- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Letiltás - hogy is van ez?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz Viktor0610 #80096 üzenetére
Onnantól kezdve, hogy a telefonos ügyfélszolgálat nem engedélyezi, nem létezik ez az opció.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
válasz Viktor0610 #80091 üzenetére
Nem ismerem a telenoros ügyfélszolgálatot, de lassan kezd kialakulni bennem egy kis antifeminizmus, és unom a kedves hölgyeket, akik semmit nem tudnak normálisan elintézni.
Hozzáteszem, hogy megvárom mindig a végét, és a hölgyeket nem pontozom le, de az elmúlt időszakban sose tudtam elintézni semmit, így kb. 4 1 2 (ügyfélszolgálatos, ügyintézés, sikerült-e megoldani (igen/nem) a vége.[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz Viktor0610 #80089 üzenetére
Semmi baj nem lett volna, ha pénteken és szombaton is az egyeztetés alatt szólt volna a hölgy, hogy nem lesz jó. Mi külön szóltunk neki, hogy új személyi van, az új személyi igazolványszám is lett bediktálva 2x is.
-
Depression
veterán
válasz Depression #80054 üzenetére
Folytatódik a kálváriánk.
Szombaton visszahívott a hölgy, újabb adategyeztetés, rendelés, meg minden. Vasárnap aktiválták is a drágább csomagot.
Ma jött a futár, de a telefont nem tudtuk átvenni, mert a csomagot a régi személyigazolvány számmal küldték. Azonnal hívta a párom a telenort, de lerázták, mert személyigazolványt covid időszakban is csak személyesen lehet átiratni újra. Bementünk személyesen átiratni a az igazolványt, újra hívtuk a központot, majd ismét egy kedves hölgy, amikor elmeséltük, hogy nem tudtuk a csomagot átvenni, kérte a csomagazonosítót. Szerencsére a párom felírta, hisz semmilyen üzenetben ezt nem küldték el, csak a megrendeléskor elmondták.
Szóval megadtuk a csomagazonosítót, és tájékoztatott a hölgy, bő 10 perces zenélés után arról, hogy kiszállítás alatt van. (WTF? )
Szóval ismét elmeséltem kedvesen, hogy nem csoda, hisz ma nem tudtuk átvenni.
Az eredmény végül az lett, hogy várju k türelemmel, míg visszaérkezik hozzájuk a csomag, és majd azután felhívják a páromat, hogy akkor mit szeretne.
A bolt, ahova bevittük a személyigazolványt, meg elmondta, hogy ezt 10%-os kedvezményt, amit a hölgy mondott, valójában csak 1 évre kapjuk, de ezt ők is meg tudták volna adni, és 15 ilyen készülékük van raktáron. De mivel ők azt látják, hogy 2023-ig hűségünk van, így ők semmit sem tehetnek.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
válasz Viktor0610 #80053 üzenetére
A párom nem hagyta annyiban, megnyomta a hibabejelentőt, és kapcsolt a rendszer egy nagyon kedves hölgyet. Mivel a párom most M-es csomagban van (blue m), ezért nem választhat S-es csomagot (wtf?), de ő is elmondta, ahogy leírtad, hogy váltsunk kisebb csomagra, és utána lehetne az S-es csomagot választani, ami pontosan ugyanannyiba kerül, mint a mostani.
Végül telefonos megrendelésen keresztül kapnánk 10% kedvezményt a hypernet M csomagból, amit online nem tudunk érvényesíteni, de így elvész az 5000 ft online kedvezmény. (No comment)
Megbeszéltük a hölggyel, hogy ez így jó lesz, majd hosszas adategyeztetés, meg minden után közölte, hogy valamiért nem sikerült rögzítenie a megrendelést, és holnap visszahív.
A hölgyé minden elismerésem, mert tényleg nagyon segítőkész volt, de a rendszer, amiben dolgoztok, hagy némi keserű szájízt.
Remélem csak összejön, mert ennyiért ez a telefon minden hibájával együtt is nagyon j9 ajánlatnak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz Viktor0610 #80051 üzenetére
Azt kértem, de mivel utolsó darabok, és azt írták, hogy 3 munkanapon belül majd jelentkeznek, hát...
-
Depression
veterán
Sziasztok, segítségre lenne szükségem.
Páromnak rég lejárt a hűsége, és vennénk egy új készüléket, újabb 24 hónap hűséggel, telenor S csomagban. A készülék elérhető ezzel a csomaggal, de amint belép a párom a fiókjába, onnantól csak a hypernetet választhatja. Próbáltam hívni a 1220-at, de semmilyen ügyhöz kapcsolódó ponton nem érek el élő embert.
Egy órája próbálkozom mindennel, de nem tudom megrendelni, amit akarunk. (Redmi note 9 pro telenor S csomaggal, és számmegtartással)Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
válasz Viktor0610 #79284 üzenetére
Ülnek az előfizetéseken, nekik nem pénz a prepaid.
Én is megszüntettem a hipernet előfizumat, és prepaidre váltottam, de az sem volt egy gyerekmenet. Ráadásul szemembe hazudtak, és a második alkalom után be is vallották (persze nem nyíltan). Tényekkel: Az első alkalommal azt mondták, hogy fizessem be a számlát szombaton, amit levontak csoportos beszedéssel pénteken, és mondták, hogy hozzájuk nem érkezet meg, ezért menjek vissza később. Majd mentem kedden ismét, és ugyanezzel a szövegvel fogadtak, aznap éjfélkor volt a havi zárás, azaz ha akkor nem oldom meg, akkor egy újabb havidíjjal lehúznak. Amikor mutattam neki a számlakivonatot, hogy pénteken levonták, akkor hírtelen ő is látta a rendszerben, és befizetthettem volna a 3000-et, de csak kp-ban, azaz volt egy sétám egy automatáig, és egy újabb sorszámhúzásom.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
Sziasztok,
Hol tudom megnézni, hogy mikor jár le a 2 év hűség, vagy lejárt-e már?
-
Depression
veterán
Vágott nano sim (ami nem tökéletesen középen van) okozhat olyan gondot, hogy a bejövő hívások nem, vagy csak nagyon ritkán érkeznek meg? Ahelyett, hogy kicsörögne a hívottnál, a hívónál 3 csörgés után bemondja, hogy sms-ben értesítik. A 1220 szerint minden beállítás rendben, és néha tényleg ki is csörög, de általában sms érkezik a telefonra, hogy hívták. Minden egyéb, kimenő hívások, 4G működik. Ez egy bonusz programban vett samsung a40, és a korábban írt telenor által vágott sim.
Egy rövid ideig beraktam az én telefonomba a kártyát, ott eleve nehéz volt visszatolni a tálcát, de 3-ból 3x kicsörgött.
A párom dolgozik, milyen meghatalmazás kell, hogy reklamálhassak, garanciáztassak helyi telenor üzletben a nevében?Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
Egy ideig elköltöztünk otthonról, folyamatosan (igénynek megfelelően, főleg este, nem napi 24 órában) néztünk youtube-ot, rtl most-ot, twitch-et telefonon, tableten hotspoton megosztott nettel, és így, sikerült 3,5 hét alatt 60.66GB-ot leforgalmaznom. Szóval a 100GB nekem még elég is lett volna, de az ajánlatuk még így is drágább volt, mint a mostani HD csomagom. Az ügyintéző még mondta is, hogy átlag 25GB forgalmam volt eddig. De akkor is úgy éreztem, amikor a "kedves ügyintéző" azt mondta, hogy csak most, csak nála vehetem igénybe, hogy "kapja be!"
-
Depression
veterán
válasz Viktor0610 #66777 üzenetére
A miskolci intersparban is vágták nekünk a kártyát, igaz 500Ft-ért, de a bonusz programban vásárolt telefonhoz azt mondta a hölgy, hogy elküldik a régi kártyát valahova, és 3 napot kellene várni az újra. Szóval 500Ft-os vágás lett, de legalább számla van róla, ha gebasz lenne. És ez nem mikori, mert pont egy hete volt.
-
Depression
veterán
válasz zoli62 #66551 üzenetére
Úgy vannak vele, hogy kit érdekel, ha az osztalékok rekord magasak lettek.
Közben meg tényleg, és engem sem az zavar, hogy nincs volte a telefonomon, csak az, hogy maga a volte technológia ennyire vacak önmagában.
Az, hogy engem nem zavar, azért van, mert nekem hiába lenne, és jobb minőséget ígér, ha a másik félhez ugyanúgy 2g-n kapcsol, azzal a minőséggel.
És az sem vígasztal, hogy a telenornál tavasztól kapható telefonok képesek rá, ha ilyen gyér a felhozatal.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
-
Depression
veterán
Nehezen érthető, amit írtál, de igyekeztem értelmezni.
A volte, amilyen régi, annyira rosszul lett meghatározva. Milyen technológia az, amit minden vacak telefonhoz külön kell paraméterezni? A viber ezer éve működik, messengeren sose volt gondom telefonálással, de egy nyamvadt internetalapú szolgáltatói! alapú rendszerhez minden telefont, és központot külön kell programozni, beállítani, és csak a bajok vannak vele, az kész röhej.
Komolyan kérdem, ki a **** adta ki, és hagyta jóvá ezt a szabványt?Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
Már az is nagyon fog fájni nekik, ha a digiről telefonálsz, mert az nekik kiesés. Mondjuk az enyém pont nem, mert így is mindig belefértem a havi keretbe, és hello data csomag mellett, ha a digi netjét használom, akkor ezzel a telenor csak nyer.
Viszont lemondani sem fogom még egy darabig, az is tuti, de hűséget már semmiképp sem vállalok. Viszont mióta megvan ez a csomag, a wifit egyszer sem kapcsoltam be a telefonomon, pedig mennek a videók is ezerrel.
Az egyetlen dolog, ami a telenornál (és a többi magyar szolgáltatónál is) zavar, az az, hogy nyíltan dicsekednek vele, hogy telefonértékesítésből milyen sok milliárd hasznuk van, nem pedig az, hogy kedvezményes telefonok ennyivel csökkenteték a hasznot....Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
válasz Viktor0610 #66232 üzenetére
Az ajánlat gondolom, hogy tetszik...
Én csak azon lepődtem meg, hogy ilyen tv-t ténylegesen, boltban is meglehet venni ilyen olcsón.[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz Viktor0610 #66140 üzenetére
Pontosítok. Sikerült nagy nehezen rávennem, hogy, ha akadásmentes telefont szeretne, akkor az ingyenes telefonok helyett kb. 30k-et rá kellene szánni. Ennyiért volt az A40, ami most már 45k, és volt A7 is, ami eltűnt a listából. És csak azok a huawei telefonok maradtak 20-35k Ft között, amiket megjelenésükkor sem dícsértek.
Ok, ma már benne van a p smart 2019. De mivel látta, hogy mennyit szenvedtem az y6 2018-cal (legfőbbképp amiatt, hogy hiába hívott, a telefonom nem jelzett semmit) , elvből elzárkózik ettől a márkától.
Mindegy, marad a várakozás, hogy majd lesz redmi 7, vagy valami samsung ebben az ársávban, amiért érdemes is pénzt kiadni.
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz Landsmann #66134 üzenetére
Nekem csak az a bajom, hogy a páromnak kellene egy új telefon blue+m előfizuval, és 45k Ft-ig csak low-end van, vagy hülye telefonok vannak. Pl. 30k a P20 lite, ami megfelel az itteni, nem túl fényes cikknek.
-
Depression
veterán
válasz Viktor0610 #66126 üzenetére
Remélem a pár xiaomiban benne lesz a redmi 7, vagy note 7. A 6 most is benne van. Csak győzzem kivárni! Szerintem a páromnak az lenne a tökéletes, a sok hülye (sic!) helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz Cyberbeni #66006 üzenetére
Akkor jól átvert, ugyanis nem muszáj váltani. Neked is 6k-ért kínálták? Ráadásul nekem nsgyon akarta eröltetni az ingyenes telefont is. Többször is elárultam neki, hogy abból én nem kérek. A páromat egyszer már behúzták így egy olyan telefonnal, ami a dobozból kivéve azt írta, hogy nincs elég tárhely a frissítésnek. Egy y6 2018 volt nálam céges telefonként, az meg tényleg ipari hulladék, és azt sem adják még ingyen ezzel a csomaggal. Szóval tuti, hogy hűséget nem írok alá.
-
Depression
veterán
válasz unravel #65998 üzenetére
Engem is megtaláltak ma, pont ezt akartam kérdezni. Hello Data helyett legyen blue+ xs+100gb havi 6k-ért. Ez ugye így is drágább, mint az eddigi. Még azt is megmondta, hogy havi hány gigás forgalmam volt eddig. Ami visszatartott, az az, hogy azt mondta sűrgősen döntsek, és ezt csak nála lehet. Maradtunk annyiban, hogy holnap visszahív.
Sokat gondolkoztam rajta, de szerintem megvárom a "nem mondjuk ki a nevét" indulását, és ha innen kidobnának, akkor megyek hozzájuk.[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Segítsetek már!
Kinéztem a samsung A40-et, ami a kiválasztott előfizetéssel 30k lett volna, de nem volt raktáron, majd lement 25k-re, és most meg már 45k, és már kapható is. Annyit a párom nem szán rá, szóval néztem mást: samsung a7, ami bár 28k, de most éppen az nincs, semmilyen színben.
Van értelme egyáltalán nézegetni az oldalt, vagy a telenor mindig leakciózza a nem kapható telefonokat? 🤔Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
válasz simpley #65724 üzenetére
Most az, hogy van egy + jel mögötte, semmit nem befolyásol abban, hogy nem tudom kiválasztani a 6k forintos előfizetést onnantól, hogy belépek. A legkisebb az az egyel felette lévő 8k forintos, amennyibe a mostani előfizetése is fáj.
-
Depression
veterán
A páromnak blue M csomagja van 4 éve, azaz rég lejárt a hűsége. Bónusz programban, ami semmi kedvezményt nem ad az új előfizetéshez képest, miért nem tudom kiválasztani a blue S csomagot?
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz Lazika #65681 üzenetére
Én 18 évvel ezelőtt vettem részletre egy 20k Ft-os telefont, majd rá egy hónapra jött a prémiumom, és abból befizettem az össze csekket. Utána kaptam a büntetést, kb. 3000Ft, hogy nem szerződésszerűen fizettem.
-
Depression
veterán
Kellene egy jós:
A hello data start sokáig lesz, illetve ha kivezetik, utána mi fog történni?
A pannonnál már volt rá példa, hogy csomagváltásra kényszerítettek. Ragaszkodom az olcsó korlátlan netemhez, és nem szeretnék belefutni abba, hogy átváltok a helló data startra, és aztán bukom a mostani lassító csomagomat is, és annak is annyi lenne. Azért a legnagyobb 3,5 gigás kiegészítő vicces, és iszonyat drága.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
válasz punisher1 #59996 üzenetére
Apámmal messengeren telefonálunk (külföldi), nekem teljesen megfelel. Ha mindkettőtöknek váltás lesz korlátlan nettel, talán a családi csomag helyett érdemes lenne elgondolkozni viber, messenger, s a többin is.
-
Depression
veterán
válasz 4Grider #59950 üzenetére
Nekem olyan ősi előfizum van, amit lassítanának, de szerintem már megfeledkeztek róla. A hónapváltás napján kapom mindkét elfogyós SMS-t, külföldön is ment rendesen (lassítva) hetekig. Bár ennél furcsa a lassítás, mert a YouTube totál 0, más videókat meg akár többszáz kB/sec-mal nézhetek.
-
Depression
veterán
válasz #73820095 #59789 üzenetére
Én sem szeretnék, de ahhoz előbb nyugdíjba kell vonulni.
Bekapcsolt nettel nekem a fordulónapon küldik, hogy már le is lassítottak. 2-300MB lehet az előfizetésemben.
A céges T-mobilos kártyán is van azt hiszem 5GB, de arra átkapcsolva kiderül, hogy a telenoros net még lassítva is jobb. Szóval annyira nem értem itt a sározókat. Persze nekem a mobil net, az tényleg mobil net, és nem torrentezek rajta, hogy számítana a maximális sebesség.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
válasz #22622464 #59748 üzenetére
Végrehajtókkal nagyon óvatosan bánni!
Hozzám jöttek állítólag személyesen (Westel GSM), otthon voltunk pont aznap, de az érkezésükről csak egy papírt találtunk a postaládában, és olyan ügyesen csinálták, hogy Szikszóról jöttek Miskolcra, és felszámoltak 5k Ft költséget (az akkori fizetés negyedét).Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
Nincs itt bántás. Januárban személyesen volt bent a telenornál, ahol mondták neki, hogy még nem lehet, majd megpróbálta egyszer áprilisban telefonon külföldről, akkor elmondása szerint még vonalat sem kapott. A net sem a ő világa, nyugdíjaskorú emberről van szó.
De érkezésekor, és elmenetelekor személyesen bemenni és aktiváltatni, illetve szüneteltetni nem fog gondot okozni számára.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
Sziasztok!
Külföldön élő édesapámnak volt egy feltöltős száma, amit a csodás kormányunknak köszönhetően elbukott, mivel januárban még nem lehetett regisztrálni, vagy hogy is hívják a műveletet, most meg gondolom már késő.
Szóval jött az ötlet részéről, hogy vesz egy előfizetést, amit szüneteltetne, amikor épp nem nyaral, vagy karácsonyozik itthon. Ez járható út?
-
Depression
veterán
válasz liszkai_davi #55800 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy arról a számról havi 1x hívást kell indítanod.
-
Depression
veterán
válasz Viktor0610 #55300 üzenetére
Akkor az lesz a gebasz.
De, ha már beküldöm oda, akkor lemondatok vele mindent, és máris nem lesz ekkora számlája.Ebben a hsz-ben lévő számlarészletező összege, és tényleg befizetendő összeg közötti 1000Ft eltérésre van valami ötleted?
-
Depression
veterán
válasz Viktor0610 #55294 üzenetére
Jó, akkor mégsem én vagyok a hülye:
A részletek link pedig ide vezet, ahol szintén csak rendelni lehet.
-
Depression
veterán
válasz Viktor0610 #55289 üzenetére
Segíts kérlek, hogy pontosan hol, mert az app-ot, és a my telenor honlapot is végigtúrtam legalább 3x, de nem vagyok képes megtalálni.
-
Depression
veterán
Ez két kép együtt, az egyik a számlarészletező, a másik, hogy erre mennyit számláznak.
Teljesen el vagyok veszve a teleno új oldalain, semmit sem értek, semmit sem találok.Hogy kell pl. lemondani egy megújuló mobilcsomagot, ha a párom nem emlékszik a 1220-as jelszavára?
Megrendelni elég egy sms, de lemondani?[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Megtaláltam! A telefonnal a hűség 2015 februárjában lett kötve Blue M csomaggal, aminek a tarifadíja hűség után 6690-nek kellene lennie, de továbbra is 7690-et számláznak már egy éve lassan.
Itt az ideje egy jó nagy reklamációnak.
Ha a párom nem kér meg rá, hogy nézzek utána nála, akkor ez sosem derül ki.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
Sziasztok.
Hol lehet megtudni, hogy mikor jár le a szerződés, vagy mikor lehet csomag kisebbre váltással újítani?Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
válasz gerisz23 #54980 üzenetére
Szintén zenész, ugyanazzal a csomaggal, aminek hűsége már lejárt 2 éve.
Nézegettem a hello data start csomagot, erre az csak hűségidő nélkül köthető, független bolti árnál magasabb telefonárakkal.
-
Depression
veterán
Böngészőből sem megy már a belépés.
A mai napi ajándékom ezek szerint agybaj lett.
-
Depression
veterán
Mi az isten nyila van már megint ezzel a telenorral!!???
Bónusz csomagban keményen 2 semmit nem érő (nokia 5230 és samsung monte) telefon közül választhatok. Ez most komoly???
És akkor még olyat mernek írni, hogy cseréljem le a régi mobilomat? Ezt úgy értik, hogy az enyém régi, és jobban járok egy oldtimerrel?
Tiszta katasztrófa az egész honlapjuk, de legalább semmi sem működik, és fél perceket kell várni egy-egy oldalra a bónuszcsomagok nézegetésekor.
Jobban járok, ha kidobom a bónuszom az előfizuval együtt.
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Reggel elment a digi netem. Mondom sebaj, van mobilnet. De az sem volt. Mindkettő egyszerre jött vissza, egy jó órával később. érdekes.
-
Depression
veterán
mivan? összomlott a rendszer?
-
Depression
veterán
-
Depression
veterán
Elég egyértelmű, hogy a PIN ellenőrzés a SIM-hez tartozik. Gondolj bele, ha ellopják a telefonod, és a kártyádat áthelyezve egy másik telefonba, amin nem kérné a PIN kódot, millós számlát csinálhatnának vele.
-
Depression
veterán
Nem tudja valaki, hogy a Pannon is tervez-e multimédia csomagot?
-
Depression
veterán
Most nem csak a saját szemszögemből írom, mert nekem a legmegfelelőbb az lenne, ha max. 2Ft-ért korlátlan netet adnának.
De pl. Ötletnek jó lenne, ha automatikus csomagok lennének. 2k Forintig start, felette 100MB-ig, és így tovább. Akkor nem lenne ilyen, hogy 4 mega 4K, míg 100 csupán a fele. Én akár ezzel is ki tudnék békülni. Régebben volt ilyen a percdíjakkal (nem tudom, hogy van-e még), de azt is elszúrták.
Ugye egyszeri reg.díjat kértek érte, aztán ezt átváltották havidíjra, aminek már semmi értelme nem volt. Akkor mondtam le.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
Utoljára mikor váltottam Pannon-ra ( tény, régen volt), még volt csatlakozási díj (?), és csak hűséggel adták ingyen az előfizetést. Pontosan emlékszek rá, mert eléggé felvoltam emiatt háborodva.
Úgy látszik azóta rájöttek ők is, hogy nem egy ügyfélcsalogató dolog volt.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
ha hűségidő nélkül veszed az előfizetést, akkor vásárolhatsz hűségvállalás mellett akciós készüléket.
Viszont hűségidő nélküli előfizetés esetén belépési díjat kell fizetned. (nem ingyenes a SIM kártya)Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
Természetes, hogy neked az a legjobb, viszont nem te kérdeztél.
Mivel hosszú évek során megunta a T-t, ezért nem feltételezhető róla, hogy legtöbb ismerőse, rokona Pannonos lenne. Ezért ő számára a Complete SMS a legmegfelelőbb.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
válasz szmutkolaci #3788 üzenetére
Talán ezt nézd meg! SMS 14 Ft.
Mod: nem is: inkább a complete SMS díjcsomag, egy SMS ára 10 Ft, a percdíjak is kedvezőbbek. Ott megtalálod, mobilon elég nehéz ezeket a linkeket megírogatni.
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz Landsmann #3766 üzenetére
Itt nem a mennyiség a lényeg, hanem az ár.
Adhatnának 10-20megát annyiért, de ingyen úgysem adnak semmit.
Viszont a minimum 2k meg rengeteg.
Nem elég, hogy a TV-ben reklámozók becsapják az embereket, de még a mobilszolgáltató is rátesz egy lapáttal, mert a megvásárolt cuccot le is kell tölteni, aminek szintén horribilis árai vannak.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
Kinek jó a napijegy?
Aki csak e-mailezik, annak van egy hónapban 1-2 megás forgalma, de az folyamatos, és nem egy napra vonatkozik.
A legalacsonyabb havi csomag pedig 2k Ft.
Én Opera Minivel folyamatosan a neten lógok, és havi 30-40 megás forgalmam van, igaz nagyrészt képek nélkül.
Régebben volt 3 megás NET 500Ft-ért. Az egy átlagos e-mailezőnek bőven elég lenne.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
Igaz kétszer kellett elolvasnom, de elég egyértelmű a szöveg, és mindegyik ugyanazt jelenti.
Havi díj: 1920 Ft
A percdíjak csupán fele számít kedvezménynek.
Tehát ha egy percet beszélsz egész hónapban, akkor 1920Ft+ az egy perc 50%-a lesz a hónap végén a számlád.
Az 50%-os kedvezmény duplán vehető igénybe. Tehát a 7680 ft-os tényleges lebeszélt percdíj után a számládon 7680/2, azaz 3840Ft lesz a végösszeg. E felett teljes percdíjakat kell fizetni.
Off, mert nem ide tartozik.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
-
Depression
veterán
Lejárt a 2 éves szeződésem. Ha most igénybe veszem a bonus program mobil internet kedvezményét, attól még vásárolhatok új készüléket?
-
Depression
veterán
Direkt megnéztem: jan.2-án küldetek sms-t, hogy megszüntették az 5 perc után 0Ft szolgáltatást. Kétlem, hogy csak nekem tették volna.
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Rokonom ma jött haza felháborodva, hogy már fél éve lejárt a hűségszerződése, de mégsem kapott a 990Ft-os samsunból, mert állítólag túl kicsi a forgalma. Lehetséges ez? Tényleg megtagadhatják a készülékcserét, ha valaki túl keveset beszél a havi minimumon túl?
-
Depression
veterán
válasz Depression #3558 üzenetére
A bónusz programot már megtaláltam, de nem merek tovább lépegetni, mert nem tudom, hogy lesz-e részletfizetési választás, vagy egyszer csak megrendeltnek tekinti.
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Netshopon keresztül lehet részletfizetéssel telefont venni?
Ha igen, mi kell hozzá?
Ill. a másik, hogy a bónuszprogramot sem találom meg ott. Van egyáltalán?[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Az első fele lenne a lényeg számodra, amit írtam. Nálam (több SE) telefonon van olyan beállítási lehetőség, hogy 'automatikus hívásfogadás'. Tehát nem csörög a tel, hanem felveszi automatikusan, de csak akkor, ha a headset be van dugva. Mivel perces számlázás van szinte mindenhol, elég magasra rúgna a számlája.
Persze csak estére kapcsolnád be.[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Nincs olyan a telfonodon, hogy automatikus fogadás? Nem elutasítaná, hanem este bekapcsolod, és rögtön felvenné a telefon (bár lehet, hogy headsetet igényel, ami reggeli ébresztőnél akadály lehet). Így pénzébe kerül, és hamar megunná.
Zaklatások ellen mindig a felvétel a leghatékoyabb módszer, csak nem kell hallgatni, felveszed, és lerakod úgy a telcsit az asztalra. Hagy élvezze a némaságot, de nem érdemes haragudni rá, meg veszekedni, mert akkor elérte a célját.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
válasz Landsmann #3337 üzenetére
Persze, hogy nem, de egymást követően igen, ahogy én írtam. A napijegy visszamenőleg nem foglalja magába az aznapi, már elhasznált adatforgalmat.
Másodtelefonomnál én is töröltem a net profilokat, így nekem is a nem sikerült... Feliret jelenik meg.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
válasz Landsmann #3331 üzenetére
Na szóval SE k610i lerakás gomb ugyanaz, mint a WAP, ha a másik fél hamarabb rakja le, automatikusan megy a wapra. (ezt a Pannon rakta bele). A kisebb Samsung mobilokon az OK gomb a wap, pont az, ami másoknál a menü lenne.
A napijegy meg pont nem az emailezésre jó, mert azt azért napiszinten csinálja az ember. De ha nem is napiszinten, akkor is tudomást kell szereznie arról, hogy kapott egy emailt. Szóval először start csomaggal megnézi, hogy kapott-e, és ha igen, akkor jöhet a napijegy?
Más ország, más árszabások. Nyugaton a drágább szolgáltatások visszahozzák az ingyen (vagy hatalmas kedvezményekkel) kapott telefon árát.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
Én is benne vagyok, csak írjátok meg,hogy mikor kezdődjön a buli.
-
Depression
veterán
Azért tényleg gondold át, mert 2400 Ft/MB elég húzós. Nézd meg, hogy mennyi forgalmat generál a géped telefonáláshoz, ill. ehhez add hozzá még az internetre való fellépés forgalmát is. Én ezt külföldön úgy oldottam meg, és neked is azt ajánlom, hogy ott veszel/vetetsz (ha külföldinek nem adnak) egy kártyás csomagot, amire aktiváltatod a net csomagot. Sokkal olcsóbban jösz ki.
Sok szerencsét az utadhoz, és minnél nagyobb spórolást! :-)Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
Van egy másodkártyám (praktikum), amit a barátnőmtől kaptam, családi csomaggal. Másra nem is használom, csak vele beszélek róla.
Most úgy 3-4 hónap után, hírtelen kaptam egy sms-t, hogy 'ingyenes hét, jóváírás 207 Ft' tehát a havidíj kb. negyedét jóváírták.
Szép magyarosan:'remélem nem bug, hanem feature'
Jól esett.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
Az arany társ kártya egy nagy humbukk a T-nél. Van olyan ismerősöm, aki 5 éve előfizető náluk, most szerette volna igénybe venni a kedvezményt, erre közölték vele, hogy a kedvezményeit 6 hónapja megvonták, mert akkor nem érte el a havi számlája a minimum összeget, ami erre feljogosítaná. Ennyit ér a T-nél 5 év hűség, úgy, hogy még mindig ugyanaz a telefonja ven, amivel megkötotte a szerződést.
A Pannon meg a pannonos szülinapodra mindig ad valami meglepetést a bónusz programon kívűl.
Pl. Most Pannon 50 csomagom van, családi csomag+net 100, és hétvégén ingyen beszélek hálózaton belül. Mindez havi 4790 Ft-ért. Nem hiszem, hogy ezt máshol olcsóbban megkapom.
Persze készüléket függetlenül veszek, max. beszámíttatom a pannonnál vett nagyon olcsó telefont ha nyerek vele néhány ezrest.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Opel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch
- OLED TV topic
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Game Awards 2024 - Íme a nyertesek!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 Midnight Aluminium Case
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest