Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
goop
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Valószínűleg a korlátlan fb opciók miatt a telenor korlátoz.
-
DonMaster
addikt
válasz
Bferibörs
üzenetére
miaz hgoy miylen feltöltésröl? ha veszel 20e -ért füöggetlen telot csucskészüléket, és havonta felkel tölteni hgoy tud is használni átlagban meg aki enyniért vesz az 10e/ho-t fel is tölt 2500-al nem lehet kihasználni egy 200e telo eröségeit adotságait, csak disznek meg menöznbi jo akkor.
Somatom
volte hivás -
4Grider
félisten
válasz
Ispán_Péter
üzenetére
Ha a videó/kép az adott közösségi oldalra van feltöltve, akkor nem fogyaszt. Ha máshova (pl. youtube), akkor igen.
Ha online apn-t használsz, akkor NAT-olt ip-t kapsz.
Adatkártyákhoz jár a net apn. -
Ispán_Péter
csendes tag
Üdv! Tegnap már feltettem a kérdést, de nem kaptam választ. Közben kiderítettem, hogy MyChat csomaggal ha élő adást nézek vagy indítok Facen vagy Instán az nem fogyasztja az adatkeretet.
De amire nem tudtam választ szerezni és még mindig érdekel:
1. ha Facere vagy Instára feltöltött videót nézek, akkor az sem fogyasztja az adatkeretet?
2. ha Facere vagy Instára feltöltök képet/videót, akkor az sem fogyasztja az adatkeretet?
3. MyChatesek NAT-olt vagy publikus IP címet kapnak?
4. Eddig telekomos voltam, ott ha rendeltem mobilnetet, akkor pl. ha Február 7-én rendeltem onnantól számított 30 nap múlva újult meg. Itt a telenornál meg ciklusok vannak, ami nem teljesen tiszta nekem.
Ez a jelenlegi ciklusom:
Ha én pl. Február 7-én aktiváltatom a MyChat-et, akkor az mikor fog újra megújúlni?
-
whiskeys
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Repülő üzem mód majd vissza és újra megy ideig óráig....
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Jó szórakozást...
De szerintem ezt az usa proxy-s apn-t te sem érted... -
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Azóta egyre több hello data-s lett, így egyre többen használják az online apn-t.
És - sajnos - a facebook elég gyakori alkalmazás az okostelefont használók körében. Nem kizárt, hogy pont a facebook vezetett be valami olyan ellenőrzést, ami nem lát be a kettős nat mögé. Pl. hogy kizárhassák az internet sötét bugyraiból (és az észak-koreai és hasonló agyon natolt hálózatok felől) érkezőket.
Továbbra is azt javaslom, hogy net apn-t használó mobilnet csomagot vegyél igénybe (vagy egyéb, pl. vezetékes netet). -
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem osztod tovább az amúgy is nat-olt netedet. Vagy adatkártyát használsz ilyen célra nem nat-olt apn-el.
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ha online apn-t használsz, akkor ugyanazt a publikus ip címet használja rajtad kívül esetleg 200 másik felhasználó. Ha te a saját (privát) ip címedet még tovább is osztod, akkor azon a közös publikus ip-n és a saját privát ip címeden is nat-olás történik. Tehát én inkább a kétszeres nat-olásban látom a probléma okát. Ha ui. dns hiba lenne, akkor az átrakott simmel sem lenne jó a dolog.
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Milyen adatcsomagról van szó?
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Van egy érdekes problémám, ami gyanúsan köthető a Telenor-hoz.Adott két telefon.
Telenor internet van osztva egyikről a másikra wifi hotspot álltal.A probléma a facebook lite-al és azon belül is az m.facebook.com hosts cimmel van.
Az alábbi szöveg jön be facebook lite-ban ha pl a fiók beállitásokra megyek, azon a készüléken amelyre a netet osztom.
"
A weboldal nem érhető elA következő https://m.facebook.com/settings/ weboldal valószínűleg ideiglenesen üzemen kívül van vagy véglegesen új webcímre költözött.
Íme pár javaslat:
Ellenőrizze, hogy készüléke fogja-e a jelet és képes-e adatátvitelre.
Töltse újra ezt a weboldalt később.
A weboldal tárolt változatának megtekintése a Google-ról"Ám de ha a Sim kártyát átrakom a fenti problémát generáló készülékbe, a hiba nem jelentkezik.
Amit megcsináltam hogy megpingeltem az m.facebook.com címet.Uknown hosts üzenet jön vissza válaszként.Ha viszont az ipcímet adom meg,az meg jó.
Opera mini esetén viszont pl jó a dolog.
Ott minden stimmel.
De az proxyt használ.Létezhet hogy ez Telenor hiba?
Olyan mintha nem tudná feloldani a facebookos dns dolgokat.
Kerestem már mindenhol az okot, de nem értem.
Plussz valami másik furcsaság is van,simán van olyan hogy egyszerűen be sem tölt a lite, csak akkor ha lekapcsolom a wifit, majd visszakapcsolom
Tipp hogy mi lehet a gond?
-
DonMaster
addikt
válasz
Bferibörs
üzenetére
aha persze 200e telot ahvi 10e feltöltéssel tanits.
Somatom
lehet árnyaltabb emg minden de az 1:1000elöfizetöböl is szerintem sok, nem mindenki flotás vagy dual simes vagy ahsonlo azok közül akik 200e-zerél vezsnek csucskészüléket, és havonta feltöltik 10e ft-al.tehát ha nem wifin-vagy hanem mobilneten és telefonálsz nomadikus számmal akkor nem ahsználod a hálozatot? 0csikos internetröl mgé nem halottam de ha már van 2g vagy gprs már akkor is használod a a hálozatott, nem csak telefonáláskor, wifin más de pont emiatt irtam is, más kivétel viszont nincsen, mikor mobilnetel használod a nomadikusat ugyan ugy használod a hálozatott mitn az aki csak simán hiv a számárol nem nomadikusként.
az hülyeség erre azt mondani, hogy enm igaz, hgoy nem használja, gondolkoz már kicsit. -
PBA
aktív tag
Én komolyan nem értem azokat, akik mindenen fanyalognak. Ez annyira magyar mentalitás és annyira tipikus.
Igen, lezárult ennek a Telenoros csomagnak értékesítése, tudható volt, hogy mi a vége dátum. Lehet utána most hujjogni, de haver, ha a boltban egy hétig akciós valami termék, akkor a rákövetkezendő héten bemész, hogy de "mé' lett má' vége az akcijónak"???
Külföldi felhasználhatóság: tévedés, korlátlan adatforgalmat nem kötelező a Telenornak biztosítani az EU-n belül. A törvény nem határoz meg semmiféle korlátlan adatforgalmat EU-n belülre.
A kivonulásos rémhírterjesztést külön élvezem... igen, az ügyfélszolikon már nyomtatópapírt sem kapnak, mert úgyis kivonulnak. Sőt, a villanyszámlát se fogják fizetni, ezért az ügyfélszolgák generátoros bicikliken fognak tekerni, amíg neked ügyintéznek, mert csak így lesz áram. Hiszen kivonulnak... ja, nem.
Csak vételi ajánlat érkezett, amit megfontolnak az első negyedévben, oszt majd valami lesz. -
Somatom
veterán
válasz
DonMaster
üzenetére
Tehát, szerinted akik nem publikus, Telenoros konstrukcióban vásárolnak 200 ropis telót, azok közül 0,1% normális, mert extra igényei vannak, a többi meg sík hülye. Sztem ettől kicsit árnyaltabb a kép, mert nem 1:1000 az arány.
"amikor nem wifi-n tolod akkor ugyan ugy használod a telefonhálozatot telefonálásra mint az aki sima telefonszámon nem nomadikusan telefonál"
Ez úgy, ahogy van, egy hülyeség. Nem igaz.
-
viktorhu
veterán
válasz
snooze
üzenetére
Ez nem a bankkártyád pin kódja, ez csak egy jelszó az ügyintézéshez. A telekomnál volt, hogy adjam meg a titkos kódom első, negyedik és ötödik jegyét, amit beírt az ügyfélszolgálatos, és a gép megmondta neki, hogy jó-e, ami profi, de annál idegesítőbb megoldás (fejemben van a szám, most melyik is a negyedik számjegye), de szerintem egy ilyen dologhoz túlbiztosítás.
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
De ne lássa,mert akkor miért titkos?elég gagyi igy..
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
De,bepötyögtem,azt ujra kérte..ez már igy van régota..a bankautomata sem kéri kétszer,hogy biztosan te vagy-e..ez aztán a biztonság..az ügyfélkod nem arra valo,hogy azt csak te tudd?mindegy,ez igy elég érdekes!
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Pedigmost kérte,mondtam neki,hogy akkor köszönöm..majd máskor..
-
Ispán_Péter
csendes tag
Az alábbi MyChattel kapcsolatos kérdésekben tudna valaki segíteni?
Ha Facen, Instagramon videót nézek, akkor az sem fogyasztja az adatkeretet? Ha Facen, Instagramon élő adást nézek akkor sem fogy az adat? A MyChatet használók NATolt vagy publikus IP-t kapnak?
-
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Tulajdonképpen Viktor0610-töl kérdezném,hogy ha a 1220-on beazonositom magam ügyfélkoddal,akkor miért kéri el az üfsz ismét?pont arra van az automata,hogy ezt ne kérje az üfszes.. -
-
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
De miert jo hir az, hogy a jogszabalyoknak megfelel a szolgaltato?
Siman csak az tortent, aminek tortennie kellett volna az elejetol. Egyertelmu volt, hogy utolag meg fog tortenni, annyi volt csak a kerdes, hogy onkent, vagy hatarozat altal es mikor tortenik meg ez. -
-
adam1400
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
és külföldre csak 300 mb?
-
-
Tannen
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt miért nem postoltad ki, hogy az említett Hello Telenor tarifacsomag értékesítése február 1.-én lezárult.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
Syl
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Persze hogy nem. Ha valami jó történik velünk, azt is le kell sz**ozni..
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Egyáltalán nem mindegy: ne magasztaljunk már valakit hogy "milyen rendes tőle" az vagy az, amikor ez másnak az érdeme!
goop: pedig igen...

-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az, hogy visszamenőleg is, na ez egy rendes húzás tőlük.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Visszamenőleg....
Na most lehet mindenkinek elnézést kérni #tsteve fórumtárstól azért, mert kötözködő és egyébb jelzőkkel lett illetve.
Részemről hatalmas Respect neki! -
Jó hír Hello Telenor előfizetőknek.
2018. február 2-ától a korlátlan beszélgetés, SMS és adatkedvezmény az 1. roaming díjzóna országaira is érvényes a Hello Telenor 3 hónapos próbaidőszaka alatt.
A kedvezmények visszamenőleg is érvényesek, ezért központilag jóváírásra kerülnek a próbaidőszakra vonatkozó, 1. roaming díjzónát érintő forgalmi-, havi- és egyszeri díjak. -
-
anita67
tag
A Telenor oldalán Bónusz programban nem lehet Blue tarifával vásárolni új telót. S8-at és más telót is néztem, s csak Hello Data-val írja, ami ugye hűség nélküli. Ez már azért lehet mert kivonul a Telenor??
-
DonMaster
addikt
válasz
Bferibörs
üzenetére
aha
200e független telot menyiért hozol ki szolgáltatotol havi 10e elöfizetéssel
mint havi 10e feltöltés és kifizeted a 200e -ret telora.somatom
nem tudom nem olvasod vagy enm érted, vannak kivételek a felvetés alol dual sim specko kinai mobil 200e alati telok, és az ilyen über egyéni igények amik 1000föböl 1-nek kell .
azt meg megsem emliteném, hogy amikor nem wifi-n tolod akkor ugyan ugy használod a telefonhálozatot telefonálásra mint az aki sima telefonszámon nem nomadikusan telefonál. -
Bferibörs
addikt
válasz
DonMaster
üzenetére
bocs nem akarok további vitát generálni, soha nem veszek telót szolgáltatótól, ez hepp nálam, valszeg a régi időből megmaradt begyöpösödés, hogy nem láncolom oda magamat egyikhez sem
akinek szolgáltatótól kell és jó vegye meg ott, aki meg nem ott veszi annak oka lehet, megjegyzem olcsóbban szoktam telefonokat venni mint amennyiért a szolgáltatók árulják,persze kp. -
Somatom
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Ez nagyon fura. A következő tesztet hajtottam végre:
Androidos miniPC -re telepítettem a Reenger klienst, és bejelentkeztem a 003621....... Reenger számommal. A telómban levő feltöltős, Telenoros kártyámra kértem egy egyenleg lekérdezést, majd aktív vezetékes hívó szolgáltatással felhívtam a Reenger számomat, és mértem, hogy hány percig "beszélgettem magammal". Aztán újra egyenleg lekérdezés, és a különbözet pontosan megfelelt a vezetékes hívó tarifájának megfelelő hívásdíjjal (a kapcsolási díjat is beleszámolva). -
4Grider
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
Bocs a kérdésért, de hogy lehet megoldani, hogy nomadikus számot vezetékes tarifával lehessen hívni? Nekünk ui. olyan flottánk van, ahol minden valódi vezetékes és mobilszámot 5 Ft-ért hívunk, de ahogy egy nomadikus szám felé megy a hívás, ennek többszörösét számlázza a szolgáltató. Ráadásul nem számít bele a lebeszélhető keretbe sem...
-
Somatom
veterán
válasz
DonMaster
üzenetére
Sztem elég világosan leírtam. Egy korlátlan adatcsomagra van szükségem, amihez társkártya is rendelhető. Nyilván azért kell, mert mobil életmódot élek, tehát ez megy a routerembe is. Mögötte egy NAS van, tehát kell a publikus IP a külső elérésekhez. A SIM párja pedig a telómba kell. Ilyen publikus csomagja nincs a Telenornak, tehát ez az egész előfizus koncepció nálam alapból bukó. Valahol érdekes ez. A routerbe szánt otthoni csomagok nem korlátlanok, ami meg korlátlan, az nem passzol az otthoni felhasználáshoz. Micsoda "véletlen"! Hab a tortán, hogy a készülék/díjcsomag konfigot nem én határozom meg, mert a Telenornál adatcsomaghoz nem társíthatok telót. Miért is nem? Ha net van, akkor minden van. Évek óta van nomadikus számom. Bárki, bármilyen telóról felhívhat (vezetékes tarifával) anélkül, hogy a telómnak bármi köze lenne a GSM hálózathoz. Szóval, szopat a Telenor a díjcsomagjaival, de szerinted még.tapsikolnom is kéne hozzá.
-
DonMaster
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
nyilván már kizártam az egyedi kinai mobilt és dual simeseket is ha vissza olvasol de azonklivül csus készülékok ugyan ugy kaphatoak a szolgáltatonál is,
és igen aki havi 10-12e kifizet feltöltésre és vesz 200e ért telefont webshopbol az szerintem kiszur magával.
mond milyen igénynek nem felel meg egy havi 10e ft-os feltöltés melelt valamelyik szolgáltatoi konstrukcio ?az meg vicc vásárlás menözni haveroknak hogy nekem ilyen 200e ft-os telom van de melete havi 2500ft-ra töltöm cska fel kisem tudom annyibol használni azt a készüléket,
-
DonMaster
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
a felvetés enm ez volt,
hanem pont, hogy feltöltökártya+200e ft-ért független telo webshopban.
vs :
szolgáltató havi x dij+olcsobb telefon(ami ugyan az mitn webshopnál a 200e-res)ne gyertek már egy 30e ft-os teloval hogy az neked elég oké rendben de az pont enm ugyan, az,. bár az pont meg lenne ingyen szolgáltatonál de ezt hanyagoljuk, csucskészülékröl volt szo nem egy 30-50e ft-os készülékröl,
és a 130e ft-os készülék azért távol ál a 200e ft-tol.(#55808) darvinya
miota a snapi 835 -ös telok glonas baidu és 3gm rammal 32gb rommal és 5" fhd-nál nagyobb felbontással és min 3000-es akksival nincsenek 100e ft alalt azota a hw határozza meg ,.
abban egyetértek hogy a névért is van hgoy fizetni kell, de ez kb kimerül az apple termékében ami részemröl jo ha eléri a közép kategoriát hw szempontbol ami max 100e ft-ot jelent de semmi fékleképen nem 300e ft-ot.
(#55818) Syl
köszönöm, pont ez volt a lényeg, amit leírtál. -
zmtTom
aktív tag
Végül sikeresen zárult a számhordozás. 2 és fél órán keresztül nem történt semmi. Addig egyik kártya sem működött. Aztán egyszer csak lett térerő a saját számommal. Majdnem kihasználták a 4 órás időintervallumot.

-
Syl
nagyúr
erzol + DrBubo77
Csak azért kérdem, mert nálam úgy ment a függetlenítés, hogy bent a boltban bevitték az adatokat a rendszerbe és közölték, hogy egy-két hét. Másnap felhívott az ügyintéző, hogy mostantól független.
Akkor bemegyek az üzletbe és kérem a papírt.
-
tom570
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm, fél évről van szó, ideiglenes megoldásnak és ha nem muszáj ezért nem váltanék telefont.
-
-
tom570
aktív tag
Sziasztok, tudnátok nekem segíteni abban, hogy 3G képes Dual simes készülékkel is működik a Hello Data Start?
-
Somatom
veterán
Egyetértek. Ezzel kezdtem.
-
Syl
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
Nincs is semmi baj az ilyen egyéni igényekkel. Például ha neked dual sim telefon kell, azokat nagyrészt a független piacon találod meg. Mondjuk ez alól üdítő kivétel a mostani telefonom (Honor 8), ami Telenoros, független és dual sim-es.
A gond ott kezdődik, ha olyan típusból keres valaki dual sim-est amiből errefelé hivatalosan nem forgalmaznak, az innen-onnan vásárolt, kétes eredetű darabokkal meg garis gubanc lesz.
De ez még mindig nem vészes. Elvégre az ember előre eldönti, hogy az árért cserébe bevállalja ezt a rizikót.
Az igazi probléma az, ha más embereknek ezt a lehetőséget, módszert, mint egyedüli járható és értelmes utat mutatja be. Mert hogy "nem szabad szolgáltatótól xy készüléket venni (rablánc vazze!!!), inkább függetlenül az yz-t". És közben azt elhallgatja, hogy az yz az szürke import, gari valamelyik kínai dzsunkán stb. -
Somatom
veterán
Olvastad, amit reagáltam rá? Az független a készülék árától. Pl. ha nincs a szolgáltatónak az igényeknek megfelelő, publikus csomagja, akkor tök mindegy, hogy az ember 20, vagy 200 ezres telót akar venni. De, lehet a készülék is korlátozott funkcionalitású. Neked nem kell bemutatnom a 300 ezres Note 8 példáját, amiből a Telenor csak a single SIM -es verziót forgalmazza. Ha valakinek dual SIM az igénye, annak hiába adná jó konstrukcióban a Telenor, akkor is a függetlent fogja megvenni. Aztán lehet még idegen (pl. külföldi) SIM használatra is igény, és még számtalan szitu, amikben egy szolgáltatós csomag nem jó, függetlenül a készülék árától.
-
Syl
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
>A lényeg az volt, hogy miért vesz valaki feltöltős kártyát, és független forrásból telót ahelyett, hogy szolgáltatósat venne előfizetéssel
Egészen pontosan az volt a lényeg, hogy miért vesz valaki függetlenül 200 ezres készüléket és utána havi 10-12 ezret költ feltöltésekre, ahelyett, hogy ezt megoldaná egy jó jó előfizetéssel, szolgáltatói, "részletes" telefonnal.
-
PBA
aktív tag
válasz
darvinya
üzenetére
Állami szolgáltatónk (aki szegről végről a tévészolgáltatás technikai hátterét adja, a Telenor meg az átviteli közeget) nem éppen jól muzsikál. Persze az ügyfélszoli se áll a helyzet magaslatán ezek szerint.
Drukkolok, nehogy eladja magát Telenóri az állambácsinak, mert akkor aztán a mobil szolgáltatások terén is hasonló színvonalra számíthatunk...
-
Peter.70
addikt
válasz
liszkai_davi
üzenetére
Szerintem a HD start kártyát nem teheted routerbe
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
zmtTom
üzenetére
az normális, hogy a régi kártyádon már előfizető nem kapcsolható, és mivel az intervallum 4 órás, éjfélig az is normális, hogy az ideiglenes SIM-en sem kapcsolható a számod, utána viszont már nem az
a telenoros kártyád az ideiglenes számmal kapcsolható még?
(nekem akkor ezek szerint mázlim volt ősszel azzal a pár perccel, tulképp nem is volt szolgáltatáskiesés)
-
zmtTom
aktív tag
A régi számomon előfizető nem kapcsolható. Az ideiglenes pedig szintén nem működik több mint 1 órája....
-
-
gerisz23
őstag
válasz
liszkai_davi
üzenetére
A telenor oldalán le van írva hogy nem használható úgy ahogy te szeretnéd.Havonta legalább 1 hívást indítani kell róla,kijelzős készülékbe kell legyen a kártya stb..Vszleg sokan használják úgy ahogy te akarod...

-
Somatom
veterán
válasz
lugosi
üzenetére
A Telekom forgalmazta ezt a típust, és Modokat is lehetett hozzá venni. Így símán kijön a 200. De, már megint mellékvágányon jársz. A lényeg az volt, hogy miért vesz valaki feltöltős kártyát, és független forrásból telót ahelyett, hogy szolgáltatósat venne előfizetéssel. Olvasd el az érveimet. Nem tök mindegy, hogy az igényeimnek megfelelő teló 50 ezerbe, vagy 500 ezerbe kerül, ha a Telenor nem forgalmazza, vagy, ha egyéb okok miatt nem vehetem meg előfizetéses konstrukcióban, vagy, ha a Telenornak nincs számomra megfelelő előfizetéses konstrukciója? Mindhárom esetben bukó az előfizus konstrukció, függetlenül a teló árától.
-
gabor9991
addikt
válasz
liszkai_davi
üzenetére
Natolt ip-t kapsz, van akinek nem működik routerben megfelelően.
Nézz át a flottás topikba, iQpro/euro quattro flottában van korlátlan adatkártya ott publikus ip-t kapsz.
És még az ára is jobb
-
liszkai_davi
csendes tag
válasz
Depression
üzenetére
Ezt nem tudtam, köszi!
De ha csak ennyi a hátránya a Hipernet Home-okkal szemben, akkor ennyit nekem bőven megér. -
asdf_
veterán
válasz
zmtTom
üzenetére
Ki van kapcsolva az új sim
De akkor miert csodalkozol, hogy a hivott fel nem kapcsolhato? Lehet, hogy mar reg az uj szolgaltatonal csorog a szamod, de mivel nincs telefonban, igy nyilvan nem tud kicsorogni. Optimalis esetben ket telefonban ket sim, aztan vagy egyik csorog, vagy masik, de ha csak egy telefonod van, akkor ha a regi halo ledob (ha ledob) akkor berakod a masikat. Vagy siman leszarod az egeszet es este 8-kor regi sim ki, uj be, aztan felorankent repulo modba rakod a telefont, meg kiszeded repulo modbol, aki meg ekozben epp nem er el, az igy jart. Az, hogy telefonban van-e az uj sim-ed vagy sem, annak az egvilagon semmi rahatasa nincs a szamhordoza lezajlasara, igy ez az akkor rakom be, amikor keszen van, ez folosleges tulpara (ebben az esetben viszont 8-kor regi sim ki, ejfelkor uj sim be, nem?).
-
válasz
liszkai_davi
üzenetére
Azt ugye tudod, hogy arról a számról havi 1x hívást kell indítanod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túraautó topik
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Google Pixel topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- Retro PCI-E videókártyák
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Siman csak az tortent, aminek tortennie kellett volna az elejetol. Egyertelmu volt, hogy utolag meg fog tortenni, annyi volt csak a kerdes, hogy onkent, vagy hatarozat altal es mikor tortenik meg ez.