- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
EA's hit
őstag
4. A dual simes telefonok, amiket a Yeti jelenleg értékesít, függetlenek. Az 1 simes telefonok lehetnek még függők.
5. Netes kártyához routert vagy tabletet tudsz venni (részletre is akár), de telefont nem, azt csak hangalapúhoz.
6. Flottás számhoz csak üzletben tudsz venni telefont. Ha lakosságihoz veszed, akkor telefonon is működhet.
-
Fifi
őstag
Felmerült bennem még pár plusz kérdés.
4. Az árlistában ezt látom: "A készülékek kizárólag Yettel SIM-kártyával használhatóak."
Tehát a telefonok nem kártya függetlenek és a dual SIM ellenére nem használhatom benne más szolgáltató kártyáját?5. Hűségvállalás lehet meglévő adatSIM-re is vagy a részletfizetéses készülékvásárlás csak hangelőfizetésre érvényesíthető?
6. A részletfizetéses vásárlást le tudom zongorázni a telefonos ügyfélszolgálattal is (van ügyfélszintű jelszavam) vagy csak üzletben lehetséges?
Bocs a sok kérdésért, de eddig még nem vettem szolgáltatóknál telefont.
-
EA's hit
őstag
Jövedelemigazolás és hasonló nem kell, csak a személyes okmányaid, plusz ha flottás számhoz veszed, akkor flottaengedély. A fizetőképesség-vizsgálat főleg arra vonatkozik, hogy kérhetnek be előleget a telefonra, de ha fél évnél régebbi az előfizetésed és nem voltál korlátozva, megszüntetve az elmúlt időszakban, akkor tőled szinte biztosan nem fognak. A készlet pedig üzletenként változhat, érdemes rákérdezni 1220-on, vagy a konkrét üzletnél. A 2-es kérdést meg Oldman2 megválaszolta
-
asdf_
veterán
Igen én is így vagyok ezzel, de belefutottam már olyanba, hogy Telekom felhasználó hívott és mivel ő megszokta, hogy kap foglaltság esetén értesítést, nem értette, hogy miért nem hívom vissza amikor foglalt voltam.
Én meg ezt nem értem. Valaki hív, én foglalt vagyok. Akár kapok róla sms-t akár nem, nem nekem kell visszahívnom, aki engem keresett. Ő keresett, ő akart valamit, majd visszahív (innen nyilván esetleges kivétel család, asszony, ilyesmik, az összes többi esetben az illem szerint is a hívó próbálkozik újra).
De amúgy ha jól rémlik, a nem elérhető esetén lévő telefonszámra kell átirányítani a hívásokat foglaltság esetén is, és kész, jönnek az sms-ek arról is, a telefonszám csak egy robot, ami küldi az sms-t.
-
aujjobba
addikt
Az alap problémát nem értem, igaz én még vodás vagyok.
Szóval nálam ha épp hívásban vagyok, akkor is bejelez a telefon ha másik hívás érkezik közben.
Választhatok, hogy felveszem az újat és tartásba teszem a jelenlegit, vagy kinyomom az újat.
Ergo van tudomásom arról, hogy jött másik hívás míg foglalt voltam. -
4Grider
félisten
Nem bonyolult, egy hozzászólásban összefoglalható:
Sima 4G alatt azt értjük, hogy a szolgáltató egyetlen egy frekvencián sugároz. Ez Magyarországon lehet: Band 7: 2600 MHz vagy Band 20: 800 MHz vagy Band 3 : 1800 MHz, illetve most már Band 1: 2100 MHz is.
Jellemző a B20 (vidéken) vagy a B3 (nagyobb városokban).
Ha az egy frekvencián elérhető sávszélesség nem elég (mert mondjuk sok előfizető jut egy cellára), akkor a szolgáltató összefoghat két-három frekvenciát, ezt carrier aggregation-nek azaz CA-nak hívjuk, ilyenkor beszélünk 4G+-ról. Jellemző Magyarországon a B3+B20, ritkán B3+B7+B20. -
-
atala
addikt
Pont ezt akartam én is írni. Webáruházam van, 90%-ban magánszemély vásárol. Sokan utalással fizetnek. Megírják mikor lett elutalva, és van, hogy csak másnap, vagy 2 nap után jön meg a pénz. Rákérdezek, és kiderül, hogy egy takarékszövetkezetből utalt.
Más bankból valóban 1-2 óra alatt itt van. -
-
-
-
-
spanglee001
addikt
igen egy laptop, mondjuk visszamondtam volna a mobilnetet a telóról mert ezt a 2 eszközt kellett volna ellátni, de ha csak 1 akkor 1. viszont antennával már nem annyira kompakt. az antenna csak vész esetére kellene, ha ettől gyengébb jelet fogna, mint a b525 asztali ketyere.
-
goop
őstag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
wetomi
aktív tag
Az általad felsorolt dolgokban alapvetően a flotta feltételeiben vannak különbségek, nem a telkó cégekben. Két féle "flotta" van leegyszerűsítve. Az első, ahol a flotta nevén van az előfizetés, te csak számlafizető vagy. A másik, ahol a flotta a kedvezményes tarifára való jogosultságot biztosítja, de közvetlenül te vagy az előfizetés tulajdonosa.
Az is lehet, hogy jelenleg ennek a kettőnek a keveréke áll fenn a te esetedben, ezért van különbség a céges és a privát számaid között, aminek kihatása van a Mytelenor használatára és az ottani jogosultságaidra.
Az előfizetés tulajdonviszonya előre megtudható, főleg, ha áfa visszaigénylés miatt fontos és ezért úgy gondolom, hogy ez nem a szolgáltató hibája.Mivel nem tudok több konkrétumot (és adatvédelmi okokból nem is tudhatok, főleg nem itt a fórumon), ezért csak találgatni tudok. Nem félrevezetni akarlak és nem is hülyeséget mondani. Segíteni szeretnék, csak ilyen keretek között, ennyi információval nehéz. De ez nem a te hibád.
Pdf-et jelenleg csak elektronikus számlázás esetén kapsz a Telenornál.
A számlákban lehet, hogy nincsen benne minden részletes adat egy-egy mobilvásárlásról, de ezeket egyrészt a MyTelenoron le tudod te is kérdezni és amúgy veszekedés nélkül is kiadják, ha kéred.Jelenleg a MyTelenor "új" felületén csak a lakossági előfizetéseket tudod kezelni, a "régin" pedig csak az üzletieket. Sajnos ez most ilyen átmeneti állapot, ezért nem lehet egy fiókból mindent kezelni.
A kártyacserét kiveséztük már pár napja, abba inkább ne menjünk bele
-
azbest
félisten
Nem lehet kétféle számla ugyanarról.
A felületről letölthető számla az elektronikus számla, ami digitálisan alá van írva és fájlként érvényes. Kinyomtatva nem.
A papíron kapott számla az papír alapú, az meg csak kinyomtatva érvényes. Nem hiszem, hogy a papír alapú számla változatot feltöltenék pdf-ként.
(#47109) wetomi
erre nem is gondoltam, a html számlakép amúgy tök jó és részletes -
Próbáltam már párszor, és én is úgy láttam, hogy foglaltság esetén nem lehet SMS-értesítést beállítani.
A 1220 által felvázolt második verzió ("hívásvárakoztatás aktiválása és ekkor a hívónál csak csörög a telefon és a híváslistában látszik a nem fogadott hívás") nem jó? Persze, kompromisszumos, de jobb, mint a semmi... -
Bferibörs
addikt
Megrendelési és lemondási tudnivalók:
A szolgáltatás megrendelése vagy lemondása esetén az aktuális nyitott számlázási, illetve kártyás ciklusban a szolgáltatásért teljes havidíj kerül felszámításra, és számlazárásig illetve kártyás cikluszárásig a szolgáltatásban foglalt havi kedvezmény teljes mértékben felhasználható.
Egyes szolgáltatások aktiválása számlázási ciklushoz kötött, azaz a szolgáltatás nem azonnal, hanem a megrendelést követő számlaciklus kezdetétől lesz aktív az előfizetésén. Amennyiben egy ilyen szolgáltatást még aktiválás előtt szeretne lemondani, a Telefonos ügyfélszolgálaton teheti meg.
Ha egy szolgáltatás lemondása nincs számlazáráshoz vagy cikluszáráshoz kötve, akkor a lemondás esetén a rá vonatkozó kedvezmény nem vehető igénybe.
Kártyás előfizetés esetén a szolgáltatás megrendelésekor teljes havi díj kerül levonásra az egyenlegéből.vannak furcsaságok, ugye én megnéztem a MyTV-t gondoltam bele nézek mivel ingyenes- nem tetszett mellesleg- le is rántottak 400 Ft-ot a számlámról mert ugye ingyenes
persze sz.gépen léptem be illetve regisztráltam, nem láttam a MyTelenorban , hogy az az ingyenesség 400 pénz, na ennyire nem érdekel, nem a 400 Ft mindössze az elv.
Ui:most néztem rá újra: ha jól látom jóvá is írták a 400 Ft-ot , mindössze a 1220-on kellett jeleznem ( pár napja történt), hogy lemondom , és mára eltűnt a 400 Ft-os díjat jelőlő tarifa is a MyTelenor menüből -ki érti ezt.
-
Fifi
őstag
Szerintem nem az volt.
Lemondtam ezt az "Online APN aktiváló"-t, de most meg nem találom, hogy hol lehetne visszaaktiválni, bár azt sem tudom mire jó, mert a Telenor ezt elhallgatja előlem.
Szerintem ez volt a bűnös: Mobil Online Start szolgáltatás.
Most így néz ki a "szolgáltatáslista":Még mindig érdekel, hogy mi az az "Online APN aktiváló".
Bye, Fifi
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest