ezt durva. Akkor bármilyen az előfizetéshez megrendelt plusz szolgáltatásért az előfizetés megszűnése után kérhetnék pénzt? Mobilnet, sms csomag, 5 perc után 0 forint, és még 30 nap amíg elbírálják?
Erősen fogyasztóvédelem gyanús az eset, mert olyan szolgáltatásért követelnek pénzt, amit nem tudsz használni, mert megszűnt közöttetek a szerződés.
-
club1
veterán
Gondolom mikor elhordoztad a számodat, a hordozási időpont kiválasztásánál figyelembe vetted a havi fordulónapodat is. Merthogy a Telenyomor minden megkezdett hónapot kiszámláz, akkor is, ha csak egy napig voltál még náluk a fordulónap után. Azt az egy megkezdett hónapot pedig pont egy hónap múlva fogja kiszámlázni. Nem erről van szó?
-
Nem dolgozom náluk, de számhordozás feltételei: "Az előfizetőnek az átadó szolgáltatóval szemben több, mint 30 napja lejárt számlatartozása van (beszerzési és forgalmi számlákra egyaránt vonatkozik).".
Azért van így megfogalmazva, mert sokszor emiatt nem engedte el az ügyfelet a szolgáltató, mert pont kész lett a havi számlája, és amíg nem fizette ki addig "tartozása" volt. Elhordozhattad a számod, de utólag kérhet még tőled pénzt a Telenor. Kapcsolat - próbáld meg őket éjszaka hívni, vagy a vezetékesen, esetleg írj nekik levelet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest