Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
Hali!
Azt tudja valaki, hogy működik, vagyis inkább nem működik a roaming nélküli roaming a telener-nél? Hétvégén Írországban voltam és a magyar kártyám a 3G-nél erősebb mobilnetet az istenért sem akart adni, ráadásul azt is a leglassabb módon. Egy másik külhoni kártyámat beraktam a telóba, az ugyanazon a hálózaton (3), ahol a telener 3G alatti szinten döcögött, a másik kártya LTE-s sebességgel zúzott, direkt próbáltam több helyen, mindenhol ugyanez volt a helyzet. Eszméletlen.Másik: vasárnap lépett életbe az eu-s szabályozás, miszerint a digitális szolgáltatások határnélküliek lesznek az eu-ban, ezt a digionline-al már ki is próbáltam, szépen hasított vpn nélkül, de a mytv nem adta magát. Tudja esetleg valaki, hogy visszamondhatom-e végleg a vpn előfizum, vagy a telener ezzel is szembe megy az eu-s szabályoknak és bsznak határon túl hivatalosan működni?
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Csak boltban adnak ilyen jelszot vagy a 1220-on is?
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen,az nekem is sikerült,de sok minden nem láthato..pl:kártya vásárlás ideje,stb..
-
-
-
Gedeon31
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Felhívtam a 1220-at és állítólag volt egy tulajdonjog tisztázás februárban online
Nem emlékszem rá 
-
snooze
veterán
Feltöltökártyához mytelenor kodot kérni csak boltokban lehet?
-
-
Gedeon31
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem volt ilyen , szeptember óta van meg ez a kártya.
-
-
Gedeon31
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm megpróbálom. Arra tudnál mit mondani miért van eddig a hónap első napján volt a ciklus váltás ,akkor is vonták le a pénzt a kártyáról. Most meglepődtem ,hogy már 27.-én leszedték a pénzt róla.
Töröltem és újra hozzáadtam most már látszik is és az is eddig a hónap első napja helyett 27.-én van a ciklus váltás

-
-
Gedeon31
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
-
Gedeon31
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
A MyTelenor hol írja sehol nem látom ?

-
darvinya
titán
válasz
üzenetére
Hordoznám, csak másik szolgáltatónál kellene normális torony is.
Azért 3G-n nem igazán szeretnék lenni, ráadásul nem jönnék ki olcsóbban.Oké, hogy ott van ÁFSz-ben, csak megrendelni nem lehet (amúgy nem érdekel havi megújoló át… al…).
(#57176) Syl
Gazdagék könnyen építenek tornyot.
-
törölt tag
válasz
darvinya
üzenetére
38. oldal
"A Plusz 100MB csomag, 600 MB csomag, Plusz 1,5 GB csomag és Plusz 3,5 GB havidíjas
megújuló adatcsomagok az egyszeri díjas 100MB adatjegy, 600 MB adatjegy, 1,5 GB
adatjegy és 3,5 GB adatjegy szolgáltatásoknál ismertetett kártyás tarifacsomagok mellé
rendelhetőek meg. ""Tudod, sok kicsi sokra meg, azt 2 naponta 440Ft már 1 hónapra nem kis összeg."
Azt hittem csak ez az egy eset volt eddig, nem tudtam, hogy 2 naponta meglopnak
Visszakanyarodva a felvetésemhez: miért nem hordozol számot, ha ennyi gubanc van

-
törölt tag
válasz
darvinya
üzenetére
Az első megállapításod helytelen, a második helyes.
Havidíjas, megújuló adatcsomagok: Plusz 100 MB csomag csak kártyásoknak, 410 Ft számlázási ciklusonként.Ne vedd személyeskedésnek: ha nekem fele ennyi gondom lenne egy szolgáltatóval, mint amennyit te itt panaszkodsz, már rég elhordoztam volna a számom. (halkan jegyzem meg, pont a " kártyás ciklus" miatt hagytam ott a telenort)
-
darvinya
titán
Telenor húsvét alkalmából 440Ft-al megrövidítet. Köszönöm
(#57170) lugosi
Hát ja, csak.locsolót nem látok.

-
Krill77
őstag
Hat, azt nem szo szerint értettem.
Fizetünk nekik eleget mas telokról.. En viszont felhivtsm őket anno es azt mondták, h az atlepes nem ingyenes. Bőven 30 napon belül vagyok. Van valami szolgáltato ahol 3e alatti összegert is megy 1 evig? Bar ma mar 3 e sem sok, de A telo tényleg csak all. Akkor inkább megúsznam olcsóbban.(ja meg múltkor allitgattak valamit es 190mb helyett csak 150 mb jon a klkkel. (meg a régi klikk) Ezt is nekem kell intézni. Asszem nev atirasnal volt valami gixer. Még a netet is elvették. Ugy mentem hőbörögni mint egy orrszarvú.. Vissza kapcsolták de - 40 mb tal.. Cool)
-
jozsi968
tag
"Ha feltoltod, akkor megmarad a hivoszamod, ez tuti, es sanszosan van olyan csomag, amire dijmentes valtani."
Szerintem nincs igazad! Ha már hívást sem tud fogadni, akkor valószínüleg lejárt a kártya rendelkezési ideje is. Így már nem lehetséges a feltöltés. De az esetlegesen megmaradt egyenlegét visszaigényelheti!

-
asdf_
veterán
válasz
Krill77
üzenetére
Regen a Telenor is toltott fel ajandekba valami minimalisat es hosszabbitotta meg az ervenyesseget egy evvel lejarat elott, de amiota nincs havonta publikus elofizetoiletszam-statisztika, azota megszunt az igeny a pocsmeregetesre, es a szolgaltatok nem tupirozzak a statisztikat kamu adatokkal.
Ha feltoltod, akkor megmarad a hivoszamod, ez tuti, es sanszosan van olyan csomag, amire dijmentes valtani.
-
asdf_
veterán
válasz
Krill77
üzenetére
KÁRTYÁS RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSI IDŐ: A rendelkezésre állási idő az a 30 napos időtartam, amely alatt a Telenor biztosítja a Kártyás Előfizetője részére – ide nem értve az Új Generációs Kártyás Előfizetést –, hogy az egyenlegfeltöltés elmaradása miatt megszűnt jogviszonyát egyenlegfeltöltéssel visszaállítsa. A rendelkezésre állási idő alatt elvégzett feltöltéssel ráutaló magatartással új előfizetői jogviszony jön létre a felek között – változatlan hívószámra. A megszűnést követő 180 nap leteltével a Telenor az adott hívószámot más előfizetőhöz rendelheti.
-
Krill77
őstag
Djerekek, lejárt az egy év a kartyamrol, es mivel nem töltöttem fel, most nem hívható. Talán nézek másikat, talán töltök ra. De lehet ilyenre még egyáltalán?
-
-
zseko
veterán
Belépve a Telenor Wallet-ba, láttam olyat, hogy wallet karkötő. Nem tudom eldönteni, hogy sírjak, röhögjek, vagy esetleg sírva röhögjek rajta...
-
pcnet
addikt
Az a vicc, hogy egy olyan szolgáltatást szerettem volna igénybe venni, amire megvolt az egyenlegem. Most se egyenlegem, se szolgáltatás.

Mint írtam, Telekomos vagyok és maradok is. Ott legalább tudom mit kapok a pénzemért. Ha valamit megrendelek 30 napra, akkor azt megkapom 30 napra. Nem a töredékét töredék áron. (7 napra) Ha 7 napra szerettem volna netet, akkor nem a Klikket veszem, hanem egy heti jegyet. Csak azért aktiváltam be a netet, hogy ne 1550 ft-al menjen a kukába a kártya. Mindegy, most 1193 ft-al megy. Legyenek boldogok vele.

-
asdf_
veterán
A roaming tiltast kapcsoltad be, nem a roamingot, pont nem kellett volna hozzanyulni, torold a roaming tiltas szolgaltatast.
A roamign figyelo az tok mas, az az EU-s 30-40-50-60, fene tudja mennyi euronal automatikusan elvagja a netet, hogy ne lehessen csillagaszati szamlad, jol van az ugy, azt ne piszkald.
Fordulonap: a Telenornal ez igy mukodik, utalaja is mindenki mint a szart, egy boduletes baromsag is, egyszer mar ok is meg akartak szuntetni, ki is hirdettek, aztan kitoltak a meghirdetett hataridot, aztan visszavontak, azota eltelt kb. masfel ev, es kuss van rola. Ha a masik ket szolgaltato megoldasa jobban tetszik, ott kell ugyfelnek lenni, a penzevel szavaz az ember

-
pcnet
addikt
Még egy kis érdekesség. Bekapcsoltattam az adat roamingot, hogy ne külföldön essek arcra, hogy nincs net. Legalábbis azt hittem, hogy bekapcsoltattam, de náluk a bekapcsoltatás a tiltás. Vagy nem értem. Jött SMS, hogy bekapcsolták a tiltást. Ennek ellenére neten le tudom mondani az adatroamingot. Hogy tudom lemondani, ami már eleve le van tiltva?
Nem beszélni magyar?asdf_: Köszi!
Csodás! És ha nem épp 8án utazok külföldre, akkor majd beszélek a rendezvény szervezőivel, hogy tegyék már át a rendezvényt 8-ára, mert akkor tudok majd netet rendelni? Vicc! Másik 2 szolgáltatónál akkor rendelek netet amikor szükségem van rá. Nem ők mondják meg, hogy majd mikor rendelhetek. Addig meg ne akarjak netezni. -
asdf_
veterán
de augusztus 8 lett a fordulónapom.
Ez a kulcsmondat, 8-an kellett volna neted rendelned, nem ma. Igy marad az, hogy toltesz ra egy ezrest, 8-an ujra megrendeled a netet, utana pedig hagyod a kartyat lejarni (3 honap), majd pedig egy even belul visszakered a rajta maradt osszeget.
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
2 éve nyáron vettem egy Telenor SIM kártyát Klikk internet miatt. Már akkor bonyolították a dolgot, július 27én aktiváltam a kártyát, de augusztus 8 lett a fordulónapom. Jöttek össze-vissza SMS-ek, hogy ilyen kedvezményt kaptam, meg olyan kedvezményt kaptam, de sehogy nem passzolt az SMS-ekben közölt ajándék MB-ok és az alap ajándék MB-ok összege azzal amit az online ügyfélszolgálaton láttam. Kész káosz volt, az ügyfélszolgálat megint egy más elmélettel állt elő. Egy szóval teljesen követhetetlen az egész amit csinálnak. A kártyát életben tartottuk, mert privát számunkat nem akartuk kiadni egy ingatlan hirdetéshez (ingatlan irodák zaklatását igyekeztük kerülni). Most maradt 1550 ft a kártyán, 40 nap múlva lejár az egyenleg felhasználhatóságom. Gondoltam bekapcsoltatom a Klikk 1 GB adatcsomagot 1230 ft-ért. Nem értem miért nem lehet március 30tól április 30ig adni azt a nyomorult 1 Gb adatforgalmat?! Kaptam 297 megát és levontak 357 ft-ot. Ezzel most az a bökkenő, hogy gondolom április 8án nem fogják meghosszabbítani a netet, mert nem lesz 1230 ft az egyenlegem. Pont akkor utazok külföldre és ott szerettem volna felhasználni az adatot. Most ott tartok, hogy se pénz a kártyán amiből adatot tudok venni, se adatforgalmam nem lesz addigra, mire pont kellene. Szóval jól gondolom, hogy most se pénz se posztó? Nem szeretném feltölteni már a kártyát, az egyenleget szerettem volna leforgalmazni és minél messzebbre hajítani a kártyát. Hogy lehet ilyen idióta módon számlázni?
Megvolt a pénzem az adott szolgáltatásra, mégsem vehetem igénybe. Gratulálok Telenor! Az ügyfélszolgálatot már nem is hívom, inkább benneteket kérdezlek, nem érdekel a hazudozásuk. Telekomos vagyok, ott feltöltöm az egyenlegem, aktiváltatom a netet és használom a kártyám rendelkezésre állási idejének végéig. (Telekom Maraton) Itt miért nem lehet így megoldani?Köszi a segítséget!

-
Skynet258
veterán
Láthatóan összefüggésben van a Blue csomagra váltásoddal, így vélhetően december előtt régi csomagod volt vagy olyan dolgozói, ahol nem számoltak fel extra költséget az ekomfort hiánya miatt. Vagy mondjuk volt egy Mytariff Xs-ed aminél nem tűnt fel az ott fizetendő 300 Ft.
Közben rájöttem, hogy félreolvastam a dátumokat - azért nézd meg a számlákat nem-e volt rajta eddig is mégiscsak. Ritkán felejtenek el levonni...

-
lm83
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát ez érdekes...
Több mint öt éve van két előfizetésem.
Egyikre karácsony előtt rendeltünk a neten új telefont, és kötöttünk blue s re szerződést.
Ha ennél ez a feltétel, akkor miért nem küldik automatikusan e mail ben azt a számlát?
A két számla ugye mindig egyben jött.
Lehet ez kavar be? De azért akkor is lehetne szólni...
A másik, december óta ez az első számla amin rajt ez a plusz díj, eddig aludtak? -
Predator2
addikt
Helló
Szerdán azaz 28-án megkaptam a sim kártyámat. My Minute.
Erre a sim-re kell adatot egyeztetnem vagy majd csak jövőre?THX
-
Syl
nagyúr
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Mint kiderült, a kolléga papír alapú számlán van, tehát ha egy héttel a határidő előtt fizeti be, akkor sem teljesülhet az e-kedvezmény.
-
Krill77
őstag
Mennyiért lehet uj számot venni most? Egy éve nem töltöttem a telot (ez csak ilyen vész buta telo) es azon gondolkodtam, h hagyom is lejárni. (ma jött az "utolsó napi" esély üzenet.) olyan csomag amiben egy perc 49 ft. Kb.. Szal nem tudom érdemes e ujra tölteni vagy esetleg egy 19 ftos uj számot vegyek..? Ja es reggel 7 kor jött az üzenet nehogy tudjak pihenni.
-
-
lm83
őstag
Most elnézve a neten, azért lehet mert papír számlát küldenek?
-
Syl
nagyúr
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Milyen négy napos ünnep? Március 10 szombat (ami ráadásul munkanap volt), ő pedig csütörtökön utalt.
Én biztos megreklamálnám!
Ugyanígy jártam egyszer a UPC-vel. -
lm83
őstag
Kis segítséget kérnék.
Ma kaptam meg a számlát és lett rajta plusz ezer forint...
Hát látom, hogy nem teljesült az e-komfort csomag...
Ez csak az lehet, hogy nem fizettem be időre a számlát gondolom.
De az lehet, hogy a fizetési határidő márc 10. volt , én 8-án mytelenorban (gépen belépve) kifizettem és nem ért oda időben?
-
Krill77
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Most ugrott be. A fo gond az a korai időpont. Érthetetlen.
-
-
Krill77
őstag
Mas is vasárnap reggel 7 kor kap sms-t, h töltsd fel az egyenleget?
-
4Grider
félisten
válasz
luci87
üzenetére
Csak bizonyos körülmények között...
Pl. ha egy adott hónapban épp 1 GB fölött akarsz netezni, a klikk bukott, hiszen nem forgalmazhatsz vele többet.
A klikknél 1 GB net ára egy friss simmel 410 Ft, a maraton 4 GB-nál mindenkinek 890 Ft. Ebből következik, hogy ha havi 460 MB-nál nem netezel többet, akkor máris a maraton 4 GB éri meg jobban, hiszen azért havi 410 Ft-nál kevesebbet fogsz úgy fizetni.
Tehát a klikkel pontosan 460 MB és 1000 MB között tudsz csak netezni havonta, hogy jobban megérje, mint a maraton.
És a klikkel folyamatosan cserélgeted a kártyákat, a domino maradhat az az egy, amivel beszálltál. -
-Nemtom-
őstag
helló! telenortól kaptam egy levelet túlfizetésről, és visszautalnák a pénzt (az előfizetés már megszűnt). Van valami mail címük ahová el lehet küldeni a kért adatokat visszautaláshoz, vagy csak levélben/faxon lehet elküldeni?
-
PistiSan
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem sincs ilyen menüpontom, a linkre meg mindig vissza dob a telefonszám választáshoz.
-
luci87
tag
Valami más lesz...pontosan úgy írtam,és mikor a megrendelésre kattintok, semmi nincs pirossal, tehát h hibás lenne valami...Egyszerűen csak felvisz az oldal tetejére,és nem ír ki semmit.
Most már elég ideges vagyok...beírtam a férjem adatait, nem a szem. ig. számot, hanem a jogsija számát, és úgyse engedi..
Végképp nem tudom mi lehet,Azt is megnéztem, 3x rendeltem ilyet, de ebből az egyik a férjemé, tehát elvileg neki 2,nekem 1 lehetőségem még lenne,és mégse..

-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Próbáltam, sajnos úgy sem megy. Beszélek velük, köszönöm a segítséget

-
-
Eddig jól indul a kapcsolat a Telenor-al.
2X jeleztem nekik a honlapon hogy számhordozni szeretnék, egyszer sem hívtak fel.
Ezt követően hívtam az ügyfélszolgálatot, hogy mi a gond, 16 percig nem vette fel senki.
Másodszor egy későbbi időpontban is hívtam őket, akkor persze az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy nem tudják mi a gond, menjek be egy üzletbe.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm a választ.
Sajnos nekem nincs ilyen Elektronikus dokumentumok menü pont. Számlák van, amit látok is, az előbb említett menü pont nincs :/
-
Sziasztok!
Pár napja kötöttem egy előfizetést a Telenornál. Ugye, ott a helyszínen mindent digitálisan aláírtam és úgy emlékszem, hogy arról volt szó, hogy a MyTelenor oldalon majd meg tudom nézni a dokumentumokat.
Ellenben én ott csak a számlát látom. Hol kellene keresnem? vagy nincs is feltöltve és félreértettem?Köszi
-
4Grider
félisten
válasz
negroo
üzenetére
Nem értem mit értesz egy számra free sms net kapcsolaton.
Feltöltőkártyánál mindig külön kell fizetni kell az sms-ért és a net-ért.
Telekomnál van olyan Domino net (Maraton) ami a kártya rendelkezésre állási idejéig érvényes (ha feltöltöd, akkor tovább). Mindkét kártyán azt használva sok ezer Viber/Messenger/stb. üzenetet tud egymással váltani a két kártya 1-1 GB net vásárlása (1640 Ft) esetén egy év alatt... 4 GB Maraton net meg 3560 Ft. -
negroo
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem, hogy a legolcsóbb feltöltös kártyát keresem és 1 számra free sms net kapcsolatom lenne. Minimális dijj csomaggal keresem a feltöltös kártyámat köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem emlékszem rá

Csodás! És ha nem épp 8án utazok külföldre, akkor majd beszélek a rendezvény szervezőivel, hogy tegyék már át a rendezvényt 8-ára, mert akkor tudok majd netet rendelni? Vicc! Másik 2 szolgáltatónál akkor rendelek netet amikor szükségem van rá. Nem ők mondják meg, hogy majd mikor rendelhetek. Addig meg ne akarjak netezni.
Megvolt a pénzem az adott szolgáltatásra, mégsem vehetem igénybe. Gratulálok Telenor! Az ügyfélszolgálatot már nem is hívom, inkább benneteket kérdezlek, nem érdekel a hazudozásuk. Telekomos vagyok, ott feltöltöm az egyenlegem, aktiváltatom a netet és használom a kártyám rendelkezésre állási idejének végéig. (Telekom Maraton) Itt miért nem lehet így megoldani?