Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
eléggé nem sikerült betájolni az idöszakot,hogy mennyi idö kell....
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kb meddig??
-
-
-
snooze
veterán
Elhuzodik a karbantartás?nem 12:00-ig volt?mytelenor app még halott..
-
törölt tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
A végén úgyis egy maradhat

TeleNER lesz az. -
radio100jozs
őstag
Megint megy a Telenor felvásárlása sztori egy cikkben. Hát én az O2-nek, és a Cseheknek jobban örülnék. De az biztos, hogy ha nyélbe ütik a Voda-UPC üzletet, akkor a Telenor lesz a leggyengébb láncszem, mert ott lesz a 3 mobilszolgáltató (Telekom, Voda, Digi), akik nem csak mobil, hanem teljes vezetékes platforrmmal rendelkeznek (TV, internet, vezetékes telefon) hazánkban. Gondolom ez is közre játszhat abban, hogy a Telenor menni akarhat innen.[Kié lesz a Telenor?]
-
4Grider
félisten
válasz
radio100jozs
üzenetére
Elég ha a flottás topicba benézel. Ott legalább kettő elérhető csomagot találsz.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Korlátlan Hipernet, ez melyik csomag, mert ilyenről nem tudok.
-
4Grider
félisten
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Természetesen nincs állandó értéke. A rádiós net sebessége elég sok mindentől függ, ezért garantálni neked senki semmit nem fog.
-
törölt tag
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
Igen

-
Harkovz
aktív tag
Reggel mértem 20/20-at már kezdtem örülni, hogy helyre jött, mostanra megint 1/20 lett.

-
mecsek20
tag
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
Pécs Belváros 173/38
-
goop
őstag
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
4G+ is van, 2x ennyit simán visz.
-
törölt tag
Nekem ez lett az eredmény:

Vidéki vagyok, ahhoz képest ez elég jó szerintem. -
Fitzgerald
veterán
Hali!
Telenor korlátlan Hipernetben gondolkodom, amit egy 4G routerrel szórnék szét otthon, de kizárólag a feltöltés sebessége érdekel, minimálisan 15mb/s-re van szükségem. Budapest VI. kerben lakom, milyen a feltöltése ennek a Hipernetnek?
-
urgoz
aktív tag
válasz
gabor9991
üzenetére
Wifin mért érték a hálózat szempontjából irreleváns. Egy tömbházban, vagy lakótelepen elég zajos tud lenni a 2.4GHz-es sáv. Wifin torrentező szomszédok meg tudják szórni zajjal a teljes sávot.
Ha az eszközeid tudják az 5 GHz-et, akkor kapcsold át a routert. Ha nem, akkor próbáld átállítani a routeren automatikusról manuálisra a csatorna kiválasztást, és próbálgasd végig, hogy melyiken mérsz jobb értéket.
-
darvinya
titán
válasz
Ispán_Péter
üzenetére
Elvileg igen.
-
gabor9991
addikt
válasz
Ispán_Péter
üzenetére
-
Ispán_Péter
csendes tag
Na elvileg már korlátlanul használható a mobilnet?
-
-
hemaka
nagyúr
válasz
magellaner
üzenetére
Par napja nekem is hulladek az egesz net ugy 18-23-ig.
At kell valtanom 3G-re, hogy valamire hasznalhato legyen, igy nem biztos, hogy megeri a 6 ruppot...
-
törölt tag
válasz
4Grider
üzenetére
Éppen hasonló kérdésem lett volna.
Mivel már vagy 10 éve nem volt hűségidős előfizetésem, nem tudom most mi is van
Az tény, hogy telenor nem fog másnak függetleníteni, illetve akkor ha neveden van a készülék (céges telefonnál utána jártam de hagytam az egészet, nem érnek annyit a telefonjaim.)
Szóval most tulajnak függetlenítenek, ha 1 év lejárt a hűségből, jól tudom?
A lényeg, ha a meglévő tulaj függetlenítteti telenornál, az még nem jelenti azt, hogy azt nem tilthatja le a szolgáltató? (pl. kettő éves hűséggel vette, amiből egy letelt ezért függetleníti a szolgáltató?)
Nem igazán vagyok képben, ezért homályosítsatok már fel pls
Köszönöm -
törölt tag
válasz
Heavyrain
üzenetére
Ez az "ajándékba kaptam" állítás miatt számomra gyanús, hogy lopott/szürke importos telefonról van szó, mert már sok ilyen esetről hallottam, telefon esetén ha ajándékba kapok valamit, akkor is elkérném a papírjait, mivel ha eladom, akkor azért azt is érdemes hozzárakni/a garancia miatt. Persze ez személyes véleményem.
-
szaboi6512
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
Áramtalanítás után helyrelállt.

-
Heavyrain
őstag
Sziasztok.
Tervezek venni egy magánszemélytől egy jó árban lévő használt, telenorfüggő telefont.
Állítása szerint ajándékba kapta ezért nincsen semmilyen papírja, de egy összegben ki lett fizetve, így letiltás veszélye nem fenyegeti.
Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
1) Mostmár, hogy ingyenes függetlenítés van a szolgáltatóknál, ha beviszem ezt a telefont a telenorhoz, eredeti dobozzal, de papírok nélkül, akkor erre is vonatkozik az ingyenes függetlenítés?
2) IMEI szám alapján a telenornál meg tudják mondani, hogy az adott készülék tényleg ki lett-e teljesen fizetve ?
Köszönöm! -
szaboi6512
addikt
Másnál sem müxik a MyTV Apple tv-n?
Lehet hogy a karbantarts miatt?
Pc-n androidon müxik.... -
4Grider
félisten
válasz
magellaner
üzenetére
Te merre használod?
-
Harkovz
aktív tag
Telenornál hol kell jekezni a sebesség gondot.Térerő full 4G és még is sokszor 1Mb a letöltés.Biztos nem a router hibás mert este,éjszaka 5-6,van,hogy 10,a feltöltés meg 20.Így a Mytv sem megy pedig nem lenne rossz dolog tegnap laptopon néztem a tvt,szenvedősen ment,de később már nem akadozott.
-
pkaresz
őstag
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
Köszi!

Esetleg valaki, aki beavatott?
-
Somatom
veterán
-
darvinya
titán
MyTv történet.
Ma reggel 1220-on jeleztem, hogy Discovery Channel -en csúszik a hang.
Ez a bejelentés 20 percbe tellett.
30 perc múlva hív technikus hamarosan kijavítják, ez meg is történt.
De ekkor Animal Planet és DTX hangja volt elcsúszva.
Ismét 1220 bejelentés, nagyon-nagyon kezdő (nem minősítem durvábban), 30 percbe tellett.
10 perc múlva technikus hív, sűrű bocsánat kéréssel, 30 percen belül javítják.
Este 7 óra, háttérzajnak Discovery Channel -re kapcsolok, s egyből feltűnt, hogy már megint ajánló hang megy miközben már reklámot látom.
Hurrá megint…Na ez az igazi unalmas…
-
gabor9991
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
-
castiels
addikt
sziasztok. hipernet home nál nem fogy a keret a hbo go nál igaz? csak kell lenni valamennyine?
-
Harkovz
aktív tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Előbb próbáltam csak 3G-n ,úgy 3 a letöltés viszont fel is csak 1.Nem tudom mi lehet pár hónapja még nagyon jó volt.

-
Harkovz
aktív tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Én úgy hallottam nem túl jó a telekom net+tv+telefon csomagja.Mondjuk mi azért sem köttetünk be vezetékest mert nem a miénk a ház,valószínűleg jövőre költözünk.Most full 4G térerőnél is alig 2Mb/s a letöltés,fel bezzeg 19-20.Nem tudom mi lesz így.nem igazán akarok vodára vissza váltani,volt már de nem szerettem.Azonos használat mellett az gyorsabban fogyott.Korlátlan flottán gondolkodom a Telenornál,de ha ilyen marad nem tudom van-e értelme.
-
radio100jozs
őstag
válasz
gabor9991
üzenetére
Most mértem Csévharaszton szintén 5186 Huawei asztali routerrel, és 22 ms a ping, a letöltés 32,45 Mbps, a feltöltés 24,38 Mbps, pedig a készüléken ha belépek a menübe 5 csík helyett csak 4 van, és bő 2 km-re a falu túlvégén van a bázisállomás. Pilisen szerintem valami hálózati gond lehet. Próbáltál 3G-re átállni, hogy ott mit mérsz?
-
radio100jozs
őstag
válasz
Harkovz
üzenetére
Ó, de szerencsés vagy, ott van Telekom optika, bezzeg Csévharaszton semmi sincs, csak az ADSL, ja meg a Telenor, ami nagyon bevált. Viszont itt csak 800 MHz-es cella van a Telekommal közösen, de 25 alá nem megy a letöltés még egyszer sem, pedig itt is vannak Telenor Datások, és többen is pont csak az ADSL miatt Telenoroznak.
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
A Telenor kínálatában lesznek új mobil telefon készülékek?
Elég sok telefont nem forgalmaz már!Köszönet!
Üdv: Karesz
-
thomas77
senior tag
-
-
Somatom
veterán
válasz
thomas77
üzenetére
Érdekes kérdéskör. A rendszerkarbantartás miatt kárpótlásul ingyennet. Én maximálisan megértem, hogy egy ilyen rendszert karban kell tartani. Számomra nem okoz semmilyen kellemetlenséget azoknak a funkcióknak az ideiglenes leállása. Főleg így, előre bejelentve. A kárpótlás sztem zavaróbb lesz.
-
Harkovz
aktív tag
De örülnék én 10mb/s nek.Nekem mostanában 1,5-2 re esik vissza a Home M még a videók is akadnak.Majdnem full 4G térerőnél.
-
Syl
nagyúr
válasz
4Grider
üzenetére
Eh, az első mobiltelefonos internetem 4 Kbit/sec sebességű volt - a számítógép egy infrán keresztül kapcsolódott egy Nokia 5110-hez és így "száguldottam" az informatikai szupersztrádán
Így aztán nem nagyon tudom megérteni az ilyen mai nyekergést, hogy a 20 megabites mobilnet lassú... -
csabiks
senior tag
Urak! Honapok ota lassu a mobilnetem, 10 giga netre vagyok elofizetve (flotta), de mostanaba 15-20mb /s a sebesség. Varhato ezzel kapcsolatban javulas? (gondolom a hello data miatt szepen eltunt a sebesseg)
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Update:
Az elozo okafogyotta valt, a MIUI adatszamlalo egysege zavart be teljesen, mert ugye azt is szamolja adatforgalomkent, megha a meglevo keretbol nem vonodnak le a megabajtok.
Az a kozel 300mb meg megvan, huhh
-
LyonnaisFan1
őstag
Olyan adatforgalmi keretet hogyan lehet visszaszerezni, ami a telenor tv-vel ment el, holott az nem a meglevo adatmennyisegbol fogyaszt, hanem korlatlan.
Lesem a hokit az emnetyen, es adios mobilnetkeret.
Meg jo, hogy van mvk wifi.
-
mad1
veterán
Adott egy Navon T452 telenoros keszulek.Itt hardveraprorol lett vasarolva.Azt monda az elado hogy rakjak bele masik simet (Tmobil,Vodafone)es keri a kodot.Adta a telenoros fuggetlenito kodot .A masik sim belerakasanal nem kert semmit.Tehat az nem tortent meg csak egyszeruen nem fogadja el a kartyat.Android 6.0.
Az lenne a kerdesem hogy melyik menupontban tudnam kifuggetleniteni a kapott koddal azaz hivatalos kod altal a keszuleket?
-
Pécsi gyerek
addikt
Ügyfélkiszolgáláson van hova fejlődni...pár napja egy laza 50 percet dumcsiztam a telenorral.(ebből kb 40 perc várakozás volt)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED monitor topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- AliExpress tapasztalatok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)